Измамникът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измамникът
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2469 пъти
Историята е стара като света. Той е имал друга освен мен. От месеци. Бяхме заедно години наред, обичахме се, поне аз него със сигурност. Живеехме заедно на квартира в града, в който сме студенти. Сега го чакам да дойде да си събере багажа.
Честно казано сърцето ми се къса. Треперя само при мисълта за него, за сълзите няма смисъл да разказвам. Аз още го обичам и наистина не знам как ще продължа напред. Отчаяна съм и правя глупост след глупост. Ръцете и краката ми са нарязани, не мога да се храня почти, неадекватна съм през повечето време. Знам, напълно наясно съм колко безсмислено и глупаво се държа, но просто не съм на себе си. Едната нощ дори припаднах докато бях с моя приятелка. Не съм ходила на лекар, защото ме е срам да си покажа раните, а трябва да отида, защото предполагам, че ми е лепнал някаква зараза от другата дама.
Колкото до другата, тя е интересна, различна, не е грозна, разбирам с какво го е привлякла. Намирам я за много повече от мен, което ме съсипва. Мисълта за това как тя е била в неговите ръце ме унищожава.
Два пъти бях на крачка от самоубийство. Не искам да съществувам без него. Толкова съм жалка. Той се е гаврел с чувствата ми, а аз продължавам да го сънувам нощем и да плача за него. Безкрайно ме нарани, а въпреки това го обичам.
Той беше целият ми свят, беше най-важният човек за мен, мечтаех за семейство с него и той споделяше мечтите ми поне на думи. Сега с него си отива целият ми свят, животът, който съм имала до сега и дори нещата, в които вярвах.
Какво да правя със себе си? Какво да направя за здравето и психиката си? Не спирам да мисля за самоубийство. За момента ме спира само това, че близките ми ще страдат без да са виновни за нищо.
Помогнете ми, моля Ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: d95c432bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке - задължително спри с опитите за самоубиство, то няма да ти избяга, първо опитай да оправиш живота си.
Всяко зло за добро, казвам го от свои опит.
Първият ми приятел, който много държеше да съм девствена (каквато и бях), ходил през цялото време на 2 годишната ни връзка с най-добрата ми приятелка. Не само това - тя дори правила аборт от него, да не говорим, че ме пренебрегваше заради нея и ме лъжеше, че нямал нищо общо с нея. Накрая дори ми предложи брак, но аз го зарязах...
СЛАВА БОГУ!
Не минаха и 2 седмици, откакто окончателно му бих шута и се запознах с голямата си любов, създадохме семейство и сме безбожно щастливи вече над 10 г.
2 години минах през ужаси, реване, самоубийства и всякакви глупости, за какво?
Мъже пълно, въпрос на време е да се поокопитиш, да срещнеш чудесен мъж, само си дай шанс.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6630a3acd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа, освен че такива хора не заслужават сълзите ти и ти струваш много повече от този човек, който те е наранил така. Да нараниш себе си е най-глупавото нещо, което можеш да направиш, а ти не заслужаваш да страдаш повече. Знам, че сега не изглежда така, но бъдещето ти с този човек нямаше да е добро, поради което е добре, че си разбрала какъв е преди да има семейство, деца и т. н. Колкото и глупаво да звучи, нещата ще се оправят и ще срещнеш някого, заради когото няма да съсипеш здравето и психиката си. Късмет и главата горе!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 606fb29921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо си избий от главата самоубийството, това не е изход!!! Сега известно време ще ти е тежко, което е съвсем нормално. Най-добрият лек срещу такава мъка е новата любов, казвам ти го от опит. Успокой се и започни полека-лека да се връщаш към нормалният живот, след време ще се чудиш сама на себе си, как си могла толкова много да се тревожиш. И колкото и да не ти се вярва в цялата тази работа има едно изключително положително нещо и то е, че това се е случило сега, а не да речем след 10 години брак и две деца. Навън има много свестни мъже, излез и си харесай един. Винаги ми се е струвало, че на вас жените ви е по-лесно с избора:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a96c118436
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооо я да вземеш и да се стегнеш!!! Що за глупости са това!!!
Заради един мъж такива неща не се правят бе момиче... сега изчисти си главата подреди мислите и си задай въпроса: Как живеех без него преди да го срещна? Ето виждаш ли имало и друг живот.

Задай си и този въпрос: кое ти е по важно, той или здравето ти? само преди да изкрещиш ТОЙЙЙ, ще ти кажа, че той едва ли мисли за твойто здраве!

Сядай си на дупето и се стягай, и какво е това подценяване? Тя била по добра от теб, не миличка не е по добра от теб! Никои не е по добър от теб само в твойта глава е така!

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43c03fa089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Трогна ме историята ти защото, и аз се 4уствам по сьщия на4ин искам да се откажа виждам 4е няма смисал. Смазана и разбита психи4ески. Пла4а казвам си стига спри и в следващия момент отново му званя. Любовта боли и наи-ве4е когато е недоотценена. Сьвет не мога да ти дам как да го забравиш дано времето и бог бадат с нас успех:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1adbf2bcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ех, толкова не си заслужава да съсипваш себе си, живота - който майка ти е дала, и родителите си!!! това момче просто не е бил за теб, може да не ти се вярва сега, но ще срещнеш наистина момче, с което да си щастлива.
не се отказвай от живота си заради един човек, който не е бил честен с теб, такъв е живота за жалост, излизай повече с приятелки и не мисли за него!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43dfddea65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди на психолог, сериозно. Не си посягай на живота заради някакъв боклук, който след 2-3 години въобще няма да те интересува. Ясно е, че си наранена от постъпката му, това е най-нормалната реакция, но вместо да се режеш и да си посягаш на живота, не смяташ ли, че е по-добре да се усмихваш (дори и да се преструваш)? Той е този, който те е наранил, защо се самонаказваш като се се самонараняваш? От това само ти губиш. Прочети коментара ми няколко пъти, ако трябва... Просто искам да ти кажа, че от това, което правиш Ти си тази, която изглежда жалко от страни, все едно искаш да си го върнеш, а той се е изгаврил с теб. Застани малко по-сериозно, овладей се, имай самочувствие пред този, нека той е този който се жалва. Щом види усмивката на лицето ти, пак ще пожелае да е с теб, но по-добре не се връщай към тази връзка. Ако е влюбен в момичето - нищо не можеш да направиш. Колкото и банално да звучи, сама ще се увериш, че с времето ще го забравиш искаш или не. След 1-2-3 години ще срещнеш друг, но дано до тогава не си станала цялата в белези по тялото, защото това отблъсква всеки човек, не само мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 917f0c76f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ще продължиш. Дай си шанс. не мисли за крайности. нямаш представа как нещата сами се нареждат.
успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4c7606b922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да живееш-заради себе си, заради блзиките си, които те обичат. Знам, че не ти се иска, и аз съм в подобна ситуация, при мен минаха 6-7 години, само че мъжа до мен не ме е лъгал, че ще имаме семейство. Започнахме ей така, с уговорката, че няма да има нищо сериозно, така минаха години, уж много ме обичаше, а се оказа, че е казвал това и на много други, ужас! И аз не знам какво да правя, не знам на какво и на кого да вярвам, разбирам те напълно. Животът е пълен с изпитания, болката няма да мине, просто трябва някак да живеем с нея!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc48b0791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би в момента ти трябва професионална психологическа помощ. Иди на психолог, все пак това е често срещан проблем и психолозите имат отработени схеми за въздействие. Сама няма да разрешиш проблема или поне не в обозримо бъдеще, което може да е опасно и за физическото ти здраве, доколкото разбирам душевното ти разстройство е доста тежко.
Успех!
М, 34

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 02aab8ca82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Чудесно! Отървала си се с малко! Питаш ли ме мене - след 11 години и две деца да си в такава ситуация - ни напред, ни назад! Радвай се! Един съвет, никога не приемай, че някой човек е по-важен от теб самата и никога не живей заради друг.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b26f1b35a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   след като всичко е приключло благополучно в смисъл раздялата и ще си изнася багажа намери си хубава оферта за релакс в някой санаториум, хотел или там каквото си решила уведоми си близките кога и по кое време ще се чувате и през другото време си изключваш телефона и се наслаждаваш на почивката. гледай си рахатлъка и не го вземай насериозно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c5b8132dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   В никакъв случай не мисли за самоубийство. Сподели с близките си. Ако можеш да споделиш с майка си и да те разбере е много хубаво. Нужна ти е силна подкрепа и верни хора. Непременно иди на лекар. Говоря ти от опит. Буди доволна, че си се отървала от него. Когато аз бях студентка се хванах с един, който виждах, че не става, но не можех да се разделя с него. Беше се залепил като някоя пиявица. Не можех да кажа на родителите си действителното положение, защото майка ми мислеше, че трябва да съм девствена. Ожених се за него, забременях и родих и тръгнах да се развеждам. И добре, че тогава до мен застана един истински и силен мъж, защото първият ми мъж не искаше да се развеждаме, нищо, че ме пребиваше от бой и ми изневеряваше. А истински мъжв още има. Не се подценявай и не се предавай.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d3641846ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момиче аз съм момче, бях също така влюбен както си ти, отдаден никога не съм мамил никога не съм я наранил, винаги насреща и в помощ както на нея така и на семейството и. Имах планове за семеен живот планирах бъдеще в розово, и накрая тя ме заряза заради човек които преспа с нея и я заряза. Сега съм с момиче което е свястна но ме е страх да се обвържа и доверя. Все пак самоубийство е прекалено крайно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98e37c44b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Недей да се отчайваш... Съжалявам за това, което ти се е случило, но се опитай да бъдеш силна! Животът е изключително тежък, понякога срещаш хора, които са неблагодарни и не ценят това, което си. Трябва всеки човек да е подготвен за това, но когато се случи, не бива да подценяваш себе си и да казваш как някой бил повече от теб... Ами не е! Трябва да знаеш, че си безценна и никой не може да се подиграва така с теб. Бъди силна и не поглеждай назад! Занапред - не се отказвай от любовта, обичай силно, но никога не давай всичко от себе си, не се раздавай, бъди безкомпромисна. Уважавай първо себе си, защото си чудесна и уникална заради любовта, която си дала, въпреки че е била неоценена. Но човек, който обича силно, ще бъде обичан по същия начин. Твоята половинка те чака някъде! Не спирай да вярваш, успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker