Да рискувам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да рискувам ли?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2312 пъти
Аз съм много противоречива порода мъж. Първо да кажа годините си-25 и после ще започна малко дълъг разказ. Имам две ужасни качества, които ми пречат с жените.

Първо съм болезнен мечтател. Често хуквам да браня тотално загубени идеи, просто защото мечтая и искам нещата да са красиви. Вярвам в победата на доброто, вярвам, че всеки е добър и, че мога да изкарам това от него. Разбирате, наясно съм и аз-има и лоши хора. Лошите хора умеят да унищожават такива като мен понякога с изключителна и премерена жестокост.

С приятелите си съм всеотдаен, винаги давам много повече отколкото вземам. Смея да кажа, че имам страшно много приятели и хората дружащи с мен не скриват радостта от моето присъствие. Винаги се впускам да помагам-с действие, съвети, понякога и с пари ако мога. Ето сега изпаднах в ситуация от 5 места да ме канят на НГ и да държат да отида. Не мога да не бъда щастлив от това.

С жените-отново мечтател. Мечтаех за голямата любов. Пазех се. Срещнах я когато бях на 20, а тя на 18. Беше луда любов, поне така я чувствах. Бях ужасно всеотдаен-жестове, подаръци, мили думи, гушкане. Бяхме заедно 5 години. През тях завършихме висше, започнахме да работим. Забелязох, че от година на година моята половинка започваше да си позволява все по-фриволно държание спрямо мен. В началото беше много мило момиче, но после се промени. Аз й угаждах постоянно, просто не можех да спра. Другите момичета около нас виждаха това и много им се харесваше. Аз външно ловя погледите, но смятам, че поведението ми е това, което привлича жените. Не можех да го избегна. Приятелката ми обаче ревнуваше много грозно. И ми отмъщаваше.

Например постоянно ме караше да избирам между нея и нещо, дали ще ходя да спортувам, дали съм имал план за среща с приятел, роднина, сестра ми... тя винаги казваше - искам да си с мене, ако не еди какво си.

Това започна преди 2 години. Беше си жив рекет. Но не беше само това. Започна да подбива авторитета ми, като нарочно флиртуваше с разни мъже и излизаше на срещи с тях. Аз пък изобщо не съм ревнив, което явно увеличаваше бесовете й. Накрая ми изневери и в момента в който разбрах не знам как, но престанах изобщо да чувствам нещо към нея. Намразих я, а покрай нея и жените.

Пак ги привличам, пак комуникирам перфектно, но преди си мислех - какво хубаво момиче, дано се намери добро момче за нея, тя го заслужава и така. А сега си мисля-тази, кой знае колко е коварна, иска да постигне нещо и после да изхвърли мъжът до себе си. Не мога да се отърва от тази мисъл. От както съм сам започнах да се сближавам с една моя стара приятелка. В смисъл никога не е имало нещо между нас, просто общи теми на разговор. Тя е много широко скроена, има познания по много сфери в живота и е приятно да си говориш с нея - от проблемите си в работата, до тези с жените, че до политика, мода, кино, музика - за всяко нещо има обоснована, модерна и носеща идеи позиция. Аз впрочем също имам всестранни интереси и разбирате - имаме да си говорим от тук, че до края на света, теми на разговор - бол.

Тя е много красива, не го крия, но има и нещо друго. Има много лоша репутация. За съжаление - напълно вярна. Тя е на годините на бившата ми приятелка, познавам я от същото време, от което се сгаджихме с бившата - т. е. 5 години вече и тя наистина не се спря. Историите за нея са грозни-пиянски изцепки последвали секс оргии, общо взето доста мои приятели я имат като бройка.

Малко преди да се появи моята бях близко до това да тръгна с нея, силно казано тръгна, най-вероятно щеше да е само секс и разочарование при моите идеалистични глупости и желания. Тя определено се разочарова тогава много, мисля, че и аз имам пръст в нейния лош път.

От около година тя се спря, да кажем, че е друг човек, поне открито е такъв, а и хората, които се хвалеха с нея като постижение изчезнаха. Мисля, по-точно знам, че се влюбих в нея. Тя също е влюбена, усещам го, знам го, както и тя знае. Не скривам, че репутацията й ме притеснява, а вече почнах и да я ревнувам. Онзи ден си говорех с мой приятел, който се изрази лошо за нея и за малко да стигнем до бой. Той каза само, че ще си блъскам главата много, но си върна думите назад.

Искам да съм с нея, тя иска да е с мен, но ме е страх да рискувам. Не ме е страх да се изправя срещу хората и да кажа-тя е с мен и я обичам, но ме е страх да не ме предаде. Другото, което ме притеснява е страхът, че тя, като много по-опитна от мен и като една от жените с най-бръснещ ум като бръснач, по много въпроси може просто да търси един глупак, който да я обича безкрайно, да прави всичко за нея, а тя да го върти на пръстчето си. Тя може, има възможностите, а чувствата ми могат да ме подведат.

Веднъж го направиха, страх ме е да не се случи отново. Ужасно много искам да бъда с това момиче, да я обичам както аз си знам и знам, че ако тя иска да бъде обичана ще я направя повече от щастлива. Страхувам се обаче тя да не играе роля и страхът е голям, защото я обиквам все по-силно. Затова искам да питам вас, непознати хора, представяйки си моя и нейния профил, истории и факти-бих ли могъл да постигна това, което искам-да бъдем заедно и да се обичаме? И познавате ли такива жени? Какво искат всъщност те, възможно ли е да иска каквото искам и аз и да бъдем щастливи или търси нещо друго?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1bc96bf1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да естествено.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: efe071e45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вълкът козината си мени, но нрава - никога.
Да, наистина може да е пораснала и спряла с простотиите, но пък може наистина да търси само някой, който да я обича, да държи на нея, а тя да си разиграва коня както иска. Аз съм жена и лично не бих се занимавала с такъв на който "му се носи славата". Не само защото може да се повтори, а и защото никога няма да му имам доверие.
Все пак ти си решаваш. Но според мен не бързай. Почакай малко тя да се докаже, да мине време и да видиш накъде вървят отношенията ви. Все пак - успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 91a22eb613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всички хора си променят. Но се променят към по-лошо. На твое място не бих се 'влюбвал' в това момиче. Като и писне с тебе, много ще те разочарова, а заедно с това ти лека полека ще се превръщаш в лошия човек, както ти каза те превръщат. Ако можеш да правиш правиш секс с нея, без да се привързваш... давай. Ако не, чакай добро момиче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2699c9d041
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Решавай сам! Не си глупаво момче...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6e4661737e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен трябва да рискуваш, но не й се отдавай сляпо. Все пак, нормално е да имаш притеснения, макар че вероятно с времето ще изчезнат (ако наистина се е променила). Просто си имай едно наум, поне първите месеци. Но мисля, че и двамата заслужавате да й дадеш шанс.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 71165349bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Откажи се приятел, масата хора не се спират просто ей така от нещо. Навярно просто не си чул за поредната й простотия и ти се иска да вярваш, че е друг човек. Какво изобщо си й харесал, ако беше на 18-20 щях да те разбера, но на 25? Жената не е само външност, като всеки човек тя трябва да притежава определено интелектуално ниво, различно от това в коя чалгаджийница да отидем довечера. В заключение мога да ти кажа, че познавам едно такова момиче от доста години. Запознахме се, когато беше на 15. Тогава приемам, че е била малка и е нормално да свърши по някоя глупост, пък и аз не съм много по-голям. В момента обаче е на 26 и не е мръднала и на сантиметър от времето, когато беше на 15.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dbe9277031
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако наистина беше идеалист, нямаше да се влюбиш в **рва.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e4a98e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Рискувай! Когато печелиш не знаеш какво губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш. Замисли се, направи си равносметка и действай! Решението ти винаги ще бъде правилно. Ако не веднага, то след време ще го разбереш, но решавай. Живота е твърде кратък за да се чудим кое ще бъде правилно и кое не докато не опитаме.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ee79a918fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Странно, описваш се като морален и точен човек, а не можеш да видиш, когато някой е далеч от това. Разбира се няма нищо лошо, мятай се направи каквото сърцето ти иска. Разбира се мога да съм сигурен че пак ще те прекара, но пък така ще получиш още един урок с който се надявам да разбереш, че не е важно кой какво говори на думи или като действа спонтанно, а е важно някой в дълъг период от време да не върви срещу твоите принципи. Най-лошото е че обикновено тези които преминат тези принципи, са склонни да смятат че всичко им се полага на този свят, а ти щом имаш нерви и енергия да задоволяваш такива привички на някой, нагазвай с двата крака.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5d1a508a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж на 24 год.
Като те слушам ми приличаш доста на мен. Изиграха ме подло и сега ми е трудно да се доверя истински 2ри път.
Не се тревожи толкова от миналото, всеки е грешил. Можеш ли да опипаш ситуацията дали тя вътрешно е гузна и се разкайва за поведението си? Ако е така, много вероятно е никога повече да не се повтори. И друго важно нещо- просто си е купонясвала или е изневерявала? Ако е второто бих имал резерви.
Напълно възможно е да е влязла в правия път. Но не влизай във връзката на 100%. Както казаха по-горе "Имай едно на ум. " Поне в началото...
Успех от мен.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e309267d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, Момче! Аз съм гена на 50г и ще ти кажа от моята гледна точка- такива жени стават Верни съпруги и любяши майки! Жена която не се е наиграла на младини играе после и то подло! Играе и разиграва и и се доживява на по- късен етап, развежда се в някои случаи или играе двойни игри. Така, че ти преценяваш! Но знаи, който може да се усере- може и да се опере! А повечето девици, не могат и задника да си обършат, а играят По- курвенската от такива дето описваш. Такава жена, може да учи, създава кариера, а в същото време е добра готвачка, перачка, слугиня и мръсница в леглото. Това е една жена, която ще ти даде всичко- Успех с размислите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker