Спешно ми трябва съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спешно ми трябва съвет
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1952 пъти
Здравейте! На 32 год. съм и с бащата на дъщеря ми се разделихме преди година и половина. От тогава не съм имала сериозна връзка, не съм харесвала никой така силно че да го усетя като влюбване или ако е имало нещо подобно то е било по-скоро нещо мимолетно и нетрайно във времето. Някак си до сега никой не можа да ме впечатли и да ми хареса истински. Бях се отчаяла и се затворих в себе си, не излизах да се забавлявам, нямах и желание за това и нови запознанства, просто ми писна.

Преди две седмици срещнах един мъж, който още от първата ни среща (в работна обстановка, разбира се) много ми хареса. След това ни се наложи да се видиме още два пъти (пак в работна обстановка с колеги и шефове около нас), но всичките ни разговори бяха служебни и нямаше никакв начин да се смени темата. Още повече че никога не останахме сами и за митутка, иначе бих опитала да сменя темата. Проекта свърши и аз няма да го видя повече. Единствените неща които знам за него са имената му, телефоният му номер и професията му - нищо друго. Нищо от личния живот - женен ли е, свободен ли е, деца и т. н. Днес му предложих прятелство във Фейсбук като мислех че от там мога да разбера малко повече за личния му живот, той ме прие но до там. Даже и снимките са му заключени в профила иначе бих коментирала някоя, просто за да се закача за нещо и да трагне разговор в друга насока. Явно е приел поканата ми за приятелство колегиално и е скрил личния си живот. Мина ми през главата и да му се обадя уж за нещо по работа и после да сменя темата, но не намирам такава смелост, а и ми се вижда малко тъпа идея.
Какво бихте ме посъветвали? Как да постъпя? Сега си мисля че бих имала повече смелост като например за едно лично съобщение в ФБ, но незнам как да подходя при тези обстоятелства и какво точно да напиша. Ако се бяхме срещнали в друга обстановка знам как да действам, но сега наистина нямам идея. Като разбира се съм подготвена и за отрязване, защото той може да е обвързан. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет или споделите ваш опит с такова влюбване в служебна обстановка. Казвам влюбване защото не спирам да мисля за него постоянно (направо съм полудяла) и точно заради това мисля че тябва да направя нещо, но някак си ми се ще да не е натрапчиво, смешно и да не изглеждам глупаво. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: f60e87da0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма жена си, с дете и с брак зад гърба си, но се държиш доста незряло. Не мислиш ли, че ако един мъж имаше интерес към теб, нямаше сам да поеме инициативата? Не се унижавай повече, той те е потвърдил от неудобство във фейсбук, но не те счита за приятел, иначе нямаше да си скрие профила. Много правилно е постъпил, най-вероятно човекът има семейство или приятелка или се страхува от недоброжелателно шпиониране от колеги и шефове.
Не искам да те обвинявам, но приеми, че повечето мъже на твоите години, някъде до 40 са все още женени или сериозно обвързани, имат малки деца и отговорности. Какво ще иска такъв мъж от разведена жена с дете?
Гадно е, но е време да погледнеш действителността такава, каквато е - не си вече на 18 г., не си Пепеляшка, а кога последно срещна някои принц?

Съветвам те просто да не се натискаш на мъже на работата си. Ако искаш нова връзка, направи си профил в сериозен сайт за запознанства, излизай, намери си хобита. Не бързай да заживяваш с нов мъж, най-малкото заради детето. И още те съветвам да се огледаш сред мъжете над 40, 45. Те в повечето случаи са си изгледали децата, порастнали са и знаят какво искат, готови са да почнат на ново след развод, раздяла или вдовишки живот. Не мисли само за себе си, а и за детето си. Не прави стари грешки и не се оставяй тръпката да те води, а мисли разумно и внмателно избирай следващия мъж в живота си, защото имаш и дете, за което отговаряш.
Весели празници и дано новата 2013 г. действително ти донесе мъж, които те харесва и сам ти предложи не само приятелство, но и нещо повечко. Не се унижавай и не търси мъже, на които или не се харесваш, или са обвързани... за едното въргаляне в леглото винаги ще намериш някого, дори този колега, но дали ще си заслужава?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ae663961af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здр. изобщо недей да четеш коментар номер 1 (поне аз след 2-то изречение се отказах). Ще ти илюстрирам нещата по следният начин, а ти сама си прецени какво да направиш!!! Очевидно искаш да настъпи събитието: ти и той на кафе, ресторант, кино и т. н. От това което си изложила като факти вероятността да се случи това е 0% поради простата причина, че липсва причинно-следствената връзка тоест комуникация между вас след края на съвместната ви работа. Понежи ти си модерна и еманципирана жена (и както вече се уточнихме на четеш коментар номер 1) нарушаваш липсата на комуникация и му се обаждаш или пишеш във Фейсбук, което ти е по- забавно!!! В този момент вероятността да настъпи така желаното от тебе събитие става по-голяма от 0% (колко точно е един господ знае това зависи от много фактори може да е семеен, да не те е харесал, да е гей кой знае???? ). Сама си прецени кое е по-добре 0% или повече от 0% пък бил той и само 1%!!! И за да ти вдъхна още малко кураж ще ти кажа, че има много мъже който се притесняват да направят първата крачка!!!! УСПЕХ

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c4170db486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   понякога желанията не се покриват с реалноста
и когато човек не го осъзнава, изпада в смешна ситуация,
написаното не цели обида а предпазва от такава

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f5f79d187
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам как би постъпила една жена, ако сваля мъж. Ако става въпрос за фейсбук, аз лично питам момичето някакъв въпрос и после се опитвам да завържа разговор. В реалния живот също така правя с момичета, които не познавам добре. Това отнема напрежението и не е толкова объркваща ситуацията. Винаги гледам да разбера дали момичето е обвързано, преди да предприема крачка напред.

Обаче, аз съм много по-млад, на 20 съм и съм в съвсем различно положение и обстановка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a68f101b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно не проявява интерес. Недей се навира сама....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker