Влюбена съм..., а той се подигра с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм..., а той се подигра с мен
преди: 15 години, 5 дни, прочетена 5862 пъти
Не знам как да започна, историята ми е доста объркана.
Имах дългогодишна връзка с едно момче около 4 години живеехме заедно, но по стечение на обстоятелствата пътищата ни се разделиха и аз реших, че всичко между нас е свършило.

И така започнах отначало срещнах друг мъж, които познавам много отдавна, но никога не съм предполагала, че могат да се появят такива искри между нас .Дълго време не се бях чувствала така. Всичко беше идеално -излизахме с неговите приятели с мои приятели и никога не сме се карали. Но аз започнах да му показвам, че имам сериозни намерения не пряко, но той усети и се измъкна с това, че заминава на дълъг път и няма смисъл, (което е вярно). Но един ден съвсем неочаквано се обади и ме покани на един купон аз отидох, но като го видях, тои целият беше просмукан. Унижи ме пред приятелите си и се подигра с мен, но нямах възможноста да му го кажа.

От тогава спря да се обажда, а аз не спирам да се измъчвам, знам че няма смисъл и не си заслужава, но просто искам да му кажа някои неща в очите и да намеря покой със себе си. Моля помогнете, даиде ми съвет? Аз ли да направя първата крачка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 дни
hash: 85409c2efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Щом тази случка не ти дава покой вдигни телефона и му кажи всичко. По-важно от всичко е да имаш в мир със себе си.
Няма смисъл, обаче, да се тормозиш заради такъв като него, ако беше мъж на място нямаше да постъпи така.

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: 35d38b47d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябваше да му кажеш всичко още на онзи купон. Тогава думите ти щяха да притежават много по - голяма тежест... Но, няма нищо, все още не е късно. Обаче... наистина ли го искаш? Той те е наранил, изпитала си една особенна болка, искаш ли да я причиниш и на него?

Ако смяташ, че ако го направиш ще се почувстваш по - добре (и най - вече, ако го искаш) - не му мисли, вдигни телефона (може да му напишеш и смс)... Кажи му всичко, което искаш да знае...
В противен случай - преглътни го. И не забравяй, че всичко се връща...

Направи това, което ще те направи по - щастлива и ще ти помогне да продължиш напред...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: da5aac6c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да наистина го искам, искам ако не друго да почувства поне вина и да разбере в какъв свят живее, защото той е галеник на съдбата и е свикнал всичко да е под негов контрол. Но аз не се отчайвам, вярвам в съдбата....
Благодаря на всички, които четат моята история и на SFA за съвета.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 дни
hash: 8e698de5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ПОслушай 1 и 2 миличка звънни му или му прати смс-този изрод е заслужавал на мига да му го върнеш...Господ ще му го върне но много късно-не забравай...когато може би няма да се сети за теб...Никоя жена не трябва да страда заради-НЕДОСТОЕН МЪЖ ЗАПОМНИ ГО..... УСПЕХ И ГОРЕ ГЛАВАТА--ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: ae4fd1cdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ех жени жени, винаги чувства, фантазий, принцове на бели магарета и т.н

Докато свят светува, жената винаги си остава само едно средство за забавление и доставяне на удоволствия и размножение. Запомнете го и не си усложнявайте живота повече. Приемете, че сте цвете пръскащо феромони и привлича вместо пчелички, само мажки полови органи. Естествено обичайните мъжки театри и сваляния на свездички и печелене на доверие спрямо женския орган само и да му се наслади и изкефи.

Любов няма и никога не е имало, хайде най-накрая слезнете от облачетата на който сте се качили и приемете инстинктите и феромоните за нещо нормално и простичко, пък макар и да го наречем "любов" за масовото общество. Приемете фактите такива каквито са, а не някакви измишльотини. Мъжете искат да секс-природа какво да се прави. Това е природа, а вие жените сте дивеча. Нека сезона започне ;)

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 9aede97412
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, отиди на лекар

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: f981325b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, ти калпав любовнико с малка пишка и голямо самочувствие, от къде се взе пък ти с цялата си жлъч и нулева сензитивност? Ти, фенът на "проституските ласки", койо не е познал нищо истинско в живота си, или страдал истински няколко пъти, а сега наплашен като..."сърничка през ловния сезон", напада всички които имат привилегията да обичат и да бъдат обичани!

Аман от такива като тебе, псевдофилософи, завистници, лишени от пълнежа на живота! Консуматори, задоволяващи само и единствено животинската си природа - спи, премлясква, живурка си смисленко бетер мосюлмянина, превдид смешните, неандерталски разсъждения...
Ще спра, че по - късно няма да мога! Ще кажа само, че този мъж е за съжаление и живо доказателство за това, че мъжете могат да са много по -жлъчни и озлобени от жените, много повече, отколкото им се иска да признаят!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 4dbb68c43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Към авторката-според мен не му се обаждай,защото ще се унижиш повече.Той те е унижил достатъчно и мисля,че това е било неговата цел-да покаже колко е велик и колко го харесват.Защо те е извикал на купон-за да го видиш осмукан,не за друго.А защо е спрял да ти се обажда-защото е постигнал целта си.Не го търси!!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 0c0c538c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 7 не се самозаблуждавай женичке. Прочети повече и тогава се изказвай по-подготвена. Не ме познаваш, за да ми правиш анализ. Аз съм щастливо влюбен вече доста години в половинката си и предполагам сме доста по-стабилна двойка от колкото ти някога ще бъдеш с някой мъж.
Ние сме като ин и ян, но ти простакесо се срамуваш да признаеш голата истина, че в основата на всичко е инстинкта и феромомите. Има едни такива цетрове в мозъчето ти, които се дразнят и реагират при такъв вид химично дразнение. И хоп привличане..... а патките като теб си викат ..... малеее влюбена съм в този член искам го.

Но както и при парфюмите има перион в който вече този феромомен букет не те дразни толкова много, защото си привикнал достатъчно много с него. Сещаш се нали??? Именно тогава стават и 90% от раздялите, изневерите и т.н

След този период е периода на привързаността и уважението спрямо партньора, но това важи само за оцелелите 10% двойки. Понеже съм юрист по образование, та статистиката е плачевна по отношение на разводите и те са точно 50%, останалите 40% са просто разделящи се двойки без брак.

Сега достаъчно ясен ли бях за нещастните женички като теб, какво имам в предвид. Дерзайте, все пак всеки сам си живее живота и в никакъв случай не искам да се меся или да давам съвети, просто излагам факти, факти дами не облачета и паешки задници.

Аааа и номер 7, пишката ми е 23см. и 6,2см. в диаметър, дай емайл да ти пратя снимка да го видиш, ще ти напиша името ти на пишката си, за да си сигурна, че снимката е 100% моя и чу*ам като кон по 4-5 часа без проблем, защото нито пия, нито пуша и редовно спортувам. Аз работя с факти и доказателства.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: 30300477d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5/9, малко прекалено от твоя страна, колега. Добре ще да е да се научиш да се държиш по-уважително с хора, които не познаваш, особено когато става въпрос за дами. Работиш с факти и доказателства, казваш?

ФАКТ - наричаш простакеса човек, когото не познаваш и който просто е изразил лично мнение. Малко непрофесионално за един юрист. Ако сам уважава себе си, де.

ФАКТ - статистиката ти по отношение на разделите не е коректна, тъй като не може да се установи по съдебен ред. Ежедневно се разделят двойки, които не са имали брак и затова точна статистика не може да се направи. Може само да се съотнесат прекратяванията по чл. 99 СК към тези по чл. 100 СК, както и да се изследва въпросът дали се увеличава или намалява броят на молбите за прекратяване на брак. Останалото е боравене с непотвърдени данни.

ФАКТ - в първия си коментар твърдиш, че "любов няма и никога не е имало", а във втория вече ни убеждаваш, че си щастливо влюбен в половинката си. Някак съм останал с впечатлението, че в съдебна зала не гледат с добро око на навеждането на противоречиви твърдения. Ама ти тва си го знаеш, де.

ФАКТ - нито на мен, нито на някой от читателите му пука, че чепът ти бил 23 см. Какво файда, след като очевидно за всички горнатата ти глава не е на висотата на долната.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 дни
hash: f08e1c3410
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №10, обичам те! :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 5d9c8235bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10 искам да те поздравя за поста, точно това исках да кажа, но явно си ме изпреварил/а. И само да добавя за дължината на члена на господин юриста и 4 ,5 чосовото ч......не.

Господин юрист явно не си запознат с факта, че на една жена не и трябва 4 ,5 часово чу.....не и 23 см, за да каже, че мъжа е добър любовник, но мое мнение най- вероятно за теб и аз съм простакеса, която не разбира от ч..не.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: a6c3de2ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе пич, може би аз не съм добре но като номер 5 твърдиш, че лйбов няма, а като номер 7 вече си щастливо влюбен.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e2c7c2ee53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Остави го този щом се подиграва с теб значи не те заслужава. Сега ще ти кажа една поговорка "Ако обичаш някой пусни го да си тръгне ако той те обича ще се върне". Може още да съм малка (едва на 12-се) но знам какво ти е и на мен в моя кратък живот ми се е случвало същото.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 35d38b47d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Всъщност поговорката е: "Ако обичаш някого, пусни го на свобода, ако се върне - пази го, ако не, значи никога не е бил твои" - това второто е важно ;)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b57b73a45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 7- болен мозък, изперкал от учене за юрисст, самочувствие без покритие, раздвоение на личността (няма любов, но съм щастливо влюбен), назлобен почече от изоставена жена, гаден песимист и още много но не си струва да пиша.

Ей съботи се бе- света не се върти около теб. Горката ти приятелка, та ти дори не уважаваш жените. Голям мъж си, "евала".Дано да имаш дъщеря, за да разбереш някой работи, макар че децата нямат вина, но можеби така ще си отвориш очите и най-мн ще те заболи за дето си психопат ;)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 370744dda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   аз съм на мнението на номер 1.звунни му и виж какви обяснения ще ти даде..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 98d8958faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 10-СУПЕР!!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker