Вечно се страхувам, че ще ме нарани и ще страдам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечно се страхувам, че ще ме нарани и ще страдам
преди: 15 години, 8 часа, прочетена 4382 пъти
Аз съм на 25 год. до сега никога не ми е вървяло в любовта и не зная на какво се дължи това. Винаги съм била разочарована от момчетата и винаги съм хвърляла вината на тях, или съм си мислила, че не съм попаднала на подходящия, но никога не съм се замисляла че причината е именно в мен.

Не знам от къде идва проблема. Външно съм зашеметяващо красива не се изхвърлям въобще, защото много мъже са ми го казвали, а и аз се харесвам, знам че когато човек сам се харесва и другите го харесват-висока 1,70 50кг. Мъжете ми се лепят като муха на мед, но много скоро ме зарязват, ще си кажете, че съм леко момиче и за това, но не аз много държа на морала не се поддавам лесно на изкушението. Все си мисля, че момчетата гледат само да се възползват от мен в леглото и никой не иска да се обвърже с мен по-сериозно интерисуват се само от външния ми вид точно по тази причина не ги допускам до себе си бързо едва след 3-4 месеца след запознанството се решавам да бъда по интимна с въпросния.

Не мога да се отпусна и да се отдам изцяло на него, вечно се страхувам, че ще ме нарани и ще страдам и наистина така става, вечно се питам той има ли чувства към мен няма ли, какво да направя за да гледа по-сериозно на нашата връзка да бъде по всеотдаен и привързан към мен. Все се получава така, че в началото аз съм резервирана и студена, той е луд по мен и скоро след като се опознаем той спира да ме търси и аз ставам тази, която не може без него стигам до там, че падам толкова ниско самоунижавам се и го правя без да се замислям веднага след като се влюбя в някой той ме зарязва.

Има ли някой подобен проблем и според вас на какво се дължи това отблъскващо действие, което имам върху мъжете? В момента съм объркана и не мога да си събера мислите то се усеща дано да съм писала достатъчно свързано, че да схванете проблема. Наистина имам отчайваща нужда от съвет. Само не ме пращайте на психолог и не ми казвайте, че съм сдухана, че това още повече ще ме накара да се затворя в себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 43e1badf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дължи се на това, че с такива хора общуваш. Сериозния човек който търсиш, все още не си го срещнала... Но тези мъже с които общуваш на ниво секс, са меко казано, несериозни.
Мисля че не е защото ти си такава, а защото те са такива.
Има мъже много долни същества-като видят че не си безразлична към тях, почват да те отбягват... защо, и те не знаят. Търсили са някоя за кревата, това им е нивото. Като са видяли че искаш любов, са се дръпнали

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9e1bb8ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От опит знам, че една успяла, красива, интелигентна жена с добър характер е трудно или невъзможно да се омъжи в България. Защо не знам, а и да разбера не ми върши работа, защото човек е такъв какъвто е. Най-щастливо омъжените жени, които познавам са: от грозновати до семпли, зле облечени, зле реализирани професионално, с ниска обща култура или с тежки и много проклети характери стигащи до садистична форма на егоизъм.

Не знам от икономическата криза ли е, от прехода ли е, но нашите мъже не искат да поемат отговорност към семейство и отглеждане на деца, повечето мъже в подходяща възраст за семейство, дори и да създадат такова скоро след раждането на първото дете вместо да подкрепят съпругата си в отглеждането му започват да и изневеряват, ако е млада и изневеряват с по-стара или с почти дете, ако е слаба и изневеряват с пълна, ако е умна и изневеряват с глупава и т.н. никога не са доволни и винаги имат оправдание за поведението си. Винаги прилагат двоен стандарт към собственото си поведение и това на партньорката си. Огледай се вярно е че живеем в мъжки свят, но в България си е направо сексистки свят. Ако си достатъчно млада и знаеш езици огледай се за партньор в по-цивилизованата част на света, ако не примири се със себе си и се надявай съдбата или господ да ти пратят някой по-интелигентен мъж - пожелавам ти го.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 48b1b2957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали ще те успокоя, но и при мен все така се получава. Докато се държа студено се държат чудесно с мен и започна ли да се влюбвам и край. Точно като при теб се разреждат срещите, или пък започват едни обвинения и така всичко се разваля. И аз като теб изчаквам повече време докато се стигне до интимност. Отначало напират чак понякога прекаляват, а после айде чао. Мисля , че повечето са така. Успех ти пожелавам със следващия.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b9619f33b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не ти върви с връзките, защото си студена. И мъжете като жените имат нужда от нежност, топлота и изразяване на чувствата. Не може един мъж да ти разкрива сърцето и чувствата си, а ти да си "студената кучка" (прости ми за определението).

Впускай се по-смело във връзките и показвай какво чувстваш. Дори и да те боли след това (няма човек, който да не е страдал в любовта) поне ще си сигурна, че не в теб е проблема и няма да има защо да се унижаваш.
Бъди спокойна, ще намериш човека за теб, който ще те обича и оценява заради това, което си.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 505d68ef4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момчетата не обичат да ходят с красиви момичета,защото ги е страх да не им изневерят,защото всеки се заглежда по красиви момичета.Имам същия проблем

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 900339dbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж какво мила, аз съм момче и от това, което си написала мога да ти кажа точно защо се получава така. Казваш, че в началото си студена и отдръпната и според мен точно това ги кара да те оставят. Не бъди студена и резервирана, това неозначава естествено пък да правиш всичко за тях веднага. Просто бъди себе си.

Вмомента съм щастливо обвързан за пръв път. Вярвам и че момичето до мен го мисли. Точно това че и двамата се държим естествено, помогна много в началото. Предполагам можеш да разбереш кога и човека отсреща се държи така. Това че момчетата необичали да ходят с красиви момичета е най-великата простотия която съм чувал някъде. Момчетата необичат да ходят със студени жени. Не си мислете че само вие имате нужда от нежност и ласки. Друг е въпроса ако си попаднала на мъж който ходи с дупето ти или циците ти! Отпусни се и бъди себе си! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d178d7bdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно да ти кажа дължи са хора с които постоянно общуваш в ежедневието.Казваш,че в началото си била доста резервирана и студена и моето мнение е,че самата ти отблъскваш хората около теб.Отпусни се,бъди естествена и себе си и ще разбереш за какво ти говоря.Показвай на показ чуствата ти и бъди много щастлива.Дори и да те наранят поне ще разбереш,че в теб е проблема и няма да се унижаваш.Бъди момичето което се впуска в авантюри и се радва на живота и ще разбереш,че момчето до теб ще те оцени заради теб самата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker