Аз ли сбърках някъде, не знам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли сбърках някъде, не знам...
преди: 15 години, 9 дни, прочетена 2865 пъти
Накратко ще си разкажа мъката.

Аз съм бакшиш, а тя ми беше персоналана клиентка имаше сериозен приятел, който беше наркоман на хероин, (което разбрах впоследствие). Тя работи като сервиторка...

И от лафче на лафче тя почна да ме сваля аз се дърпах ли дърпах накрая на устоях и се случи, впоследсвие много се привързах към нея, а и предполагам тя към мен почна да ми повтаря как не можела повече така не издържала и прочи,е как ме обичала искала да е с мене завинаги и аз и се вързах на приказките. Решихме се и дойде в нас само, че за буквално 8 9 h и после неиния я засипа с смс и тя не издържа, и аз я прибрах обратно у тях.

Минаха 2 дена и тя почна да ми пише по скаип как е направила грешка и иска да е с мене завинаги и аз отново й повярвах така пак дойде в нас,точно за 3 дена и този път не ми каза, че иска да се прибере, а ме излъга, че имала да свърши някакви женски работи и аз си излезнах да си бачкам... И се прибирам и нея я нама барабар с кучето (ах да има куче, голямо куче) :)

Сега ми е хем смешно, хем се чудя аз ли сбърках някъде не знам ..... мина се време продължихме да си виждаме и ми казваше не спирай да ми пишеш смс не спирай да ми се обаждаш бла бла бла, (а оня я заплашваше с смс че щял да се предозира) и дойде един ден, които без да искам и пуснах един смс, които няма нищо общо с нищо просто отговорих на един приятел ама вместо на него на нея съм й пратил смс- а и тя ми се обажда и ми вика "слушай какво дай да не се търсиме повече" и аз шах мат и й викам добре след като си решила така да бъде .....

И така си остана после ми се обажда два пъти аз я отрязах и така си останаха нещата. Сега като се сетя за нея ми става гадно, защото аз наистина я обичах ... но нищо не мога да направя.
ТОВА Е ЖИВОТА, живота накрая преебава всички ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 часа
hash: 3deb838d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В живота всеки е изпитвал доста трудности,но е така понякога няма идеални неща.Но най много боли да се чустваш наранен и да търсиш други алтернативи затова.Огледай се наоколо и разсъждавай за грешките които тя е допуснала спрямо теб.Не си заслужава да се хващаш за нещо в което няма смисъл.Тя ще си е с бившия си приятел и ти ще трябва да осъзнаеш,че тя никога няма да се върне при теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker