Положение е извън контрол вече!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Положение е извън контрол вече!!!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2731 пъти
Годеника ми прелива чашата, всяка събота и неделя е на лов или риболов и вечерта в нощен бар, където се налива със свой приятели. Ние сме студенти и всяка седмица се пребираме в неговия роден град, който е хубав за туризъм и разходки курортен, но той като си дойде се отдава на малоумните му хобита, а вечерта ме зарязва с техните, поне те са печени хора. Аз мразя да ходя вече по дискотеки отживелица ми е и много рядко ходя, но за нашето момче е огромна чест да ми се пребере по нощите и на другия ден да подпали по горите. Вярно той си дивак по душа, душата на компанията е, но вече сме едно цяло, а той прибере ли се при неговите приятели става мазало. И при приятелите му се случва нещо такова като при мен, винаги си ходят само момчета на бар, евентуално да се задяват и ебават с малки пикли, но както и да е. Засегнем ли този разговор ми казва, ми идвай и ти с мен, какво се затваряш млади сме! Дайте някав съвет как да му набия в главата, че вече има жена и трябва да е с нея, за да я имаш не значи, че трябва само да и осигуряваш дом, дрехи и от рода, трябва и повече присъствие около нея. Не искам да звучи, че ще го напускам, въобще нямам намерение, просто искам повече внимание да ми обръща понякога. Дайте съвет опитните с такива мъже как да го прелъжа и да се кротне с тия чалга барове поне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a05d3dd70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като те гледам как пишеш, сигурно "малките пикли", които задяват са по-грамотни от тебе. А може и в леглото да са по-добри...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 591474e12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мм да, разбирам го пича, никой не иска неграмотно мрънкало да му държи сметка. С малките пикли е къде, къде по -весело и неангажиращо. Щом сама не можеш да се сетиш как да му задържиш интереса и да го прикоткаш -пиши го бегал. Ако сега не се разделите е въпрос на време с един куп усложнения.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ca82046b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм много съгласна с теб...
Първо-ти не си му жена, студенти сте и просто се прибирате на едно място, не сте женени (правилно ли съм разбрала? )
Второ-като чак толкова те съмнява и дразни, наистина ходи с него, и той ти го е казал-убеди се какво правят и може да спреш да се дразниш толкова.
Другото, което е-мъжете имат нужда понякога да бъдат само "сред свой"-Какъе в проблемът, че 2 дни в седмицата ги вижда? Ясно и аз не харесвам приятелите на моя, но не съм си и помисляла да му кажа да не ходи с тях.
И между другото според мен основния ти проблем е, че ти нямаш какво да правиш и ти нямаш с какво да се забавляваш. Ако беше така нямаше да те е яд на това, че той си прави веселото...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 819f3af9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Добре де, ти нали го познаваш и виждаш какво взимаш? Да не би тайно да си се надявала да го препрограмираш? Такова нещо почти не става, така че си отваряйте очите овреме, мили дами, за да не леете после тук редове сълзи и сополи.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ba5a776465
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен изобщно не си права. В крайна сметка не ти е казал да си седиш вкъщи, а той да излиза сам. Кани те с него. Това, че има жена до себе си не означава, че като някой болен пенсионер ще се затвори. Опитваш се да му се налагаш, искаш да става твоето, но с това държание ще го задушиш и бързо ще му омръзне от теб. Излизай с него, забавлявай се. Отпусни се малко. Каква отживелица са дискотеките, ще пиете по едно две, ще потанцуваш. За мен, без да те обижда, но ми идваш малко комплексарка. Вземи някоя приетлка с теб за да не ти е тъпо сама в мъжка компания, въпреки, че аз лично предпочитам приятелите на моето гажде, много ми е весело и забавано като излизаме заедно. Стегни се и се промени!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9498b3d051
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, прав си в критиката, само да не беше намесил/а малките пикли с такава злъчната подигравка, защото май ще се окаже, че и ти си по-зле от тях в не едно отношение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9498b3d051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към авторката - много ми е тъжно за теб, защото наистина по написаното личи, че не си достатъчно на ниво, за да задържиш интереса на годеника си. Същевременно е ясно, че той е с добри финансови възможности, щом си позволява гуляи всяка нощ и разни скъпи хобита... което обяснява защо, въпреки че е прелял отдавна чашата, ти казваш за финал "Не искам да звучи, че ще го напускам, въобще нямам намерение".
Ето този безславен финал ме кара да не ти симпатизирам чак толкова и в крайна сметка прави каквото знаеш... Ясно е, че сте заедно защото той е намерил в твое лице будала, а ти в негово лице - що-годе материална опора.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e845fba8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чудя се този мъж като има жена и трябва да е с нея, дали жена му осъзнава, че има мъж и трябва да е с него?
Като искаш да получаваш, трябва и да даваш. Като нямате общи интереси, защо изобщо сте тръгнали да се жените? !

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aff72f316c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми според мен има право твоя приятел. Та вие сте студенти - сега му е времето да се забавлявате, да ходите по дискотеки. Той ти казва: "ми идвай и ти с мен, какво се затваряш млади сме! ", което значи, че не те изключва от ходенето някъде, не държи да се събира само с мъжка компания и е малко вероятно да ходи по пикли пред теб. Според думите за дома, дрехите и вниманието ми звучи все едно ти говориш за семейство с него. За ме една жена, която още е студентка може да иска такива неща, но не съм сигурна, че мъж под 25 е готов за това.
Остави го да се наживее. Излизай с него. Не го ограничавай и гледай нещата да стават лека по лека. Ще дойде времето и да се държите като семейна двойка - нека поне завършите. Иначе поговорете за проблема. И двамата направете компромис. Една събота и неделя не ходи с него в родния му град - дай му свобода, не бъдите вечно залепени един за друг. Остави ги той да ходи по завадения и да излиза с приятели, пък ти отиди в град или остани в града, в който имаш приятелки и злезте по женски, отидете на пазар, отидете на кино и т. н. След това го помоли следвата седмица, той да я прекара с теб - да гледате заедно филм, да отиде на разходка - да правите приятните за теб неща. Трябва и двамата да направите компромис.
По горе може би се изразих малко рязко, но за мен е много важно в една възраст двамата да имат лично пространство. Аз лично никога не съм могла да прекарам месец нон стоп, ама всеки ден виждайки се само с един човек колкото и да го обичам. И има моменти, в които искам да изляза без любимия човек или да остана сама. Просто имам нужда и от време с него, но и от време за себе си.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ff2e6f1116
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като прочета някой коментар като този как поредната жена/мъж иска да притежава и контролира някого, се питам отново и отново, какъв е смисълът от брака.
Защо има толкова много хора, които желаят да властват над някого, това не е любов, не е обич, бракът е изгубил стойността си, защото хората не проумяват същността му.
Всеки човек си има право на избор какво да прави, ако двама човека са заедно и единият не одобрява избора на другия как да живее, чисто и просто, те не са един за друг. А ако го накара насила да стои до него, пак никой няма да е щастлив от цялата ситуация.
И защо по дяволите има толкова много жени, които искат нон-стоп внимание от мъжете си, еми да си намират занимания.
Това че той обича да ходи на лов изглежда интересно, аз съм момиче на 20 и никога не съм ходила в гората на лов, защото не е имало с кого да отида, а и се смята за мъжко занимание, ако действително това е мъжа за теб, би трябвало да харесвате подобни неща, или да опитвате нови, защо пък да не отидеш с него някой път. Така, той пък ще направи нещо др за теб, и пак ще прекарвате време заедно.
Наистина ли смяташ, че това е правилен подход към един мъж- вие тепърва започвате съвместен живот, а ти искаш да го прилъгваш, да не говорим, че въобще не го зачиташ за личност, а си поредната жена, която иска някой за собственост, никой никога не притежава никого, каквото и да си направил за този човек, колкото и да го обичаш, колкото и да си всеотдаен, той винаги е свободен в своя избор, всеки може да си тръгне, когато пожелае. Затова трябва да сме благодарни, когато този някой е до нас, и сме му дали пълна свобода. А ако това не ни изнася, значи не сме един за друг!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e298a2d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че трябва да си намерите общо хоби, нещо което да правите само двамата.
-brty

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2b5f9b0233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ми той ти е казал "млади сме". Излизай с него... пък ако пред теб се зарибява с някоя пикла, тогава му припомни коя си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b88f93eb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   `пребираме` .... ужасТ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker