Моята приятелка говори лошо за приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята приятелка говори лошо за приятеля ми
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2462 пъти
Здравйте.
С приятелят ми сме от 4 год. заедно. Сами разбирате, че не за всичко сме на едно мнение и понякога избухва голям скандал между нас, но по-късно разбираме, че не искаме да я караме така и се примиряваме, правим компромиси (аз или той), за да сме доволни един от друг.
Притеснява ме това, че всеки път когато излизам с приятелката ми на кафе (особено последният месец), тя не спира да говори за това, че няма да живея добре с този човек, че ще ми е много трудно, че ще плача всеки Божи ден, понеже той е по-голям от мен с 9 години, а аз съм на 20.
Мисля си, че тя говори така, защото преди 2 месеца се раздели с приятеля си. Бяха заедно повече от 2 години.
Дали има повод за притеснение.
Вие какво мислите за тези връзки с голяма разлика?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc6c206e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно приятелката ти преувеличава.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 36c991d3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С времето ще се научиш да разграничаваш кои са ти познати и кои са ти приятели, до тогава гледай да се абстрахираш от мнението им и даже още по-добре, не споделяй проблемите си с тях В момента си влюбена и това е единствената причина да не се вържеш на думите и, но след месец или година, дали ще е така?
Историята познава много случаи като твоя и не една жена се е подлъгвала по доброжелателски съвети, само че знай, че резултата и решението ще си го носиш ти. Негативни думи се произнасят лесно, особено от хора на които все другия пол им е виновен.
Услех.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a7f2ed23e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   4 години не са малко!
Не се съмнявай във връзката си заради чужда намеса.
Ако мислиш, че с този човек можеш да живееш... давай.
твоят живот твоите решения твоите грешки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5c15a9a805
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разликата във възрастта ви не е кой знае каква, това не бива да те притеснява. Определено на приятелката ти й тежи, че е сама в момента и съзнателно или не би се чувствала по-добре, ако и ти си на нейното дередже, т. е. без приятел. Може би ти звучи гадно и егоистично, но хората сме егоисти по природа, не я съди прекалено строго, но й кажи да не се меси толкова много в живота ти. Убеден съм, че щеше да пее друга песен, ако си имаше приятел, т. е. щеше да е спокойна и по-малко агресивна към мъжете, вкл. твоя приятел.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 887f2118b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имаи си едно на ум, в моята бивша връзка приятелка на бившата ми приятелка съм ги чувал, да и казват- Ох искам и аз да ме обича някои както твоя тебе! И понеже е сама от толкова време само някакви краткосрочни връзки (за секса) накрая ни раздели, с интриги и съвети.
Помисли, прецени хората за ЗЛОБНИ.
ПП: Само да споделя че точно на това момиче, и дадох пари да се оправи след, като забременя от лице, което каза : О аз бебе нямам!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 764ba44f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За добрия приятел е по-трудно да държи молив, отколкото да таи завист. Тя може би вижда истината а ти навярно си заслепена пожелавам ти само да не доиде ден в, които да лееш сълзи на неиото рамо с думитте ти беше права за всичко. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4906ff2bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм по-малка от теб- на 16 години съм. Един път най-добрата ми приятелка каза за момчето, което обичам:, , Какво толкова му харесваш? '' Направо ми се искаше да я убия. Не понасям да говорят лошо за него. Мисля, че за любовта няма граници. Годините не са толкова важни, според мен.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a5e0d36ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И на мен една моя приятелка ми ги говореше подобни... Особено след като заживях с приятеля си. Да не говорим, че преди години е била влюбена в него, но той не ? обърнал внимание. Изведнъш се сдуши с неговата бивша и постоянно излизат, след като видя, че с интриги и злобни коментари няма да ни раздели - не тя, а аз се отдалечих от нея. Предпочитам да стоя сама ако се наложи, отколкото в компанията на такива " приятели ". Слушай сърцето си, разсъждавай със своята глава и не се оставяй завистливите приказки от т. н. приятелки да те подвеждат и да ти съсипят връзката. Винаги ще има завист след като виждат, че си щастлива.

ТТ

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0656826740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен не се доверявай чак толкова на странично мнение. Защото отстрани нещата винаги изглеждат по един начин, а и всеки си има своите виждания за живота, за връзките и друг не може да ти каже как да бъдеш щастлива. Моите родители са с голяма разлика- 10 години. А са заедно вече 30 години и бих казала, че сме едно хубаво и сплотено семейтво. След като съумявате да си напасвате характерите, правите взаимни и разумни компромиси, обичате се и се чувствате добре един с друг не виждам защо да не сте заедно. И един съвет от мен- не споделяй твърде много с приятелки. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4d426d9d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен щом ти говори така вариантите са два : или го харесва или знае нещо за него но не може да ти го каже...

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cb058aa97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Приятелката ти иска да те раздели, защото не иска да страда само тя. Тази история наистина е стара като света. Има го и при мъжете, но по-рядко. При жените е почти задължение щом една от нас остане сама се мъчи всячески да раздели и приятелката си. Бягай надалеч от тази! Не го забравяй и не и прощавай дори и време да мине. Не позволявай на никого в този живот да ти говори лошо за партньора ти, дори и той да е лош наистина. Чудя се как не си и зашлевила един шамар. Него го няма там и ти си тази, която трябва да го защити, както би искала и той да те защити ако някой говори лошо за теб. Тя по този начин обижда не само него, но и теб защото демонстрира, че не уважава избора ти, а и се меси грубо в личния ти живот. С моя мъж имаме 8 години разлика и сме заедно от 11. Майка ми и баща ми имат 10 години разлика и са заедно от 35. Сама си прави сметката има ли значение разликата. Ако в една връзка никога не възникват противоречия, то там няма и любов.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 82b5461a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да ти говори така, защото я е сполетяло същото. Или приятеля ти са ти е изневерил с нея и тя сега да иска да те отдръпне от него. Може пък просто да завижда и ревнува, и да иска да те отдръпне от него поради тази причина. Просто й кажи, че не ти е приятно да говори така за приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b60e23be20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора:
Благодаря на всички ви от сърце.
Наистина имах нужда от съветите ви и някой да ме поуспокои, че наполседък не съм себе си.
С въпросната "приятелка" вече не се виждаме, чуваме и изобщо-спряхме да си говорим.
На всички вас пожелавам много щастие и любов.
Благодаря!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2ce3ec6da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Въпреки че явно си стигнала до решението вече, ще споделя и моя опит за да затвърдиш, че не си сгрешила. Мъж съм и от 2 години и половина ходя с момиче 6 години по-малко от мен. Връзка като връка - обичме се, караме се, но като цяло сме си много добре.
Преди 3 месеца обаче нещата се бяха влошили много сериозно заради нейна приятелка. Тя се раздели с приятеля си, който също беше по-голям от нея, и в разочарованието си започна да навива приятелката ми да ме остави. Така й повлия, че моята започна да се вглъбява в лошата страна на нещата и да открива някакви измислени сходства между нашата връзка и тази на приятелката й.
Вече бях на косъм да я пратя да си ходи като толкова иска, когато оная мърша приятелката й взе че се събра пак с бившия си и запя друга песен. Тогава мойта се усети, че оная й пълнеше главата с глуспоти от завист, а не от загриженост.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 430dd6f8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не слушай приятелката си. Момчето може наистина да те обича. Няма перфектни връзки, но задно може да пеодолеете всичко. Ако не бяхте един за друг нямаше да издържите 4 години, а 4 дни. Годините нямат значение. Приятелката ти иска и ти да скъсаш с него, за да си в нейното полужение. Не позволявай това да се случи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker