Трябва ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми съвет
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3244 пъти
Здравете,
Значи за какво става въпрос? Значи ас съм на 21, а тя на 17 и ацки много я обичам, и държа на нея, колкото и банално да звучи. Но снощи скъсахме. Както беше всичко нормално ас излезнах след това с мои приятели и тя ми звънна, и брат и почна да ми вика, и ас го обидих и след това тя ми звънна и каза "повече не искам да ме търсиш ништо няма да се промени от това, което ми каза". Последния месец бяхме се разделили, но след това тя ми даде втори шанс, доста се карахме и беше просто ужасно не искам да я загубя и сега като ми го каза това просто не мога да издържа. Много емоционален човек съм и просто се побърквам, а искам да сме заедно, но просто не знам как да я накарам то нея да накарам просто не знам как да го обесня да се върне при мен. Не мога да я забравя както тя иска. :(
Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9ed3ac2a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едва ли в момента ти е до критики, но не се въздържах. Честно казано, четох до третото изречение...пишеш толкова неграмотно, че надали кой знае колко хора ще си направят труда да дочетът историята ти, за да ти дадът съвет.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0dce510417
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих ти дала съвет .. научи се,че "аС" се пише със "З" ..

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6d0d4429d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Е, не знам за вас, но аз ще си направя (всъщност вече си направих) труда да прочета историята. И мисля, че това е момента да кажа нещо. Не се обръщам към определен човек, а към всички, които коментират правописа в сайта.

Хора, стига вече. Не забравяйте защо сте тук..., за да помагате, а не да оценявате правописа. Чудо голямо, че автора писал неграмотно, най - вероятно просто не е свикнал да пише на кирилица.
А това, че не знае как точно да се изразява, допуска правописни и пунктуационни грешки - не прави проблема, който има по - малък или нисш.

До автора: Излезте някъде заедно и й обясни как се чувстваш. Ако тя изпитва нещо към теб, е доста вероятно да ти даде още един шанс, който в никакъв случай не трябва да пропиляваш.

Ако откаже среща и бъде категорична в казаното - няма смисъл да се бориш. Не я задушавай. Колкото и да ти е тежко, приеми фактите - пусни я на свобода.
Като за сбогом направи нещо мило за нея - поне да те запомни с добро. =)

При всички положения, трябва да опиташ да си я върнеш. И ако това стане, не повтаряй грешката си - никога!
Успех...
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1cbd7a1a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва да отидеш до тях, с роза да й кажеш ''съжелявам за всичко'' да и дадеш розата. Да си поговорите да й се извиниш за всичко (дори и да не си виновен за някой неща) ПОпитай я накрая иска ли пак да се съберете,ако ти откаже,кажи- окей - и че ознчава много за теб. И си тръгни. Няма да се натъжаваш толкова много за ради едно момиче не е последната има и други все някога ще я забравиш. Но ако пак се оправите трябва да бъдеш внимателен. УСПЕХ!! Дано да те заслужава да не е някоя която се мисли за голямата работа :)
( Не мисли че розата е тъпа постъпка прекалено мило е да отидеш с роза -ПОВЯРВАЙ МИ (казвам ти го от личен опит) ))))

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfe1eae678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 3: а не смяташ ли, че е смешно някой на 21 години да пише "ас" със "с"...Не мислиш ли, че един млад човек в днешно време трябва да пише грамотно, а не като третокласник...

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6d0d4429d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От №3 до 5
А ако на теб ти се наложи да пишеш на латиница, ще се справиш ли толкова добре, колкото на кирилица? Особенно като липсват букви като: "ч", "ш", и тн?
Хора, които са свикнали да пишат на кирилица, трудно биха писали на латиница, и обратното.

Ще ми е смешно ако видя това написано черно на бяло, на някой документ или нещо от сорта. Но не и тук, още по - малко при факта, че човека се нуждае от помощ.

Този сайт не се казва pravopis.net, а spodeli.net - следователно хората, споделили мъката си, очакват съвет, а не критика...
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f50c452fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Специално искам да се обърна към номер 1: Извинявай, ама ти погледна ли си твоя правопис преди да критикуваш чуждия? Да, съгласна съм, че на 21 год. е недопустимо да пишеш "аС", но случайно да знаеш, че "дочетАт" и "дадАт" се пише с А, а не с Ъ?
Така че, айде моля ви се, всеки допуска грешки, аз също, но не сме тук за да си оценяваме правописа!

Към автора:
Мило момче, след като въпросното момиче се отнася така с теб, значи просто не иска повече да е с теб! На мен ми се струва нещо съвсем дребно това, за което сте се скарали, което ме навежда на мисълта, че тя си търси и най-малката причина, за да те скъса. Дала ти е втори шанс, но явно по-късно е размислила.

Разбирам те как се чувстваш, знам, че никак не е леко, но по-добре я остави и потърси любовта другаде. Това момиче няма да ти донесе никакво щастие, а тъкмо обратното - само скандали и неприятности. Една връзка не може да е щастлива, когато обича само единият.

Така че аз ще те посъветвам да я забравиш, колкото и нереално да ти звучи. Банално е, знам, но времето наистина лекува. Ще срещнеш друга, ще се влюбиш и няма да съжаляваш, сигурна съм.

Не пропилявай най-хубавите си години в страдания по някого, когото не го заслужава!
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 085f41dcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Браво на номер 3,евала!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6d0d4429d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От №3 към 8 - благодаря :))
А от моя страна, казвам евала на номер 4 и 7. :))
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 557fdbd667
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря много, но просто много ми е трудно.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7f0d6b2354
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ей, хора, не се дърляйте за правописа. Допуска грешки - не е нормално и е лошо. Но не виждам нищо лошо да му се каже, особено ако се каже като на приятел, а не със заядлив и подигравателен тон. Това е сподели.нет, значи можем да помогнем не само при явния проблем - този с бившата вече, а и с правописа - защото и това е проблем.

Така че, към автора - когато бях на 17 (и аз съм на 21 като теб, но пиша навсякъде на кирилица) имаше едно момче, което много ме обичаше, но аз не го исках. То продължаваше да ми досажда и не ме остави на мира, колкото и да го гонех и унижавах, обиждах и т.н. - просто не го исках, но той беше настоятелен. Сега сме заедно, аз продължавам да не го понасям, но знам, че ще ми почерни живота, ако скъсаме, защото няма да ме остави на мира. Е, аз му почерням живота сега, защото съм с него, а не го понасям - щом видиш, че тя е гадна с теб, държи се остро, пренебрегва те, крещи ти и т.н., значи не те понася и стой на страна - това е добрата постъпка и за теб и за нея.

А за правописа - казвам ти го като връстник и с ни най-малка неприязън или подигравка - утре ще тръгнеш да си търсиш работа, ще подаваш автобиографии и ще пишеш обяви в интернет - ако искаш да намериш добра работа, трябва да си конкурентно способен, а за каквато и да е добра длъжност като ти видят правописа просто ще те отпишат - за твое добро е. Дългото писане на латиница не е оправдание - както виждаш - интернетът се кирилизира постепенно и коментари на латиница не се толерират. Казвам ти го като приятел и не ти желая злото, нито пък искам да те унижа.

Успех с момичето пък и по принцип!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3049a0cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз ще се обърна към всеки, критикувал правописа.. Първо, това, че момчето е писало неграмотно, съвсем не означава, че в действителност пише така, може да не е свикнал на кирилица, може да е бързал и какво ли още не.. Второ, тези които съвсем заядливо са се опитали да го "поправят" и да го нарекат неграмотник, са допуснали още повече грешки, като се започе от номер 1 та чак до посления (въпреки, че не съм ги чела всичките) :Д И трето, момчето иска съвет, а не критика. Ако не знаете кво да измислите, не пишете глупости, в които самите вие си противоречите. Щото повечето от написалите коментарите пишат още по - неграмотно, а тръгнали да говорят за правопис...

А не теб, авторе, първо ще ти кажа, че за момче пишеш доста грамотно даже :) А що се отнася до момичето.. звънни й, пиши й смс-че, докато има време, защото ако чакаш и отлагаш "за някой друг път", както обикновено правя аз, ще стане още по - лошо и все по - трудно да се сближите.. успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3049a0cc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 1 специално се обръщам към тебе: едва ли в момента и на тебе ти е до критики, ама как може да говориш за правопис, като си допуснал(а) същите грешки.. И тъй като не си си направил(а) труда да дочетеш историята докрай, аз ще си направя труда да те поправя :Д
"дочетЪт" се пише с "а" ; "дадЪт" се пише с "а" :Д
Сега кой е неграмотния ? :Д

Първо гледай себе си, после критикувай. очаквам специален отзив от тебе :Д ( и се научи да пишеш, срамота е :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: af13a816bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз подкрепям номер 4 !!!!!!!!!!!!!!! :) Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker