Искам сигурност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам сигурност
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1938 пъти
Преди една година бях с едно момче, което доста хлътна по мен. Бяхме супер различни - аз тиха и спокойна, от бедно семейство, той - типичен плейбой с доста пари. Реших, че не сме един за друг и го скъсах. Веднага след това се събрах с най-добрия си приятел, бях много щастлива, бях хлътнала по него, защото сме почти еднакви, а и ме разбира чудесно. Да, ама този първият продължаваше да ме търси, да ми обяснява колко съм важна за него, как иска да сме си приятели.. и аз от време на време излизах с него на по кафе и нищо повече. Приятелят ми обаче доста се дразнеше от тези приятелски взаимоотношения и аз започнах да страня от богаташчето. Той пък от своя страна започна да се заяжда с мен, заради това, че изведнъж спрях всякакви контакти с него..
Напоследък обаче нещата с приятеля ми не са толкова розови, колкото преди. Той не работи, спи до обяд всеки ден, дружи с някакви наркомани, с които само пушат трева и играят карти по цяла нощ. Няма никакви интереси. А аз.. аз искам да се развивам, да дърпам напред, а с него си стоим на едно място. Виждам как този 1-вият върти бизнес (фотограф е), пътува насам-натам из Европа, излиза с нормални хора на нормални места.. докато моят лежи по цял ден и играя на покер на телефона... Дразни ме това, че се налага супер често аз да му купувам цигари или пък черпя бира/кафе, защото той си е изхарчил джобните предишната нощ за коз и бири с приятели. А иначе ми повтаря нон-стоп колко ме обича и ме иска завинаги.. и съм раздвоена. Думите са едни, а действията други. Объркана съм много. Привързана съм към него, въпреки тези му кусури, обичам го! Но искам и да имам човек до себе си, който да ми е опора.
Преди седмица или две богаташчето ми писа пак.. редовните неща.. "важна си за мен, приятел си ми.. " при това написани на френски, хаха.. явно за по-голяма романтичност. Мило ми стана, признавам си. Нищо не му отговорих и продължавам да го игнорирам. Тъпо, нали? Той не е виновен за нищо. Виновен е, че му пука, а аз съм с човек, който не оценява, това което има до себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4e76d81d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, просто трябва да се концентрираш върху себе си и следването си. Каква сигурност те гони, когато си още студентка.
Едно обаче е ясно - трябва да скъсаш обезателно с настоящия си приятел, защото ще те завлече и теб. Какво изобщо правиш с подобен тип? Зарежи го задължително!
Дали ще се занимаваш с бившия, това ти трябва да решиш, но ако днес искаш да тръгнеш заради парите му и вниманието му, а вчера си го зарязала заради същите тези неща, що за жена и човек си ти?
Ако обаче си мислиш, че някои заради теб ще стане беден и спокоен, избий си го от главата. Човекът си живее добре, щаслив е, но явно те харесва и има някакви чувства към теб. Не се занимавай въпреки това с него, ако ти нямаш чувства, а само си търсиш мъж, защото виждаш, че си сбъркала с лекето, с което си - джанъм, не можеш ли най-после да разбереш, че си има причини бедният да е беден, богатият да е богат.
Когато един човек идва от заможно и амбициозно семейство, вероятността да мързелува по цял ден у тях, да пропилява парите си на покер е много по-малка. Такива хора обаче имат изисквания и към жените до себе си. Мислиш ли, че ще можеш да задържиш такъв мъж? Не те ли беше страх миналия път? Защо го заряза? Това ти си знаеш...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eaee4695ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях така като приятеля ти по едно време. Ама моето гадже не издържа и тропна с крак и ми каза или да си намеря работа и да си оправям бъдещето или чао. И аз се осъзнах какви ги върша(тоест нищо не правя) и си намерих работа намалих срещите с приятелите значително, почнах да я водя насам натам тъй като можех да си го позволя вече и се оправиха нещата. Сега при вас как ще е не знам. Трябва да му дръпнеш юздите и ако държи на теб ще действа ако ли не го зарязвай.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ce1780597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Искам сигурност"
едно е сигурно - с настоящия нямаш сигурност, чак пък цигари и кафета му купуваш, путьо отсекъде, луузер,

като гледам и с богатия нямаш тръпка,
и с двамата нямаш бъдеще,
ако си млада наблегни на себе си, развивай се и любовта сама ще те намери

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker