Нещата не вървят.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123676)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещата не вървят..
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2248 пъти
Здравейте! В последно време изобщо не се разбираме с приятеля ми, живеем заедно от почти 2 години, минали сме през много неща.. но напоследък е адски различен.. отдалечен, студен.. в последно време само гледа вечер да се събира с някой и да пие.. а преди сме имали много спорове за този въпрос, защото след като е пил и няколко пъти ме е удрял.. но съм му прощавала.. скоро не го е правил.

Всяка вечер кани някой вкъщи, а вчера след като му казах, че не ми е приятно, започна да ме обвинява, че аз съм тази, която проваля всичко, че само искам, че заради мен не може да се види с никой и т. н. Толкова ли е много това, че ми се иска да е мил и нежен като преди и една вечер да отделим на двамата? Разбирам и знам, че за да се стигне до тук и аз имам вина, но аз опитвам да оправя нещата, а той постоянно ме обвинява за всичко.. сега на НГ иска пак да се събира с неговите приятели.. когато аз му казах да потърсим и друг вариант, се вдигна огромен скандал.. знам, че трябва да проявя разбиране, но истината е, че просто аз няма да се чувствам добре в тяхната компания.. знам, че съм виновна за сегашното положение, но не разбирам какво да направя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2316a94e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Приятелят ти е боклук, факт!
Просто няма как да потръгнат нещата с такъв човек. Остави го да се събира с безценните му приятели и това е.
Кажи му да избира "или, или", пък да видим кое му е по-ценно. Тъпак...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0e0c0ca5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мило момиче, добре дошла в клуба на изневерите! Почнат ли изведнъж да се появяват внезапни промени в държанието, обвинения, студенина - това е то - черният звяр на изневярата. Не си мисли, че си застрахована, че на теб няма да се случи, че той/тя не може да ти причини това, че не е такъв човек и т. н. Ако можете, седнете, поговорете, ако стане - добре, ако не- още по-добре, кой -откъдето е!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a5da748631
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   А аз не мога да разбера защо се чувстваш виновна и за какво? ...
Какво грешно и лошо има в това да искаш да останете насаме понякога, какво лошо има в това, че не се чувстваш добре в компанията на приятелите му? По-скоро той трябва да се чувства виновен, че не ти влиза в положение и те кара да се чувстваш не на място, негова задача е да те предразположи.
И аз имам подобни проблеми с моя приятел и аз не съм добре когато съм с приятелите му, защото по-диви селяни от тях не познавам, но нямаираме начин и стигаме до компромиси...
Всичко се свежда до разговорите:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dbed363709
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбрах каква е вината ти. На няколко пъти си го написала, но аз вина от твоя страна (поне в горенаписаното) не открих.
Иначе в една връзка компромиси трябва да се правят и от двете страни. А така като гледам ти единствена отстъпваш. Пусни малко и ти ноктите, не може да ти се качва на главата постоянно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e5b5dbef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това, че те е удрял е много лошо(макар, че е бил в нетрезво състояние). Един мъж не може да си изостави приятелите си! Щом той се събира с неговите, ти се събирай с твоите в нечии друг дом и няма да си в тяхната компания. :) И ти ставай по-студена към него и ще разбере къде му е грешката, но само, ако те обича ще стане това. Хем това ще е нещо, като тест за връзката ви.

Съвет от момче. :)

Късмет!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 030849dbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Трябва да му се извиниш и при всеки удобен момент да го молиш да ти прости. Не го гледай в очите и започни да ходиш на 4 крака... ха ха ха шегувам се :) авера ти е боклук и те третира и теб като боклук. Ако считаш че си нещо повече от това - предприеми действия около сепарирането ви ЗАВИНАГИ. Това да не е саудитска арабия, бахти боклука. Заради такива като него нещастници момичетата после ги е страх да започнат сериозна връзка защото си мислят че всеки мъж ще ги третира така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a865f8ba8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо си стягай багажа. Простила си му вече няколко удара и не очаквай да се промени или да спре. В такива случаи обикновено има и още - пак ще пие и пак ще те удари. Това, че е в нетрезво състояние не го оправдава. Ако цениш и обичаш себе си намери такъв, който също ще те цени и обича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker