Просто е студен северняк, или гьон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто е студен северняк, или гьон?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2786 пъти
Здравейте!
Имам един съсед, който е наполовина швед, наполовина българин. В Швеция е прекарал част от детството си (11 години), но и тук е бил доста време. Физически си е чист викинг, но държанието му-? !? .

Сега е на 26, идва тук за различен период от време и преди месец - два започна закачка между нас.
Случва се нещо усмихнато, но ни е трудно да се разберем.

Един ден просто си вървях към нас, засякохме се и заговорихме. Казах, че сега ще готвя, а той се оплака, че постоянно яде полуготова храна. Накрая се разбрахме, че ще му занеса от моят "шедьовър". Постарах се, а той каза, че вече е ял.

Няколко дни по-късно се засякохме в супермаркета. Той се запъти към касата поне 10-15 минути преди мен, а когато излизах, си стоеше на паркинга. На шега попитах "Мен ли чакаш" и отвърна "не си предавай такава важност", и си тръгна. Вечерта пък ми каза, че ще се събира с негови познати и ме извика да излезем.

Прекарахме си доста добре, понатискахме се малко пред приятелите му... по пътя за нас цареше пълна тишина. Единственото което каза беше "виж, куче"

На следващия ден, нали съм будала, реших да го потърся, а той каза, че е зает, а за снощи - да не му придаваме важност. Стана ми доста кофти. Оставих го да прави каквото иска и реших, че няма да го търся.
На Коледа въобще не се сети за мен. Вчера се звъни на вратата - той. Даде ми една торбичка, и ми каза "шведско е". Та, беше ми подарил една сверичка и го поканих. Бях си пуснала една група, а той каза, че са бездарници, това не било музика... спрях ги, за да престане и той, но си продължи да нарежда и изведнъж си тръгна.

Днес брат ми дойде да ме вземе, защото ще прекараме новата година с нашите. Малко след като излязохме от града ми звънна тази странна личност, съседа, и ми каза "аз съм ти верен", обясних му как са нещата "а, добре". Това беше. Преди малко му писах, но ми отговаря с по една дума. Трябва да му мъкна всичко с ченгел.

Съжалявам, че изписах толкова подробно ситуацията. Дано се намери някой да я прочете, пък да видим. Струва ли си въобще да се надявам на нещо? Харесва ми, определено е интересна личност и смятам, че е свестен човек, истински, но определено не е лесно да се разберем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6940620c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е странно поведение, може да е просто притеснителен. Дай възможност, казал ти е, че ти е верен. Бъди и ти вярна. Не започвайте първо с интимности, а се постарайте да се опознаете един -друг. Що днешните хора започват от краката, като това е "десерта" на една връзка. Ако не си тип "пеперуда" - не се мъчи да бъдеш такава, подхождай по-сериозно към отношенията мъж-жена. Има толкова много други начини да поддържаш взаимоотношения с другия пол, без непременно да мислите за интимност на втората среща. А дали нещо ще се получи, времето ще покаже. Щастие и рози!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7595697fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Швед, австралиец, нигоериец - все тая, просто тоя си е пълен гьон!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 239de17062
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз лично не бих имала вземане-даване с такъв човек. Не казвам, че е лош, ама... харесвам по-емоционални хора, по-живи някак си. Този (без да ми се обиждаш) е доста заспал и скучен. Ако мислиш, че няма да умреш от скука или от напрежение да обмисляш какво се случва в главата му... окей, пробвай се. В противен случай - бягай далече от тази странна птица.. :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da92d79443
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този "образ" е пълен глупендер! "Шведско е" - по-тъп израз в подобна ситуация не бях чувал! Извинявай, че съм толкова директен, но от прочетеното този индивид ми стана адски противен!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 932fa53b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Скандинавците са такива - студени хора, но допуснат ли те веднъж близо до тях - стават сърдечни и верни приятели. Казвам ти го от опит.
Не е гьон, просто е по-срамежлив предполагам. Това, че не говори много може да те радва. Умните хора не те засипват с внимание.
Може би просто е преживял нещо и е по-внимателен.
Ако е искал само секс- отдавна да ти го е казал, те са директни хора. Ако пък му беше все тая - нямаше да общува с теб. Бъди търпелива и ще видиш, че може да се получи нещо много красиво.
Весели празници!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c2b73f85d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто Гьон! Или сърби, боли- драго му е. Не знае и той какво иска или не знае как да се държи, няма обности, възпитание- не е до швед, нигериец или турчин- просто е Гьон! Весело посрещане на Новата Година!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d78a177846
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   През живота си не съм виждал и усещал по-щастлива жена, отколкото по време на ебане... Жената е щастлива по време на ебане... Макар да не знам, какво усеща, знам, усещам, че е безкрайно щастлива.... Значи - за жената добро ебане и изритване при първата изневяра...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fb2d25ae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Скандинавците са по-резервирани, по-скучни като цяло.... по-различни са от нас. Така че, добре си направи сметката дали това ти допада..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b12efabdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човекът си е хахо и смотаняк отвяскъде, няма значение швед, българин или патагонец. Не си губи времото с подобни тъпанари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3ed311e5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле съвсем нормален си е човека. Тука веднага етикети "луд", "студен", "скучен". Не видях нищо кой знае какво в поведението му.
Живея в Скандинавия, но въпреки че съм българка, съм по "луда, студена и скучна" от тях.
Това за храната и аз съм го правила. Повярвай, че си има причина. На мен например ми е неудобно да ангажирам някой да ми готви, да си губи времето и средствата, предпочитам да умирам от глад.
Това за магазина и аз бих го казала. Явно се е подразнил от характер тип "целият свят се върти около мен" и с тази реплика ти го е казал от раз.
Това, че е мълчал през цялото време-ами стига вече празни приказки. Аз лично предпочитам мълчание пред безмислено бърборене.
Дай му въздух на тоя човек, стига си се държала така и си му звъняла. Остави темпото в неговите ръце. Ако не те кефи и не си пасвате, това не значи, че е гьон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker