Коледен секс с бившия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коледен секс с бившия...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4928 пъти
От 2 месеца общуването с бившия ми се подобри значително. Осъдих го за издръжка, почна да плаща, идва да си вижда детето. Бях казала, че това ми е достатъчно.. Да си изпълнява задълженията, да си гледа детето и всичко ще е ок.

На Коледа дойде, донесе пари, разходихме детето, купихме подарък за нея, даже седнахме в квартално заведение да пийнем, да се почерпим... Малката явно го помни, макар че доста време бяхме разделени, и ходеше по петите на баща си...

Взехме си 1 шише за вкъщи, напазарувахме... Детето си щъкаше около нас, наяде се, заспа... А ние се понапихме... Започна се от случайно разминаване в коридора, докоснах гърба му, изтръпнах и се извиних дори... после говорейки за миналото, той ме хвана за ръката... Приказвахме дълго, обсъждахме грешките и мъките.. Целуна ме и светът почна да се върти около мен. Свали дрехите ми, нетърпеливо, зацелува ме по гърдите, по зърната и надолу... Целуваше ме супер нежно, галеше ръцете ми, косата, всичко, което пипне...

Беше около 2 през нощта. След дългата пауза и годинките ни, които не са малко, не се получи отраз, но после го усетих как се успокоява, почувства, че го приемам пак, че го искам с цялото си сърце и тяло... Усещах как сякаш кожата ми гори.

След 2-3 години самота и неподходящи предишни 2 връзки се мислех за фригидна и не изпитвах оргазъм. За тая нощ познах поне 5... Сама пожелах да го хвана за пениса, да го целуна, да му направя свирка, а той ме облиза отвсякъде със страст, която бях забравила отдавна и мислех, че няма вече да изпитам... Клиторът ми се побърка, вагината също.. Почувствах се жена. Не съм била повредена, ненормална, а просто още съм го обичала и желала, само него, без да го осъзная или призная пред себе си...

Не успяхме да спим повече от 2 часа. Към 6-7 усетих как нежно пак ме целува, иска, сутрешната ерекция беше неконтролируема и докато се разсъним, пак бяхме едно... Детето спа до по-късно и ни остави време за още един път... пак свирка, много целувки и задна прашка, която много обичам и ми е от любимите пози... Усещах кожата му, така мекичка, нежна, сладка, и езичето, което е способно да обходи цялото ми тяло и да изпитам върховни удоволствия, които не мислех, че пак ще почувствам в тоя живот...

Сега вървя из къщи, той е на работа... и още усещам как ме гали, все едно ръцете му „ходят” след мен у дома. Това, което преживях на Коледа, ме преследва в къщи, ходя, върша си работата... а споменът за тази нощ ме гони, хващам се как си мисля за него през деня, как изтръпвам и катеричката ми настръхва за него дори сега...

Спах с бащата на дъщеря ми, не с комшията или с някой хванат от улицата или нета. А с мъжа, когото обичах и не съм спирала да обичам очевидно... Бяхме шашнати и двамата, усещахме, че това чудо не се получава със всеки... Душевна, човешка и сексуална магия в едно. Дебело подчертавам, че причините за някогашната ни раздяла не бяха свързани със секса, тоест друг мъж, друга жена, а битови, родителски и служебни неуредици, най-късо казано.

Пожелавам на всички такъв празник. Сега чакам таткото около Нова година, която ми е и рожден ден, да дойде и да си празнуваме заедно. И да почувстваме пак онова, което имахме преди, имахме и сега...

По-хубав секс от този с любов не познавам.
Весели празници, приятно прекарване на Нова година/моя рожден ден и много секс само с човека, когото обичате с тяло и душа.

Дано не съм ви досадила, но имах нужда да ви разкажа. Развълнувана съм, ако нещо не е докрай ясно, ще допиша :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: d16ddd79e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко хубаво! Много си права - НИЩО не може да се сравни с тава да правиш секс с човек, когото обичаш. Радвам се заедно с теб! Весели празници и бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 880ac51b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На Коледа стават чудеса :) Нали :) Кой каквтото ще да казва историята ти е прекрасна! Пожелавам ви успех и ви стискам палци! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 620fa92b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами страхотно, дано сте щастливи! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f434a0c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката съм. Изрично бях пуснала темата в раздел Секс и интимност, писах я точно с такава идея, защо е в тоя раздел, не зная.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 97943c1048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Браво мога само да напиша, че това е върховно усещане което не може да се опише с думи, който го е усетил ще го бленува отново и отново и никога няма да го забрави постига се само когато има любов, само със секс не. Незнам как точно да го напиша, но съм го преживял продължавам да го преживявам и се надявам да е много дълго време с моята писанка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7df81288a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо не се съберете, щом и двамата се обичате, стига да не е просто желание? Мисля, че детето би било щастливо да вижда и двамата си родители всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2304fc5bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не вярвах, че и aз ще коментирам така, но този текст е написан от мъж... прочетете го пак :DDD

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f434a0c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката.
Не знам как да доказвам, че съм си жена и че историята е истинска. Но не е нужно. Защо да отговарям на провокации? ! Темата беше писана и за друг раздел. Освен всичко, речникът ми не е на 25 год. момиче, защото съм с почти 20 отгоре. Това, че свободно говоря за секс, а съм на 40 -е, нямам право ли или животът ми е свършил? !
Както личи по всичко, с времето ще се съберем, трябва да изчистим проблемите, мъките и неразбирателствата. Най-ценното, което научих от тази дълга раздяла, е че когато обичаш, трябва да дадеш пълна свобода на любимия. Той сам ще си дойде. Научих се, че трябва да разбирам и подкрепям мъжа си повече. Обичам го с цялото си сърце и го желая още повече отпреди. Личи, че и той мен. Детето е ясно-обожаваме го и двамата. Много ме радва, че не е забравило баща си и с радост му подава ръчичка и ходят на разходка из района :)
Благодаря на всички коментирали! Весели празници и щастие на всички! За нас празничните дни ще са доста... голи в известни часове на денонощието, коледният секс отива и към новогодишен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker