Труден избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Труден избор
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1727 пъти
Здравейте
На кръстопът съм и не мога да реша, какво да направя и кое ще е най добре за мен.
Преди сте ми помагали и сега знам че ще ми дадете точен съвет.
На 25 години съм. Имам дете- с баща му много отдавна не живеем заедно.
От 3 години живея с един мъж, който е с 10 по голям от мен. Обаче семейството му най вече Майка му, Сестра му и зетят не ме харесват.
Все да ме засегнат, случвало се е зетя да настрои дъщеря си срещу моята и съм чувала думи " Вие с майка ти се курви"
И никой не взима позиция...
Ясно ми че не ме харесват, понеже аз нямам семейство изгледа ме баба ми, но това за тях е от значение, понеже нямам упора. И търпя и сина им и тях.
Преди още да имам дете имах една връзка с един мъж, с който живяхме малко време, но не се получи, понеже имаше проблеми с баща му, а имаха общ бизнес и не се получаваха нещата.
Много пиеше, смъркаше и се карахме разделихме се.
Сега обаче се виждаме от време на време, и желаем и двамата да се оженим. Той приема детето. Той като мен няма семейство, живее самостоятелно жилище.
Чудя се сега да се съберем ли с него и да зарежра това което тъпча в момента.
Как бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 76557a9cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих те посъветвала, най-после да спреш да правиш едни и същи грешки, да мислиш, че мъж 1, 2, 3 или 4 ще ти решат проблемите или ще ти оправят живота. Най-много да те оставят с надут корем и пак и пак ще падаш, докато не се поправиш. Животът е най-добрият учител, все едни и същи неща ще ти се случват, докато не се събудиш!
Осъждам хората, които те обиждат, но това аз не мога да го променя, а само ти - с поведение и с начин на живот. Не казвам, че си това, което те наричат, но особено в провинцията жените като теб действително биват анатемосвани като най-големите грешници. Че правиш грешката да се доверяваш на мъжете, правиш, но не си грешница, по-скоро наивно и глупаво момиче. Грешницата, к..вата има известна доза интелигентност, защото поне превръща в капитал ценностите си, докато ти ги раздаваш безплатно на пияници и наркомани.
Наивността ти не те оправдава обаче, защото ти от години не си отговорна само за себе си, а и за детето си, но не виждам да искаш да поемеш отговорност за него. Вместо това търсиш нов стар мъж, които да ти оправи живота. Вярваш ли действително, че има бивш пияница и алкохолик? Вярваш ли действително, че проблемът ти с мъжете е заради семейството им?
Проблемът е най-вече в теб самта, защото не избираш мъжете до себе си, вместо това си готова да тръгнеш с всеки, които ти обещае да се грижи за теб и за изоставеното ти дете. Истината е, че НЯМА МЪЖ, които действително да го направи, защото детето си е твое, отговорността си е твоя и няма мъж, които иска дългосрочно да бъде със слаба жена като теб. Когато им омръзнеш с или без дете, ще те зарязват и ще си потърсят поредната наивница за употреба.
Аз ще те посъветвам да не се занимаваш с мъже, докато не порастнеш и не осъзнаеш, какво искаш. В никакъв случай не се занимавай с бивши твои, както и с пияници и наркомани. Само детето ти ще страда от това. Ако имаш как, премести се в голям град, най-добре в Столицата, където никой не те познава и почни наново. Така и детето ти няма да го обиждат, такива като теб не са интересни в големия град и никой няма да те обижда. Поживей поне годинка без мъж и НЕ ЖИВЕЙ с мъж поне още 5 годинки, изгледай си детето, поработи, изучи се, ако искаш и избирай 100 пъти мъж, преди да тръгнеш с него. Мисли, имаш мозък, не само женски органи между краката си. Ако искаш хората да те уважават, трябва да уважаваш себе си и да се държиш на ниво като жена!
Успех и хубави празници все пак.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958a2b3eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мдааааа... на днешно време трудно се намира "добрия самарянин", който да ти излекува раните и да ти предостави покрив над главата. Хората станаха егоисти. Всеки гледа, каквото може да използва и да бяга. Гледай си детенцето, не го оставяй да го травматизират, след време може да ти го напомни да те обвини, че за един к... р си я подлагала на такива издевателства. Да не дава Бог, разбира се. Дано да ти порасне умна и грижовна, но се отдели от тези хора, твърде много търпиш, не си заслужава.
Оставила си ги, да ти се качат на главата, но и не можеш да преобърнеш нещата в твоя полза(мир, покой и любов). Единствено в самостоятелния живот е спасението. В София, с миене на входове, някои провинциалисти се изхранват. А за детето има детски градини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker