Не съм го виждала от 6 години а не спирам да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм го виждала от 6 години а не спирам да мисля за него
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2960 пъти
Здравейте, в момента съм на 22 год., но се чувствам ужасно объркана от чувствата, които изпитвам и наистина не знам как да постъпя. Историята ми не е кратка, но ще започна отначало.
Бях само на 15 години, когато съвсем случайно се запознах с мъж, да кажем, че се казва П., които беше с 13 години по- голям от мен. Въпреки възрастта ми, смея да твърдя, че правех всяка крачка съзнателно и премислено, дори и сега като се връщам назад не бих преценила действията си като на дете, а като на осъзнала се жена. Както и да е, излязах веднаъж с този и мъж, с приятелка и негов приятел. Той се държа като истински и джентълмен, но родителите ми бяха много строги и преди още началото на вечерта се наложи да се прибера заради вечврния си час. Скалъпих някаква история, за да не се представя изцяло като дете, но дори аз не си повярвах.
Въпреки, че до този момент не бях виждала този мъж само веднъж, останах със невероятно впечатление от него- ужастно чаровен, с най- невероятната усмивка, страхотни сини очи, с висше образование, говореше четири езика и беше живял и учил доста време в чужбина. Бях сигурна, че няма да го видя повече след скалъпената ми лъжа онази вечер, но не се оказах права. На следващият ден получих обаждане от П.. Предложи ми да се видим отново, но този път само двамата.
Трябва да кажа, че до този момент бях правила вече секс и предполагах какво иска този мъж от мен, но истината е, че нямах нищо против да му го дам. Дори бих казала, че на този етап аз исках точно това и нямах никакви други очаквания от него.
След като ми се обади онзи ден се срещнахме вечерта, когато ме закара от вкъщи, ме попита дали съм гладна и дали искам да хапнем по нещо, съгласих се да отидем на ресторант, но първо трябвало да се прибере до дома си да се преоблече. Ха ха и до сега се смея на подхода му онази вечер, отидохме до дома му, които се оказа цял замък, явно ме заведе там, за да ме впечатли, не знам, но истината е, че това дори не беше нужно, за да си легна с него.
Но това, което направихме онази вечер не бих нарекла секс, а по- скоро апогей на удоволствието. Тогава си мислех, че твърде скромният ми сексуален опит ме кара да използвам такива думи, но истината е, че и до ден днешен не съм изпотвала такова удоволствие с друг мъж. П. Сякаш четеше мислите ми, сякаш знаеше точно какво искам.
И въпреки, че бях убедена, че историята свършва до там, знаех какво ще стане още преди да правя секс с него, отново сгреших. Той отново ми позвъни след два дни. Явно се обаду мъжкото му его, защото ме попита каква е причината да не му званна през това време, отговорих му, че мисля, че всичко си казахме онази вечер и не мисля, че има нужда от повече думи. И то наистина беше така, аз бях получила това, което исках, той също.
Връзката ни продължи, виждахме се по няколко пъти седмично, понякога дори всеки ден, не занехме почти нищо един за друг, но постепенно той започна да споделя с мен, каза ми, че е бил женен, дори ми споделяше симпатии към други жени, запознах се с приятелите му, дори прекарахме нова година заедно. Аз не бях влюбена, никога не съм си позволявала такива чувства, не желаех нищо повече от това, което имахме, но го обичах, той ме правеше щастлива. Всичко беше толкова просто, чуствах го като приятел, и всъщото време докато бях с него се чувстах като истинска жена, а не като 15 годишна пикла. Той е причината да съм това, което съм сега, от него съм научила много и съм му безкрайно благодарна за това. Знаех, че и той ме обича, не само защото ми го казваше, но и защото го чувствах, знаех, че държи на мен.
Връзката ни продължи около година след това той замина за София, и нещата отшумяха от само себе си, без да си го казваме и на двамата беше ясно, че всичко беше свършило. Малко съжалявах, но тогава си мислех, че съм взела всичко, което можех от тази връзка и е време да се радвам на младостта си, а такива мъже ще срещам още много.
Вече от три години живея с един мъж, които обичам страшно много, а той е луд по мен. Опитва се да ми даде всичко от което имам нужда, грижи се за мен постоянно, сигурна съм в люботта му и в това, че никога няма да ми изневери, но истината е, че колкото и да ми отдаден, той никога не може да ми даде това щастие, което изпитвах с П. Никой мъж не е успял и незнам дали някога ще успее. Вече 6 години не спирам да се сещам за този мъж всеки божи ден, въпреки, че не съм го виждала от тогава. Когато съм подтисната или се чувствам слаба извиквам тези спомени в главата си, сънувам го, просто не мога да си го избия от главата.
Чух от приятели, че се оженил малко след като спряхме да се виждаме и има дъщеричка, за което се радвам, защото той найстина искаше да има деца.
И сега незнам какво да правя, объркана съм, но искам да го срещна отново, искам отново да изпитам онова сексуално удоволствие, а в същото време знам, че е невъзможно. Дори незнам дали си спомня името ми и дали ще ме познае.
От друга гледна точка не мога дори за момент да си представя, че ще изневеря на приятеля си, той е всичко, което имам.
Кажете ми какво мислите? Посъветвайте ме нещо? Трябва ли да го забравя, за да продължа напред или....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2133a7ac2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочетох хубаво 2 пъти статията. Това е чиста измислица на к..венското ти въображение...На 15 била...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: be5f21c7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   От автора: няма как да накарам някой да вярва в истинността на това, което пиша. Написала съм го, защото имам нужда от съвет, а не от укори. В крайна сметка нали това е целта на този сайт- да споделиш и да получиш безпристрастното мнение на хората, които го посещават. Бях точно на 15 и ми се случи точно това- благодаря ти за мнението Н1, но ми помагаш много.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3075c667b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Налагай си да го забравиш и все по някое време ще успееш. Не се меси в личния му живот, колкото и да ти се иска да си легнеш с него. Спри да сравняваш приятеля си и него, защото това е жалко. Късмет ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a104acede2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Определено трябва да го забравиш. Минали са много години, не знаеш какво се е променило в живота му и т. н. Съветвам те да не го търсиш и да не очакваш нещо от него... Той сигурно те е забравил отдавна. Направи и ти същото.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a1e1a9496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Що не се пробваш, да го изнамериш и да направиш контакт с него. Изпрати му това писмо и му кажи - това се отнася за тебе! И му следи поведението реакцията. И после сподели с нас. Аз имам подобно влечение към първата си любов сега, само с едната разлика, че ние не сме спали с него. И в момента съм направила контакт с него и чакам да видя, дали ще ми отговори. Ако ми отговори, следващата стъпка, е да разкарам настоящата му, но докато не я разкара пак няма да мъ пусна. До няколко дни ще ти пиша имам ли, нямам ли резултат от него. Кълве ли, не кълве ли! Успех в твоите опити. Ще се радвам да обменяме информация.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0c68ce670e
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

6.   Що за човек си ти номер 5, да разкараш настоящата му??? Значи наистина има такива жени, на които не им пука дали мъжът, когото искат, е с друга или не..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: be5f21c7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   От автора: Истината е, че най- лесното е да го намеря- мога да се свържа с него по телефон, скайп или фейсбук. Но какво да му кажа:" Ъъъъ, здравей, аз съм онова момиче, което чукаше преди 6 години, помниш ли? ". Няма как да му покажа това писмо, никога не бих си го и помислила, ще изглежда толкова отчаяно. Просто ми се иска да се върна в годините назад и да прочета мислите му тогава, не мога да си обясня какво е изпитвал, ако мога така да се изразя, този човек към мен. Сега ако имам приятел на 28 години, който се занимава с 15 годишна, каквато и да е тя, и то толкова много време, ще се запитам какво не му е наред, толкова ли няма момичета на неговата възраст. Затова съм толкова озадачена, секса наистина беше много хубав, но така съм го чувствала аз, но затова ли е било всичко или е било нещо повече. Той ми е казвал, че ме обича, но чисто приятелски, казвал ми е, че съм по- зряла от връсниците си, но все пак не мога да го проумея, това си е цяла година. Малко объркано пиша, но когато мисля за него, точно по този начин тече мисълта ми.

Освен това, никога не бих искала да се бъркам в семейството му, дори някой ден да събера смелост да се свържа с него или ако случайно го видя, бих спазвала благополучие. Да го забравя- може би не искам, това е най- светлия ми спомен от миналото. И колкото и глупава да изглеждам в очите на тези, които четат това- мисля, че няма да "мирясам" докато не усетя, че тази история е приключила. За мен рано или късно ще има продължение, каквото и да е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9c28771f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Затова някои неща трябва да се правят когато му дойде времето. Моралните ценности които днес се отричат, не са се появили от нищото, а в тях има заложен дълбок смисъл и познание. На теб просто ти е липсвала нужната култура на живот и правилно възпитание, затова и живота те е сблъскал с такава ситуация. Това не е укор, а факт и повод да се замислиш над нещата. Когато човек придобие ненавременен опит , в случая сексуален, няма как да се задоволи с едно единствено нещо, защото е възпитана в него нуждата от различни неща, които не могат да се срещнат в един човек. Ти харесваш на иван очите, на драган отношението, на пешо колата, на гошо патката и т. н. Затова и не би могла да си вярна и да бъдеш щастлива в отношенията си, те просто не ти стигат... Най вероятно си запазила спомена от усещанията си, когато си била твърде наивна и глупава и реално едва ли би усетила едни такива преживявания сега, по същият начин. Човек винаги търси това което няма, а не цени това което има и затова е нещастен основно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker