Опитвала съм да бъда по лекомислена, но не мога, просто съм такава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опитвала съм да бъда по лекомислена, но не мога, просто съм такава.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте, адски съм объркана от непрекъснато мислене и мислене.

Моля ви насочете ме какво да правя?
Значи момиче съм на повече от 20 години, което е девствено, поради стечение на обстоятелства, които не са за обяснение.

Запознах се с един мъж. Много силно се харесахме, но аз останах с впечатлението, че той иска неангажиращ секс. Аз също искам да правя секс вече, но при положение че съм девствена(той не знае), а той иска нещо неангажиращо, си казах че няма смисъл.

Аз съм много хубаво момиче, държах се много готино с него, мисля че направих перфектно първо впечатление, дори без да искам. Като реших да се прибирам беше с мисълта да не го виждам повече, но той се държа като дете, което не разбира и си знае неговото и ми взе номера.

От тогава само ми звънеше да излизаме, аз не исках, едва ли не вече зорлян излизах с него, само и само да ме остави намира. Доста умело ухажва и манипулира. Не знае "не", знае си неговото.

Излезнах с него показах, че не ми се занимава и не съм заинтересована, после още един път го отрязах, въпреки че бях вече заинтересована.

Той впечатляващ мъж- внимателен, галантен, красив, добър. Личеше си притеснението му, което се опитваше да прикрие. Аз се държах като камък.

По принцип много ме дразнят там правилата при срещи, езика на тялото... аз не се водя по тях и не следвам такива правила. Правя си каквото ми идва отвътре и както се чувствам. Но той определено беше по правилата, може би и за това го подведох с грешни сигнали.

Спря да ме търси за известно време, мина около месец и пак започна да ме търси.

Отказах му пак веднъж, втори път пак ме изнуди да излезем.

Този път се опитваше да ме разучи какво искам и дали искам нещо. Държах се и показах, че излизам с него, колкото да не стоя сама в къщи, не му дадох повод, дори поглед. Оставих впечатление мисля, че не ми се занимава с някакви взаимоотношения, че не си падам по романтиката, че не търся нищо сериозно.
Той на няколко пъти отправи същите намеци, че не искал сериозни неща.

По-късно като размислих тук разбрах, че не е трябвало да оставям такова впечатление, защото така той си помисли, че сме на една вълна и започна да действа още по-упорито.

А на мен просто не ми се занимава с нищо. Да, искам да правя секс, но няма смисъл да го правя с такъв човек.
Поне да казваше нещата с истинските им имена, а не с намеци, които ми трябваха месеци, за да ги схвана какво значат.

После като ми звъня, не вдигах. После пак звъня, но не исках да се видим. После се видяхме в един магазин и ми каза да му се обадя, не му се обадих.
И не се отказа! Пак ми звънна след 2 седмици.
Може би ми е давал време да помисля, а аз просто не исках да ме занимава.

Пофлиртувах с очи с него и с приятелят му, като това си го правя с всеки почти и не влагам нищо в това. Исках да му покажа, че не значи нищо за мен, нищо повече от другите, но той го възприе като сигнал за нещо повече. Тръгна да ме целува-отблъснах го.

На следващият ден не му вдигнах пак, после му звъннах. Пак ме изнуди да се видим.

Мисля, че нямаше да се откаже никога, беше си го вече поставил за цел. А май беше и хлътнал, може би от това че се дърпах, се очудваше и настървяваше, защото едва ли са му отказвали до сега, той е страшно красив и мил, гледаше ме с обожание.

Видяхме се с идеята да му кажа, че не ми е до такива неща. И в краен случай да му кажа, че съм девствена.
В крайна сметка разменяхме си нежности, на мен не ми беше много хубаво, защото се притеснявах сигурно и това си личеше, но той сияеше и дори изпитах съжаление. Не знам нарочно ли го прави, манипулация ли е, или е искрен. Толкова се стара и ме докосваше сякаш го е страх да не се счупя.

Разбрахме да му се обадя след това, аз повече не му се обадих.

Той пак започна да звъни, беше се отчаял, искаше да се видим.

Казах че имам работа и ще му звънна след няколко дена. Звъннах му като овъртах. Не знаех да му кажа ли, че съм девствена, искрен ли е, как ще реагира, да се занимавам ли въобще с него... Не знаех. Държах се неопределено, нищо не му казах. Казах, че имам работа и следващите 2 седмици няма да имам време да си видим и ще се видим някой друг път.

Той вече не звъни.
Сега мира не ми дава искрен ли е бил, манипулация ли е било, неангажиращ ли искаше, или нещо повече от това, трябваше ли да му кажа че съм девствена, как ли щеше да реагира, какво си мислеше че искам аз, защо беше чак толкова настоятелен???

Някой може ли да ме насочи правилно, защото от мислене се побърках.

А освен какво иска той все пак какво искам аз самата? !
Аз искам да правя секс, не държа да е някаква сериозна връзка. Това, което искам е да не ме възприемат като ходеща дупка. Това, което искам от мъжете е да бъдат директни и да казват какво искат, а не да гадая, да си вкарвам филми, да влагам чувства а те да ме използват за разтуха.

За съжаление боя се, че искам нещо невъзможно.
Сега питам вас какво да сторя?

Искам да правя секс вече, но и с тая девственост и чувствителност, съм за никъде.

Започнах да търся в сайтовете за запознанства, но не мога да се реша. Ако някой иска връзка се плаша, ако някой иска неангажиращо се плаша, няма угодия.
Казвам си този е груб, ония не знам какъв, вече имам чувството че никога няма да се реша да правя секс.
А и не знам по тези сайтове до колко искат да правят секс с девственица. Те там са се настървили за здрав секс, а не тепърва да учат някое момиче и да внимават.
Не знам само при мисълта, че ще го направя така, се чувствам като парцал.

При мисълта, че ще остана девствена дори още един ден, ще се самоубия направо. Ужасно е гадно, много съм нервна и ми е супер депресирано. Много искам да правя секс. Бъдни Вечер и Коледа ги прекарах сама, мастурбирайки вкъщи. Не искам да се виждам и с хора вече. Мастурбирането не върши никаква работа вече.
Моля, насочете ме и по двата проблема какво да правя.
Някак си това да ме ползват за разтуха ми е толкова гадно, че предпочитам да проституирам дори, въпреки че не бих го направила. Защото в проституцията си е чиста сделка от самото начало и си наясно, не влагаш чувства.
Много съм чувствителна и ги приемам много навътре нещата:(

Яко съм се депресирала от това мислене. Животът трябва да се живее осъзнавам, но аз много мисля и нищо не съумявам да измисля. Опитвала съм да бъда по лекомислена, но не мога, просто съм такава.
Разчитам на вас да ме насочите, поправите, посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72a637c827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За такива като тебе викат: Хем боли, хем сърби!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 82e2e84998
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди по лекомислена, светът стана такъв и ако искаш да оелееш в него се налага. Да знаеш само да те информирам, че онзи принц на белия кон, за когото всички жени мечтаят и който е мил, нежен, галантен, умен, грижовен и всичко най най е само по филмите. Идеални хора няма, хората имат предимства и недосстатъци, така че си търси някой, който поне малко отговаря на твоите главни изисквания и ако ти харесва, просто ако те привлича този мъж недей му мисли много, все пак нали вече ти се прави секс? Достатъчно е поне да има химия между вас, защото аз разчитам вече поне на това. Мен пък мъжете рядко ме привличат сексуално, просто малко са онези баш мъжкари, а и точно те са заети. Сега следвай тази цел- да задоволиш сексуалната си нужда, а след това вече когато се успокоиш можеш да прецениш нещата по-трезво. Така мисля аз, дано съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a4728c5dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той иска само секс, ти искаш да правиш секс... тогава какъв е проблема? Мисля, че не си наясно със себе си и с това какво искаш. Ако правилно съм те преценила, очакваш нещо повече от секс, при положение, че той няма такива намерения към теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9f02dced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, боли ме, ама сърцето, номер 1.
Ужасно се чувствам. Остави че ми се прави секс. Ами незнам това момче, не съм много сигурна. Изглеждаше толкова влюбен и всички около нас го забелязваха. По принцип не е лъжец. Каза ми целият си живот на първата среща, каза ми и че е обвързан, но омаловажи връзката си.
Достатъчно са ме разигравали и унижавали, просто не искам да ме изиграят отново. Защо трябва да се преструва на влюбен, за да ме вкара в леглото? Защо трябва да ми казва, че не може да яде, не можел да спи т. н.
Незнам аз ли съм мнителна, или мъжете правят всичко, за да ни вкарат в леглото? Не е ли подло това?
Номер 2, аз живея още в някакви стари времена. Искам да живея в съвремието, но самото ми мислене е старовремско. Вярно е това, всички хубави мъже са заети.
Номер 3, правилно си ме преценила. Аз още от сега съм хлътнала, а пък ако ми е първият той, ще ми е гадно. Ще се привържа, а той си има сериозна приятелка и като е при нея дори не ми звъни да ме пита как съм.
Просто ако ми каже така и така искам с теб неангажиращ секс директно да ми го каже, не да гадая. И да не играе роли "не мога да ям, не мога да спя". Защо падат толкова долу, за да свалят една жена. Това е ужасно подло, да си играеш с чувствата на хората.
Имам чувството, че си играем с него на надцакване.
И двамата ни е страх, другия да не го прецака. И двамата играем игрички. Като сме двамата и двамата само се гледаме и се чудим какво си мисли другия и се опитваме да си четем мислите взаимно. Незнам защо е толкова объркано?
Хора, кажете ми как да разбера какво иска от мен? По какво се разбира?
И другото, което е ако го направя с някой друг от интернет да кажем и после Той ми се обади. Ако се окаже, че е бил влюбен в мен и е щял да се зарадва да ми е първия? Това че ми е първи дали няма да погледне на мен по по сериозен начин? А дали няма да е смешно, защото той ме мисли за много отворена и когато разбере да не ме иска. Той е на 26г.
Чувала съм брат ми, той е на същите години, да казва, че с девственици работа не ще да си има.
Незнам вече, кажете ми вие.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 391a6a3ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какви ги говориш бе душа? Да си девствена е ценно а ти говориш за себе си все едно си с дефект! До това е стигнал светът ни с цялата порно-индустрия която ни залива от всякъде. Я прочети тази статия
http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=274:2010-09-22-21-05-17&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b6548e4a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   5, и кое му е ценното на това да си девствен, че не разбрах? Говори за липсата на всякакъв практически опит с другия пол, включително и като междуличностни отношения... Все едно да кажеш, че е голяма ценност да си глупав или неук (илитерат, аналфабет, ...).

Едно време е било ценно да си вземеш девствена жена, понеже това почти е гарантирало, че ПОНЕ ПЪРВОРОДНОТО ти дете ще е ОТ ТЕБЕ, и затова точно то е наследявало семейното/родовото имущество. За следващите деца никой никаква гаранция не е можел да даде (не е имало ДНК-тестове...). Та това е било чисто практическото значение и "ценност" на девствеността, и забележи - на ЖЕНСКАТА девственост.

Сега тези времена са отдавна и безвъзвратно отминали, и ако някой твърди, че девствеността е добродетел, то значи нещо сериозно му хлопа... По-скоро девствения партньор почти 100%-ово гарантира да се насадиш на пачи яйца с неопитен човек, който не е свикнал да се съобразява и синхронизира с другия, сексуалността му не е събудена и зряла, и в най добрия случай - ще трябва да го учиш на всичко от А и Б... а не всеки е настроен на тази благородна вълна.

Статията пък е пълна боза - има рационални зрънца в нея, но останалото, и най-вече това, че е намесен и Дяволът в цялата работа... ще ме прощавате...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 391a6a3ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей 6 много ми е жал че си стигнал(а) до там да говориш за индивид като някакъв обект или обслужващ персонал.

Все едно ще избираш служител за работа че го искаш с опит и умения. Сертификат или препоръки от най-малко 2 бивши любовници не искаш ли :-) Какво да ти се сърдя като светът налива едно и също в тиквите на всички и е живо чудо някой да се събуди за факта че сексуалната чистота е много по-естествено състояние от безразборен секс или мастурбация. Как да стане като хората и на ум не им идва да пробват да изкарат в такова състояние даже и няколко дена. И тук човека ясно го е казал ако му разбираш http://preemptionbroadcast. podomatic. com/player/web/2012-05-14T16_19_19-07_00

Стигнали сме до там един нормален млад човек да се притеснява от себе си и от това как ще 'обслужи първия клиент. ' Човешкото достойнство не е останало живо в много хора днес, но малцинството се държи :-). И така, 6, историческата справка ще я подмина за да не губим време и преминавайки към настоящето с радост констатирам че някои млади хора още си пазят чистотата даже в условията на ДНК тест достъпност. http://www. lifeslittlemysteries. com/1169-sex-statistics-virgins-virginity. html

Нали знаеш че всеки който прекалява със захарта и сладоледа обикновените плодове и зеленчуци му се струват боза, ама кое е здравословното...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3f3f3c9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всяко нещо си има цена. Да си лекомислена също има цена, просто не я знаеш. Друг е въпроса че в днешно време се тиражира, че именно лековерността е толкова хубаво, забавно и безнаказано нещо, но ако беше така, всички щяха да са щастливи, а всъщност не са.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fce2d5a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 2, живеем в лекомислен свят и затова трябва и ние да сме лекомислени? ! Хех, докато още има хора, разсъждаващи по този начин... света дълго време ще си остане такъв.

Доколкото темата...
Отговорът е да, прекалено мнителна си явно. Прави ти се секс, но разчиташ повече на разума си, на сигурността. Прекалено много му мислиш. Може би е трябвало да допуснеш повече този въпросния човек, да го опознаеш.

Много мъже ги привлича точно това в едно момиче - недостъпността, когато са по-трудни. Може този човек да е от тях. Да е искал неангажиращ секс и като вижда, че се дърпаш - да се навива още повече, докато не си постигне целта - нали знаеш, след това удовлетворението е двойно по-голямо.
От друга страна... погледа на един мъж подсказва много. Важно е как те гледа, това показва дали има интерес, чувства, т. н. От това, което казваш, този мъж не е бил никак безразличен към теб, възможно е да е бил влюбен.
Това, разбира се, са само хипотези. Няма как ние да знаем какво и защо е искал той.
Въпросът, който трябва да си зададеш, отхвърляйки всякакви предразсъдъци и мисли (поне за миг)... Какво искаш ти? И кой? Искаш само секс, така ли?
А щом ти си била безразлична към този тип (което нещо ме съмнява), за да пуснеш цяла тема за него говори точно обратното. ;) Не че аз съм мнителна и не ти вярвам... просто може ти да не си осъзнала, че ти може също да си привлечена от него. Позамисли се.
Разбирам идеално притесненията ти, но никога не можеш да бъдеш сигурна. Щом искаш просто секс - направи го с човек, когото познаваш добре и който знае за теб и притесненията ти. Това е. С човек, на когото имаш доверие.
Може да се впуснеш в някаква връзка, защо не? Това не означава, че ще бъде сериозна. Но може да е начало да разбереш какво искаш ти.
Аз също съм от хората, който твърде много мислят, уповават се повече на разума, отколкото на емоциите и т. н. Но дори аз смятам, че човек понякога трябва да не се съобразява с излишни предразсъдъци.
Както Лао Дзъ казва: "Онзи, който не се доверява достатъчно, няма да получи доверие. Когато действията се извършват без ненужни речи, хората казват: "Направихме го! " ;)

Също така... можело е директно ти да го попиташ какво иска от теб и точка. Какво толкова.

Позамисли се върху тези неща, а пък дано разбереш какво искаш. Но за да разбереш какво искаш, не трябва постоянно да мислиш какво ТРЯБВА. Най-гадно е като желанията и разума са в конфликт...

Успех, дано съм била полезна с нещо.
Весело посрещане на Нова Година. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c0bfc6ea04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти просто не знаеш какво искаш...

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aca4c3ca20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момиче, ТИ СИ БИСЕР, ТИ СИ СКЪОПЦЕНЕН КАМЪК! Какви ги говориш, Не лягай с първияТ срещнат, нещата ще се наредят и ти ще си щастлива. Някъде преди време бях казала и сега повтарям тук. Имам 2-е колежки, едната е на 24г, а другата на 27г. и двете са девствени и какво от това- Всички знаем, а те са като ангели, особено тази на 27г. Това не им пречи и не се срамуват от това, а даже се Гордеят- както и ние с тях- техните колеги. И двете казват- не сме срещтнали Човека, който го е заслужил. Двете момичета не са Заадръстеняци, не са Тъпачки, не са Шивачки- извинявайте, ако сте сметнали, че искам да обидя някоя дама! И Двете са добре и то доста добре Образовани и на Доста добри позиции и владеещи по 2-а чужди езици. Така, че това не е срамно, това е Гордост, а сега е важно кой ще получи най- голямата награда и ще я Оцени! Късмет, Мило Момиче!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 391a6a3ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето и клипче за мастурбацията:
http://www.youtube.com/watch?v=POqya-YtzCg

И статия как човек да се отърве от мастурбацията:
http://onanizmnet.narod.ru/index37.html

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 63867887c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От номер 2: номер 9, ти явно още се надяваш, че като застанеш срещу булшинството ще успееш да го промениш- НЕ, няма да успееш. Затова по уместно е когато си сам срещу мнозинството и е логично, че няма как да го промениш, да погледнеш към себе си, да пречупиш себе си, за да можеш да живееш като нормален човек с тях, доколкото според самия теб това е нормално. Това, което бях написала, дори и да не звучи особено приятно, го казах, защото някога и аз вървях срещу булшинството ( и не отричам, че все още го правя до известна степен и все още знам, че има различни хора и не всички се сливат с тълпата ), та така като вървях срещу тях не постигах нищо в своя полза. Затова, колкото и да не й се иска на момичето се налага да се промени доколкото може.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fce2d5a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От номер 9: Това, че булшинството прави нещо не означава, че е нормално и че ти трябва да го правиш също, просто защото другите го правят. Най-тъпо е да гледаш какво правят останалите и да ги следваш - защото ще се слееш с тълпата и ще живееш нормално. Това са кухи стереотипи. Хората дори не разбират как толкова неща са им наложени от обществото, от начина на живот... и всъщност малко хора правят това, което им се иска в действителност. Понякога.. да си различен е плюс.
Всеки преценява как да живее, разбира се трябва да се съобразяваме с разни социални норми и правила и т. н, но например авторката е с едно мислене, булшинството има друго. Това не означава, че нейното не е правилното.
Аз със сигурност няма да избера да съм лекомислена, защото другите хора са такива... Това няма да ме накара да си мисля, че живея нормално.
А и тук става въпрос първо авторката да разбере какво иска и как да го разбере, а не да прави нещо, само защото ти или аз или някой друг ще направи на нейно място. В случай като този... последното, с което трябва да се съобразяваш е какво правят другите хора.
Извинявай, ако съм те обидила с малко острия ми коментар по-горе. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9f02dced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 9, аз определено не съм безразлична към него. Държах се безразлично и студено с него, но съм хлътнала.

Той ме гледаше супер влюбено с обожание и сякаш даже страх да не ме изгуби.

Ама реших да не го правя с него, понеже той иска да си вземе мерака от мен, обвързан е, а в същото време ми дава някакви надежди. Знам, че е влюбен и много ме иска, но няма да му дам, нека не си вземе мерака. Така или иначе аз няма да го имам, защо той пък да си получи неговото?
Намерих едно момче по интернет. Не ме привлича физически, но доста с разбиране подходи. Обеща, че ще ме отпусне и предразположи, че ще бъде внимателен. Искам да приключа с това нещо веднъж завинаги, защото ми идва да се гръмна.
После ще ви пиша дали ми е харесало.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fce2d5a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това да го правиш с непознат е най-глупавото нещо. Не го прави така. Като толкова си си го наумила, поне е можело да го направиш с човек, когото познаваш, когото поне не е безразличен към теб (можело е да се получи нещо в крайна сметка, никога не знаеш, а и какво - ти също щеше да си вземеш мерака), а ти го правиш с непознат!!! Това е рисковано и глупаво. Кой търси секс по интернет сайтове? ! Странно твое решение, но ти си знаеш. Успех.
Пиши как е минало после.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9f02dced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ето ме! Човекът( от интернет)беше доста несимпатичен, но вече бях решена. Започнахме целувки, лизане, свирка му правих, на няколко пъти опита да го вкара, но не можа. 6 часа бяхме в леглото, а сега май аз все още съм девствена, мисля че ми вкара един пръст само и то не видях до къде. Ядосах се и си тръгнах. Даже не знам на него стана ли му въобще като хората. Много си търкаше оная работа в мойта и то без презерватив. Аз се шашнах малко, той каза да не се притеснявам.
Иначе ми беше хубаво да усетя мъж, но сега съм разочарована. Разочарована съм, защото направих тая жертва, за да ме отвори, а май все още съм девствена. Имам чувството, че ще умра девствена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker