Объркан съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2316 пъти
Здравейте приятели, искам вашият съвет, че съм много объркан!
приятелката ми, от която ходим от над 2 години ми призна че ми е изневерила с някакъв, на дискотека се забила с него (имаше танци и целувки, нямаше повече)
призна го обаче пред всичките ни приятели, всички знаят за случая! тя го направи за да си отмъсти от мен за нещо което наистина бях виновен, но не заслужавах чак това.. тя наистина съжалява, познавам я по-добре и от себе си! не мисля че би го повторила! какво да правя? момчета какво бихте направили вие? Аз я обичам наистина много и тя ме обича, но не мога да приема много лесно това което се случи, макар че ако не ми беше казала нямаше и как да разбера от никъде!! тя ми призна защото не иска да ме лъже...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0b40b908dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя целенасочено те е направила на глупак. Дали можеш да живееш с това е въпрос, на който сам трябва да отговориш. Аз никога не бих постъпила така със съпруга си, въпреки че сме имали доста проблеми. Ти помисли, какво ще направи утре, когато имате по-голям проблем - групов.... в тоалетната на дискотекта, за да разбере абсолютно всеки?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 717c5316ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма такова нещо като 'познавам я по-добре от себе си'. И аз мислех така за жена си! Какво? ! Тя да ми изневерява? ! Невъзможно - по-скоро аз бих го направил! Толкова високо морална? ! Толкова години заедно? С две деца на 2 и 4? При това всичко ни е наред. Е, за малко не се разведохме. Всичко което ходи по хората може да сполети и теб приятелю. Жена и ръжда като тръгнат - спиране няма!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e50c61b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Постъпката на приятелката ти ми звучи доста детинска. Не знам каква е твоята вина, с която те е "наказала" така, но просто всичко, което е направила ми е тъпо- целувките в дискотеката... и после да ти го празнае пред други хора.... Хубаво я обичаш, но се замисли дали си заслужава да си губиш времето с толкова незрял човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 297e214013
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм автора..
Ами не е ли хубаво човек да прощава понякога? щом не се получи нещо повече с тях? а и всички сме хора и правим грешки, важно е като осъзнаем грешката си и я признаем нали? .. от друга страна пък не искам да ми слага рога... незнам аз самият какво искам... живота ми без нея е труден, вече минаха над 2 седмици и немога да спря да си мисля за нея! а и знам че тя се мъчи също, срам я е от това което е сторила... дали да не опитам да й простя? или да й кажа че няма как да продулжиме нататък? !

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f62c79e077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   пак от автора...
Като казах че го призна пред всички- тя го направи така защото е искала да си изкупи греховете, и всички да знаят какво е направила, не е искала да ми го каже само на мен защото решила че всички наши приятели е трябвало да разберат...
точно за това казвам че е можела да не ми каже нищо, и аз нямаше от къде да разбера..

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f31a378d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам, че сте още доста млади, вероятно нямате и 20 години, на тази възраст се правят някои глупости, за които човек съжалява. Според мен трябва да й простиш, още повече, че прегрешението не е чак толкова голямо, поне според мен. А и случилото се ще й е обеца на ухото, повярвай ми, скоро няма и да се замисли за друг мъж, осен за теб /ако има нормална психика де:)/
Хайде успокой се и й дай още един шанс, пък ако не си вземе поука ще я разкараш, какво толкова:)
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8c22ba3142
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ами да прав си, хората правят грешки, но и трябва да им се прощава и дава втори шанс. от това което прочетох, обичаш я и искаш да бъдеш с нея, дори се опитваш да я оправдаеш.... аз бих те посъветвала, да и простиш. дай и втори шанс... :)
успех!

smile

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d6715340c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен тази нейна изневяра не е за да ти отмъсти... а просто защото си го е харесала.. не ти пиша с цел да те натъжа, а да осъзнаеш че ако изневери един път ще следва и втори, затова прошка няма според мен. А това което ти казва е че ти изневерила, за да ти отмъсти е просто за да се оправдае!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e50c61b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да си изкупи греховете, като се самобичува пред всички. Ха-ха. По-голяма глупост не бях чела. В случая теб прави на глупак, а тя видиш ли колко оборотна кучка е. Абе моля ти се момченце, като си толкова безхарактерен, връщай се при нея. Впрочем кажи на по колко години сте?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 297e214013
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора...
Не съм безхарактерен! аз съм на 20 а тя на 22... имала е нужда да бъда до нея в важен за нея период а аз не бях, бях далече от нея, тогава когато е имала нужда от мен! да сгрешил съм, не заслужавам чак това обаче, тя го признава и тя самата каза че трудно ще си го прости, срам я е да ме гледа в очите... по..
Да обичам я не го крия това.. всъщност това ми е била първата любов на живота а и първата сериозна връзка... трудно спирам да си мисля за нея! не й търся оправдание нито нищо! просто описвам случая както си беше... имам нужда от помощ! не мога да спя мислейки за нея!
Приятели, какво да правя, побърквам се честно! дали да отворя нова страница без нея? или с нея? въпроса е че в и двата случая ще е трудно...

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8c22ba3142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   говори с нея, аз отново ще кажа... прости и. със сигурност съжалява и тя, казала го е дори пред всички. ако не и пукаше за теб, нямаше да ти каже, че е спала с друг, а дори и пред повече хора. може би сега я е срам, изпитва неудобство към теб и си мисли, че се е изложила супер много затова не те търси. потърси я ти, кажи и, че я обичаш и прощаваш за това което е направила. просто моето виждане е, че наистина съжалява, но и чака ти да направиш стъпката, защото е твърде объркана и, че се е изложила...

smile

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f62c79e077
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от Автора..
Благодадя ти smile за откровенното мнение, държа да подчертая че не е спала с друг, изнвеврила ми е с 1-2 целувки с друг на дискотека! Никога не съм го очаквал от нея обаче, тя беше единствения човек с който си споделях всичко и на когото разчитах, така беше и за нея! свързах се с нея! казва че е объркана и я е срам да ме погледне в очите, тя съжалява, познавам я, разбирам я от поведението й, все пак за 2 години и половина можеш да опознаеш човека до теб много добре... това е адски много време... страх ме е и от друго! ако я върна, да не започвам неусетно да й натяквам от време на време какво е сгафила, имам го този навик, и не мога да го контролирам, а така много по трудно ще приживеем всичко и двамата... мисля сега просто да оставя нещата както са, по този начин или времето ще излекува раната или ще ме накара да я забравя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 297e214013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   според мен й дай шанса...
М. 28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker