Отказах се от любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказах се от любовта
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 11841 пъти
Отказах се от любовта. Не знам кога и как точно стана (беше някъде в последните 6 месеца ). Защо се отказах ли - защото любовта ми винаги беше несподелена, защото ми носеше кратки мигове на щастие което си беше една илюзия и после часове на сълзи. Още си спомням как в 11-ти клас след училище седях и плачех с часове за момичето което обичах (първата ми и последна истинска любов) защото знаех че никога няма да бъда с нея, но не спирах да се надявам и да се опитвам. Да преди нея също съм имал други, но онова не беше любов, а беше просто ученическо тийнейджърско харесване. И след като всичко приключи след като я забравих нея аз започнах да изпитвам нужда отново да се влюбя, да обичам и да бъда обичан. Но след като мина време аз осъзнах нещо - никоя не би се влюбила в мен. Никоя не би ме обичала. Не ме разбирайте погрешно не съм някакъв изрод от когото бягат жените, имам приятелки с които страшно много се уважавам, но любов едва ли? ! . До сега нито едно момиче не ми е писало или поканило на кафе, нито една не ми е харесала снимките във фейсбук. Но честно казано престана да ми пука. Отначало когато се отказах от любовта се чувствах осакатен или душевно мъртъв, но после осъзнах че това е единственият изход за мен ако искам да се съхраня емоционално и психологически. Защо да обичам която и да било жена когато никоя не би ме обикнала. А относно секса хах ами сефтето си го направих с проститутка. Не беше това което очаквах, получи се според приказката: Мечтаеш за любов, а спиш с когото ти падне. Винаги съм си мечтаел за някое тихо, кротко и скромно момиче което да обичам, да прегръщам и да правя любов с него. Но с възрастта идва и примирението и човек осъзнава че не на всички мечти е съдено да се сбъднат. И така тук и сега съм и не мога да кажа че решението ми да се откажа от любовта ме прави щастлив, но поне вече не съм нещастен. И никога повече не бих допуснал грешката да обичам. Сега някои от вас могат да си кажат че съм луд, но това е само защото не са преживели това което аз съм преживял, не са били постоянно отхвърляни. Други ще си кажат че сигурно ми е било само заради секса - не преди да ида на проститутка чаках въпросното момиче 2. 5 години. И така отказах се от любовта, от напразните илюзии и самозалъгването.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a21a13310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отказал си се от любовта дръг път. Не си, просто се самозалъгваш. Казвам ти го защото и аз съм така. И аз не мога да направя така, че да си имам приятелка и това е вече няколко години. А нито съм простак, нито пияница, не съм Брад Пит ама не съм пък и някакъв изрод даже се опитвам да се държа във форма и на фитнес ходя, и нови дрехи си купувам не е като да ходя като дрипльо ама ефект никакъв.
Наскоро бях си харесал едно момиче. Казвам и здравей тя се върти на другата страна.
Имам един приятел, той много момичета познава. Вчера каза на една:
-Ооооо къде ходиш ма жабо грозна, тъпа, непотребна? - тя му се усмихва и му се радва.
Имам една позната. Мислех, че сме приятели, но тя незнам какво иска от мен. Наскоро ми се обади да ми иска пари назаем. Аз и дадох. След това ми се обади да ми каже, че щяла да излиза и ме пита аз дали ще излизам ами викам:
-Ще дойда.
След, което следва:
-Ама то при нас няма места.
Ами защо ми се обаждаш тогава? Аз от нея нищо не искам. Само да сме приятели, а тя се държи супер тъпо. Казва ми:
-Хайде да пием кафе.
После като и се обадя ми казва, че не може.
Та даже и просто приятелки нямам сред момичетата, не нещо сериозно. Абе трагедия.
Относно това, което си писал за Фейсбук:
Аз ако пратя покана на момиче - ефект никакъв.
Брат ми има пистов мотор. Сузуки черно и червено - страшна машина. Като видя какви момичета има в листа с приятели направо не е истина. Даже сами му пишат и го карат да ги вози на мотора.
А честно казано той не е добър човек, но...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 32e07c2e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "нито една не ми е харесала снимките във фейсбук"

Изгуби ме като слушател.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b165533efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   О, я стига се оставя на лошите мисли. Живей, прави добро на хората и рано или късно любовта ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0f5a9b5d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се отказвай, със сигурност един ден ще обичаш и ще бъдеш обичан. Бъди самоуверен, амбициозен, вярвай в себе си и в доброто в теб и ще видиш, че ще се случи. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напротив номер 1 много добре познавам психиката си и много добре знам какво е самозалъгване и какво не е.

Даже сами му пишат и го карат да ги вози на мотора.
А честно казано той не е добър човек, но...

*****************

Още един аргумент в моя полза

Лоша никого не съм карал насила, но мисълта ми е, че ако една жена не те хареса като външен вид на първо време, то няма шанс да си направи труда да те хареса и вътрешно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 964040cbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм като теб. Не се интересувам от любовта и честно казано не я разбирам.. какво е това "любов" изобщо? По-добре съм си сама. Но кой знае, може подходящия за мен човек да открие мен или да се открием взаимно, така както се точа да съм сама :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 059962d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Пич не унивай така :) дай фейса и тук всички задружно ще ти харесаме снимките :)

Горе главата :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 85cedcdec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Когато човек е влюбен в някои и си мисли, ч е никога никои друг няма да го замени, но не е така! Всичко с времемето си!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96b36b23e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не се отказвай от любовта.. не спирай да си търсиш причтелка. Поради това, че много свестни момчета се отказват, повечето от момичета ходят с боклуци, които само се възползват от тях и не ги ценят. Със сигурност някоя мечтае да срещне такъв като теб. Намери я и я направи щастлива... Пожелавам ти от сърце следващата ти любов да е споделена и да я направиш щастлива. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd8ef70bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз се предадох. ОТ сърцето ми вече нищо не остана, така че надави вече имам какво да предложа за да искам.... само тъга има в мен вече...

Едно самотно момиче на 21

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Честно казано сърцето ми е до толкова наранено и осакатено, че и да искам не мога да изпитам любов. Страхувам се да обичам защото не искам отново да бъда наранен - това би ме унищожило. Понякога ми се иска да не бях толкова нежен и чувствителен, да бях като другите момчета, но ясно осъзнавам че дори да изглеждах като Брад Пит никога не бих излъгал дадено момиче, че я обичам за да спя с нея. Дори когато бях на 15 (за тези които не знаят това е възрастта когато момчетата най-много ги друса хормона)) не търсех секс, а търсех любов. След като влезнах в университета започнах да търся някое момиче което да прилича на последната ми любов, но не намерих - уви. Никоя няма нейните черти, нейната усмивка никоя не е плаха и неуверена както тя беше. Номер 10 разбирам те много добре както и номер 6.

Автора

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a21a13310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 до 11
Че защо ти е пък на теб плаха и неуверена жена? Извинявай пич ама някакви комплекси те тресат.

п. п. Знам, че не сме тук да се нападаме, обаче - никоя не била плаха и неуверена. Хайде стегни се малко!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd8ef70bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторе, аз съм коментар 10 - и аз това търсех. Общо взето съм такава каквато описваш бившата си - плаха, неуверена и тъжна. Явно затова и съм сама, ако бях някоя арогантна, нахакана и каквито са 90 на 100 от останалите на моята възраст щях да имам някой до себе си. Вярно, той нямаше да е истински какъвто навярно си ти, но това е живота. Не знам ти откъде си, аз съм от София и мога да ти кажа, че това което казват: "В големия град имаш възможност да срещнеш някой, хората са повече, повече възможности" са абсолютни глупости. Аз винаги съм живяла тук и въпреки това винаги съм била НЕВИДИМА... Ще ми се да те познавах. Дори и чисто приятелски това щеше да обогати поне с малко живота ми....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   За съжаление модераторите не позволяват обмяната на лични данни, единственото което мога да кажа за себе си е че съм от Видин, но в момента уча в Благоевград. И съм на 19. Благодаря ти от сърце че ме оценяваш че съм истински, за мен не знам, но се надявам при теб нещата да си дойдат на мястото и да срещнеш любовта в живота.

И последно към номер 12 (извинявам се на модераторите за спама) това какви жени ме привличат си е изцяло моя работа. Не съм длъжен да следвам стереотипите на обществото.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d54a259d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз съм решила така да направя не вярвах че има толкова мъже които са страдали така от любов.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa410b01a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Деца, радвайте се на живота, усмихвайте се- дори да ви е трудно, усмихвайте се на слънцето, на утрото, на колегите си, на времето прекарано с тях и след лекции на кафе, на кино театър, няма значение на къде- повечето се държат важно, уж са много заети и не излизат с колегите си, а бягат да седят пред компа. Това не е социален живот. Така не се създават контакти и не канонизирайте един човек за светец- има много добри и стойностни човечета и по улиците, но както казва едно момиче по- нагоре те не са забелязани. Контакти в по- малките градове се създават по- лесно, а в големите сме много по затворени и не контактни. Ставаш отиваш на работа, лекции, свършваш- минаваш през магазина и се затваряш. Така, че си намерете и някакво хоби и друго занимание, не стойте сами- излизайте не се вкарвайте сами в депресия и то заради някой, който не ви заслужава! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b4ebbb6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Към автора - Много добре те разбирам за съжаление.... на 25 години съм и още не мога да кажа че съм изпитвал споделена любов.... Винаги съм се възприемал за нормален човек гледайки да не се подценявам, но вече самочувствието ми пада устремено надолу. В главата ми влизат мисли че едва ли не отблъсквам и отвращавам жените. Иска ми се и аз да се откажа вече от тая любов, та то аз не съм имал истинска връзка....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6066033323
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Е айде бе, модове! Влезте в ролята на сватовници, моля ви се! Позволете на момчето да си публикува имейла, та момичето 10/13 да може да се свърже с него...
Току виж сте направили някаква хубава магия за Коледа!

Мъжки, давай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това няма нищо общо със социалните контакти номер 18 изглежда не си чел/чела какво съм написал.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8a08ae220c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Защо ли си мисля, че момче, което се оплаква, че не му харесвали снимките във фейсбука е комплексирано. Тия запознанства по сайтовете и по фейсбука са голяма простотия. Може да ме помислите за консервативен, но аз вярвам, че тези неща се случват и до ден днешен на улицата. Като стигнах до изречението със фейсбука, реших да пия едно дълго кафе, че да не заспя. ;-) Момко, момко, имаш много да учиш, има да те лъжат жените.. И ти не си осъзнал, че дрехите и снимките не важат за женското акълче. Сложи си едни кърпи в джобовете за следващата снимка ама да се издуят джобовете, а тогава ще видиш колко поздрави и покани ще имаш на стената. Няма да се плашиш, важното е да не се подават кърпите, че ще се издадеш. Айде успех от мен.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43ff6c2a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Не знам, , аз сега изпитвам същото.. след като бях повярвал в любовта осъзнах колко преходна е тя. И имам дори татус на момичето, което обичах. Но всичко е само на момента, , само за мига, , тя така мислеше, а аз не.. това беше причината да спре нещо за което никой никога няма да разбере. Все пак ще продължа..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ей нема толкова филмарски коментар като 22. Сори пич ама няма значение в какво вярваш ти важното е как стоят нещата. И няма как да ме лъжат жените защото аз съм се отказал от любовта и няма да погледна през живота си жена (освен ако не е от ония платените момичета). Никога повече няма да се доверя на жена и никога няма да кажа на която и да било: Обичам те. Не знам защо всички имате едно такова мислене сякаш сме в строй и номер 2 е еднакъв на номер 1, номер 3 е равен на номер 2. Защо си мислите че разсъждавам така както разсъждава Иван или Драган или Стоян или Х или У например.? Защо си мислите, че аз ще изживея живота си като тях?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed9d3137bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Не можеш да заповядваш на сърцето си разбери го млади приятелю!!! Един ден ще срещнеш някое момиче и цикълът отново ще се повтори. Каква е тази болка и сила която да те накара да се откажеш от любовта. Номер 1 е прав - само си мислиш, че си се отказал, но не си. Замисли се, че на света има повече жени от колкото мъже и именно поради това, че си се отказал някоя жена един ден няма да има дом семейство и деца! Ти как би се почувствал ако се влюбиш и човека от среща ти каже: "Отказах се от любовта". Отиди на психолог, поговори с него, поговори с някоя приятелка която ще ти даде насоки. Няма смисъл да се отказваш. Така ли искаш да изживееш живота си - ходейки на проститутка и от накрая да свършиш като самотен старец? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cbd4de97cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз съм си го написал в крайна сметка - сърцето ми беше толкова наранено и осакатено че и да искам не мога да обичам. И да искам не мога да вярвам че някоя би ме обичала. Нещо повече - във всяка жена виждам човек който би ме наранил, прецакал и би се подиграл с чувствата ми. да не говоря че последната която бях поканил на кафе дори не ми отговори на съобщението ми. Щом до сега никоя не ме е погледнала значи със сигурност никоя няма да ме погледне и за в бъдеще. Който не е бил в моето положение - постоянно да бъде отхвърлян и да страда толкова жестоко от несподелената любов трудно ще ме разбере защо не искам отново да се подлагам на това страдание. Приятелите ми непрекъснато повтарят клишета от сорта на: Не се безпокой всичко си дойде на мястото, живота е пред теб на 19 си твърде млад да се отчайваш. И не виждам как психолога ще ми помогне - ще ме направи по-красив и привлекателен за жените, или ще ме научи как с думи да накарам някоя да се влюби в мен. Просто за мен всяка надежда че някоя би ме обичала такъв какъвто съм е умряла и любовта е забравена история ( колкото и болезнено да беше това решение за мен )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 059962d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Здрасти,

предполагам, че ти си автора и съм последния си коментар?
Ако е така искам да те помоля да прочетеш отново това което си написал:

"И да искам не мога да вярвам, че някоя би ме обичала.. " - е да де ама ти опита ли поне... ей така от любопитство. Покани ли някоя девойка на кафе? минимално усилие направи ли? или само се оплакваш и ревеш, като малко дете?

" Нещо повече - във всяка жена виждам човек който би ме наранил, прецакал и би се подиграл с чувствата ми... " -
Ей това ако продължаваш да го вярваш аз ти гарантирам че винаги ще го получаваш! Сигурна съм, че като подхождаш към някое момиче, не е с чувство на любов... нееее ти търсиш и чоплиш и ровиш, " от къде ще ме нарани, с какво ли ще ми се подиграе.. " така ли е?
Е коя нормална жена ще има желание да се занимава с теб? отговори си сам...

Несподелената любов е нещо ужасно... да ужасно е.. а я сега си представи споделената любов, живеете си, всичко е прекрасно и в един момент партньора ти почива.. и? Кое ти се струва по лошо? Мразя самовлюбените хора, а ти по скоро хленчиш, вместо да се стегнеш и да видиш как можеш да промениш живота си изцяло.
Ми просто е: влез в гоогле напиши несподелена любов и чети, материали колкото щеш.

Не мисли че те нападам, напротив опитвам се да ти помогна с друга гледна точка!
И пак ти казвам, прочети си последния коментар.. няколко пъти!

Успех! Ан

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 688bf865e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз ще споделя нещо от опита на 36-годишна жена. На 19 наистина си твърде млад за подобни мисли. Но... има и нещо друго. Мъжете с мисли като твоите прекалено се вманиачават в това. Започват да търсят във всяка жена потенциален партньор, а жените това го усещат. Те много мразят мъж, който се пробва на всяка. Усещат отчаянието и бягат надалече от него. В резултат на което се получава един затворен кръг, от който можеш да излезеш пръв само ти. Трябва да поработиш върху себе си за повдигане на самочувствието и по-голяма самоувереност. Това е, което би привлякло най-много една жена към един мъж - мъж, който има достойнство. Изчакай да те поканят, не се натрапвай. Дори и да откажеш - не е фатално. Ще провокираш интерес и пак ще те поканят. Недостъпността - това е много добро качество. Мъж, който ми се дърпа първоначално може да ме влуди и да ме накара да го търся и желая. Мъж който ми се хвърля на врата от първата крачка по-скоро би ме отблъснал.
Това е, мило момче. Дано съм помогнала с нещо. Аз бях като теб на твоята възраст, докато не осъзнах всичко това и не се промених. Достойнство и самочувствие - и половината жени са ти в краката. Никога не съм изглеждала зле, напротив, но все нямах късмет, докато не открих, че грешката ми е в поведението, а не във външния вид. После доста ме харесваха и искаха и имах дълги връзки и обожатели, но не бях вече същия човек....
Успех и не се отказвай:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6066033323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, невероятни изводи си направил! Мъртвите не пият кока-кола, значи ти ако пиеш ще станеш безсмъртен!
Я се опомни малко! Ти не се ли уважаваш сам себе си - никой друг няма да те уважава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e46ff5747
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Много по-възрастен съм от вас деца - мъж съм на 39 г., със съпруга, деца... и всичко, както си му е в реда. На времето съм се чувствал като вас, отказвал съм се от любовта, мислел съм за смисъла и безсмислието на живота. Сега, от перспективата на времето и годините ви се радвам и умилявам. Защо ли? Защото неувереността в живота, плахите и прибързани опити да грабнете всичко от живота е типична за младостта. Ще речете, какво ли разбира този чичко? ! Преживял ли е мъките на несподелената любов? Преживял ли е ужаса на изневярата? ! Разбрал ли е цинизма на съвременният, динамичен и несправедлив живот!
Ех, деца!
О да, преживял съм всичко това! И много повече! Но не е това, което искам да ви кажа!
Радвам се на всички вас, защото сте интелигентни, млади, чувствителни, образовани деца! Кристални деца! Радвам ви се, защото пишете грамотно, без фрапиращи грешки, с пунтктуация, добре изразявате мисълта си и умеете да предавате емоцията си на този, който ви чете!
Бъдещето принадлежи на вас! Не се страхувайте, от моментните неуспехи! Не унивайте, че още не са споделени чувствате ви! Животът е пред вас! Но бъдете разумни, когато шансът се изправи пред вас (а той ще неминуемо ще ви споходи) не преяждайте с живота! Пиите от живота с мярка и наслаждение!
Колкото до любовта, това, което съм научил аз е, че за всеки влак си има пътници! Иначе, щеше ли да има влакове?
И когато, след години, всеки един от вас постигне това, за което е мечтал, дори в пъти в повече, моля, замислете за времето, когато бяхте млади и искахте да постигнете това, което вече сте постигнали!
Искрено ви желая успех на всички, млади дами и господа! Нека (иде ми да кажа - 'Нека силата бъде с вас! ') всеки от вас постигне това, за което му стига дръзновението!
Успех!

П. С. Брей, че високопарно стана!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 75f23f9e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   То и аз малко по малко се отказвам от любовта. И аз съм нормален и свестен, но момичетата ме приемат само за приятел. Ти си от наще, авторе-свестните. Момичетата искат само олигофрени, но не искат да си го признаят или още по-лошо: не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed9d3137bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   31 ще ти кажа, че ако се отказваш не го прави заради мен. А в случай, че не се откажеш си търси жена-личност, а не се хвърляй на първата която ти се е усмихнала. И я наблюдавай поне година и накрая гледай да е над 21 защото под тази възраст повечето не знаят какво искат и обикалят чалготеките.

Номер 30 благодаря, че оценяваш начина по който съм изразил мнението си.

Номер 28 ти си написала един от най-адекватните коментари и все пак няколко пояснения от моя страна

Започват да търсят във всяка жена потенциален партньор, а жените това го усещат

***********

Тъкмо обратното. След като последното момиче в което бях влюбен (а от 9-12 клас не погледнах друга заради нея) ми разби сърцето реших да поканя една друга бивша съученичка на кафе. Писах и във фейсбук, но тя даже не не благоволи да ми отговори. И от тогава стигнах до извода, че никоя не би ме погледнала. Когато влезнах в университета нито една от колежките не привлече вниманието ми, нито което и да било момиче от тренировките ми. Само тук ще те помоля да направиш допълнително уточнение

Изчакай да те поканят, не се натрапвай

Да ме поканят за какво?

Номер 27 не ме познаваш, а като не ме познаваш коментара ти е пълен с неточности за мен. Например:

- е да де ама ти опита ли поне... ей така от любопитство. Покани ли някоя девойка на кафе? минимално усилие направи ли? или само се оплакваш и ревеш, като малко дете?



Да опитах, да направих повече от минимално усилие, да поканих на кафе и ми отказаха. И ти да беше в моето положение и ти щеше да си отчаяна.



Сигурна съм, че като подхождаш към някое момиче, не е с чувство на любов... нееее ти търсиш и чоплиш и ровиш, " от къде ще ме нарани, с какво ли ще ми се подиграе.. " така ли е?

Говориш така все едно всеки път когато съм оставал на саме с любимото момиче си била там и си наблюдавала всяко едно мое действие и една моя дума. Ама не все мъжа ви е виновен ако нещата не се получат.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 48cd219580
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Аз също се отказах от любовта преди години, като цяло си имам други занимания, нещо като хоби в което съм се съсредоточил и вече 3-4 години даже не съм излизал с момиче, ходя на работа вечер като се прибера правя нещо по колата, като цяло съм се специализирал в Кар Аудиото, в момента съм на 23 почти 24 години и работата с любовта е зле, не знам като мина 30 нагоре какво ще е но със сигурност няма да е по добре, като цяло съм приел че ще бъда сам и не се и стремя вече да правя опити за да не се излагам, дано при теб всичко да се оправи приятелю

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 059962d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Здрасти, аз съм 27 пак :)

отказали са ти поканата за кафе? колко пъти? 1-2... 100 пъти? ти на кои път точно се отказа! хаиде де покажи ни, че положението ти наистина е отчайващо!

Да говоря ти точно от позицията на човек, които те познава или от тези мъже като теб.. виждаш ли не се заяждам с теб.. но, в отчаянието има нещо отблъскващо, в неуверения мъж също... отказвала съм на такива мъже! Грубо е да, но проблема е в теб самия. Разбираш ли ме?


Радвам се, че моите думи са те " жегнали", а пробва ли да се анализираш малко... да видиш къде бъркаш? Или и ти като всички останали все другите са виновни?

Сайта се напълни с такива истории, все не им върви в любовта, а питат ли се " Аз какво дадох, за да заслужа любов, внимание.. "

Народа го е казал най добре : Помогни си сам, да ти помогне и Господ!

Авторе потърси ли в гоогле?

Ан.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 09087ac695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторе, аз съм номер 31.

Първо, както всички току-що навлезли в пубертета, и аз си харесвах навремето всякакви момичета, още нямах вкус.
Каквато и да е там-задължително да е хубава.
Но с времето, постепенно придобивах вкус към жените, и постепенно осъзнавах какво искам, поставях изисквания и т. н.

Но вече (винаги е било така де) такива изисквания имам, че трудно ще намериш такова момиче.

НО, има едно момиче, с която сме много добри приятели, харесвам си я много-тя отговаря на изискванията ми, а те са:

-Не носи грим
-Не е супер красавица (хубавата жена е на всеки, за това предпочитам симпатични момичета, каквато е и Тя)
-Не пуши
-Може да готви
-Свестна и ориентирана в живота, не е олигофренка, чалгарка и т. н. Има вкус с други думи.

Та, само нея... тя е единственото момиче което някога съм харесвал ИСТИНСКИ и съм искал да я опозная Повече.

Но, когато тръгнах да накланям разговора към покана за среща, тя се усети веднага и ми каза, че има да чисти (чатихме си по Скайп) и ми каза че след малко ще влезне пак на линия.
Чаках 2 часа, тя влезна отново в Скайп, писах й, но тя така и не ми писа.
Та тоя ни разговор, си остана недовършен.

Но учим в различни градове вече и просто няма смисъл.

Но тя е първото момиче, което съм си харесал истински и съм изпитал желание за повече сближаване с нея.
Мисля, че понеже сме си много добри приятели и за това толкова много си я харесах.
До сега не съм срещал момиче като нея...

Но сега съм си харесал едно друго момиче (колежка)
на пръв поглед е някаква спокойна... не знам, с влизане в час, видях я и си я харесах. Изглежда ми нормално и свестно момиче.

Не съм много комуникативен или по-скоро причината е че съм много срамежлив, но искрено се надявам да си станем добри приятели и да я опозная.

Вярно е, нямам много привлекателно тяло, но поне знам какво искам от живота, не се хвърлям на каквото и да е момиче, защото искам сериозна връзка, а не само някаква връзка за секс.
И си имам изисквания... и се надявам, че ще мога да се впиша в новата си група, че почвам от 2-ри семестър тая година... Ако не се впиша, не знам... така и няма да опозная това момиче ;(

Но не! Вярвам, искам и съм си казал от тая седмица да се стягам, че нещо мързела много ме е завладял и да хвана да си намера някакво занимание и просто ей така да немам много време за мечти, че се сдухвам, требва да има действие и да мислиш върху това действие ;) тичане например, разходки и т. н.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed9d3137bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Не Ан в днешно време точно мазохизма е виновен и е модерно да си посипваш главата с пепел и да се самообвиняваш. От това което си написала разбирам, че ако повечето жени са като теб колкото и болезнено да е съм взел правилното решение. А я да те питам вие жените какво сте дали за да заслужите любов - аз до сега освен едно свръхсамочувствие друго не видях. А мен това ме отблъсква - както съм писал по-горе ми харесват плахи и неуверени момичета. Никога ама никога не съм канил жена като теб и няма да го направя. И все мъжете ви били виновни за всичко. Не не те разбирам и няма как да те разбера. И хайде сега обясни си противоречието - отказват ми защото видиш ли съм бил отчаян, ама няма как да не бъда отчаян след като ми отказват.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 059962d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Здрастиии :)

отказвам се да ти помагам :), ти не търсиш помощ, а хленчиш. Сори ако някои иска да се опита да ти помогне. Даже не ми отговори на зададените въпроси, не се замисли и за миг.. вместо това ме заля с нови. :) Така, че не мисля да ти отговарям на тях.

Всъщност последния ти пост е пълен с противоречия.. прочети си го пак.

И все пак успех!

Ан.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 975f76791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   36 не знам какъв съвет да ти дам наистина, по-добре ти си прецени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 975f76791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Първо ти не си в състояние да ми помогнеш Ан. Ти дойде и започна да сипеш обвинения срещу човек когото не познаваш и не си запозната как са се стекли обстоятелствата. Ти искаше да се съглася със всичко което казваш и да си посипя главата с пепел. Съжалявам но това е елементарен метод заманипулиране на опонента. Освен това си изключително пристрастна - все мъжа бил виновен, а жените били света вода ненапита. Съжалявам, но аз съм човек с достойнство и себеуважение и няма как да реагирам по друг начин на това което си написала. Да не говоря че дори и да си имала желанието да помогнеш ти си избрала неподходящите думи. И както се изразих по-горе само бетонира решението ми да се откажа от любовта. Благодаря ти, че уби крехката надежда която беше започнала да се заражда в мен породена от съветите на дамата от коментар 28.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c3a0ab4106
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Ан коментара ти е пълен с меко казано нелогични неща. Що за въпрос например:

" Аз какво дадох, за да заслужа любов, внимание.. "

Ами какво се дава за да се получи любов и внимание - естествено, че любов и внимание. Това е толкова логично. Друго например - за да е отчаян автора логично е да са го отрязвали след като е канил момичетата на кафе и съответно няма как да не е отчаян след като никоя не иска да бъде с него. И явно на човека положението наистина е отчайващо щом е престанал да търси любовта. И тогава какъв би дала на автора? ! Прав е човека, че не си в състояние да му помогнеш защото идваш тук и демонстрираш едно самочувствие до небето сякаш знаеш всичко относно връзките между хората.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 499e012385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Приятелче, не унивай! Знай, че момичетата харесват такива раними и чувствителни момчета като теб. Може би ТЯ е около теб, просто не си я забелязал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 975f76791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Ами наистина иска ми се да я намеря но всеки ден губя все повече и повече надежда. Но от момичетата около мен никоя не хареава такива като мен за съжаление

Автора

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 591a87469a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Виж авторе според мен си взел правилното решение. Докато има проститутки няма да останеш незадоволен. В днешно време любов не съществува - съществуват взаимотношения които на теория са любов, но на практика не са. А и виж коментарите на някои от "дамите" - виж с какво самочувствие се държат и как смятат, че мъжете са длъжни да им се харесат. Е питам аз това ли искаш - да се молиш и да се унижаваш пред някоя жена за да спечелиш любовта и тя накрая да те отрязва защото видиш ли си нямал достатчъно самочувствие.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f5cfa34572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Ехеее все едно аз съм го писал, в момента съм в такова положение, но аз не мога да се откажа от нея... тя си харесва едно друго момче, а аз страдам. И на мен ми е първата любов и надявам се да не е последната но като гледам на къде вървят нещата... :( Иска ми се и аз така да направя ама просто не мога :((((

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a76dfca18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Много стара тема, пълна с комплексирани лигльовци, които не могат да понесат жени със самочувствие, щото дай те като си нямат и никой друг да си няма. Ми права си е Ан, въпреки, че е писала отдаавна. Мрънкащият автор поканил едно момиче на кафе и тя му отказала, и край - света свърши, че и не дава дума да му се каже, сякаш само той е прав и никой няма право да е на различно от неговото мнение.
Авторе, и другите комплексирани момченца покрай тебе, на 19 все още не знаете какво е любов, ама и да се откажете все тая - на никой не му тряват лигльовци и мрънкалници, откажете се и дайте път на заслужаващите любов, вместо да си размахвате комплексчетата под носа на хората, че и даже да се гордеете с тях.
Е това е от мене.
Dare Devil

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: ea9465a3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

49.   Радвам се за едно нещо Dare Devil -, че не си ме нарекъл комплексиран лигльо в лицето защото после щях да отнеса минимум 20 годишна присъда. И факта, че ми се повръща от нахакани женици със свръхсамочувствие като Ан - не съм им длъжен в крайна сметка.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 45147dc850
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Запиши се в Армията ахха ще ти плащат добре

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f141b753b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Аз също.Всяка моя любов беше несподелена.Не искам повече такива дълбоки чувства.В моят живот любовта беше илюзия,в която винаги страдах.Вече не допускам да се влюбя.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a377a7fd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Номер 52 не знам дали си мъж или жена , но те разбирам добре. И аз съм се заклел никога повече да не обичам защото ми омръзна да бъда нараняван и отблъскван без да съм го заслужил.

Автора.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ff7ca147b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Здравей авторе тъй като виждам че все още се коментира по тази тема искам и аз да си излея мъката че всеки ден си рева по 2-3 часа и то за какво за това че никое момче не можа да ми даде капчица любов а аз се мъчех да им угаждам ...мислех че ще потръгне се с някой но уви няма .... не съм се отказала все още чакам момчето което да ме прегъне когато се прибера от училище да ми каже колко ме обичка ...да се радваме един на друг ехх мечти мечти ....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1660a7bc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Според мен човек не може да се откаже от любовата, тя ще дойде някой ден, без въобще да го пита дали я е търсил и искал или не. И аз сега съм в труден период... жена съм първо да кажа... претендирам, че съм добра и лоялна към хора, които го заслужават. Преди няколко месеца срещнах човек, който помислих за моя сродна душа, всичко беше добре, но от две седмици насам не се виждаме. Аз се бях разсърдила за нещо и мисля с право и за него това беше удобен момент да се откаже от мен. Вече не искал да се виждаме, нямало смисъл, щом съм направила така. А се държеше като най-влюбения човек на света. От тогава насам не ям, не спя... съсипана съм просто. После кажете ми, мъже, как да се държа добре със следващия, който се появи в живота ми, като не искам да преживея втори път подобно нещо. Аз дори не знам дали ще се съвзема...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f5f6d82be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Няма такова нещо като любов разберете... Винаги единия обича повече в една връзка... Или е някакъв SWAGER лигльо или някаква ку*ка... Няма такова нещо като любов.. учените са доказали че това е временно чувство което след време изчезва.. Ще дам пример с моя връзка- Аз си късам гъза за нея, то се цицини едно левче да ми даде за билетче... Такива са всички момичето и жени в днешно време, само сега злобните какички ги моля да не тръгнат да ме нападат, нападат ме по простата причина че съм прав ;] То не е грим, то не са тъпотий, абе от 89-та насам всичко е криво....

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker