Питам се ЗАЩО? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Питам се ЗАЩО?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2949 пъти
Аз няма да побликувам история а съм провокирана от други истории а именно тези свързани със "уж" любовта между българки и турци, араби и т. н ЗАЩО БЕ МОМИЧЕТА... с какво се различават от нашите момчета, какво ви привлича толкова в тях, дори седем годишните ги знаят що за стока са и какво им е мнението за българските жени. Някъде може би има свестни турски мъже но те са микроскопични, знам че има и от нащте коите не са цвете за мирисане но... ще кажете ''еми случи се.. "да но вие сте допуснали да се случи, щом усетите че хлътвате БЯГАЙТЕ, няма бъдеще такава връзка. Връзка с щастлив край е една на милиарди. Отговорете с какво са по добри от нашите мъже????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1d12da58bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, айде сега с какво се различават - ми различават се - едните имат един сантиметър кожа по-малко на оная си работа.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ef9d7f8ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те "героините" на такива истории са предимно момичета/жени, които страдат от липса на мъжко внимание, не е случайно и това, че голяма част от тях се запознават по интернет и след няколко "шекер лафа" турчина/арабина са готови на всичко и на всякакви жертви. Просто самотата е много тежък товар и в лицето въпросен индивид виждат едва ли не единственият шанс за щастие.

Вярно е все пак, че има и красиви нашенки (много малък процент, но ги има), които се мъкнат с турци... е, това вече е кофти гледка, но какво да се прави...

Можем само да пожелаем на тези българки да не предават българското, колкото и да им е трудно. Казвам предават, защото както знаем, при задълбочаване на тези взаимотношения българка-турчин/арабин (т. е сключване на брак) почти винаги се стига до това децата им да не носят български имена, да не са християни, да не са българчета.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9c3a0bfe4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаете ли, мили хора, на ПЪРВО място сме ХОРА, а от там насетне сме мъже, жени, турци, българи, бедни, богати.

Ще е доста хубаво, ако това не се забравя! Мисля си, че белият свят е достатъчно голям, за да ни събере всичките, дори и със себичността, но не със завистта!

За протокола - българка съм и нямам връзка с турчин. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторке ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО- чукат по добре и не са РАСИСТИ КАтО ТЕБ! Отдавна ти следя коментарите по тези теми и постоянно ме дразнят ей такива расисти като теб! И те са хора, и те имат сьщите права! Ние бьлгарите с какво сме по РАЗЛИЧНИ от тях??? Кажете!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ние всички живеем в бьлгария и всички сме бьлгари набийте си го в главите! И те са хора като нас и те имат чувства, и даже като гледам по голям процент от тях са дженталмени отколкото "бьлгарите" за каквито се наричаме!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   На теб постоянно ти следя нападките кьм циганите, турците, арабите. Ти като си бьлгарка данеби да имаш нещо по различно от нас(4 очи, 5 раце)? Какво имаш какво си постигнала като си бьлгарка? То е мн хубаво двама души дасе обичат-няма значение кой какьв е! Престанете Вече с тази дразнеща тема! Айде тогава като нени искате вземете Дани убивате! Е нали и вие вярвате в бог, това което правите се нарича РАСИЗЪМ и той е грях! Всички сме хора- има по бедни, по богати, по грамотни и неграмотни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2dd4f4d81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   аз имах страх от турци и цигани докато не се влюбих в един такъв и сега мисля, че съм много по-чиста по душа, защото когато обичаш, няма раса, няма народност, има просто любов. Да, разделени сме и няма да сме заедно, но.. урокът който научих е да изпитвам чистосърдечна обич към човек и да не гледам расата му, защото има както добри цигани, така и добри, и при българите е същото..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 17c1d9bed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо делите хората бе.. какъв е българският народ такъв не знам.. добре, че не съм като теб авторке.. ти си един ужасен човек.. това, че е бял, черен с друга религия и език не го прави по различен от теб.. не можеш и нямаш право да слагаш всички под един знаменател.. има най - различни хора.. някой добри, други лоши.. ето аз лично имам връзка с турчин от 2 години.. кой каквото ще да ми казва изобщо не ме интересува мнението на хората.. важното е, че се обичаме и разбираме.. той ми е доказал милион пъти, че е не е като другите, доказал ми е, че ме обича, заради това, което съм без да се опитва да ме променя.. турчин е, но такъв човек няма като него с толкова добро сърце.. благодарна съм на Бог, че ме срещна точно с него и ми показа правилния път към щастието и любовта.. а ти и всички други, които не сте се научили да не делите хората и да приемете, че всички сме равни.. няма никога да бъдете достойни да се наречете хора.. след този коментар, мога да получа милиони други негативни, но все пак това е българският народ.. съди по корицата, а не по съдържанието!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3c960f5e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   а ''нашите'' с какво са по-добри??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 63cf3225b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   никой не е длъжен да ти дава обяснения защо, как, кога, къде и т. н. всеки отговаря за собствения си живот. ти си гледай твоя и не си ври носа в чуждите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517885d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7,

авторката, като българка, учила, предполагам в България, поне може да пише грамотно! А ти?

Има огромно значение кой какъв е в една връзка/брак. Различен е манталитетът, културата, религията, абе... всичко!

Ти, като не-българин/ка, какво си постигнал/а, освен да пишеш по няколко коментара говорейки за сънародниците си в трето лице, множествено число? Ако тръгнем да ви убиваме, ще станем същите като вас, т. е., ще се превърнем в това, което ненавиждаме! Именно за това ви търпим, проявявайки титанически толеранс, но това не променя факта, че никога няма да станете част от нас, част от Европа. Дали чукат по-добре - не знам, не искам и да научавам, но предпочитам да съм цял живот "на сухо", отколкото да си легна с турчин.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 461da2caca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Знаех си че повечето ще ме нападнат, защото сте ДВУЛИЧНИ, когато прочета история за такава любов вие нападате горката авторка със всевъзможни обиди , а сега когато аз питам защо ме наричате Расистка- еее не съм расистка, а вие си мислете каквото искате, казах че такава връзка няма бъдеще и това го знае всеки, а ако случайно се получи нещо то това е едно на милиард. За пояснение на някои хора тук до сега не съм коментирала и нападала такива истории, чела съм ги с интерес и толкоз. Какво съм постигнала ли? Имам прекрасно семейство, разкошни деца и това ми е достатъчно. И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 7 до номер 12! Отвори си очите и чети внимателно:
1-во пиша си от телефона и затова така се получава, но както и да е повече обяснения няма да ти давам! Сега слушай-ти и страната ти в Европа не представлявате ниЩо! Както ти си жител на Бьлгария и имаш права, така и най-долния човек от махалата има ги същите! Така че върви малко обиколи Европа и питай акана европейците какво мислят за голямата ни държава Бьлгария и за българите! Но ако нямаше такива расисти и българи, които крадат от ПАРЛАМЕНТА милиарди определено в нашата малка държава щеше да има мир и спокойствие! Вьобще се чудя за какво ли ти пиша да ти разправям? ! Приятен ден и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хаха... номер 12 говори за МАНТАЛИТЕТА. В България къде, при кого е останало това? Тази история го е писала някой си расист , който си няма работа и ревнува другите нации! Явно още живее в эпохата на Хитлер :Д Един сьвет- СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗА ХОРАТА, ЧЕ НА НЯКОИ КРАКАТА ИМ са ДЪЛГИ, не се знае откъде ще се появят!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2afadee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тия теи станаха мн банални. Оставете кой с когото си иска да се чука! Какво сега-да обявят закон тогава българи и цигани да не имат интимност, а? А към 12- ТИ защо употребяваш думи, на които не им знаеш определението? Думата "титанически толеранс" изобшо знаеш ли за какво се отнася? Това вашето отношение кьм другите народности(цигани, турци т. н. ) ТОЛЕРАНС ли го наричаш? Вари си оправи речника момиче. И спрете да ПУБЛИКУВАТЕ ГЛУПАВИ ТЕМИ! За разлика от вас дето си нямате работа има хора с истински проблеми за които се нуждаят от съвет , а вие гледате как да плюнчите хората. Е ТОВА , КОЕТО ПРАВИТЕ Е ЦИГАНИЯ с главно "Ц"!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ea26f2a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не мисля, че религията и народността правят човека-човек... Това зависи от самите нас какви ще бъдем и какви Не.
Познавам много турци, защото работя като преводач, сприятелявам се с много турци и повярвайте ми нито един от тях (няма значение дали е мъж или жена) всички са единни и добри хора с чисти сърца.... Българка

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ea26f2a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 14: Хайде да не говорим за кражби в парламента, че вашите представители от етническата партия бият всички по този показател. Защото не друг, а вашият любимец Доган взе 1. 5 млн. комисионна за "конуслтантски услуги", а вие вместо да му поискате сметка, вместо да го накажете на изборите, му се радвате, гласувате и ще продължавате да гласувате за него, само защото е турчин. Ако българите са расисти, то е защото има хора, които поставят етноса си над страната. Вие турците винаги сте показвали повече любов към Турция, отколкото към България, така че няма какво да се чудиш на кофти коментарите за вас и на това, че българите ви делят.

И между другото - в чужбина е далеч по-добре да си българин, отколкото турчин,

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6517885d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Коментарите под номера 14, 15 и 16, са и трите от hash: b2afadee1c, т. е., от един и същ човек, който се напъва, клетият нещичко да каже, ама УВИ - от много напън и "плюнчене" и последните мозъчни клетки са предали Богу дух! Което обезсмисля първоначалното ми намерение да пиша каквото и да било по темата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cdfc758677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 18: Тук по-скоро се коментира различната култура, начин на живот и въобще усещане за света. Едва ли някой наистина си мисли, че турците са някакви зли чудовища. Различни са - да, но в никакъв случай не са лоши.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 48684993fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз предлагам всички като авторката да започнат да гледат в собствената си паница и да не плачат на чужди гробища! Отварям темата, гледайки това огромно "ЗАЩО", и очаквам нещо съдържателно, върху което да си раздвижа малко мозъка, а то какво излезе? Поредният тъпизъм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker