Нормални ли са тези отношения с бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормални ли са тези отношения с бившата
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 8772 пъти
Здравейте,
Не искам да ставам параноична, нито пък отчаяна ревника, обаче много ме ядоса факта, че моя приятел през двете години, които сме заедно не е пропуснал празник и повод да се обади на бившата си- дори и за 8-ми март й е звънял? !? ! Не знам как да реагирам. Той казва- какво толкова. Че дори и за услуги я е търсил. Колкото и да се опитвам да съм над нещата не мога да отрека, че това ме обиди и нарани... А не знам дали е правилно. Миналата година покрай Коледните празници, освен на тази бивша и на още някаква звънял- била само приятелка. Не ме разбирайте погрешно, просто имаме обща фактура, винаги съм му имала доверие и случайно разбрах. Тази бивша беше записана в телефона му с друго име. При въпроса ми защо е нужно, след като твърди, че всичко между тях е приключило ми отговори, че сама съм си го направила. Че аз никога не съм му държала сметка. Нито пък съм правила някакви сцени на ревност. Единствено още в самото начало, когато започнахме да излизаме го бях питала за нея и то съвсем повърхностни и нормални въпроси от рода на защо са се разделили и колко време са били заедно. Въпроси на който той не пожела да ми отговори. Според вас какво да мисля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6878467bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина сама си го правиш - каквото почукало, такова се обадило!

Поддържам нормални приятелски отношения с повечето си бивши вече повече от 20 години (особено с нормалните такива). Жена ми с нейните - също. Някои са ни и семейни приятели - ходим си на гости, събираме децата си да играят заедно, обсъждаме общи проблеми в живота, ходим заедно на екскурзии в чужбина... Чувства и такива работи отдавна са отминали, естествено. Понякога си припомняме "добрите стави времена", хилим се и се базикаме. Някои дори се учудват какви сме били и какви сме станали, и колко се различават старите и новите ни роли.

Ти си се свряла в черупката си и искаш целия свят да затвориш в нея! Му-ха-ха-ха-ха... Дребна душица си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1a86af2a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1 аидеее нема нужда да го обиждаме момичето за мен също понятието с бившата си останахме само приятели не съществува и никога няма да съществува всяка връзка, която съм преключил дали по неино или мое съгласие нещата свършват до там краи на телефони sms падръци аиде да пием кафе или тем подобни глупости и според мен всеки, които уважава себе си трябва да постапва така.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 80d4acb9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Приятелство с бивши - да!
НО! Но! Но! Не и при такъв отговор "ти сама си го направи"..

Извинявай, бившите са леееко болна тема. И не може човек, който отговаря така, да поддържа САМО приятелски контакт с тях! Хората, които поддържат подобни контакти, които са САМО и НАИСТИНА приятелски, заради това, че са живели заедно, познават се и т. н., един вид вече са свои хора и се запазват във времето, първо си личат много добре, второ - не отговарят по тоя идиотски начин, а съвсем нормално и ясно обясняват, И нещо друго - не преименуват приятелките си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7224a3be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мнението на номер 3 съм! Определено има за какво да си помислиш. Има нещо гнило. 100% нещо е ставало и не е честно да му се оставяш така. Само един съвет- недей да се занимаваш с бившите му (чрез феисбук, скайп, телефони и т. н. ) защото е мн жалко, в крайна сметка той ти е изневерил, не тя!
Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 662f63bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   С бивши се поддържат отношения само когато ги свързва общо дете.
Когато няма деца - няма задължителни отношения.
Има ли отношения - те не са чак толкова бивши.

Вече предусещам как ще свърши тази история. Още преди да дочете коментарите ни, на авторката с право ще й докипи и ще му покаже нагледно какво е да си истинска бивша. Бас ловя, че после той като я търси - тя няма да му вдигне телефона.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 19167179de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бившите за това са бивши - да си останат в миналото, иначе току-виж станали настоящи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ac7bfff6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Аз съм за добрите отношения м/у бившите. Не смятам че е нещо лошо да се поддържат приятелски отношения. Не е вярно че е невъзможно да бъдат само приятели. С почти всичките си бивши сме запазили приятелство (чуваме се по рожденни и учени дни по някой друг празник или пиво също ) дори дори нямам кипри на против да излезем и на по кафе да се видим и поговорим. Дори съм готова да им помогна ако имат нужда. С две думи аз държа на бившите си

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f22382ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   5,

Ти си просто едно доказателство как хората са способни да ограничат себе си до неузнаваемост, само и само да се застраховат от какви ли не "нещастия", от сорта на - да не си единствената в главата, съществуването и битието му. :)

Но да ти кажа - ти стойностен човек няма да намериш. Както и себеподобните ти. Ще те отрежат още в началото с това тесногръдство и държане, описващо страхливец.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6878467bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   №5, мъртъвците не пият Кока-кола! Следователно - ако ти пиеш Кока-кола ще си безсмъртен/на!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3aea497036
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да чета коментарите по-горе нарочно. От личен опит и от 38 годишната си възраст, ще ти кажа само едно : с бивш или бивша не трябва да съществуват НИКАКВИ отношения, никакви. Запомни го от мен, за да не съжаляваш по-късно. Няма такова нещо като, че са само приятели, че всичко е минало и т. н. Минеш ли през секс и любов с някого, той/тя никога не е бивш. Колкото повече поддържаш отношения с такъв човек, дори само по телефон, рано или късно има последствия.

Отговорът на твоят въпрос е : да, нормално е, но не е правилно и е потенциално опасно за теб. Дори да си ревнивка, той трябва да спре тези отношения, за да уважи теб, а не да се страхува, че ще нарани нея ако не и се обади. Помисли!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ab0cbbc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За мен не е нормално. Ако е било само секс без чувства надали ще е проблем на приятелят ти да излиза с нея. Но имало ли е чувства винаги остава едно натрапчиво чувство - хем се радваш, че другия е щастлив и е с някого, хем се чудиш защо не потръгна между вас, хем има някаква носталгия към хубавите ви моменти. И в такъв случай хората гледат да отбягват другия, да продължат напред и може би след няколко години биха могли да станат приятели, но общото минало все пак винаги го има. За мен има разлика между приятел, с който сте били винаги приятел и приятел, с който преди си имал връзка.
Все пак смятам, че може би по компетентно мнение може да ти даде някой мъж, тъй като е ясно, че те възприемат нещата и взаимоотношенията по друг начин от жените. Но е странно поне, че тя иска да са приятели в моите очи.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 569dd7f5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А за отношенията между "приятели" от деца, които някога са имали чувства един към друг, имало е целувка (преди 5-7 години), но никога не са имали връзка.. Сега и двамата са на около 26-27 години. Как гледате на такива приятелства? Нормално ли е след това да си ходят на гости за по 1-2 дни, да ходят на изложби и вечери заедно..? Какво мислите по този въпрос? С право ли това ме тревожи?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 662f63bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От номер 5 до 8.
Е, кажи какво значи РАЗДЯЛА.
След раздялата хората са разделени - има ли спор по въпроса?
Разделят се, защото не им е добре заедно, това е логично.
Говоря за себе си и моите бивши. Никога и през ум не ми идва да ги поздравявам като бивши колежки, слава богу не съм и длъжна. Нито откликвам на йезуитските им любезности и доброжелателни смс-и: да сме се виждали, да ми готвели и прислугвали и прочие проблясъци.
С ръка на сърцето казвам, че след раздяла с някого и особено като мине малко време - аз не изпитвам и грам симпатия, особено ако съм близка с друг.
В РЕЗЮМЕ:
Раздяла значи, че единият доказано се е дръпнал, отделил... а това, че другия още напира, значело, че са "добри приятели" :))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 09762f8c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Параноична си

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 69cfd9288c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   От 8 до 13.

Момче-момиче - не съм наясно, ще те нарека приятелю и ще ти споделя нещо! Започвам с примерите.

С един мой бивш сме адски добри приятели. Той има жена и дете, аз имам мъж и дете. Минаха толкова години, че даже понякога забравяме, че сме имали връзка.
Просто спасихме отношенията си. Не *бахме мамата на това, че години наред се изграждахме ЗАЕДНО и следяхме живота си от близо.

С друг сме делови партн'ори. Това доверие, което го имаме, НЕ го погубихме във времето.

Разбираш ли, секс машини сме и аз, и почти всичките ми бивши. Извратени сме до безбожие, обаче НЕ сме примитивни. Имаме мозъци и не оставяме всичко, което сме постигнали, като НИЕ да се разбие във времето.
Да, с някои е било трудно. С години не сме си говорили, но най-накрая все завършвахме добре. И не се чукаме.

Но ще ти кажа и нещо друго - имам една малка бройка, дето са, като тебе и като онзи - 38-годишният. И те, горе-долу на тази възраст, все още са си същите примати, каквито са били на 17 или 20. Честно!
Все още не искат дори да си приказваме или здравей да си кажем, щото "старата любов ръжда не хващала", ама май единственото ръждиво им е мозъка.

Ако живеем като теб - какво следва - след 10 години на света ще настъпи масово единачество!
Защото все някой на другият ще е бивш. Ами ако добавим и това, че бивша и настояща не трябва да си говорят - ехеее, къде заминахме, то няма да остане на кой едно "здравей" да речеш.. :)

И само ми се ще да вметна - има разлика между връзка и връзка!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd2c358ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Обадил се на бившата за Коледа, РД, 8-ми март и т. н, голям грях, голяма драма! В добри отношения съм с почти всичките си бивши гаджета, намирам това за напълно нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d36ffdf946
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Грях не е че се е обадил, а това, че убеждава мен, че не поддържа контакт с никой, при положение, че за мен няма никакво значение това. От мен се изисква аз да прекратя всякакви контакти с мои приятели, въпреки, че са САМО приятели и нищо друго, дори и бивши не са. С оправданието, че не си представял как мъж и жена могат да бъдат просто приятели. При въпрос от моя страна- хубаво, но ти поддържаш ли някакъв контакт с твои приятелки. Отговор- Нееее, знаеш ли от колко дълго не съм се чувал с никоя, едва ли не от както сме заедно. И хоп - истината. Преименувани бивши приятелки, тайни звънения.... Е, какво, това нормално ли е? ! Аз като отивам да се видя с някой приятел му казвам, знае къде съм и какво се случва. Но нашия голям хитрец. Е, нека аз съм дребната душица мили номер 1. Но чак такова криене, чак такива тайни. Пък след като го ракрих едни обяснения, едни клетви, как нищо нямало. Ами като няма нищо защо ще се крие, а?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d7e0a40edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Разкарай го! Ритник по задника и го върни обратно при бившата му. И не му вдигай, ако след това ти звъни по празници. Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd2c358ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   N17, описаното в поста ти ми мяза на онзи виц за демокрацията и боя. Аман от двойни стандарти!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 662f63bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До номер 15 - е, ти си изключение,
на теб ти се налага да общуваш с бивши под път и над път, нима имаш вина, че си се чукала инцидентно с толкова мъже наред :))
Права си, да не ги изолираш - както си осъзнала, ако ги отблъснеш всичките, то няма да остане ни един, с който да си приказваш на тоя свят :))))))

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c60761022
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мога да ти предложа най - добрия, бързия начин да разбереш дали той чувства още нещо към нея и кого би избрал.

Когато пак звънне на бившата си или на някоя "приятелка" (след края на разговора го извикай за малко) и поговорете малко относно това. Кажу му, че не ти е приятно той да си говори с други момичета като казва, че са само приятели или бивши. Може също така да го помолиш да намали или да спре разговорите към тези хора и ако има нещо да го обсъди с теб и да търси съвет от теб. И ако нещата не се получат както очакваш.. му кажи да избира теб или приятелките и бившите му!!

Той трябва да знае, че ти си една и ЕДИНСТВЕНА!! Ако не е така.. той просто не е за теб. Рано или късно намираме подходящият човек за себе си.. малко са, но ги има там някъде и ни чакат :)!!

- // J // -

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 52894df83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Скъпа Авторке! Мъжете не са ничия собственост. Ти неможеш да определяш, с кой ще контактуват и с кой не. Дали ще излизат с приятели или ще гледат футбол. Единственото важно за теб е отношението му към самата теб. Ако то е наред, няма какво да търсиш под вола теле. Много рано си започнала да поставяш избор на човек с който живееш. Не поставяй себе си пред неговото възпитание и съвест. Не се опитвай да му казваш да избира между приятелите си и теб, защото ще загубиш на 100%(освен ако не е някой мухльо). В случая става дума за бившата жена. Ами нормално е за всеки възпитан мъж, отделил част от живота си за определен човек, да изпитва уважение и да го показва, когато е необходимо, независимо че вече не са семейство. Това че съм се развел, и че нямам чуства към бившата си жена, неозначава че тя несъществува като личност и човек. Ами нали някога съм я харесвал и съм избрал да живея с нея. Е защо не се е получило не е важно, но е важно, че аз никога няма да си загубя себеуважението и ще уважавам хората с които съм бил, по най елементарен и човешки начин(тук нестава дума за чуства). Никой неможе да зачеркне миналото. Така че ако си приела някой в настоящето, трябва да знаеш че тои има и някакво минало, което малко или много няма как да изчезне. Явно си от типажа жени, които искат да имат досебе си някой безчуствен селяндур, които да ти гледа в полата и да бъде като "Гинко пружинко "за всяко твое желание или намек.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1ec91176be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Привет!
Не си параноична, не си и ревнивка - най-малкото не страдаш от безпричинна ревност. Мисля, че личните примери са най-добрия ориентир за това какво и как се случва между двама души. Ще коментирам две бивши - към едната не изпитвам никакви чувства, не желая да я чувам, камо ли да и честитя празници и събития, с нея живяхме достатъчно дълго за да успея да я опозная, сега се напъвам да си спомня нещо хубаво, което ни се е случило, но не успявам. С другата бяхме заедно за по-кратко време, не успяхме да се опознаем достатъчно, разделихме се нелепо, в мен остана едно чувство на вина, че не съм направил всичко възможно, за да задържа връзката - може би точно това чувство ме кара да продължавам да и се обаждам, да и честитя празници и т. н. - не мисля, че някога бих се върнал назад, но нека не се заричам. Често се хващам, че сравнявам сегашната си приятелка с бившата, за момента сегашната ми приятелка печели битките, но някак си съм на кантар и точно този кантар може да провали сегашната ми връзка. Няма как да знам кой е твоят човек, как той чувства нещата, но си мисля, че щом контактува с бившата, щом се крие, щом те упреква, че сама си го причиняваш, най-вероятно там не всичко е приключило или просто той все още се колебае относно сегашната си връзка с теб. Колебанието за правилния избор е нещо нормално, но си мисля, че след две години връзка би трябвало колебанията вече да са изчезнали. Намери начин да разговаряш СПОКОЙНО с него по темата, накарай го да говори, изясни си нещата, после решението се взима лесно.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 04c9fb5b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Абе щях да го питам аз колко ще е либерален ако ти звъниш на бивши гаджета-момчета

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0f0ddda0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, абсолютно права си да се ядосаш, притесниш и т. н. И то не за самото общуване с бивши, колкото затова, че се е случвало зад гърба ти...
Тези, които казват, че мъжете не са вещи, не можело да им се забранява или да се изисква от тях, са само донякъде прави - просто нямаш възможност да си гарантираш, че дори и да го направиш, ще има ефект. Затова постави си ясно условията, кажи какво не ти харесва, с какво си съгласна и с какво не си... Определи граници - ако е готов сам да се съобрази с тях - всичко е ок, ако не е - да си търси такава, която ще е ок с разговори с бивши... а ти да си намериш някой, които ще уважава твоите желания - а ти определено изглеждаш като абсолютно нормална, не мисля, че си прекаляваш в ограниченията...
В началото на моята връзка, приятеля ми си общуваше с една бивша, но в границите на нормалното и малко ме беше яд (но без основателна причина) и не съм му казвала нищо... После обаче видях разни смс, които е пращал на някой със странно име (нещо като прякор или не знам точно), оказа се, че това е другата му бивша, в която е бил много влюбен и която го е зарязала, а той още я е обичал... Заради това вече полудях - защото се е опитвал да търси контакт с нея, когато вече е бил с мен и то не пред мен, както беше с другата му бивша, а зад гърба ми... Определено в тази ситуация много изпъква разликата и съответно, че тази със смененото име е нещо по-специално, щом я крие... Btw като го питах, той ми каза същото - че аз съм си го направила да се крие - в моя случай може и така да е било - но какво ще рече това? !? !? Аз съм казала не съм съгласна да поддържаш отношения с еди коя си - те не са и приятели останали дори - така че не съм му отнела едва ли не приятелсвто... И какво е означавало за него моето несъгласие и чувства - пренебрегнал ги е и си е намерил начин да ме заблуди - с промяна на името... Адекватната реакция трябва да е - или да ми каже, че няма да спре да общува или дейстивтелно да се съобрази с мен и да го направи...
И да ти кажа - ако е решил, че няма да спре с общуването с тях - пред теб ще им изтрие номерата, skype и др. но после пак ще намери начин да контактува с тях... Така че в някои случаи човек не е толкова зле да прави проверки дали се уважават неговите желания и чувства, за да не се окаже, че си си изгубила години с някой, които не си заслужава...

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 132ba6f883
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Звучи нелепо. Ако е така, то той няма причина да те обвинява за това. Просто и ясно го разпитай какво е искал да каже с това. Също така бъди ясна и пряма - припомни му, че ако те лъже, ще му теглиш една и приключвате. Все пак, доверието е най-важното в една връзка.

Тук не е въпрос за една или две гнили ябълки - цялата кошница се клати.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 51af684749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Когато човек е решил да приключи връзка за мен това значи край! Какви са тези глупости с телефони, SMSи и пр! Така стана и смоето семейство-контакти светски с бивши! А после какво, смъртен случай при бившия! То не бяха успокоявания, писанки, разговори, гледане на снимки, съчувствия, тъй, като събитието беше станало по съвместна вина! Така всеки ден, всяка вечер, цяла година, духовния вампир си свърши работата, прехвърли вината другиму, той си живее спокойно, а успокоителя вече го няма, почина вероятно от чувство за вина! Моят съвет като свидетел на духовния вампиризъм на бившите-не се оставяйте да ви използват, хленчат, точат вашата енергия! Несе оставяйте да ви развалят настроението и намаляват имунитета ви с проблемите си, за да не страдате вие, пък и тези с вас! Живейте за днес и утре, а не за вчера и оня ден!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: eb7d6eefb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Аз имам подобна, бивша, която вече втора година не изчезва от хоризонта. Той и праща пари за коледа, за рожденни дни, на нея и на дъщеря и, която не е от него. След първите 5 месеца, той реши да се върне при нея, на два пъти, без да ми каже истината, уж искал свобода, но аз го хванах че ме лъже, тогава той пак ме излъга, че уж тя била болна от рак и затова той отишъл при нея.... дрън дрън... Разбих му всичките пароли и се уверих, че е ужасен лъжец, пишеше и в писмата, , че не може да е забрави. Направо ми идваше да го убия, но реших да не се разкривам... по късно след два месеца пак заживяхме заедно и досега.... Но наскоро тя пак му писа. Все едно, че той е единствения и тя му сподели, че е изгубила преди няколко минути родителя си.... и той естествено и отговори. Но аз си мисля, че сега пак ще започне кореспонденция.... Не знам какво да правя, все имам чуството, че тази к... чка му е взела сърцето и нищо не е оставила за мен!! съм много увлечена в тази връзка и не мога да се позная, но всичко си има лимит. Освен това тази бивша е адски невъзпитана и проста. Срещна ни веднъж в метро, и се разкрещя, умрях от срам, а моя даже не реагира адекватно и се измъкна без да заяви своята позиция, все едно аз не съм с него. Никога до сега не съм се сблъсквала с подобна дилема. Мисля си че проблема няма да изчезне... по горе изчетох големи глупости. Азси мисля. че бившите приятели, приятелки, съпрузи, за това са бивши, за да не се връщаме към тях, поне аз така правя, а се натъкнах на голяма мина и няма излизане от нея докато не гръмне.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f8109a7c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   към номер1, като си толкова над нещата, като седнете на една маса, що не питаш жена ти, на кой от всичките бивши сега присъстващи м му е най-голям, и най- кой му е най-обилна еякулацията.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7638a77863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Едно ще кажа - за да е един човек в миналото ти - има сериозна причина за това (дори да не сте били "гаджета"). Да те лъже заради бивша/бивш - все още има чувства и не може да го преодолее. Всеки си има собствено мнение, светоглед... но истината е една... хората се разделят, защото в даден момент единият вижда ИСТИНСКОТО лице на другия и разбира, че е обичал човек, който не е съществувал - илюзия. Поддържа ли връзка след раздялата - значи все още иска да се докосне до илюзията, въпреки че вече знае истината. Такива хора не могат да бъдат верни. В един момент ще поддадат рано или късно. Ако ще и след 20 години ;)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d7a1e6434d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Виж, при мене бившият ме остави, след 4 годишна връзка. Аз се опитах да си останем приятели поне, но той супер грубо и демонстративно ме обиди и разкара. Тогава разбрах, че е пълен боклук, щом се отнася така безсърдечно, към човек, когото го е обичал и какво ли не правил за него.

Така, че твоя човек може би е добър и не от този тип играчи, които току така обръщат гръб, нараняват жени и разбиват сърца без угризения.
А може и нарочно да те дразни, същият този демонстративно ме изрита за да покаже на новата колко е желан.
Слушай сърцето си и не прави компромиси. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1de5f09ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Права си да се съмняваш, поведението му не е нормално. Има какво да крие и не му е чиста работата.
Ж19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker