Несподелена история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена история
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2085 пъти
Здравейте,

През годините бях чувал и бях свидетел на много случки и истории за невъзможни любови, докато и на мен не ми се случи накрая. Чувството е смазващо и някак неизживяно. Но как стана всичко? ...

Аз съм на 23 надраснал отдавна годините си, активен спортист, работещ, студент и здраво стъпил на земята. До момента съм имал няколко връзки. Някои бяха безлични, други страстни но срещнах една жена, която ми обърна възприятията на 360 градуса. За съжаление тя беше с 7 години по-голяма. Беше на 30, но беше инзвънземно красива. Тя беше толкова истинска.. виждах идеала си за жена в нея.

Запознахме се покрай общи познати и всичко започна с едно очарователно приятелство. Имахме много общи интереси, както в лично така и в бизнес отношение. Работихме в една сфера. И двамата със собствен бизнес. Ставахме все по неразделни и сплотени приятели. В последствие компанията ни се разби заради разни интриги, но ние двамата останахме все така неразделни. Грижихме се един за друг. Но с времето се появиха и различни усещания и от двете страни. Всичките ни познати си мислеха, че сме заедно, че има нещо между нас, а ние просто се поглеждахме и смеехме.

Една вечер още я помня беше горещо и бяхме в нас и гледахме нещо, смеехме се и се случи неизбежното- устните ни се срещнаха. Беше като на филм и чуството беше особено. Бяха най-вкусните устни, които бях опитвал. Тя също беше опиянена, но се уплаши някак. Каза ми, че не постъпваме правилно и гушна в мен и обясняваше как трябва да си намеря подходящото момиче.

На следващия ден се видяхме сред приятели и през цялото време се гледахме. Вечерта ме покани да хапнем и да пийнем нещо в тях. Говорихме на всякакви теми шегувахме се и докато се усетим бяхме в спалнята и. Имахме сходство и в леглото, което беше и капака. Оставихме го в тайна. Това продължи няколко месеца. Само нейната най-добра приятелка знаеше за това. Бях лудо влюбен в нея готов на всичко. Тя ме обичаше но ми повтаряше, че трябва да спрем, че е много възрастна за мен, а мен не ме интересуваше.

Многократно и казвах, че не ми пука разликата в годините, щом се разбираме. Нямах никакво притеснение от никой, гордеех се с нея. Пък и тя изглеждаше невероятно- буквално. Най-красивото нещо което съм виждал някога. Опитна, зряла и знаеше какво иска. Научих толкова много от нея. Изкрахме едно незабравимо лято и то само дамата на морето. Нямахме нужда от никой, но тя продължи да ми повтаря, че трябва да си намеря гадже на мойта възраст, че ме обича и че трябва да спрем. Показах и че мога да се грижа за нея, въпреки годините си, за да усети сигурност. Но тя се притесняваше, от хорското мислене.

В последствие нещата започнаха да се влошават. Усещах как всичко се изплъзва. Започнахме да се караме, нимислимо до този момент. Една вечер излезнахме и тя пак ми заобеснява обичайните неща за разликата в годините. Бях уморен от всичко и нямах сили да се боря да и обяснявам. Казах и че съм съгласен оттук нататък да станем платонични приятели. Толкова ме болеше. Бях мн тъжен. Вървяхме към колата никой не говореше. Когато влязохме и обясних всичко, което чуствам и колко е несправедливо. Тя се разплака. Успокоих я и се разделихме.

Пътувах с мойта кола към нас, когато тя ми се обади и ми каза, да се върна към тях. Същата вечер правихме най-хубавия ни секс и със сълзи на очите се разбрахме, че това е последния път, че спираме с това. Сега ежедневно се чуваме и всяка седмица се виждаме като приятели, но все още има болка, а минаха 3 месеца. Все още се държим за ръце и все още я обичам и тя мен, но всичко свърши.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d0adfb026a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е що за глупост е това?! Какви са тези идиотии?? 7 години - голяма работа! При такава хубава връзка! Сигурен ли си, че наистина само това е причината? Не ми се вярва.
Дай й да прочете това и й кажи, че ако аз бях на твое място, лично бих й извил врата за такива глупости, дето си ги мисли!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9200195d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не е свършило майка ми и бащами имат разлика 5 год. тя е по-голяма, на едни приятели жената е със 6 нагоре и още повече не личат, това не е причина по-скоро се притеснява че като почне да старее след 2, 3 год, ти дали още ще я обичаш и дали няма да си хванеш по-млада и тя да бъде нещастна е над това трябва да поработите, защото жените се състаряват по-бързо от мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9a05ab4a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Времето лекува. Ще ти мине. Извинявам се за цинизма, но в морето риба много. Може и да се мислиш за надраснал възрастта си, но си още много млад и има неща, които житейсткият опит не може да замести. Следващата ще е още по-красива и още по-прекрасна, а още по-следващата - направо чудо. Един съвет, не ги сравнявай! Никога!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker