Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1778 пъти
Имах връзка с едно момче 2 години бяхме заедно.. Наскоро се разделихме, там е работата, че сме се раделяли 1000 пъти и никога завинаги, а този път като че ли.. май е завинаги не ми звъни не ме търси и аз не го закачам. Много лошо се скарахме аз му се обадих и му казах, че няма смисъл да сме заедно няма смисъл да се нараняваме повече. Той ми звъня крещя вика, обади ми се на следващия ден разбрахме се да се видим да говорим! Видяхме се и аз отидох с мисълта, че ще се оправим. Той ми каза, че не иска да сме заедно, че съм права и че не иска вече сериозна връзка с никоя! Не ме обичал вече! Добре де възможно ли е да спреш да обичаш някой за 1 ден!!! Защото аз след повече от половин година не можах! : ) Обичам го! Не вярвам че това е края не знам как да постъпя? Той не ме търси през много болка и проблеми се минали! Имам чувството, че спрях да съм му нужна, виждам че не съм му безразлична но не е онова и мисля че има нещо силно към мен но го крие много добре! Как да постъпя как да се съберем как да бъда пак с него..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 811aee0e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с мухлювци. Вземи си мъж който ще се грижи за теб, и ще те прави щастлива.
Мила, 45г.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d7bd12ba43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно чета моята история. Бяхме заедно година и половина. Разделяхме се за ден, събирахме се. Последната раздяла беше без видима причина. Каза ми, че не ме обича вече, че в момента не искал връзка. Миличка, знам че не искаш и аз не искам да си го помислям, но трябва да продължим напред. Това не значи, че не можем тайничко да се надяваме, че тези идиоти ще се осъзнаят и ще се молят да се върнат.

-brty

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bc093fa5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не казваш нищо. На колко си? Той на колко е? Кога точно стана това :). Бъди малко по-обективна и ще дадем максимално изчерпателно мнение :).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5171bf7f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той е на 21 аз съм на 20 години. Бяхме заедно 2 години тоест тръгнахме когато бях на 18. Познава ме се много по-отдавна и пак инцидентно беше ми създал големи проблеми едни скандали и разправии ставаха тогава бях на 15 мисля, че от там го познава, никога не съм предполагала, че ще тръгна с него никога не съм го харесвала никога не ме е привличал, а сега не си представям живота без него!! И чета пак някакви неща във фейсбук пише за други момичета.. не ме заслужава наранява ме ужасно но го обичам искам поне да говорим имам чувството, че като се раделихме много неща не бяха казани! Защото бяхме афектирани от самата случка поради която скъсахме! Става дума за една голя глупост той не обича аз да излизам вечер. Цял ден се заяждаше без видима причина държеше се ужасно и аз реших да изляза така или иначе бях дала капаро вече бяхме се организирали доста хора! И той пощуря помисли си, че съм му изневерила, а аз не съм такова момиче и той много добре го знае! Може би защото цел живот само с такива се е занимавал и за това не ми вярваше на мен! Но никога не бих изневерила и то не заради него а заради мен защото имам достойнство и не мисля, че съм обща. Имам си приятел и съм негова! А той това така и не можа да го осъзнае.. Днес отново го видях беше с някаква компания като се разминем ме гледа не просто да хвърли бегъл поглед ами ме заглежда, искам да знам какво мисли да знам обича ли ме какво му е в главата. Не мога без него!!! А не мога да го потърся първа няма как след толкова болка и унижение да се унижа допълнително, няма начин, а като гледам няма шанс да ми звънне! Искам да знам дали има все още нещо към мен имам нужда си поговоря с него! Но и той колкото пъти е правил опит да ме заговори аз съм се дърпала.. нормално когато аз исках да говорим да си изясним отношенията той ми се развика, че вече не ме обича защо да съм длъжна сега да го слушам!! Ако бъде по-настоятелен.. бих това че мълча не значи, че не чувам.. а и той нищо не казва говори и нищо не казва нищо от нещата които искам да чуя. А аз не искам кой знае какво! Само истината! Как да си го върна? Как да постъпя някои има ли с подобна история? Как се забравя първата любов? Как да спре да ме боли?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d7db84bcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова съм откачила, че вече всичко възможно правя косвено да му напомням за мен не пряко дали чрез общи приятели и аз се появявам на същите места, правя си фалшиви профили и поствам сълзливи песни! Поне чрез текст да му напомня за мен! Карах една приятелка да пуска сигнали на стария му номер, мисля, че вече си е го сменил.. само и само ако е с тоя номер да му мине през главата, че може да съм аз! Защото кога на мен ми звънне непознат номер веднага си мисля, че е той! Когато имам работа в града минава през местата където може да е той, макар че има много по-преки пътища и губя много време и всеки път безуспешно никога го няма! Засича ме се адски рядко! Имам нужда да го виждам всеки ден! Дори за рождения си ден си пожелах да го видя! Луднала съм!!! Не мога да се позная аз не съм такава никога никой не ме е обсебвал така! И не вярвам да позволя да се случи за 2 път това нещо!! Не мога без него.. а и с него няма начин, не сме едни за друг целия свят е против това да съм с него и всеки от всякъде се опитва да ни скапе връзката главно заради семейството ми се карахме защото те са тръдо простив това да съм с него!!! Искам поне да си поговорим имам чувството че имам още милион неща да му казвам имам нужда от това да седне до мен да го погледна в очите! Не издържам вече!!! : ((((( Той е много лош човек така да го кажа няма да изпадам в подробности не ме е удрял никога!!! Но е бил на места и е правил неща които се наказват със закона така да се изразя!!! Има много тежък и труден характер!! Нощна птица никога не си седи у тях може да е по всяко време на денонощието навсякъде няма място където да кажа той в момента не може да се намира там! Това ме убива неуправляем е постоянно се забърква в глупости!!! Живот на макс не се спира пред нищо никакви спирачки, а аз не мога така! И това ужасно пречеше! Общува с най-големите утайки! Колкото и да се опитвам да го направя по-добър до един момент после пак същата! Всичко в което се е забъркал адски му влияе, аз не съм такава! До момента в който беше затворен аз бях плътно до него и когато го пуснаха при първи скандал и се разделихме завинаги, а докъто беше там колко пъти се карахме и винаги се събирахме.. това ме кара да се чувствам използвана!!! Макар че не е така не ми е показвал че ме използва или е бил голям манипулатор не знам... Сега вече не съм му нужна! : ) А се обичахме истински много неща е правил за мен които за друг не би знам познавам го толкова съм объркана... :Хх

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker