Имам нужда някой да ми каже, че съм на прав път... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда някой да ми каже, че съм на прав път...
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2396 пъти
Здравейте!
Краят на година винаги е момент за равносметка... и винаги след това се чувстваш изигран и прецакан от живота, след като си си направил необходимите изводи...
Аз направих свойте изводи за историята, която ще ви разкажа. Но адски много имам нужда някой да ми каже, че не греша, че съм на прав път...

От години имам връзка с един мъж, който ми показва в какво не трябва да се превръщам никога.

Той отне много години от живота ми, заради него пропуснах много ценни неща, оставих много мечти да си отидат. И всичко това, защото вярвах в тъпата любов и защото го обичах.

Мислех, че каквото и да стане никога няма да го изоставя, защото все намираше абсурден начин, с който да ми покаже, че все пак има нужда от мен.. а аз добрата душа забравях всичко лошо и си протягах ръката към него без дори да се замисля...

Накрая стана така, че загубих приятелите си, загубих достойнството си и... накрая себе си. Сега съм просто едно празно тяло.

С години ми изневеряваше, удряше ме не веднъж, като добавка не ме пускаше никъде сама-не ми даваше да излизам.

В един момент всичко това ми дотежа и усещам, че с този човек не сме един за други въпреки обещанията му, че ще създадем семейство и че ще имаме деца, аз вече се изморих.. Не исках нито друго, само него... Но той ми отне всичко.

Сега искам да се разделим но не знам как да го направя след толкова години, зтрах ме е, че може да се появи момент, в който ще ми липсва. Страх ме е, че няма да успея..

Страх ме е, но може би така ще се превърна отново в човека, който бях, отново ще бъда личност...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 90e67c8a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти е изневерявал, бягай далеч. Няма да се промени. Така както разбирам от историята, той не те цени въобще. Никаква любов няма.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e850dbc212
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оставяй го, след това което си написала, мисля че няма никакво място за колебание. Естествено, че си на прав път, казвам ти го като мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 37a20b19f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Без цялата картина е трудно да ти се каже дали си на прав път. На база само на фактите изброени тук, смятам, че си на прав път. Ако си вече на доста години, трудно ще свързваш двата края, няма да си намериш нов, по-добър приятел е възможно да съжаляваш. На практика описваш баща ми :). Майка ми издържа толкова години само заради децата си. Доста пъти е обмисляла развод. В крайна сметка сега са на 50 години и нещата са по-добре от всякога. Нямате деца... по-добре се махай докато е време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 415f30b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно аз съм го писала Просто едно към едно.. Аз не бих се изразила толкова добре
Знам какво чувстваш и какво желаеш, но нямаш сили и не вярваш, че ще успееш да продължиш сама нали?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 300e2acc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От написаното не мисля, че имаш причина да останеш в тази връзка. Връзките не са, за да не сме сами, а за да се чувстваме щастливи. Напусни го и продължи напред. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9e07b167d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи нещо не се връзва или целенасочено си търсила такава връзка. Гледам всички те поущряват, макар лично аз да не разбирам за какво. По описаното той е правил каквото си иска, а ти си седяла с неясна идея и цел. Не е ли странно че си получила точно това, което заслужаваш?

За съжаление се опасявам че жени тип жертви като теб, ако след време срещнат някой готин приятен пич, който да се държи с теб като с истинска жена, ще хванеш да го разкараш, защото ще ти е безинтересен, няма да имаш тръпка.
Също често срещан проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9fe3157c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти искаш всички тук да ти кажем, че трябва да го напуснеш. Но това ще са само думи, които ще ти дадат кураж докато ги четеш, но не и докато приятелят ти е пред теб. Според мен трябва да го напуснеш, защото не сте един за друг, защото не си щастлива от живота, който водиш. Той е с теб, защото може да те контролира. А това е и слабостта ти, която той използва. Тази, която е провалила живота си и загърбила мечтите си, си самта ти. Ти си направила този избор, никой друг не ти е виновен. Никой не те е държал насила до този мъж. Срах те е да останеш сама защото имаш ниско самочувствие. Може би някакви страхове, твои си вътрешни... Преодолей тези неща, не бъди безхарактерна, защото така никога и с никой няма да си щастлива. Научи се да се обичаш и уважаваш сама. Не знам дали след толкова години с човека, който е сега до теб нещо ще се промени... едва ли. Но ти самостоятелно имаш шанс да промениш много неща. Успех и бъди по-силна и решителна!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 11e90e1781
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Махай се! Минала съм по този път! На прав път си, тази раздяла ще ти помогне да си върнеш всичко, най-вече достойнството си. Ще срещнеш други хора, бъди сигурна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker