Да я пробвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я пробвам ли?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2529 пъти
Здравейте мили хора,
Помогнете със съвет, много съм объркан!?
Мъж съм на 30 и имам връзка от пет месеца с момиче на 21г.

Обстоятелствата са такива, че можем да сме заедно само през уйкендите, защото живеем в различни градове.

С нея се запознахме в сайт за запознанства и от първият ден в който се видяхме разбрахме, че сме един за друг и без да се познаваме се отдадохме на страстта!
Естествено, че характерите ни са различни и тази разлика от почти десет години не е за подценяване, но имаме куп общи интереси, вкусове, споделяме общи мечти.

Когато сме заедно е просто вълшебно, тя е страстна, гальовна и нежна..

Но през седмицата сякаш не е тя!
Налага ми се да я провокирам всеки път когато искам да чуя някоя нежна дума от нея и даже не винаги успявам. Често ? пиша защо и какво обичам в нея, пиша ? как се чувствам когато си мисля за нея, а като отговор получавам само „и аз много те обичам” или „и аз се чувствам така” и само толкова...
Това струва ли ви се нормално?

Аз си мисля, че когато човек е наистина влюбен би следвало да споделя повече, да говори за чувствата си, да опитва да ги изразява ярко било то по телефона, във фейса или скайпа, а не само когато сме очи в очи...
Пък може и аз да съм много романтичен и да се филмирам, защото в крайна сметка не получавам нежността която бих искал, а повярвайте давам всичко от себе, за да поддържам страстта във връзката ни!
То са закачливи снимки, щури стихотворенийца, пикантни смс-и... и каквото ви хрумне, а от нея получавам само -„и аз така”, а понякога дори не коментира по телефона закачките за които аз съм вложил цялото си въображение и страст!! Иначе пък ми се обажда по няколко пъти на ден, пита ме как съм, какво правя, но си говорим предимно на битови теми...
Това ме побърква, имам нужда от повече страст!! Объркан съм!! Не го разбирам това моето момиче, знам, че ме обича, но не знам защо е такава сдържана. Все още не искам да говоря с нея за тези неща, искам да я опозная повече, може би тя си е просто такава.
И още нещо- натъртих пред нея, че съм си актуализирал профила в сайта в който се запознахме и съм го поправил на „обвързан”.

Направих това защото видях, че тя посещава този сайт на всеки 2-3 дни, предполагам, че си пише с някого. Вече няколко пъти проверявам и тя все още не си е актуализирала профила и все още пише, че е необвързана? Е, как мислите се чувствам?
Хрумнала ми е една идея и точно заради нея ви разказвам всичко!

Мисля си да регистриран профил в сайта и да сложа снимката на някой наистина готин пич!

Посъветвайте ме какво съобщение да пиша, за да я провокирам? И дали това изобщо е добра идея?
Но ако го направя, ако ? напиша, че е много красива и, че искам да ми стане приятелка или нещо повече... и ако тя се подведе по красивият непознат и дори не му спомене, че има връзка.... тогава какво..? Май без да я питам ще отговори на всичките ми въпроси и ще сложи край на всичките ми съмнения и терзания!?
Споделете какво мислите, да я пробвам ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: b90b2d172f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че няма за какво да се тревожиш. Приятелката ти си е такава по природа. Може просто да няма тази муза да ти пише постоянно любовни смс-и и пр. Това, че обмисляш дали да направиш фалшив профил, говори че я ревнуваш, но и много я обичаш. Според мен не е правилно. Ако все пак държиш да научиш дали има нещо, никой не може да те спре да направиш профил. Успех. :)))))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 97bfdbd4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разсъждаваш като някой тийн. От кога е по- важно да ти казва обичам те по скайп и фейсбук отколкото очи в очи. Я не се излагай, мъж на 30 си. И аз имах така връзка и точно заради това го оставих. Като се видехме всичко ток и жица, а по скайп по цял ден ми се обяснява колко ме обича и не може без мен. Ми добре, разбрах. Предпочитам да ми го казват рядко, но качествено и от сърце. А не през 10 мин. да ми казва, че ме обича, просто защото няма какво толкова да си говорим. Съвземи се, защото рано или късно и на нея ще ? писне. Ако вече не ? е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8a0b848f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сигурен ли си на 30? и ако да, то значи че трябва да се провериш за късно проявен "аутизъм" или още по добре при психиатър да наминеш.
От написаното разбрах следното:
Някакъв сайт за запознанства, някаква пикла, някакви номера, някакви истерии и накрая въпроса ти след всичко това е: "Какво съобщение да и напиша да я провокирам".
след тази история аз няма да съм същия, в мен напира някаква агресия към собствения ми пол, даже след всичко написано до някъде бих разбрал това 21 годишно момиче.
Мъж ще станеш като започнеш да се държиш като такъв.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0b13db7ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мъж на 30, а те върти една 21 годишна!!! я се стегни и слез на земята! пробвай я, щом не си е сменила профила и още влиза там, не е чиста, не и вярвай

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 49839b2140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си супер досадна лепка, ако бях на нея да съм прекратила всякакви взаимоотношения. Предполага се, че сексът е много добър, за да търпи всичко това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9aaf3f1a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, не я пробвай това гаден и отчаян номер. Дръж се на положение и проявявай търпение. Знам как се чувстваш, с мен става същото

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 115add8328
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   моя съвет е давай, какво имаш да губиш? Някаква илюзия? Да се самозаблуждаваш и да блуждаеш в облаците мисля, че няма да ти е от никаква полза :)

Напиши какво се е случило!

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e8e78f019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си на 30-не на 20... редно е тя да проявява детинско поведение, а не ти... Обаче струва ми се, че е обратното...
Спри се малко с вниамнието към нея и ще видиш, че тя сама ще започне да те търси и да се държи по начина, който очакваш...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 728293e768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Играе си с теб. Казвам ти го като жена. Жените обичаме да слушаме такива неща... чешат егото ни и то много. Може наистина да те харесва, но ако искаш да я задържиш до теб не се дръж като чехльо, а се дръж като мъж. Жените имаме нужна от истински мъже... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker