Защо ме отбягва след като казва, че й липсвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме отбягва след като казва, че й липсвам?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3139 пъти
Ще се опитам да бъда кратък, защото историята ми е много дълга. Тя е ученичка и сега завършва, аз студент с 5 години по-голям от нея и също ми е последна година. Тя живее на 200м от нас, запознахме се миналото лято и тогава тръгнахме. Всичко беше прекрасно, неописуема истинска любов и за двамата! И аз и тя сме имали връзки преди, преживяли сме различни неща, така че не смея да твърдя, че сме неопитни. Аз правих за нея неща, които не съм си и помислял, че някога ще направя за едно момиче. Тя също не оставаше по-назад, почти няма ден в който да не сме били заедно и често тя е спала у нас и аз у тях. Всичко беше прекрасно до момента, в който започнахме да се караме за глупости от рода кой какво казал, кой какво направил. Аз съм много ревнив и я следях изкъсо, тя не се кефеше естествено на това и беше проблем. Промених го.

Това е прост пример за случаите, в които сме си казвали всеки на какво се дразни на другия. Аз опитвах да и угодя, макар че невинаги ми се е искало да е точно така, но заради нея всичко давам. Само че тя дълго време оставаше глуха за нещата, които и казвах, че трябва тя да промени, за да вървят нещата по-добре ама тя едно си знае, едно си прави.

Лично на мен не ми харесва, че когато не е с мен, а навън с прятелки на купон или диско, за нея все едно не съществувам в тия моменти, и когато я търся да я питам кво става тя се ядосваше. Аз се чувствах недооценен, въпреки всички неща които правя за нея, и че недостатъчно на нея и пука за мене. А наистина съм направил изключителни неща за нея, тя също за мене-пример - бях в болница пролетта и тя седя неотлъчно до мен... Така с времето обаче кавгите почнаха да стават все по-чести, за все по-дребни неща, докато в един момент не се скарахме по-сериозно. 3 дена без да се виждаме и без да се чуваме. После склони да направим среща, говорихме, разбрахме се и продължихме, въпреки че тя казваше колко много съм я наранил. Да ама не се подобриха много нещата. Вече два месеца по-късно след това се скарахме жестоко, тя отново ми се нацупи за глупост, което беше само повод, а причината е че аз не съм се държал както преди с нея, че нарочно съм я дразнил и наранявал и че е се е превърнала в даденост.

Така отново същото- затваря телефона, не отговаря на смс-ите - 5 дена. Аз за тези 5 дена полудях, така да ме пренебрегва ме смачкваше ужасно. После най-накрая се видяхме да поговорим и аз и казах колко гадно ме е накарала да се чувствам, а тя очакваше да и се извинявам - съответно рев, сълзи, сополи от нейна страна и си тръгна. Последните и думи бяха -ако мислиш че си човека за мене ме потърси, но сега ме остави сама.

После 6 дена без никакъв контакт. Аз признавам си -ревах яко. Накрая взех една кошница с цветя, записах и диск с песни и наши снимки, и заедно с картичка и бонбони ги оставих пред вратата й, звъннах и си тръгнах. Това предизвика бъря от емоции у нея и 5 часа по-късно вече бях пред тях и я прегръщах. Разбрахме се на другия ден, че ще идем на кафе. Там тя ми каза, че докато минат празниците иска да е сама, че много съм я наранил и че много я боли. За това време искала да си помисли добре кво правим. Аз казах ок и оставих решението в нейните ръце.

Следващата 1 седмица тя ме търсеше да се виждаме през ден, през два, идва вкъщи 2 пъти дори. И толкова. Сега вече от 8 дена не сме се виждали, пишем си само смс-и. Аз и предлагах да се видим, но тя ми отказваше по един или друг начин. Пише ми, че и липсвам и че не може да спи вечер, аз и отговарям с нежни съобщения колко я обичам, как искам да сме двама и как държа на нея. Но тя казва, че много я е страх и че я боли и праща ревящи човечета. Като ме види в чата и бяга. На последния ми смс нищо не е отговорила.

Не мога да разбера - като казва че и липсвам, защо ме отбягва и не желае да ме види. Дали си играе с мене и вече е сложила чертата, или наистина има още шанс да се оправят нещатата... Аз съм адски влюбен наивник, който вярва във второто и в момента само седя и чакам, но не издържам вече тая неизвесност и само на смс да ми пише че и липсвам. Старая се да не я търся и да не и пиша, но всеки ден ми е много мъчно без нея. А нито съм и изневерявал, нито съм я бил, нито съм я обиждал. Та аз звезди и свалях от небето, до предела на възможностите ми, даже малко след него.... Очаквам съвети и мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9f4e47dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Лошо приятелката ти си има нов пръч :(

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bb4017e671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Не е задължително да си има нов приятел(както казва номер 1). Относно караниците за дребни неща, вероятно няма двойки, които да не се карат. И ние се караме понякога с моя приятел за дреболии, но бързо ни минава. Спомена, че си ревнив. Това никак не е хубаво. Ако държиш постоянно момичето си изкъсо, може и да не успеете да си оправите отношенията. Това е една от причините поради които хората се разделят. Ревността може да бъде доста коварна. Преди време имах двугодишна връзка, която се провали именно заради пустата ревност на моя приятел. Направо ме задушаваше. Обичах го много силно, но ревността му просто уби това невероятно чувство. В един момент вече ми беше неприятно дори когато ме целува. Чашата преля, знаех, че не мога да живея по този начин с такъв човек до мен. Реших, че трябва да се разделим, колкото и да ми беше трудно.

Като за начало се опитай да преглътнеш ревността си. Помисли дали ти е давала някакви поводи, че да я ревнуваш. Примири се с това, че тя не може да е винаги и навсякъде само с теб. Колкото повече я ревнуваш и я искаш за себе си, вероятно тя толкова повече ще се отдалечава от теб. (макар, че не е изключено да има момичета, на които да им харесва да ги ревнуват). Ако и след това, продължи да се отдръпва, вероятно просто не те заслужава.

Успех! Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 282a2d0ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Извинявай, но искаш сериозна връзка от момиче на 18 години? Ти, сериозно ли? Като имаш и един бонус във вашата връзка - едни някакви си 200 км. Свидетел съм на много подобни връзки и те винаги се провалят за съжаление. По написаното си личи и краят на вашата. Просто вече сте на фаза, в която само протаквате края...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker