Любовта се пази до край! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта се пази до край!
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3005 пъти
Здравейте на 23 год. съм и искам да споделя историята си с вас. Преди време я започнах, но не можах да я напиша, защото щеше да ме хванат в крачка. :)
Историята ми е следната, може да ви се стори глупава или тъпа но е факт.

Връзката ми с приятеля ми е 5 год. обичам си го и си го искам. От първоначално беше един, сега като чели нещо се промени е не отричам, че и аз не съм се променила, нали всеки се променя с течение на времето? В началото си му личеше, че ме иска, че ме желае като ме видеше -направо цъфтеше. Станахме гаджета, преди една година да ме приемат студентка. Тогава говорехме много по телефона, което е нормално. Плащаше по 100 лв. на месец само за телефона и даже, и повече понеже аз нямах глобулска карта а мтелска. След това се взехме на глобул където бяха с 1 ст или 9 ст на минута не си спомям добре, към един номер. И тогава да говорим повече на по ефтино ние вече не говерехме толкова често и се отдалечаваше с една дума разговорите ни. Чувахме се от вечер, до вечер през деня нищо. Аз гледам как на мойте колежки гаджетата им звънят през обяд, за да ги чуят и ми става гадно. После се прехвърли на сметка 500 мин. и казваше, че няма време да ми се обади, защото има много работа. Аз естествено му направих забележка, че на колежките могат да им званят, а на мен не може. Защо?

И така поне това стана. За тези 5 год. не сме ходили на никаква почивка. Все си има работа или не иска да ходим на море, както аз искам или е финансово затруднен. И тук възниква въпроса, толкова ли нещата опират до парите та за 5 год. не можеш и да вземеш на заем, за да ходиш на почивка и после да си ги върне естествено?? Но и така няма ефект от това. Не ми обръща вече толкова внимание казват, че далгите връзки са така на все пак...къде е онова, както в началото поне малко да ме желае. Той си знае негово си.

Иначе нито ме е удрял, нито ме е нагрубявал, нищо такова. Един път бях на училище и настинах, чухме се чак вечерта имах казах му, че съм болна и имам 39,5 тем. Питах го какво се задава за нея той ми каза, че не знае и си ляга, че бил на работа. Когато дойдоха да си ме закарат на другия ден с кола, той пак не ми се обади и чак в 20,00 се чухме не ми е звънял, за да не ме притеснява. Това според вас нормално ли е? Той не дойде да ме види предпочете да ходи на репетиции(участник е в една група за народно пеене) и това беше до следващата вечер, когато дойде вече. Естествено аз му направих забележка, скарах му се разревах се и той ме помоли да го извина, не би искал да ме нарани. Аз му простих, но това не траеше дълго, сега пак си няма толкова интерес, като че ли аз си го искам. Но явно след като няма ласка, няма обич ,няма уважение ти си го търсиш.

Но се случи нещо. Влюбих се в един човек от 5 месеца сме заедно. Парите въобще не ме интересуват, защото като ви кажа кои е ще кажете, че е затова нещо, но не е така влюбих се в шефа(женен с две деца разликата ни е близо 20год.). Как стана какво стана нито той, нито аз усетихме привлича ни нещо един към друг. Слушаме се по 100 пъти на ден, ходим на кафе, като му кажа нещо веднага ми го изпълнява идва при мен по 3 пъти на седмицата, когато съм на училище. Абе направо не знам как стана, влюбих се ревем един за друг, иска ме и аз го искам, много е нежен към мене закриля ме. Когато има възможност винаги сме заедно. Поглезва ме, което е нормално за една жена, но му казвам стига вече си ме глезил.

Обичам го, а и в същото време обичам и моя приятел. Луда съм по него, страдам пасваме си и по характери и в секса, и какво ли не, разбираме се страхотно. Искам го, точно за такъв мъж си мечтая, който да ме гледа да казва непрекъснато, обичам те, искам те желая те, гот ми е с теб, закрилям те, опора съм ти, и ти на мен, и т.н. Обичам го, сега този уикенд бехме заедно направи ми поредната изненада, закара ме на една полянка до рекичка с песента на птичките и ме взе на ръце понесе във въздуха и извика обичам те искам да съм с тебе. И аз му казах същото. Направо нямах думи, разревах се от щастие, което досега не ми се беше случвало изобщо. Ревах близо 30 мин. и той също проронваше, но се сдържаше. Беше ме притиснал до него така нежно, че не бях на земята. Като тръгнахме и пътувахме до хотела още толкова ревах не можех да спра сълзите от щастие. Той е готов да ме вземе и аз го искам. Но как :( ? Мисли да ме вземе без никои да разбере и после като избягаме да им съобщим. Знам, че това няма да е лесно никак, не искам по този начин да става това. Има и друг вариант да си им го кажем, но как. Няма да са съгласни нашите при положение, че е женен и разликата е голяма. Имам една съученичка от средното, тя по същия начин стана с нея, но той вече имаше развод и техните го приеха.

Но тук е трудно.:
(Кажете ми какво да правя, какво да очаквам ако стане ако се разкрие нашата връзка, както искам да съм с него просто не знам какво ще става. Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Искам го. Обичам го, искам да съм с него, но не искам и да развалям, и семейството му. Как да постъпя какво може да се направи? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: beda8f3bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си елементарно мойто дете. Не знам какъв съвет да ти дам, много си глупава, няма да го разбереш.

Така ни представи историята ти, като че ли чичко паричко цял живот е чакал една около 20-ина годишна пикла да дойде, за да му открие дверите на Любовта. А всъщност, разбрал че си ''лекичка'', решил да си разнообрази сексуалния живот.

Сега си вземи кърпичка, за да си бършеш сълзите, но:
-споко, не искаш да му разваляш семейството, няма и да стане- бъди сигурна, че няма да загърби 20 год. брак например, за дали имоти с жена си и да стане за посмешище на децата си заради теб;

Тук след, има-няма месец-два ще четем друга твоя сълзлива история как те използвал и излъгал. Ама..това е, като има наивнички да вярват.

Беше написано в най-добри чувства, но не мога да си сдържа иронията пред безкрайната ти глупост....

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3f384da598
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да мила, историята ти е написана много неграмотно и плюс това не се изразяваш правилно. Беше ми трудно да прочета написаното. Но да оставим това настрана, все пак ти искаш съвет.

Аз мисля, че ти просто това си търсила-някой с пари, който да те задоволява материално, (в което няма нищо лошо), Щом ти е добре с него се възползвай от това, но съм напълно сигурна, че това не е любов. Тук става въпрос за интереси. Ти си млада, навярно симпатична-идеалното попадение на един мъж на тази възраст. А той е заможен, глезите и ти угажда. Използвате се взаимно, но хубавото в цялата история е, че никой няма да остане ощетен и разочарован.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 08ef077c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила, аз те разбирам. Влюбила си се в неподходящ, на всеки се случва. След като приятелят ти те е лишавал от ласки и внимание, нормално е да потърсиш това, което ти липсва, при друг. Проблемът, обаче според мен, не е в годините, а в това, че е женен. Няма как да не разбиеш семейството му, ако той избере да е с теб и да избягате заедно.

Разбирам те, че го обичаш, щом те прави толкова щастлива, но помисли пак добре. Струва ли си да жертваш толкова много за тази връзка? Ти ще се скараш с вашите, с приятеля си, а той ще съсипе семейството си и ще изгуби доверието и обичта на децата си. Наистина ли си готова да понесеш всичко това? Сигурна ли си, че няма да те зареже след известно време и наистина държи на теб?

Помисли си много добре, мила, все пак животът си е твой, решението си е твое, ако решиш, че си способна, бори се!
Аз не те виня за нищо. Ако сгрешиш, поне ще знаеш, че сама си си виновна и си направила всичко възможно.
Успех! И дано вземеш правилното решение. ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 36107c7b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време я започнах, но не можах да я напиша, защото щеше да ме хванат в крачка. :)
-------------
Аз чак се учудвам, че сега си я написала. Ти направо строши рекордите по дългопис.

Иначе шефът ти определено те използва за забавление. Ама ти си наивна и не се усещаш. Признавай на приятеля си и да ти бие шута.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1f5b520758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз само не можаш да разбера влюби се във чичкото,но същевременно си умираше за твоят любим.Без да ми се сърдиш направо ми идва да те наредя мъжката......

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 492018133c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е ДА ВИЕ АКО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯ В НЕГОВИТЕ ОБЯТИЯ ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ. ИМАЛО Е СВАЛКИ НО НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПОВЕЧЕ. ИМАШЕ МОМЕНТИ ДА СТАНЕ ВСИЧКО ТОВА НО АЗ НЕ МУ СЕ ОТДАДОХ.ПИСАХ ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ДОКАЖА НА НЯКОИ ХОРА ЧЕ НЯМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО И НЕ СМЯТАМ ДА ИМАМ ЗАЩОТО СЪМ МЛАДА И ЗНАМ КАКВИ ЩЕ СА КРИТИКИТЕ - КАКТО ВАШИТЕ. ТАКА ЧЕ БЛЯГОДАРЯВИ ЧЕ МИ ПОМОГНАХТЕ ЧРЕЗ ВАШИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ДА СЕ ДОКАЖА ЧЕ НЕ СЕ ОТДАВАМ НА СТАРЦИ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4a1844c397
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ли само не разбрах какво се опитва да каже авторката(номер 6) Или това е породено от бедният и речник и липсата на добро изказване

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker