Задушава ме!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задушава ме!!!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2728 пъти
Запознахме се 2005, сватба 2006, 2007 разбрах, че играе комар, няма да казвам за какви суми става въпрос. С хазарта не спря, решихме да имаме дете, 2008 забременях, като си мислих, че това ще е нещото което ще го откаже от хазарта, но не било писано. Исках да се приберем да живеем в България, като пак си мислих, че няма да играе хазарт, но не и това не помогна, от парите които бяхме спестили останаха малко заради неговата страст. Първият път когато ми посегна, три дни преди сватбата, следващият път, бях бременна в третия месец, следващия бременна в шестия месец, после спрях да ги броя, миналата година тук в България, ми посегна отново, но докато до този момент основно имах синини по ръцете и краката, този път бях с посинено лице, каза ми, че следващият път няма да мога да изляза от вкъщи три седмици... , аз пак съм до него и вече не знам защо!! Посегна ми и пред детето, с леко посинено око отново, малката става като него, виждам го усещам го, мразя се заради това, всеки ден си повтарям, че трябва да го напусна, трябва и не правя нищо. И не е само това, следи ми парите, постоянно ако ми липсват два лева и не кажа къде и защо съм ги похарчила, леле скандал и някой и друг шамар, та да не забравям кой е шефа, да купя нещо на детето, леле аз съм я глезила и съм я подкупвала да ме обича, и как аз мога да пръскам пари нищо, че става въпрос за някакви си стотинки, за една вафла или нещо друго струващо стотинки.... омръзна ми, да нямам приятелки, защото те не са добри за мен, да не мога да говоря с майка ми, защото ми се иска отчет за всяка една моя дума, казана и за нейна, омръзна ми постоянно да ме ограничава и преследва като някакъв престъпник, да ми се повтаря колко съм глупава, некадърна и какво ли още не, да ме ревнува от всичко и всички, да не ми дава да се прибера в родния си дом, защото като отида там съм щяла да се виждам с бившите си тъпкачи, извинявам се за грозния израз. Без думи, в БГ съм си от почти година, а не мога да си отида за един ден, да видя баба. Не дава и детето ми да посещава, моето село, но в неговото и при неговите родители, няма проблем. Не мога да живея така, не мога, а ми е трудно да го напусна, толкова съм глупава, как искам да се махна от този затвор, да мога да дишам свободно и да се усмихвам свободно, да не се съобразявам с него, а само с мен, задушава ме, направи ме половин човек, направи ме затворник, мразя го. Не искам винаги и за всичко да съм виновна, защото според него каквото и да стане все аз съм виновна. Трябва да се махна, просто трябва да си отида, защото ще полудея.. не искам да живея повече така, но нямам смелост да го напусна. Жалка картинка съм, а детето ми расте сред луди хора, той бие мен, пред малката, баща му посяга на майк му пред малката какво ще стане от това дете като порасне, насилник или жертва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 29dcec7664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Първият път когато ми посегна, три дни преди сватбата“

Май сама си си виновна, авторке. Толкова ли те поблазниха сватбата и животът в чужбина, че се омъжи и дори роди от такъв мъж?
Ако не намериш сили да го напуснеш, май ще се окаже прав за теб - некадърна, слаба жена ще се окажеш. Няма силна жена, която да се омъжи за мъж, които я е биел ПРЕДИ сватбата. Грешки правим всички, но глупак е този, който не съумее да се поправи. Не е трябвало да раждаш дете от такъв, когато го видя, какво представлява.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 93ed48c588
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да! Ти си си поставила най-точната диагноза. Глупава си и то отчайващо. Сега се питам какво чакаш от нас тука. Ти сама можеш да си помогнеш и прекрасно знаеш как. Просто не искаш, защото се опияняваш да се изживяваш като жертва. Това, че си една болна мазохистка е ясно на всеки. Кажи ми сега, обаче, кой ти каза, че имаш право да съсипваш детски живот, а? Коя си ти, та си играеш със съдбата на едно невинно дете? Стой си при твоя изрод, щом толкоз ти е хубаво да се отнасят с теб така, но ИЗВЕДИ ДЕТЕТО!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a62ba6863e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тезата ми отново се потвърждава.. Посегне ли веднъж, няма да е само веднъж... Глупава си, сама си си виновна.. Мен ако мъж ми посегне само няма да ми види очите.. А да го търпя системно и да ми нареджа какво да правя и какво да не правя няма да стане..
Предизвикай го да те удари, извади си медицинско след това си събери нещата, вземи детето и при роднините.. това ти е най-малкото спасение. С това медецинско при дело, няма шанс да вземе попечителство над детето. Даже може и да полежи малко в затвора, което така или иначе му съсипва живота-почти никой не вцима хора били в затвора на работа. Така, че не си решила -не си го съсипала изцяло.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 67f2ab627f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пристрастяването към хазарта не води до нищо добро. Бих те посъветвала да си потърсиш работа и да отидеш в някой друг град, където да не успее да те намери. След като събереш достатъчно пари, няма да е лошо да се разведеш с него. Ако останеш с него, не виждам как детето ви ще тръгне на училище, и дали ще има някой ден какво да яде? Помисли за детето си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: be9cc5b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Как не ви е срам- виждате, че жената е в безизсходица, а я нападате и ръфате като побеснели кучета мърша. Погледнете първо собствения си живот, дали там всичко е наред? Явно не е щом сте тук, в този сайт - никой не попада случайно, тук сте защото сте имали нужда от помощ и вие самите някога по някакъв повод. Но сега вместо да помогнете, а ако не можете да го направите да замълчите, вие нападате.... грозно е, много е грозно....

Към авторката - няма значение чия е вината, нещата не са непоправими. Следващият път, когато ти посегне, вадиш медицинско, следва дело за развод по негова вина, съдиш го за издръжка, вадиш си ограничителна заповед и приключваш с този човек. И не забравяй - ти не си виновна, каквото и да ти пишат тези преди мен, както и в следващите коментари. Никой не е виновен, че се е влюбил и изглупял. Не си мисли че тези, които те нападат са по-добри от теб, защото ако бяха щяха да ти кажат поне една мила дума за подкрепа, вместо да те обиждат. Не се отчайвай, давай напред, бъди силна и покажи на себе си, че заслужаваш по-добър живот!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a3fef6a447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има Закон против домашното насилие и органи, които ще ти помогнат да излезеш от там и да се справиш със ситуацията. Не чакай нито минута а изчезвай с детето.

Б.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9522e0733b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я сега скъпа сложи си ръката на сърцето и ми кажи колко добри и обикновени момчета погледна с презрение и тръгна с този "принц". Много ме кефят "яките мадами" попаднали в собствения си капан... Другият път си ползвай мозъка а не оная работа... Успех...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0584db160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вадиш си медицинско и отиваш в съда за да искаш развод по негова вина. Каквото и да ти каже, както и да те манипулира, детето определено няма да остане при него, а при теб. Ти си майка, дръж се като такава, бъди силна, защити себе си и детето си. Днес посяга на теб пред малкото, а утре на него пред теб. Права си, или ще стане насилник, или ще се опитва да те защити и ще се превърне в жертва. Изправи се, мамка му, направил те е половин човек, върни си тази половина и бъди свободна, бъди отговорна, позволи на родителите ти да видят внучето си. Трябвало е още щом ти посегне преди сватбата да му биеш шута, или хайде, хубаво, простила си му... а защо си му простила, когато те е удрял, докато си носила ВАШЕТО дете. Хайде, нека не мисли за теб, но защо не мисли и за детето си. Това ли искаш ти, такова семейство ли те устройва!? Предполагам не, тогава- действай!

Но нека ти обясня нещо. Децата гледат брака на родителите си, ако виждат как бащата бие майката, те го приемат за нормално. Ставайки майка, ти показваш на детето си какво трябва да бъде. Майка ми ми показа, че колкото и да обичаш някого, ако той те наранява, ако наранява децата ви, ако изневерява или посяга, трябва да му събера багажа и да помисля за детето си първо, а после за себе си. Тя има хубав брак, като куче и котка са и за мен сега е нещо напълно нормално да се карам с гаджетата си, но... като цяло се уважават много и се разбират и никога не са се отказали един от друг и не са се наранявали физически. Ако имаш момиченце, за нея ще стане нещо нормално, да прощава ударите от любов и да понася обидите всеки божи ден. Ако не това, то ще се научи, че по-слабите трябва да се мачкат. Помисли си добре какво ще правиш от днес нататък.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f98727c511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може би заради коментарите на хората които ме познават и знаят, че родителите ми се разделиха, ще кажат, нормално е майка и се разведе сега е тя наред, заради брат ми който също се раздели със жената с която живееше, ще си кажат логично!! Ние се запознахме извън България, аз също бях в чужбина, не ме е поблазнил, живота там, аз вече бях там. Не съм имала безброй добри момчета в живота си, имаше едно, но бях много малка, за да разбера, че е добър, а и никога не съм предполагала, че сегашният ми съпруг може да постъпва така. Защо подписах, след като ме удари, ами всичко бе организирано и незнаех как да постъпя... , защо исках дете, никога не съм и помислила, че може да ме удари докато съм бременна, нито че ще продължи да го прави, когато нещо не му изнася. Напусках го няколко пъти и сама и с детето, но винаги се връщах. Заради малката исках да се прибера в България и заради себе си! За да мога да си тръгна, ако продължава да се отнася зле с мен, знам че краят е близо и скоро ще направя решителната крачка, медицинско имам, извадих го след като ми подсини лицето, пази го една моя приятелка, надявам се и след два месеца да ми свърши работа, знам че той спрямо мен никога няма да се промени, няма да зпочне да ме уважава, мечтаех за собствено семейство, сега мечтая за свободата си, да възпитавам детето си и то да порасне с любов около себе си, да знае как да дава любов и да се грижи, искам тя да е със свободен дух, да се уважава и да не позволява да я унижават! Искам да израсне сред природата на село, да и взема кученце, но най-вече искам да и осигуря спокойно и щастливо детство. Няма да я отделя от баща и, той също има право да я вижда, нито искам да му разсипвам живота със затвори, всеки човек има право да живее спокойно и да продължи напред! Може и да не се държи така със следващата си жена? Обмисляла съм всичко хиляди пъти, реших че няма да живея със омраза в сърцето си към него, но няма да живея с него, не съм мазохистка, нито бягам от проблемите. Знам, че път напред винаги има. За сега ме спират и неговите иронични изказвания, че ще отида да си живея там на мойто село, при майка ми и баба ми, че аз това съм търсила винаги и никога не съм мислила за него и нашето семейство. Но той не може да разбере едно не съм се омъжила, за да се развеждам, но не съм го направила и за да ме ограничават и тормозят. Действителността е това което имам в момента, не това което съм искала! Никога не съм искала тормоз в семейството си, не мисля че има и перфектни хора, нито идеални, идеални семейства, но поне всичко да е в границите на нормалното! Не ми се иска и да съм разведена и когато говоря с мъж да си мисли, че търся баща за детето си. Моето дете винаги ще има само един, единствен баща-биологичния. Той не оцени мен като жена, на него му трябва друг тип, от тези които провокират, лъжат, гледат финансовото състояние на мъжа и изневеряват! Това и ще получи... Това което чувствам към него е жал и съчувствие и аз незнам защо... , може би защото знам от къде идват проблемите му с хазарта-от детството, от къде идва недоверието му пак от там и все се опитвах да му бъда опора, довереник, но май съм искала твърде много. Все още се чувствам достатъчно объркана и не мога да анализирам нещата обективно, затова пиша тук, и искам да взема правилно решение. Не да е за момент, а за винаги. от авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 29dcec7664
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, големи обяснения, голямо чудо, но така и не разбрах, защо не си го напуснала най-малкото след последния побой или просто си си свикнала вече?
Повечето жени като теб са емоционално зависими от мъжа. Прочети последния си коментар - в 2/3 разсъждаваш, той какви жени щял да си намира и как щял да живее, какво щял да каже и така нататък. Стигаш направо до там да го възхваляваш като баща. Жал ми е за теб, защото сама не искаш да си признаеш зависимостта и страха от живота сама. За детето е по-добре иначе не на село, ами в циганската махала да израстне, ако не е подложено на домашния терор, който е принудено да търпи в момента. Сериозно ли вярваш, че си се била върнала при този мъж заради детето?
Кого лъжеш, освен себе си?
Е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5bb13eea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дам... и аз се убедих от дългите несвързани писания, че тая авторка не е за съчувствия, тя е за лечение. Горкото детенце!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker