Толкова ли съм лош? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли съм лош?
преди: 15 години, 16 дни, прочетена 3729 пъти
Здрасти на всички. От известно време открих този сайт и чета хорските истории. Някои ми харесват, други не особено, но си чета. Отскоро взех и да пускам по някой пост тук-там. А сега реших да се престраша и да дебютирам с личната си история.
Поводът беше това което написах по историята на едно 22 годишно момиче, което ходи с по-възрастен женен мъж. Всички я съветваха да го напусне, само аз бих контрата. Може би защото и аз поддържам връзка с по-младо от мен момиче, но наистина не виждам нищо нередно в цялата работа.

Та, значи аз съм на 41, разведен съм и имам 13 годишна дъщеря. От половин година насам излизам с момиче на 24 години. Приятелката ми и дъщеря ми се познават и смея да твърдя, разбират се доста добре. Аз съм много щастлив, когато съм с двете.

С жена ми се разведохме преди шест години по нейно настояване. Че не вървяха нещата- не вървяха. Че аз бях виновен за много работи - виновен бях. Обаче стана типичния кървав бракоразводен процес. Сакън, нали трябваше да ми изкопчи семейното жилище и момиченцето. Водеха се едни свидетели- колко съм пиел и биел, колко съм се дезинтересирал от семейния живот и как съм ходел по жени. Аз наистина си сръбвам, но в рамките на социално приетото и в никакъв случай не съм пияница. Алкохолни скандали не съм правил никога. За биенето- пълна лъжа. Абсолютна. Никога не съм й посягал, крещял съм й понякога, но ръка не съм вдигал. То нямаше нито едно медицинско удостоверение, което евентуално да сочи на побой, но съдийката повярва на свидетелите. Виж, истина е че падам малко прахосник и че съм имал забежки, но по отношение на последното бях ангелче в сравнение с жена ми. Накрая тя даже не полагаше усилия да се крие. Ама аз не исках да се веят кирливи ризи на делото и си премълчах по доста въпроси. Като резултат - "бракът се прекратява по вина на мъжа, родителските права се предоставят на майката, бащата получава режим на контакт с детето"- така пишеше в решението.

И сега какво, толкова ли е лошо, че имам доста по-млада приятелка? Това прави ли ме по-лош и по-малко любящ баща? Не мисля. Но не мога да разбера, защо в нашето общество продължава да се гледа с не добро око на мъжете в средна възраст, които излизат с по-млади жени. Изглеждаме перверзни мръсници, така ли? Какво лошо да си привлечен физически от млада и красива жена? Особено когато и ти изглеждаш запазен. Или по-младите момчета се дразнят, че им вземаме това, което според тях трябва да е тяхно. Аз какво съм виновен, че с опит съм придобил знания как да се държа с жените, а вие си знаете вашето с рогата напред. Или пък си мислите, че сме богати чичковци, които само ползват момичетата за секс -играчки? Аз не съм богат, нямам яхта, дворец и лимузина. Да, заможен съм, но си изкарвам всеки лев с акъл и честен труд. И усещам, че приятелката ми е щастлива с мен, защото съм в достатъчна степен кавалер и опора, а не защото се къпе в пари.

Това искам да кажа аз. Живеем в 21-ви век и някои схващания наистина са демоде вече и смърдят на социалистически мухъл. Не изпитвам вина за това, което съм и за начина, по който живея. Трубадурите на фалшивия морал често са лицемерни похотливци и лъжци. Не вярвам аз да съм по-лош от тях - аз съм прям и искрен и не се крия от никого!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 16 дни
hash: ecb864b528
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Супер! Да направим клуб на двойките с големи възрастови разлики, които въпреки всичко продължават да бъдат щастливи:-)

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 79241e971f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре казано (:
Евала!

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 9197a7637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наистина се радвам, че все пак има и такива връзки като вашата - че се обичате не защото ти си богат, а тя млада, а защото се харесвате като характер и душа. Много са малко двойките като вас, затова хората трудно вярват, че е възможно ти да не си "дърт перверзник", а тя "глупава материалистка".
Опитайте се да запазите връзката си, щом наистина сте щастливи заедно. Най-важно е това - щастието и любовта, без значение кой на колко е и колко пари има.
Желая ви всичко най-хубаво! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 16 дни
hash: 4a9987d762
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има разлика м/у теб и останалите на тази възраст, които ходят с по - млади момичета (жени).

Разликата е в това, че ти не си дърт перверзник, а момичето ти не е глупава материалистка. Разликата е в това, че тя не е с теб, за да се сдобие с маркови дрешки, и в това, че ти не си с нея за да се задоволиш сексуално. Разликата е в това, че вашето е истинско - има чувства...

Ти не си лош и постъпките, и начина ти на живот не е лош. Лошите за ку*варите, който се праскат с ку*рвите за забвление, а твърдят обратното...

Има разлика м/у връзките обвързани с чувста и м/у тези свързващи ги секса (лъжите, материализма)...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 529c353a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чакай малко сега, и аз от известно време чета в сайта и тук - там коментирам. Та, ако не се лъжа въпросното 22 годишно момиче мисля, че се занимаваше с женен, неразведен мъж. А ти си разведен и този факт прави историите съвсем различни. Ако не се бъркам де. Аз също коментирах, че трябва да го остави, но пак казвам - той е женен, неразведен.

А като цяло мисля, че връзки между хора с 15-20 години разлика си ги има доста отдавна и не виждам нищо лошо. Абе щом има любов как да е лошо.

 
  ...


...
преди: 15 години, 15 дни
hash: e60080f991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единственото лошо в тези връзки е че не могат да бъдат достатъчно сериозни. Ти си на 41 тя 24 мислиш ли за семейство с това момиче и ако мислиш на колко години ще си когато детето ти навърши 18г. Ти имаш дете но ако връзката е сериозна и всичко е наред и тя ще поиска да има дете от теб. Мислиш ли за сериозни неща с това момиче или само заради физиката си с нея? Отговори на тези въпроси и ще разбереш защо се критикуват тези връзки? Ами ако женати се хване с някой младок на 24?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 15 дни
hash: 3d971568b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом ви е хубаво гледайте си живота и хич да не ви пука от ничие мнение ! Живота е кратък и кой каквото е взел от него , взел ....

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: e7f7a028e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Важна е любовта, а не възрастта! Много искрено и интелигентно написана изповед.Ж45

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: 0dd2f66367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това твоето се нарича комплекс за малоценност, след някакъв период от време, когато няма да можеш да я задоволяваш сексуално, тя ще си намери друг по-млад, който ще може, пожелавам ти да имаш сила да издържиш на това.Тя ще се чука, а ти си я обичай, няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: cff630facf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имам същата история.На тези,които задават въпроси ще им отговоря-малката иска и семейство и дете,но аз съм отговорен и мисля че не е дошло времето.А иначе мисля че тези връзки обикновено не се приемат от хората,които не могат да ги постигнат.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 9f41b92758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти просто се страхуваш да бъдеш с жена на твоята вазраст

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker