Кого да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кого да избера?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2239 пъти
С всичко се оправям чудесно... само не можах да се справя с любовта... на 26 г.
На кръстопът съм...
Първият е мъжът на живота ми. Знае всичко за мен и аз за него. Бяхме заедно 7 години. Къде заедно, къде разделени и накрая пак заедно... но скуката и еднообразието ме съсипваха, той е много студен и рядко изразява чувствата си по начина по който се нуждая. С него ще си имам обикновен и спокоен животец. Отегчава ме, дразни ме и вечер тайничко звъня на...

Втория-който винаги ме разсмива и е като малко плюшено мече, безгрижно и чакащо само мен да го гушна докато спи. Прекарах с него най-незабравимото лято на света. 3 невероятни месеца в които изживях страст неусещана от мен до тогава. Не се скарахме нито веднъж, глезеше ме и правеше всичко за мен. И сега е готов да прави всичко, но... не е българин и това е проблем!

Третия-е от онези мъже които как беше "Осигурявали висок стандарт на съпругата си". А когато няма чувства за какво ми е високия му стандарт? И все пак мога да си кажа "стига съм седяла сама" и да се втурна с главата надолу към страхотния му апартамент, да си продам 12 годишната кола, защото той не кара коли под 4 г. и да ми купи нова... в магазина да купувам каквото ми трябва, не за каквото имам пари... Мога!

Четвъртия е най-голяма ми болка. Мъж от онези които не можеш да имаш. Всяка среща ранява по-дълбоко. След всеки път с него скимтя, ревнувам, беснея... Но няма как той е женен. Женен силно казано защото със съпругата му са в напълно отворена връзка. Отношението му към мен не мога да сравня с никое до сега. Обичам го... Дали защото е забранен, скрит, таен, но когато ми звънне скачам и зарязвам всичко и с най-широката ми усмивка и разтуптяно сърце тръгвам пак на приключение... струващо ми скъпо!!!

Искам да кажа че в последните 6 месеца от както преживявам това не съм спала с никой!!! Искам да съм начисто със себе си.
Нуждая се от съветите на хора минали по този път преживели дилемата ми и които знаят какво ме очаква ако поема по един от тези пътища...
Знам че ще ме упрекнете, но просто живота ме завъртя така че попаднах в тази абсурдна ситуация от която искам да се измъкна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 069004e715
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си просто като всички останали жени. Не знаеш какво искаш. Ако чакаш принца на бял кон, който ще е перфектен значи живееш в илюзия. Ти сама трябва да определиш как се виждаш в бъдещето и с кой човек би се осъществил образа.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ded35ee62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Следвай любовта, другото ще се получава от само себе си. Важно е да се чувстваш щастлива. Трудно се решава човек да следва чувствата, но според мене това е верния път по който аз се двуумя да поема ли, като тебе.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fd0d5a5b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А петия? И шестия.. тях ги забрави май...
Разбира се, че винаги ще има някой по-добър, или може би не по-добър наистина, но притежаващ качество, което ти цениш, но го няма в някой друг. Един ще има това, друг- друго.
Истината е, че ти трябва да вземеш решение и да държиш на него. Ако действително историята е реална, и си такава късметлийка, че да можеш да избираш измежду 4ма мъже /честно казано за първи път чувам за такъв случай, но какво пък, може и да е възможно/, ти трябва да избереш един, нали това искаш? Но да го избереш с ясната представа, че той няма как да е съвкупност от останалите, и дори ще има и своите отрицателни черти, защото е.. човек!
Трябва да приемеш, че единственият начин да се справиш с проблема си е първо да вземеш решение, и второ- да не се съмняваш дали си постъпила правилно или не /затова помисли добре преди да решиш/, а да продължиш с избрания.
Мисля, че това ти убягва- знаеш, но не осъзнаваш, че никой от тях не е перфектен, и когото и да избереш, все ще си недоволна ако не промениш мисленето си. Да го представя и така- представи си че живееш в 4 паралелни свята и във всеки един от тях си избрала различен- сигурна съм, че във всичките тези светове ще се чудиш и винаги ще се питаш- ами ако бях избрала другия?
Всички ние имаме безброй половинки по този свят, като реално в живота си срещаме много малко от тях, просто защото не сме пътували достатъчно или по други причини. Ти вече имаш немалък избор, просто вземи решение. А ако смяташ че избраника ти не е между тях, намери го.
Но честно казано преди да вземеш решение, фактори като финансовата осигуреност не мисля, че трябва да са на първо място, важно е мъжът да е амбициозен/така че евентуално ако все още не е толкова финансово стабилен, да се реализира заедно с теб/, и най-важното- ти изпитваш чувства само към един от тях-сигурна съм- него избери? !? /от историята ми се струва, че е номер 2, но няма как да знам/ Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 451ec810d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен изобщо не си наясно какво искаш. Вземи порасни момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7a9b437ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Избери този който те прави щастлива според мен е втория но ти решаваш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 262e34e0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Почти ти бях повярвала, но стигнах до там, където казваш, че ни си спала с нито един от тях. С четвъртия кога точно те връхлитат тези емоции, след среща на кафе ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c5c347990a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Със сигурност не е номер 1. Прекалено дълго сте били заедно, свикнали сте един с друг и вече ви е скучно.
Втория е добър избор за теб. Има тръпка. Колебаеш се заради народността му. Какъв е сподели с нас?
Ако мислиш че си материалистка избери третия. Но за мен лично не мисля че ще ти осигури щастие.
Четвъртия ти харесва защото е един вид приключение. Жените понякога имаме нужда точно от нещо такова и затова се втурваме към него. И често не завършва добре.
Ще ти кажа че имах до себе си прекрасен мъж който даваше всичко за мен, но ми беше скучно с него нямаше го приключението нямаше го адреналина. И се впуснах в нещо забранено с някой който беше лошо момче и беше диво и вълнуващото но в никакъв случай дълготрайно. Накрая всичко приключва и останах сама.
Според мен се нуждаеш от номер две.
Мисля че трябва да изключиш но 1 и 3. Според мен трябва да намалиш избора си до двама. Казаха ми веднъж когато се колебаех между двама да взема една монета. Ези да е едното момче а тура другото. И когато хвърля монетата в съзнанието ми щяло да изскочи името на този който наистина искам. Пробвах и наистина преди да съм видяла какво се е паднало си пожелах кой да е. И разбрах кой искам повече. Пробвай и успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9215388132
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много жалко, че не си се родила като мъж и то в Арабския свят. Там корана позволява да се женят до четири пъти, и сега нямаше да си изправена пред тази дилема. Ха ха да ти имам проблема. Моят съвет е омъжи се за всеки един от тях за по деситилетие, а за подредбата кой кога да е си го реши сама.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0a74ebb8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Оставете Момичето, Девственици! Та вие само с един ли сте били или сте зачевали непорочно? Нима вие не сте били на кръстопът, не сте имали връзки, не сте излизали с никой друг освен с настоящия- направо ви повярвах!!! Имате ли възможност да оплюете- Първи сте! Авторката иска съвет, а не нападки. Така, че поне тук не се познаваме и няма смисъл да се плюем. Както и щом висим тук, а не сме някъде си другаде- значи и при нас има проблем Всичките!
До Авторката- Половинката е само една! А когато започнеш да сглобяваш така- от много можеш да сглобиш другата половинка. Не помня виц ли беше или пожелание, но напр. пожелание- "да си намериш мъж, който да те слуша и да имате общи интериси, да ти готви, да умее да гледа деца, да е добър любовник, да ти дава пари, да ти купува подаръци и най- важното е никой да не разбира за останалите! " Така, че няма съвършен, ако търсиш такъв. Търси и бъди стози с който можеш да живееш, защото е по трудно да намериш някой без който Не можеш да живееш. Ти решаваш- ето настъпва Коледа, отпусни се и премисли- ти решаваш! Ти преценяваш и ти чувстваш, кое е най- доброто за теб- защото живота е само Твой. Весели празници!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker