Превърнах се в любовница. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Превърнах се в любовница.
преди: 15 години, 9 дни, прочетена 4519 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 22 г. Тази година завършвам висшето си образование. Не съм имала много връзки. Живея спокоен живот - не обичам да ходя на дискотека, на големи събирания. Прекарвам свободното си време като снимам, разхождам се сред природата, гледам телевизия, чета книги. Не съм асоциална, а просто не съм комерсиален тип момиче.

Последното момче, с което имах връзка, ме разочарова с поведението си и след доста компромиси от моя страна реших да се разделим. От дълго време бях сама и в един момент сякаш от нищото се появи Той. Галантен, мил, възпитан, спокоен, зрял. Случи се така, че се виждахме често. Опознах го (донякъде) като човек. С течение на времето започна да ми звъни и от интелектуалните разговори по кафета и паркове отношенията ни преминаха в страстна връзка.

Дотук добре, но той е на 38 г. и е женен и има дете. Не се чувствам гузно, понеже в момент, когато бях самотна се появи той и беше мил и аз се оставих на течението. Знам, че е неразумно от моя страна, но не мога да подценявам щастието си, макар и щастие от такова естество. Той не ми дава никакви обещания. Дори не говорим за някакво евентуално съвместно бъдеще. Въпреки, че се чувствам добре, осъзнавам, че съм на заден план. Аз съм другата, въпреки, че до сега не ми е дал никакъв повод да се почувствам зле от този факт. Винаги е мил, галантен и подхожда към проблемите и терзанията ми с разбиране. Макар и да ми е добре, незнам какво следва. Едно голямо многоточие.

Ясно е, че му липсва нещо, за да е с мен. Ясно е, че не искам да се разделяме, но това не е пълноценна връзка. Моля ви, ако някой е изпадал в подобна ситуация или иска да ми даде някакъв съвет - да го направи. Най-добрата ми приятелка ме посъветва да го оставя и да си живея живота и подходящия за мен ще се появи, но не мога току така да кажа Стига. Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 дни
hash: 46ad4b76d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мила и аз мисля че е най добре да го оставиш да си гледа децата, а не ти да си оная черната заради която мама плаче.. Млада си предполагам си хубавка..Още толкова момчета ще срещнеш..Разбирам, че ти е добре с него, ама не става така..Нека си гледа децата и да се оправя..Надявам се да не съм те засегнала и поне малко да съм помогнала, макар че не разбирам много от тези неща (:

ZuZi 14г.

 
  ...
преди: 15 години, 9 дни
hash: 09fc9493bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   момиче ти ще бадеш винаги втора по добре се оттарви на един май мо трябва любовница единствено за секса и за нищо друго.А аз съм мъ и мога да го кажа наи добре

 
  ...
преди: 15 години, 9 дни
hash: 8059c186c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило, хубаво, ОБРАЗОВАНО момиче... не се превръщай в секс играчка... Намери си друг...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 дни
hash: e37d3c4a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има една песен - Не Тръгвайте С Женени :)
Може би трябва да я слушаш няколко пъти...

 
  ...
преди: 15 години, 9 дни
hash: 2f2fcd3e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хм, като прочетох заглавието бях готов да те третирам като поредната курва. Явно баче ти осъзнаваш грешката си - остави го, недей разбива нечие семейство. Намери си човек като за теб и бъди щастлива, защото с този човек няма да си.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 дни
hash: 6a22d87400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сигурно си хубаво момиче, но ако поне малко уважаваше себе си нямаше да се озовеш в такава ситуация - любовница на женен мъж с 16 години по-възрастен от теб!За какво съвместно бъдеще да говорите, като ти си му потребна най-вероятно само за секс...и като ти се понасити щете шътне и ...край на прекрасния филм за теб! Но от това, което прочетох е видно, че ти осъзнаваш донякъде абсурдността на ситуацията...така, че спасявай се...светът е пълен със сводобни и по-млади мъже!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 дни
hash: 8d98a31006
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаа, много целомъдрие и морал струи от тези коментари тука, бе. Виж, решението си е твое, вече виждаш какво ти казва болшинството, но нека и един стар циник ти даде съвет. Би трябвало да има и обратна гледна точка, нали така?

Ако наистина си зряла и достатъчно наясно с чувствата си към мъжа, остани с него. Ти не си виновна, че изпитваш нещо към един женен мъж. Да му мисли той. Ако наистина държиш на него и искаш да си с него, бори се за това. По-млада си от съпругата му, ами измести я и стани ти нумеро уно. Няма нищо лошо в това, хората се събират и разделят ежедневно. И какво като е с 16 години по-възрастен? Смъртен грях ли? За него, защото е мераклия, за теб защото си разсипница на семейно огнище? Айде стига глупости!

Аз не виждам нищо абсурдно в ситуацията. Това, че имало други свободни по-млади мъже не значи нищо ако ти усещаш, че той е човека за теб.

Решавай, то това му е хубавото на живота, че сами си вземаме решенията.

 
  ...
преди: 15 години, 8 дни
hash: 1bc4cde3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила в подобно положение съм,но за сега нямам намерение да го оставям защото го обичам и той ме обича и това ни прави щастливи,докато можеш се радвай на хубавите моменти.Животът е един.Ако искаш да поговорим, пиши ми на web_@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 8 дни
hash: 38f735c37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мило, момиче хората казват:

Върху чуждото нещастие да не градиш своето щастие!

Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 дни
hash: 9c4ed095b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, едно ще ти кажа, израснах с баща,който си имаше любовница,помисли за децата му!Как ще се чувстваш,някои ден ти да имаш деца и те да разберат че баща им има друга?Дали би била готова да страдаш така, както ще страда или можеби страда, съпругата му?Не забравяй на тоя свят всичко се връща!По добре започни на чисто с необвързан мъж,така хем няма да се криете от никого, хем ще си истински щастлива!Пожелавам ти успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 дни
hash: 6a22d87400
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, на този свят всичко се връща един ден, всеки си плаща сметката...за съжаление!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 372f407aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо да поздравя Номер 7 за коментара,който е написал! Много добре казано! Моят коментар е: животът е прекалено кратък... Т.е. ако си щастлива с този човек, бъди с него, това е, недей да мислиш за това какво ще стане утре, какво ще стане след месец или след година. Просто живей в сегашния ден и бъди щастлива сега, днес!

Това ни е грешката на нас хората, че винаги правим планове за бъдещето, затова какво ще стане утре, а в повечето случаи се оказва, че си правим сметка, без кръчмар!

И още нещо-не позволявай да те обсебва чувството за вина. Да, ти си любовница, но пък и той да не би да е ангел?... Той също е виновен,той изневерява на жена си. Това е грешката на хората-мъжленцето е винаги невинно, виновна е любовницата... Късмет, каквото и да решиш :-)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fc5aac0c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мда, и аз съм изпада в такава ситуация. Знам какво е. Няма страшно не е болка за умиране.:) Години наред и аз бях така. Остани с него щом ти е хубаво. В един момент сама ще видиш, че няма смисъл и всичко ще свърши. Не му умувай много, просто изживей тази емоция.
Д.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d9d6c6010f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   НЕ МИСЛЯ,че ти е мястото при този мъж-той е семеен.Не си ли помислила,за това,че се възползва от теб и от положението ти?В очите на жена му,ще си не само една любовница,но и малката курва.Постави се на нейно място,дали ще ти е добре да седиш в къщи да готвиш,переш и да гледаш децата му,а той да ти изневерява?Искренно ти пожелавам:ЕДИН ДЕН ВСИЧКО ДА ТИ СЕ ВРЪЩА.Та ти си наясно ,че той е женен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker