Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1930 пъти
Здравейте първо..! Значи аз съм на 22, а приятелката ми на 16.. знам, че разликата е огромна, но просто видях в нея това, което не бях виждал в момичета на моите години.. добра, красива, интелигентна.. даже особено красива бих казал.. Заедно сме от половин година.. преминали сме през какви ли не неща, но този път, това.. не беше се случвало.. Случи се така, че на нова година.. не бяхме заедно.. тя беше с приятелки аз с приятели (причината за това отново беше тя.. не пожела да дойда с мен.. а предпочете приятелките.. както и да е) ии понеже е прекалено красива (много повече от което и да е било момиче там) са и се натискали.. не едно момче. Всички ги е отблъсквала с изключение на един.. дръпнал я е целунал я е.. и тя му е отвърнала.. 5 секунди.. както ми казва тя.. или 10 секунди това за мен няма значение.. въпроса е, че му е отвърнала.. след което ми казва, че се е дръпнала и осъзнала, че не може да живее без мен.. такива неща.. ии му е казала, че не иска да го вижда повече.. а тоя жалък помияр ме познава.. и 4 часа преди това ми стисна ръката и ми пожела весели празници.. представяте ли си??? както и да е.. тя сама ми призна.. въпреки, че си обещали да остане между тях, ми казва, че не издържала не искала да крие нищо от мен.. Нуждая се от съвет.. да и простя ли.. и да забравя всичко.. не знам.. объркан съм не съм очаквал, не съм се съмнявал и за миг в нея.. а ето какво ми поднася.. тя в момента е в ужасно състояние.. плаче постоянно.. изобщо няма стимул за живот.. обичам я.. все още я обичам, но просто сякаш в мен нещо се дърпа ии не иска повече да бъда нараняван.. моля за съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9569a4de0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разликата от 6 г. не е толкова голяма, ако си имаш работа с жена или с преждевременно зряло момиче, но приятелката ти е още хлапачка. Такова е и поведението ?. Не те взима на сериозно и не те обича. Всяка влюбена жена или момиче иска да прекарва времето си с любимия човек. Това момиче просто те използва, защото е шик да си с голям батко, но с поведението си те излага в обществото и ще ти се пусне лошо име, ако продължаваш да бъдеш с нея. Дали ще ? дадеш втори шанс, зависи изцяло от теб, но имай предвид, че някои момичета никога не порастват и имат склонността да се превръщат в крапризни и своенравни жени.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acbd80aa5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прости и, ама си имай едно на ум. Още е малка, със сигурност ще се промени. Накрая да не ти разбие сърцето, докато не очакваш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2b58ac42b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наистина ли си на 22? Разсъждаваш като 16 годишен!
"са и се натискали.. не едно момче. Всички ги е отблъсквала с изключение на един.. дръпнал я е целунал я е.. и тя му е отвърнала.. 5 секунди.. както ми казва тя.. или 10 секунди това за мен няма значение.. въпроса е, че му е отвърнала.. " Този абзац ми хареса особено много ;)
Виш сега тя е на 16 и тепърва ще и се живее. Ако смяташ, че ще ходиш много дълго с нея си страшно наивен. Ако е хубава наслади и се колкото можеш по дълго, но бъди сигурен, че е само въпрос на време подобна история да се повтори, а скоро и да те замени с друг. Да си влюбен в такова момиче е все едно да си купиш билет за "Титаник" патуването може и да е много приятно, но накрая ще завърши зле! И с какво точно ти е виновно онова момче? Едно от многото неудобства на това да имаш много красиво момиче до себе си е това, че и другите винаги и навсякъде ще я искат, а тя е на такава възраст, че много от тях ще я и имат!
Мъж 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 23d35d25a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора
Простих и.. даже мисля, че прекалено бързо.. но бързо, не-бързо какво да направя мекушав съм, а и не беше ми се клела толкова в любов и вярност и тн. Да, ако бях разбрал от друг човек, че го е направила колкото и да обичам нямаше да и простя, но тя сама си призна не издържала.. било и гузно, мъчно, чувствала се е ужасно.. разбирам я, даже много добре, защото и аз в началото за малко не кривнах (добре, че другото момиче беше разумно и не пожела да разваля отношението ми с настоящата, а и бях пиян) както и да е.. Аз нямах смелост да и призная че съм искал, ИСКАЛ съм, а тя ми признава, че НЕ Е ИСКАЛА, но го е направила.. Това до някаква степен ме успокоява, че и аз не съм по-розов от нея.. въпреки, че не съм го направил съм го искал.. и все още нямам смелост да и призная..
До коментар 1:
Шик може би е било първите 1-2 месеца.. тогава бях надутия батко с парите колите и тн., след това тя ме превърна в друг човек, вече не виждах други момичета освен нея, забравих всички момичета, забравих даже приятелите си, интересуваше ме само тя.. както и нея я интересувам само аз.. и продължавам да я интересувам.. въпреки, че не съм онзи коравия батко с многото пари.. дето и копува каквото си пожелае.. повярвай ми нея нито колите я интересуват нито парите.. защото каквото имам аз, тя го има в пъти повече.. и може да има всеки на моята възраст, че и от горе..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 947c23ce8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   сега е на 16 и не може без теб. тепърва има още годинки докато завърши и ако реши да следва ще последва и студентски живот и т. н. рано ви е и на двамата да казвате че един без друг не можете а сте заедно 6 месеца. нека минат 2-3 години тогава пак се запитай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker