Дали съм влюбена... или....?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали съм влюбена... или....?!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2862 пъти
Здравейте. На 20г. съм (ако изобщо има значение).
Ще започна с това, че допреди 4 месеца си имах дългогодишен приятел. Бяхме заедно близо 7 години. Разделени сме, но той не може без мен, бори се за мен постоянно и т. н. Поддържаме контакт (всеки ден). Аз изпитвам обич към него, държа на него много, свикнали сме много един с друг, но не знам дали вече съм влюбена. Връзката се амортизира. И все пак се чувствам ужасно съвестно и зле, че се измъчва заради мен (и на мен никак не ми е лесно от раздялата).
Междувременно имам един приятел, който ме харесва и ми го показва. Чувствам се страхотно с него, забравям за проблемите като съм с него, разсмива ме, мисля, че има химия между нас.. и явно го харесвам.
Едва ли не постоянно мисля за този мой приятел, все ми е в главата, чак понякога ми втръсва да мисля за него, не искам, но не спирам. Дали не е защото станахме по-близки... Не знам.
Какво означава това? ! Влюбена ли съм? ... Или е просто увлечение? !
Не искам да наранявам предишния си приятел и няма как да започна нещо с това момче. Дори и силно да искам. Само знам, че не трябва. Аз съм му казала, че не съм в състояние да започвам нова връзка.
Просто искам – така погледнато – някой да ми каже какво става с мен, защото аз съм много, много объркана.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8616c935cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   @Не искам да наранявам предишния си приятел и няма как да започна нещо с това момче. Дори и силно да искам. Само знам, че не трябва. @

Авторке, ти сериозно ли? Да не си монахиня. Скъсай окончателно с бившия и не поддържай НИКАКЪВ контакт с него и започни да гледаш само напред. Той, ако си намери друга да не мислиш ли, че ще ти цепи басма?
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 845849b1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами тотално не съм съгласна с коментар №1.
Хора, Вие някога обичали ли сте истински? ! Знаете ли какво му е на "предишния и приятел" с който Вие я съветвате да скъса? Какъв е смисъла изобщо? !

Към авторката:
Той те обича, ти изпотваш обич / както си написала/, не виждам какво Ви пречи да бъдете заедно! Ако мислиш, че е новото момче - грешиш. Звучи као увлечение! Все пак цели седем години са много нещо, цели седем години сте градяли връзка, доверие, любов!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 55cf140711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 е прав затова, че трябва да гледаш само напред и трябва да забравиш за бившият си. Забрави го с времето и продължи напред. А и може и да си влюбена в това момче дето те харесва. ОПИТАЙ! Ако не рискуваш, няма да разбереш. П. С. не се тревожи ;д идващата седмица аз ще рескувам ;дх така че направи го и ти ; ))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1568347066
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трупайте, трупайте карма! Ще ви излезе през г... носа!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 242edff056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Докато се дърпаш на новото момче, никога няма да разбереш влюбена ли си и в кой точно. Пусни е по течението. Опитай, защото иначе постоянно ще се питаш"Какво ли щеше да стане ако... "Смело по течението. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e26053cbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тъй като си само на 20 години мога да ти кажа само едно - рано или късно ако останеш с бившия си приятел, пак ще се стигне до раздяла (естествено не го пожелавам), но статистически е твърде вероятно. Започни връзка с второто момче и спри да контактуваш с бившия си. Нормално е при положение, че контактуваш с него и той да си мисли за теб. Това, което правиш в момента просто не е правилно. Твърде си малка да мислиш по-този начин, ще дойде времето за което ще трябва да си запазиш тия мисли, не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43f57e0562
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Всъщност има една пречка да сме заедно. И това са родителите ми, които не одобряваха връзката ми. На мен ми беше много трудно да я поддържам така и една от главните причини да се разделим беше тази. Другата беше, че връзката се поизтърка. Но не мисля, че той ще успее да ме преодолее, поне не лесно. Израснала съм с този човек, наистина това е толкова много време... И съм толкова объркана..
А другото момче ме е харесвал винаги, откакто се познаваме, но напоследък станахме по-близки и взе повече да го показва.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cebd4c01a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тази тема я има и в друг сайт:D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6426256cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приятеля ти прави голяма услуга като те търси и иска отново да сте заедно, но и много лоша, защото по този начин ти все повече се отдръпваш. Понякога на нас жените наистина не може да ни се угоди... Пробвай с това момче, но имай в предвид, че бившия ти като разбере за него, ще охладнее към теб и въобще няма да те потърси повече. Тогава може би ще си по-наясно с чувствата си към двамата, но в най-добрия случай - ако си търпелива, времето ще покаже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker