Разума ти казва "сбогом", а сърцето-" бори се" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разума ти казва "сбогом", а сърцето-" бори се"
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2736 пъти
Здравейте, честита Коледа първo! Да започна с тоеа, че тези празници винаги са че депресирали, но тази година просто премина границите. Нека започна историята си с това, че съм изградила бент пред себе си, защото съм била много наранявана и поради тази причина, защото не исках да се случи отново, не допусках никои до себе си дълго време. Но наскоро го направих за един човек, който много избърза във връзката ни, искаше да сме заедно всеки ден, правеше неща за мен, които дори не съм искала, въпреки че го предупредих, че обещанията и приказките му съм ги чувала.

Въпреки че знаеше, че неслучайно не допускам никого и не искам да бъда наранена отново (независимо в какъв аспект, защото имам предвид, че много хора и роднини, и приятели са ме разочаровали). Просто не исках поредното разочарование. Но той беше много решителен, напорист, дтржанието му говореше само за едно, че има много сериозни намерения към мен. Каза и, че много ме обича и ще направи всичко за мен и т. н. И напоследък нещо се случи, започна да се сърджи странно, каза, ме е депресиран, че има проблеми. Докато точно на Ъдни вечер с огромни усилия не успях да разбера какво става, макар все още да не съм сигурна. Каза ми, не се страхувал да ме нарани, питах го дали истински ме обича, той каза, че държи на мен, после уж се поправи. Вече не говореше за "нас", а за себе си. Каза, че трябва да помисли, че е объркан, че трябва да се подготвя едва ли не утре да замине някъде по работа ид а го няма дали ще го приема. А преди дпри да е имал рабпта, съм била с него. И всичко това след като предния ден мепокано да прекараме Бъдни вечер с рдителите му. Кажете ми акквосе случва, как стана така, как се получава това, днес те обичам, а утре не и то с толкова фрапираща разлика. Все пак всички тези неща той ги е казвал, той ги е искал.... аз не съм искала нищо, той се появи и обърка живота ми. Но не съжалявам, явно за всичко си има причина, но кажете ми, има ли смисъл да се боря, защото сега нещата са в мои ръце, той така направи предполагам, за да му е по-лесно. Благодаря ви предварително за отговорите, ако има такива! Бъдете щастливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: a9c92bfecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но това е типично женска недочесаница.
При такива като теб разумът срещу сърцето както го описваш, не е нищо друго от не знаене на къде да хванеш и изменяне на настроението в зависимост от настроението. за съжаление е много често срещано. Хем го обичала (харесвала), хем обаче те натоварва не за друго, а защото не можеш да дадеш, а само да взимаш. Просто има хора, които нямат угодия и ще е така, докато наистина не загубят нещо много важно за тях и да осъзнаят че някои неща се случват по един-два пъти в живота им и само от тях зависи дали ще задържат това усещане или ще изкарат цял живот ровейки се в миналото и чудейки се защо е станало така.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5432134ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти живееш ли при него? Как така сте заедно, в отделни квартири ли живеете?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 64e8e5c09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, Авторке! Първо Честита Коледа! Здраве, Късмет и Сбъднати мечти, но само тези, които ще те правят теб и семейството ти щастливо!
Не си писала на колко си години, начина ти на живот и т. н., както за твоя така и за неговият. Според мен има няколко възможности- Първата е да се е изплашил- затова казвам за годините /макар и доста възрастни и без брак до сега да ги е страх- от личен опит съдя/2-ро начин на разбиране, 3-то начин на живот, обкръжаваща среда, родители и т. н. Ако се е случило след среща с родителите- вероятона намеса може и там да има, образование, работна среда- знам ли, характер и негови си изисквания и мисли. Но мое мнение е, както и едно време ми каваше моята баба- както тръгне така и върви, застой малко и изчакай- нещата не са в твои ръце, а в неговите, освен ако не си допуснала някъде и някаква грешка. Нещата ще се решат от самоселе си- каквито и да са. Ти казваш, че сте от скоро, а това е още по- добре, не насилвай нещата и не се вманиечавай, както и не на всяка цена. Когато ти се затваря една врата, веднага се отваря друга- не гледай в затворената врата, а търси къде ти се отваря новата. Весели Празници и се Усмихни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 68ed90b545
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разочарованието отваря очите, но затваря сърцето! Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0a93ca2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дори и в най-нелогичното действие има безпощадна логика. Нищо не се случва от само себе си. Примерно ти казвам себе си. Преди години имах една връзка-бях много отдаден и много влюбен. Давах обещания на момичето, които бях готов за спазя. Всъщност спазвах всички, но срещах само мърморене и недоверие. И какво се случи? Ами... изморих се. Вместо доверие, срещам недоверие, готов съм да дам всичко-дори не го приема насериозно. Била ги слушала, била ги чувала, била наранявана - еми хубаво, ама аз ли да платя цената? Жалко, че и при тебе така се получава. Ще се научиш. Ти още не си преодоляла бившите си любови, всъщност си накрала това момче да плати цената на твоите разочарования. Изборът е бил твой, виждаш резултата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4fa67c7603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще бъда директен: или не иска повече или му трябва време да размисли (сам! ). Моят съвет е да му дадеш време за него самия. Не бъди активната ти, остави го той да те търси. Ако държи на тебе ще се върне, ако не... по хубаво за теб. Не ти трябват такива приятели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f623f3b923
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо, това ми е до болка познато! Не, знам, че много искаш да го потърсиш, но имай търпение нещата не са в твой ръце, ако те пбич ще те потърси! БЪДИ СИЛНА! не се прецаквай за няко който не е сигурен в чувствата си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker