Моля за помощ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за помощ!!!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3361 пъти
Здравейте имам връзка с едно момиче, което адски много го обичам и тя го знае много добре. Освен, че съм й го казвал съм и го доказвал (по нейни твърдения също).
Запознахме тя три месеца ме сваляше и почнахме да излизаме, тя почна да вкарва чувства в отношенията ни. Тя ми говереше постоянно колко съм невероятен и че няма да обича друг след мен и колко много ме обича. Аз разбира се бях много доволен от това и аз почнах. Но после реши да ме зареже заради друг. Аз повече почти от три месеца тичах след нея неможех да я забравя, неможех да спра да мисля за нея. Тя взе, че се върна при мен пак и каза, че наистина е видяла колко много я обичам и искам и че само тя ме прави щастлив, което е така. Но виждам, че тя е с мен и с другия другия все още не го е зарязала. Последния път като излезнахме ми каза "Искам нашата връзка да не се основава само на секс. ". От което аз се почувставах много щастлив, защото и аз това искам. А също така знам, че ако и кажа да избира един нас тя ще избере него и ще я загубя отново, а ако я загубя отново няма да мога да го понеса. Немога без нея и ме страх да не я загубя отново. Адски много я обичам, но имам чувството, вниманието от кето аз имам нужда и искам от нея по често го дава на другия от колкото на мен и на мен ми го дава, но много по рядко. Знам, ще кажете да поговря с нея и да приема нейното решение каквото й да е било то, но ако я загубя по скоро бих си теглил чертата на живота колкото и глупаво да звучи, но не искам и да я споделям с друг мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af69b818e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам защо завършваш с думите "друг мъж", като в случая виждам най-много един мъж. Ти си по-скоро момче. Имай поне малко самоуважение и я зарежи, а не й давай възможност за избор. Ако й дадеш възможност за избор шанса да избере теб е под 10%.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c672033bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, по добре според мен ще е да я попиташ и тя да ти отговори окончателно! Колкото и да е лош отговора и трябва да бъдете искрени един с друг иначе нещата няма да се получат! По този начин се наранявате взаимно! Рискувай и направи необходимото за да я запазиш до себе си! Аз като жена бих казала, че ако тя наистина иска да е с теб и е откровена ще остане с теб въпреки всичко и всички!! УСПЕХ!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1d46c95032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В случая жертвата си ти. Знам, че ти е трудно да го понесеш, но все пак трябва да ти кажа, че тя само те използва и те върти около единия си пръст. Колкото повече вижда твоята привързаност към тебе, толкова повече изглеждаш жалък в нейните очи. Направо я зарязваш и след 1-2 седмици ще оздравееш от тази болест по нея. А ако искаш да се мъчиш продължавай в този дух.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, но няма да ми мине тази болка вече се опитах да я преживея, но немога само тя ми е в главата мислите и усещам, че има смисъл да живея когато съм с нея. Когато не бях ме заряза първия път всичко ми се обърна с краката нагоре. Искам тази жена да е с мен и не искам да я загубя, а по някъв начин да си остане до мен. Няма ли такъв вариант. Луд съм по нея. Не мислите ли, че като ме отряза вече един път и не искаше да е с мен щеше пак да се върне при мен? Тя е от жените на които ако не искат нещо няма да го направят никога. Незнам влюбен съм в нея.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7bc916dd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти мине и аз съм била така но времето лекува всичко. Само не прави глупости!!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 78a32b0f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ". Тя ми говереше постоянно колко съм невероятен и че няма да обича друг след мен и колко много ме обича. Аз разбира се бях много доволен от това и аз почнах. "

Дори и на 50 да си, ще кажа едно - 'лапешки истории!
Хем, че си малко комплексарче (бил доволен от това :Д), все още си и играеш!

Е, поиграли сте си и двамата. Де на думи, де на любов.
Ама сега май реално пари..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af69b818e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я й кажи, че ако те остави ще се самоубиеш - мисля, че веднага ще реши, че иска да е майка на децата ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 369b15bdac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прекалено си и показал за твойта добрата и обич и то за 3месеца... Сега ти знае основната вена... От сега те кара да тича по дири й... Бъди мъж бе човек...!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 369b15bdac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер седем... уфф прекалено е тъпо да и каже такова нещо... Ще вземе да се филмира момичето... ще и даде власт над всичко...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8005a38264
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, расъждаваш като дете, знам, че е много лесно човек да дава съвети когато друг се пече на огъня, но все пак колкото и да си омагьосан, ако се опиташ да се погледнеш отстрани, сам ще стигнеш до правилного решение. Първо, помисли, ти пишеш че тя излиза с друг мъж, но реално погледнато тя излиза с приятеля си а ти си другия мъж. Когато го осъзнаеш, ще разбереш кое е правилно за теб. Второто нещо, което може да ти подскаже дали имаш нужда от такава жена до теб е като погледнеш ситуацията по детайлно. Тя е с приятеля си, но си има успоредно връзка и с друг (в случая с теб)л Дори един ден да стане чудо и тя да се раздели с приятеля си и ти да станеш №1 много е вероятно, да се появи друг с който тя да поддържа алтернативна секс връзка, за която ти да не знаеш, както предполагам, че и приятеля и в момента няма представа за връзката и с теб. Като наредиш плюсовете и минусите на въображаемата везна сам ще откриеш отговора, а той е очеваден, Зарежи я и не се измъчвай и унижавай. Бъди мъж и се стегни.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 7 естествено, че няма да и кажа, че ще се самоубия, но ако ме остави най-вереятно ще го направя нито ще казвам на някого или пък да оставям предсмъртни писма. Знам ще кажете, че това е най-тъпото което мога да направя, но ако ме остави. Оставам сам и без това няма на кой да му пука за мен. Не го казвам за да ме жалят хората даже и тя не го знае, но съм сирак и всички уж приятели ми са само приятели на маса. Изпитах нещо.. невероятно с нея това е точното нещо което съм искал и търсил винаги. До 8 в какъв смисъл да бъда мъж да й кажа или с мен или не си това ли имаш предвид? Но знам отговора ще ми кажа не съм с теб. Искам по някъв начин просто да избере мен. Казва ми, че ме обича, че иска да е с мен, но има и друг. За нищо не съжалявам даже ми минава през ъкъла за да бъде тя щастлива да отида да и кажа да избира един от нас и като ми каже, че избира него, да й пожеля да е щастлива и здрава и като си тръгна да си тегля чертата на живота, разбира се без да й казвам на нея за мойте намерения, аз без нея немога, ако тя може да си живея живота щастливо. Просто искам да знам има вариант да я спечеля, че да бъде само с мен?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af69b818e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нека предположим, че това е реална история.

Всеки е бил влюбен и заслепен, ама тука и 12 годишен да си ще видиш за кво иде реч. Тва че пича няма и грам самоуважение и добра оценка за себе си е ясно - разрешаваш й да те тъпче и да се подиграва с теб. Обаче и мацката има някакви комплексчета и гледа да си начеше егото с две момчета. Кой е номер едно не знам - може би другия разиграва нея и тя си оправя самочувствието с героя ни. Може и двамата да са хлътнали и тя да си запълва свободното време. Но заключението драги наш главен герой е, че ти си най-яко прецакан в тоя триъгълник и ситуацията само ще се влоши. Досега никой не е умрял от любовна болка, но със сигурност ще ти е много, много кофти - няма кво да те залъгваме, че лесно ще се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 10 Ние почнахме на чисто смисъл такъв. Никой нямаше връзка с мен излиза по често от колкото с другия. Преди да почне с другия ме заряза и аз се борех за нея и тя пак дойде при мен, но другия не го зарязва заради мен.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8005a38264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   до 13. Може да сте започнали на чисто, но след това сте се разделили, Така да се каже тя е тръгнала с "другия" на чисто а ти си забежката в този триъгълник, не се заблуждавай, че е другия. Пак ти казвам 99% съм сигурен че "другия" не знае, че тя поддържа връзка с теб. Имаш един вариант да се погрижиш приятелят и да разбере че тя му изневерява и да се надяваш той да е мъжко момче и да и набие шута, тогава ще си я върнеш, но не очаквай да имате дълга връзка, вероятно за кратко ще е само твоя.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ясно, значи няма вариант да си я върна при мен отново и да е само моя! Благодаря много за помощта на всички! С моя живот е до тук. Надявам се на никой да не се случи това което се случи с мен.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b55dc4b1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   виж не знам на колко си години, но 100 % не си повече от 16. обичаш я разбрах. но докога си мислиш че това ще продължи? не си мисли че нещата ще се оправят. напротив. не знам колко време сте били заедно, но съм убедена че след време ще съжаляваш че не я остави. ще има много които ще те разбират и ще се чувстваш добре с тях. нека ти разясня нещо от собствен опит : с момичето ще тръгнете, ще минат месеци. ще ти докаже обичта си, но ти ще продължаваш да се страхуваш да я загубиш. от там ще дойде и ревността, а повярвай по лошо от нея няма. ти ще я ревнуваш, а тя ще се чувства така сякаш я задушаваш. ще почнат проблеми и така нататък. и ако наистина си решил да останеш с нея (в което съм убедена), не прави грешката да се страхуваш да я загубиш. ''АКО ОБИЧАШ НЕЩО ГО ПУСНИ НА СВОБОДА, АКО СЕ ВЪРНЕ ЗНАЧИ И ТО ТЕ ОБИЧА, АКО ЛИ НЕ- НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО'' извинявай все пак ако съм те обидила с нещо :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16 не си ме обидила с нищо, знам виждам го и аз това. Права си много за това за свободата в инетерс на истината го правя и тя се връща. Колкото и странно да ти звучи на 25 години съм, но явно с ъкъл на 16, така доколко чета вашите съвети. Да сигорно е срамно за мен това, но немога без нея адски много я обичам. Ако оставя и се примеря двама души да бъркат в една и съща дупка (извинявам се) знам, че звучи много гадно и е гадно и е така, тя я имам, но не искам да я деля с друг, никога не съм я ревнувал и забранявал нещо. Но ако отворя темата за другия знам, че ще изрита мен, а аз искам сама да стигне до извода, че аз съм човека за нея. Но май квото и да правя е единствено да я оставя и ако реши някой ден, ако съм жив още да се върне при мен.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5df1a1bd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   зодиите в идеални отношения са и в почти сходно мислене са (стрелец-овен-лъв), (дева телец козирог) (везни водолей близнаци), както и ( рак риби скорпион) изглежда тя не е в твоята група ----но както и да е направи нещо което я вълнува, което е искала да постигне, изненадай я---заведи я на място където сте ходили припомни и стари спомени купи и подарък --после прекарайте деня си на друго ново място създай нови впечатления там, бъди не само мъж но и актьор в живота(умението да лавираш в отношенията си) жената не обича крайностите ако е истинска жена, нито да бъдеш прекалено скучен но и да не бъдеш грубян,

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af69b818e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Извинявай, ама с жена по-лесно се спори отколкото с теб - едно си баба знае, едно си бае... Има ли тука коментар, който ти казва, че реално имаш бъдеще с тва момиче - аз не видях такъв. На 25 си станал е*аси. Разбирам да е другото - да знаеш в кво си се вкарал и да си ок с тва, но не - ти си въобразяваш, че ще я спечелиш обратно. Тва да не е награда или купа, за да си я връщаш. Това е жена със съзнание много над твоето, с усещане за живота и хората много над твоето. Тя знае какво прави и й е гузно, но от друга страна и харесва. Според мен (не казвам на 100%, за да не съм съвсем безсърдечен) тя няма ни най-малкото намерение да остава с теб. Защо би останала тази жена с теб - тя ти знае слабостите, знае ти проблемите, вече си я молил на колене едва ли не да се върне при теб (и си го направил не особено кадърно)... просто ти си й паднал в очите. Вземи отвори дон жуан форума, за да научиш 1-2 принципни положения за жените и да не трябва да пиша цели романи.
Ще ти кажа едно - за да спечелиш това момиче ти трябва да го забравиш. Остави я намира, намери друго момиче, което не ти знае кирливите ризи и си гради връзка с нея. Не заради мацката, а заради себе си, за да получиш истинска любов, каквато заслужаваш, а не да си постоянно под пара и да се чудиш кога е с друг и кога не. Ти няма как да й имаш доверие. А след 1-2 или повече години, когато си СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК ти ще имаш шанс с тва момиче - друг е въпроса, че тогава няма да я искаш.

Аз обожавам една жена, страшно много исках да съм с нея. Обаче направих много грешки и глава ми казва, че тва няма как да стане. Сърцето си иска неговото, но то в случая е с грешната позиция. Когато я видя всичко ми се обръща в корема и съм като 13-годишна лигла. Но знам че НЯМА как да съм с нея. И въпреки тези си отмиращи чувства си имам друга приятелка, която много харесвам и която не бих наранил - такава, която заслужава само най-доброто от моя страна. Намери си и ти нова тръпка/любов в живота и остави старата някъде на заден план - никога няма да си безразличен към нея, но това няма значение.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c2f0112d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Съжалявам, че ти го казвам, но си губиш времето с жена, която спи с двама мъже едновременно. Не вярвай на приказките, че много те обичала и искала отношенията ви да са повече от сексуални. Погледни поведението й - то казва всичко. Тя не е готова да се откаже от другия заради теб, а теб те е страх да поставиш тази дилема пред нея... страх, страх, страх - страх те е да я изгубиш. Има по - страшно от това - да изгубиш себе си! Съсипваш се по жена, на която не й пука за тебе - не я слушай какво ти говори, виж я как се държи. Тя за теб е единствена, а ти за нея си просто алтернатива. Откажи се от нея с достойнство, защото направиш ли компромис със себе си, загубваш самоуважението си - а, то вярвай ми, е най - важното - то просто е летвата, под която не бива да падаш, иначе потъваш. Мислиш, че след тази раздяла ще умреш, но ще се превърнеш в нов, по - съвършен човек.
"Не вярвай в пресилената нежност и лесно произнесените думи".... се казваше в един стих...

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b9c95bdc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20 каза каквото трябваше да се каже велик коментар. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 682a177d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Намерили сте се. За по-идеална двойка, скоро не бях чел. Садист с мазохист и от време на време смяна на ролите. Не е лошо.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3c10d38a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   до автора
случва се, даже и на 50 да си. но според мене ( и ти го казвам като приятелка и най вече като момиче) това ще е най доброто засега. ако успееш де. остави я. тогава ако е изпитвала нещо към теб както твърдеше, тя ще се върне. тогава и двамата ще сте сигурни един в друг. защото според мен тя не знае какво иска. и ще е гадно да си поиграе с чувствата ти. браво на теб че я приемаш такава каквато е и най важното за тебе е да си с нея. ако тя не го оцени това, просто нямам думи... тогава направо я забрави и повярвай че ще има доста жени които да оценят качествата ти. желая ти късмет :) от номер 16

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9acb6a966e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Много елементарни коментари. Авторе, не ги слушай. Това са хора, повечето от които са лапета, другите са хора без опит в игрите и хора, които нямат и бегла представа от психология.
Ще ти пиша от опит, тъй като съм попадала в ситуацията на въпросното момиче. Със сигурност не е свършено всичко.
Абстрахирам се от коментарите, защото има да пиша до утре. Ще анализирам поста ти.
Момичето те е гонило 3 месеца! Тя е гонила теб, а на теб ти е изнасяло и си се правил на ощипана девица. Обаче в един момент вариант 1-омръзва и да те гони. Вариант 2- вижда, че не си струва. Вариант 3- губи интерес. Вариант 4- не вижда в теб сигурност, постоянство, за това е заложила на сигурно. Това е от женска гледна точка и е напълно оправдано. Продължавам нататък.
Често, когато те гонят, гонят, гонят-когато се отдръпнат и започва този човек много да ни липсва и да умираме за него. Всъщност в повечето случаи не става въпрос за любов, а за нужда от внимение. Кеф ти е било да си ухажван, да си чешеш егото и когато момичето се оттегля, не ти липсва тя, а вниманието, ухажването, усещането да си значим.
Ти сам казваш "вниманието от кето аз имам нужда и искам от нея по често го дава на другия от колкото на мен... ".
А относно "ако я загубя по скоро бих си теглил чертата на живота колкото и глупаво да звучи, но не искам и да я споделям с друг мъж. "Какво е заключението: "искам, искам, искам", а не се замисляш какво даваш. Тя е като играчка, която малкото дете иска само за себе си. Много егоистично. Не е любов това, това е прищявка.
Момичето явно го е усетило това.
Въпреки това, нищо не е загубено, има шанс за вас. Първо си направи равносметка обаче и помисли не какво искаш ти, какво иска тя. Кога тя ще е добре и с кой ще е по щастлива? Останалото е чиста проба егоизъм от твоя страна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 24 НЕ не аз знам какво изпитвам към нея знам, че я обичам адски много. Винаги съм правил и съм питал това което тя иска и само това правя което тя иска за да буде щастлива. Знаеш ли колко неща които съм искал аз не съм и казвал защото знам, че ще го направи за мен. Сега сме заедно и ми казва, че ме обича много и че иска да е с мен и че другия е навик и я няма тръпката която я има когато ме види, но не се е разделила напълно с него, но ми кажа, че ще го направи в което аз имам съмнения честно казано сега всичко зависи само и единствено от мен за да не я загубя за пореден път. Аз съм от хората който мисли предимно за другите от колкото за себеси. Сега трябва да й докажа, че винаги ще съм с нея и до нея.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77987ef2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 24 Другото което ме е яд и се чудя как да стане и какво да направя преди когато бяхме разделени понеже съм глупав и виждам нещата и знам как тя се вижадеше с него сутрин преди работа, а когато аз и намекна за виждане преди работа ми казва, че неможе и няма как да стане. да от скоро сме заедно една седмица и е била само с мен, но знам, че се чува с него и другото което искам да направи понеже има личен и служебен телефон в личния телефон има до 5 номера безплатни разговори преди бях един от тези 5 номера като скъса с мен първия път ме махна и си сложи него и на мен само от служебния ми звънни сега защо подяволите не го махне него от там и не си ме сложи мен шак там, след като ми казва, че иска да е с мен обича ме (и е с мен тази седмица, надявам се и за напред да е така) каза ми, че й е бил труден избора и че с него е навика само (те са били 5 години заедно) и да не и давам зор и искала леко полека да истинат нещата с него за да не го нарани много (незнам какво значи всичко това).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker