painbooster - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

painbooster
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1962 пъти
Не мога повече ..

Иска ми се да можех да уплаша някой с тези думи.

Всъщност аз от доста време не мога ..

Колко жалко е да гниеш в собственото си тяло .. Да усещаш колко западнал и различен от другите си .. Години наред страдам и не мога да сравня болката с никаква друга, предоставена от потенциалните самоубийци. Останах с впечатление, че те бяха слаби .. Исках да им помогна ...

Сега аз осъзнавам че съм още по слаб .. Храня се от болката, страдам и предпочитам да го правя, но в края на краищата болката удря много твърдо, разклаща психиката и предразполага към най-нещастния край ..
Оставих се на болката да ме води, да ме извая такъв какъвто съм .. Не я прекратих когато ме смазваше .. Сега, тя свърши всичко на което беше способна, от мен остана едно тяло ..

Знам, че хората наблягат на това, колко слаби са самоубииците, и че вместо да се самоубият, го плямпат по форумите и така нататък.. Замисляте ли се ? Те също искат да живеят точно като Вас. Просто нямат надеждата, нямат късмета които Вие имате, искат да намерят вниманието на което Вие се радвате. И аз съм като тях. Но моето време на търсене сършва. Чувствам се по-студен от всякога .. и след известно време .. няма да откликна дори и да получа внимание .. Не искам да се случва така. Не искам да стигам до там. Искам да живея.

Иска ми се да се случи нещо.. в момента когато падна, някой да ме вдигне и да ме спаси от тежката участ която сам ще си причиня .. Искам да живея, да имам надежда, да намеря смисъл .. да живея за някой .. може би .. Искам да живея точно както вие, 'мозъчнопромитите от правителството' правите. Но разковничето е в знанието ..

Мина много време ... колко глупаво от моя страна, след всички тези години на страдание и болка да се надявам .. Сякаш има истина, в това че надеждата умира последна. .. Надеждата ще умре миг преди мен, в това съм сигурен.

Не ми се мисли какво ще причиня на тарторите, които ме отгледаха .. Не ми се мисли, какво ще изживея в последните си мигове .. Единственото, което ме интересува е да се измъкна .. Всичко коеот се случва и всичко коеот изпитвам, е част от живота .. Прекратя ли го .. няма да има нищо, точно както преди да се родя - мрак, няма да има съзнание, в следствие и болка.

Писах тук защото исках някой да ме чуе. Това е всичко, кеото исках през живота си - състрадание, помощ. Знам че има хора като мен - такива невиждащи смисъла, отчаяни, безнадеждни .. Така и не намерих човек, с който да сме 1:1 в мислите и чувствата си. Явно нямах късмет ? И сякаш все още се надявам ..

Прекарах живота си в четене .. В обмисляне на средата окло мен, хората, живота и вселената. Останалото време пракарвах в леглото с различни момичета, толкова до колкото да ми омръзне целодневен секс .. така и не намерих точната си половинка, отчаяна и страдаща като мен .. Да се допълним ..

В последните си дни ще продължавам да страдам, както до сега .. Алкохол, цигари и полумъртвешка поза в леглото. Ще се опитам, да не посягам към кодеина за известно време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 06d3d8122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай с религия. :Д

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3bb59320a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   а не ти ли минава през ум, че смисълът на живота ти може да е ти да дадеш състрадание или утеха на някого. какво е това мрънкане. какво значи да имаш сродна душа едно към едно. няма такава душа. номерът е да можеш да обичаш, не само да чакаш тебе да те обичат. и въобще каква е тази болса нетърпима - от целодневния секс ли? ти нещо работиш ли? с нещо полезно занимаваш ли се? така може да излезеш от тая дупка... щото ако мислиш само със секс, пиене, пушене и търкаляне в леглото да стане, няма как. имаш подарен цял един свят - да намериш смисъл в него, да живееш. стани, излез, огледай се...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d3118c859b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   неси сам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 40907cd92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, ще прозвучи банално, но реално тази история все едно съм я писала аз. Ежедневието ми е да лежа като труп в леглото и да разсъждавам за живота, за Вселената и т. н. Започнах да пия, да пуша, след като винаги съм била против това. Самоубивам се лека полека. Аз също изтинах много. От болка съм станала като безчувствена.
В момента не знам и аз защо живея, надявам се може би на чудо.

Жалко, че не съм в България поне да се запознаем. Аз имам нужда от разбиране, но няма кой да ми го даде. Аз дори секс не правя от отчаяние. Вече 2 месеца стават, откакто реших да изляза от дупката, но напротив затъвам все повече. Този път не мога да се справя, не мога да стана на крака отново. Много е тежко, мъчително е.
Тялото ми е живо, но душата отдавна си отиде.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: afa657ae08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно подкрепям № 2. Хвани се стегни малко със мрънкане, пиене, пушене и мързелуване по цял ден нищо не става, ако сам не се изкараш от тая депресия и това блато то никой не може да те изкара и да ти помогне, нито психолози, нито психиатри, хапчета и каквото и да било.

Reb

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ea00474300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз от много години не виждам никакъв смисъл в човешкото битие. Единственото логично заключение за живота, до което съм стигнал е, да го изживееш колкото се може по-безпроблемно и приятно. Това е свързано с грижа за тялото и психиката. Няма да конкретизирам, че ме мързи, само ще подхвърля, че едно от полезните неща за тях е да се извършва някаква (удовлетворяваща) дейност. А що се отнася до самоубистовото - животът така или иначе един ден ще свърши, а животът в отвъдното или преражданията за сега не са доказани.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9cd28886a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, грешката ти в очевидна- ти търсиш състрадание и помощ, и защо? Действително ли ти трябва тази помощ, не споменаваш да си болен от нещо, жив и здрав си, а сам ще вземеш да си причиниш някоя болест. Замисли се, всички сме хора и ако всички търсехме помощ какво щеше да стане със света? Ти не си по-малко човек от другите, със сигурност си добър в нещо, трябва да започнеш да правиш нещо, и не си мисли, че ако работиш някоя обикновена работа, това няма да ти носи някакво удовлетворение, е, разбира се, ако искаш се цели и по-високо, ако смяташ, че не ти е достатъчно да работиш някоя по-проста работа.
Но знай, че дори един чистач е по-щастлив от теб, защото се занимава с нещо, това с размислите никъде не води.
Сигурна съм, че в този тежък период от живота си, ако положиш на първо време дори и малък труд да направиш нещо, ще получиш малко сила, например да подредиш стаята си, да се облечеш добре, наистина от написаното, ми изглежда, че нямаш желание за абсолютно нищо.
И щом направиш нещо малко, после ще пожелаеш да сториш и нещо друго, престани с тези глупости за вселени и тн, ако беше толкова голям мислител, щеше да прекарваш 112 часа на седмица в умствен труд и да бъдеш откривател като Нютон или някой друг. Но гениите имат свръхспособност за съсредоточаване и мотивация, а ти не /или може би да? /, но в това няма нищо лошо! Защото за едно пълноценно съществуване трябва да можем да съчетаваме всичко- учението, трудът, приятелите. Никой не иска от теб да бъдеш перфектен, ако си стъпиш на краката ще разбереш, че всички тези хора, които смяташ, че се справят много добре в живота, всички те успяват благодарение на труда и вярата, а не на това, че са някакви гении, а такова нещо като късмет съществува само в главата ти, разбира се, че ако търсиш повече възможности, ще идват все повече и повече- ей на това нещо му казват късмет, но то чисто и просто е твоето търсене, твоето старание. И всички успяващи хора имат страха от провал, но гонят негативните мисли, и решават, че ще се справят.
И най-вече, сама стигнах до един извод, не знам дали много други хора го мислят, просто не се е случвало да коментирам това с някой- открих, че границата между провала и успеха е адски тънка, по-тънка отколкото съм си мислела- не знам дали ще ме разбереш, защото аз това го осъзнах от личен опит. Например, ако ти сега се съвземеш и си подредиш живота- един ден също ще разбереш смисъла на тази фраза, защото за да успееш не е нужно да си необикновен човек, нужно е старание, всички оценяват старанието и също позитивното отношение към живота! Колко е просто- всеки път когато съм се разхождала усмихната по улиците, привличам хората и си говоря с непознати и познати, а ако съм тъжна, дори и съквартирантките ми ще ме отбягват!
Горе главата, не отлагай, стани още сега!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker