Обичам я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2244 пъти
Искам да ви споделя какво ми се случи. Влюбих се в едно момиче, но тя замина на в друг град да учи ние продалжихме да се срещаме и да се чуваме. Аз и казах, че много я обичам и тя ми казваше същото искахме да прекараме заедно целият си живот. Една вечер се заговорихме за изневерите и, че според мен е по-добре тя да се признае вместо да бъде скрита, защото рано или късно ще излезе на яве. И тогава видях в нейните очи нещо по различно и я попитах дали всичко е наред тя ме погледна и ми каза ммм... да, аз я попитах да или ммм... да и тя ми каза че има нещо което се опитва от много време да ми каже но не намерила сили за това. Каза ми че е преспала с едно момиче няколко пъти, но това е било просто от любопитство и, че не ние харесало и че е казала на момичето че обича мен. Аз го приех спокойно защото имах подозрения че има нещо. Аз и казах че съм имал подозрения кога е станало защото наистина имах съмнения но си мислех че просто ревнувам, защото просто е на 150 километра от мен и е нормално да се притеснявам за нещо такова. И се оказа че точно в тези дни съм имал подозрения тогава е станало. Тя плака дълго време след като ми го каза, опитах се да я успокоя и я попитах дали има и още нещо тогава тя ми каза, че е излизала и това момиче и са се целували. Това стана преди няколко дни и все още ми много зле започнах да го приемам със приятелката ми още сме заедно. Но не знам дали наистина казва истината като казва че ме обича. Просто това ме измъчва все си представям как е с другото момиче не знам какво да правя искам да съм със нея и тя казва че иска да е с мен и че ме обича, но съм объркан. Мисля че като си дойде трябва да поговорим още за това. Мисля че трябва да се говори рано за проблема а не след време да се отварят стари рани. Ако някои има мнение кажете ми го за да мога да преценя какво да правя, защото наистина много я обичам и не искам да я загубя. Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0209ae10e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не е толкова важно какво мислят анонимните коментатори тук, а какво мислите ти и тя. Щом искаш още да го обсъждате, говорете си, внимателно, и така.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 193b52975e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеше вместо да пишеш всичко това, примерно да напишеш само "гаджето ми сложи рога" или нещо от сорта. Второ не виждам що за израз е това " Важно е да се говори за проблема", при положение че проблем не виждам и се чудя, реално какво ни питаш?
Ако искаш ние да ти затвърдим мнението Ок, правилно си постъпил, така трябва да се говори, за това и т. н.

Ако искаш да съм откровен, израза "Ръжда и жена тръгнат ли, няма спиране" ще е точно на място. Тя щом сега го е направила е ясна работата, какво очакваш да е след 2-3-5 години, как виждаш нещата между вас?
А съвсем друг въпрос е, че като гледам ще и скъсаш нервите и ще ускориш раздялата ви като параноясаш съвсем скоро, чудейки се дали спи или някой и бърка по дупките.

И в такива случаи запомни от батко ти едно : Никога не питай, никога не се обяснявай, защото което и от двете да направиш, все ще сгрешиш. Всъщност ти си искал разговор, само з да и обясниш че това не е редно, едва ли не да я накараш да ти обещае че това няма да се повтори, но вътрешно вероятно ти е ясно какво следва.

Пиши го свирено, търси някоя нова.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 758e312fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако бях мъж и гаджето ми спеше с момичета щях да съм най-щастливият човек на света. Щяхме да си правим тройки даже.
Ударил си джакпота според мен. Не виждам защо се оплакваш.
Извади полза и ти от ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3d21084ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко мъка има по тоя свят Боже!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 403b26805c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искаш да кажеш, че се страхуваш тя да не те зареже заради момиче като стане лесбийка. В това няма лошо освен ако наистина много не ревнуваш от момичето. Радвай се че не е друго момче. :) Е и на моя приятел малко му стана тъпо като му казах, че искам да пробвам с друго момиче, но и на мен като на приятелката ти ми е любопитно какво е. Повярвай не бих го зарязала заради момиче. Приятелката ти предполагам също. Просто иска да пробва нещо ново-това не е лошо. Според мен не я спирай даже я бъзикни-"кога ще ме запознаеш? " или нещо от сорта и виж как ще реагира. Дали ще изревнува пък тя от приятелката си. Ако е така това е знак, че няма защо да се тревожиш. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker