Сърцето ми я обожава, но разумът като че ли се дърпа, но не мога сам да видя обективно нещата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сърцето ми я обожава, но разумът като че ли се дърпа, но не мога сам да видя обективно нещата.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2972 пъти
Ситуацията е сложна и объркана. За това нека задам малко нестандартно въпроса.

Може ли да се изгради мнение за жена и ако да какво, спрямо следните неща, които са част от миналото и.

В момента е на 28 години. На 21 се е омъжила за човек, който е бил човека касичка и дори само при видът му човек може да се изплаши. Кльощав, грозен, много надут, но с дебел портфейл. След 2 години решава да се разведе поради "несходство в характерите". Тук вече може да се гадае за истинските причини, но според мен си е представяла че той ще я залее с пари, което май не се е получило. По нейни думи никога не го е обичала и не е успяла да се привърже към него.

Веднага след него се запознава с друг човек, за който казва много лоши неща, направо побеснява говорейки за него, но същевременно в очите и се вижда тъга поне според мен. Казва че не я е наранявал физически, никога не се е държал грубо с нея, били " хора от различни планети", а и бил безотговорен, заради което си е тръгнала от него след няколко събирания и раздели там също са минали 3 години от живота и. От видяното останах с впечатление, че има остатъчни чувства към него, но вероятно предполагам под безотговорен е имала в предвид не големи средства, предвид следващия човек, който ще опиша.

След това е срещнала друг човек, който бил много отговорен според нея, заради което е започнала връзката с него, без да го обича. Била харесала в него точно това, което предишният не бил притежавал, негова противоположност, който и угаждал и я е слушал. С него изкарала година, но осъзнала че не го обича и го е напуснала.

Това са сериозните връзки, предполагам че като всяка жена е имала и краткосрочни и се познавам с единия, тъй като града не е много голям и преди години помня че се похвали че е спал с нея, за други не знам, но едва ли е само той.

Тук някъде се появявам аз в картинката, безкрайно влюбен, радостен че ми е обърнала внимание и че последния месец сме почти неразделни, но нещо ме притеснява и не ми дава мира. По принцип не съм ревнив, но и нямам доверие или по точно ме притеснява миналото и. Тя е много красива млада дама, която казва че живота и се е стекъл така, както ми го описа наскоро, в един от малкото моменти, в които е говорила нещо изобщо, защото е доста тихичка и обикновено не говори много за себе си и по принцип.

Притеснява ме начина по който описа мъжете в живота и. Казва че от общо трима 2-ма не е обичала, но е била с тях много дълго време, как изобщо може някой да бъде с друг човек, без да има никакви емоции, а в същото време да говори за двама отговорни и сериозни хора (единият бизнесмен в сферата на услугите, другият проспериращ лекар), как не са го видели това и от къде да знам че мен ме харесва? Наистина не е от тия дето ти се мятат на гушата и те целуват страстно, но сигурно би трябвало да се разбере по някакъв начин? И как за толкова време може да не им е казала поне едно обичам те или пък го е казала, но не го е мислела?

Друго което ми направи впечатление е, че тя не взима голяма заплата в банката в която работи, но носи доста скъпи дрехи и кара хубава скъпа кола, стандарт, който е поддържан от родителите и, които дават всичко за нея, даже живее на квартира която те плащат, защото тя не искала да живее с тях, защото била голяма и те я натоварвали. Сега въпроса който ме мъчи е, че самият аз не съм бизнесмен и не съм много богат и дали ако се задълбочат нещата, тя ще може да бъде с човек, който е отговорен ама с мярка както се казва :)

И последното което ме мъчи е, че при един разговор, тя ми сподели, че още и е рано за деца, така усещала нещата, а аз искам вече да създам семейство защото прехвърлих трийсете и искам дом и семейство.

Сърцето ми я обожава, но разумът като че ли се дърпа, но не мога сам да видя обективно нещата. Може и просто да съм напрегнат и несигурен покрай нея, за това ви моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4482d913bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, ситуацията ти е малко сложна, главно идва от това че си влюбен. Единственият съвет, който мога да ти дам е да се опиташ да не мислиш за нея постоянно, дали това, дали онова... , недей мисли за бъдещето, не си прави никакви планове, това само би те депресирало. Когато не си с нея просто прави нещо което ти харесва и те отпуска, пийни някоя бира с приятели, изгледай някой мач... Когато си с нея, мисли само за нея. Дай малко време на нещата. Доколкото чета, и нейния живот не се е стекъл много благоприятно, независимо, че има пари за това онова, просто трябва да се опознаете много добре, може да отнеме време, тогава ще можеш да си отговориш сам на всички въпроси

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7fa9c5b185
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да те посъветвам... хем ми се иска да повярвам, че момичето се е променило и че е оставило миналото зад гърба си, хем знам, че вълкът козината си мени, но нрава не.
Не знам. Ако бях на твое място нямаше да бързам толкова много за семейство и още по-малко за дечица. Вярно, че вече и ти искаш да имаш дом, съпруга и деца на които да се радваш, но ако тази жена е неподходяща единствените потърпевши ще бъдат децата.
Според мен трябва да подходиш много внимателно. Щом имаш чувства към нея може да започнете връзка (твърдиш, че и тя казва, че изпитва чувства към теб - макар, че казваш, че си несигурен). Бъдете известно време заедно, вижте как ще се развият нещата, НО не бързай да се жениш!
Надявам се, че е с теб, защото те обича, а не като предишните и връзки. Помисли внимателно, ако трябва дай си известно време и остани насаме със себе си. В края на краищата, правилният отговор и по-точно, отговорът който търсиш вече го знаеш. Просто трябва да го намериш :)
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 01b7811db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Честно казано, правилно си преценил, че си търси мъж с възможности. На мен ми прилича на леко безотговорна жена. Хваща се с тоя оня, след това решава, че не го обича, някакси много повърхностно поведение. Това да се хвърлш във връзки без да обичаш някой, след това да решиш друго е поведение, което не отговаря на 28 годишна жена. Освен това материалното положение за нея е важно, защото е свикнала да получава всичко от родителите си и съответно си търси такъв човек, който ще прави същото за нея. Такива хора свикнали на лукс, трудно биха правили компромиси да живеят с по-малко. Ако за нея най-голямата ценност е материалното, според мен нямаш голям шанс с нея. И то защото човек избира обстоятелствата и хората в живота си, според ценностната си система. Един човек, който цени на първо място парите, винаги ще гледа да се хване с някой който има пари. Друг който цени любовта ще търси човек в който да се влюби и т. н. Според мен ще имаш много нерви с такава жена, все пак на 28 години да живее по този безотговорен начин, до нищо добро няма да доведе. Като умрат родителите и, тя няма да може да си осигури сама този стандарт и ще търси някой друг, който да го направи. Според мен това е изгубена кауза и по-добре не се занимавай с нея, защото и да имате някакви временни отношения, ще прилючат в момента в който тя се отегчи от теб или си намери някой по-богат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e04dcd36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, вервай ми - нямаш бъдеще с такава жена! Както говори и както се е отнесла с бившите си, така един ден ще постъпи и спрямо теб и ще приказва пред някой друг. Такива нямат угодия, ако ще и най-коректния човек на Земята да си, ако ще и самия Господ да си, пак ще си грешен за нещо, особено пък след като й омръзнеш и след като си вземе от тебе това, за което те е потърсила поради нескончаемите си нужди и празноти.
Сега се чувстваш като закрилник, едва ли не спасител неин, но ще усетиш много силно и обратната страна на медала в момента, в който бъдеш вкаран в категорията на хората, които "си заслужават" да бъдат излъгани, от които трябва да бъде крито и шикалкавено.
Ти си знаеш, но аз на секундата бих извадил ножа от сърцето си, колкото и да боли това, защото иначе то със сигурност ще бъде взривено по-късно, което ще боли невероятно повече.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1fc4fae905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,

Според мен, много добре виждаш нещата, но си впечатлен от вниманието, което това красиво девойче ти оказва. Съветвам те да се довериш на фактите, а не на това, което тя ти говори. С такава жена дом и семейство, не може да създадеш. Достатъчноъ възрастен си, за да те правят на глупак, нали? Опичай си акъла.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6c45ec3607
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4 ти го е казал перфектно, бягай надалеч докато е време. Сега просто се забавлява с теб, но бъди сигурен, че се оглежда за някой с много пари, който да й ги налива с фуния. Появи ли се такъв човек ще избяга моментално и ти ще станеш поредния непрокопсаник. Една жена не е ли в състояние сама да се грижи за себе си, просто я отпиши. Тази както изглежда спада към масата тъпи парчета с огромни претенции и никакво покритие. Перфектният мъж за тях е влюбен до ушите балама с много пари, който да въртят на малкият си пръст и който колкото и да му изневеряват, никога няма да се усети. Дали си беден или богат няма значение, такава жена не ти трябва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f315e4d3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте и благодаря за коментарите.
То интересното е че за този месец наистина е трудно да се разбере нещо, защото излизаме доста, забавляваме се, а в такива моменти е трудно да видиш нещата. Знам че като бяхме на дискотека преди 2 седмици едни дойде до нас и я прегърна през кръста директно и почна да и шепне в ухото, без дори да се притеснява, че не беше сама. Разбира се като я питах измрънка нещо, но не ми се видя много искрен отговора, все пак някой да реагира така, вероятно не е ей така случайно.
Другото което ми прави впечатление е, че тя в квартирата не готви, яде само на вън, сама казва че готвенето и чистенето не са и любимите неща.
За единия богатия с който е ходила, каза че не го е обичала, но се носела по течението с него и го зарязала, защото много и се налагал, а тя като че ли не търпи много критика и дори аз един път като я бъзнах на шега, тя реагира остро и май приема всичко твърде лично.
Не знам и днес бяхме на кафе, но я загледах и ми направи впечатление, че оглежда на хората дрехите от горе до долу, сякаш ще ги купува, наистина не им гледа лицата или да се заглежда, но сякаш ги оценява според дрехите. Може вече да съм параноясал малко не знам, но определено нещо ми подсказва не толкова красиви неща, а натоварвам ли се толкова от рано в едни взаимоотношения, не мисля че е добре, макар и да е прекрасна на думи и външност.
Надявах се някой да каже че това е нормално, че си въобразявам, но май няма да е така :(

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e41589b42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бягай от такива жени приятел, няма да бъдеш щастлив с нея.. в теб говори желанието, но това е изкушение, което трябва да преодолееш за да намериш истинската. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f315e4d3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора: Ми да общо взето още се чудя, поддържаме някакви отношения, тя дори мисля че е влюбена, аз също много я харесвам, но пак има много неща, които ме притесняват.
Освен изброените има и доста други. Примерно както казах, кара скъпа кола подарък от техните, но като се качих вътре се отвратих. Нова кола, хубава, здрава, а вътре прашно, мръсно не я е чистила от както са и я подарили. Жабките на вратите пълни с отпадъци от сандвичи, кафета и какво ли още не. Все едно е боклучарник, направо останах потресен как е възможно колата на жена да е в такова състояние.
Също така не разбирам как е възможно жена като нея да не си поддържа мястото в което живее. И там прашно, не чак мръсно, но определено не е и чисто. Не обича да готви, , но виж ако е за заведения или за нещо готова веднага се съгласява. Да не говорим че е малко мързелива и говори за някакви ежедневни нормални неща, все едно са някакво ужасно изпитание и драма. Не знам, но все повече мисля че повечето от вас са прави.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker