Възможно ли е гей да стане хетеросексуален? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е гей да стане хетеросексуален?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 8071 пъти
Моята история може да ви се стори странна и....
Аз съм на 18 и вече не живея в Бг, най добрият ми приятел е гей и е на 22, но е казвал това само на мен. Споделяме си всичко и винаги съм го предпочитала пред приятелките ми, първо защото ми е верен винаги, уважава ме и се държи много по зряло.

Той не се държи както останалите гейове. Няма онези женствени маниери, и не демонстрира по никакъв начин, че е с други наклонности. Поддържа се, бих казала че има невероятно тяло, висок е и има прекрасни устни и като ме погледне със топлите си сини очи и като ми се усмихне, изстръпвам.

Оттам идва и всичко останало. С него сме много близки. Докосваме се постоянно, прегръщаме се, та нали сме приятели, но има моменти, в които забелязвам как той се е втренчил в мен и ме гледа толкова хубаво, направо се разтапям. Започнах да забелязвам това все по често.
Най-големият проблем е, че аз се влюбих в него до полуда.

Както всеки ден отидох у тях и на вратата той ме посрещна само по боксерки и ме целуна по устата за добро утро, което се случва за първи път. Незнаех как да реагирам и това още повече ме обърка. Обикновено се държа много свободно пред него, но след тази целувка за добро утро, се спекох държах се като хлътнала ученичка, както и той. По-късно вечерта реших, че трябва да си тръгвам, защото повече не издържах да го гледам и да знам, че не може да е мой, а той взе, че ме изпрати до нас и пред вратата ми ме прегърна толкова силно, как хубаво миришеше, чак се разтреперих. Стояхме така около 2 минути, аз не смеех да мръдна, защото бях хем в рая, хем в ада. И така прибрах се и се бях изчервила цялата, вечерях и към 11 вечерта получих есемес с текст, , нали знаеш какво се случва с нас '', който беше от него, аз не отговорих. След няколко дни той ми се обади и ме повика у тях много спешно. Аз обаче се контих 2 часа, за да отида. Влизам аз у тях и очаквам някакъв голям проблем или нещо кофти и какво да видя, той беше приготвил вечеря. Нахранихме се и се настанихме на дивана, той седна плътно до мен и ми каза, че просто много съм му липсвала. Пусна някакъв филм и ме гушна. След малко аз отидох за напитка и той ме пресрещна в кухнята, спря ме, погледна ме и ми каза, , Дотук с лигавенето'' и ме целуна страстно. Той ми каза, че не е нужно да правя или да говоря, каквото и да било, щял да ме чака колкото трябва.

Моля ви за малко уважение и да спестите подигравателните си коментари, просто искам да чуя мнението ви по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e3aafd68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пичът не е гей, може би си е създал такава легенда за пред теб, за да бъдете по-близки без да се притесняваш. Все пак на война и в любовта всичко е позволено:) И доколкото виждам е постигнал желаното - ти вече го обичаш. Ами изживейте любовта си:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 172b86db68
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Здравей, Авторке! За мен момчето си е напълно нормално, Не е Гей! Така, че действай спокойно и както акъл те води. По въпроса за гейството. Жена съм и аз също има такъв приятел и то от много години. Не е нужно да му личи да е с мека китка и т. н. Гейовете са по верни приятели от всички приятели и по мъжкари от мъжете или поне този, който ми е приятел на мен. Казах, че съм жена защото си имам и семейство и дете, а приятелството ни си е и до днес и ни е ценно. За мен по твоя случай- това си е била негова измислица, а повода да го е казвал... ами намерил си е причина човека, но момчето не е Гей!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ccf86ab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Възможно е само да е блъфирал, че е гей, за да те спечели примерно. Това е доста интересна и хитра тактика.


ТТ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86541344fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Започват да зачестяват тези начини за занимавка и както виждам действат! Той те харесва и е знаел, че ти нямаш нищо към него и е избрал тактиката да те излъже за да може да се сближите.. и след като това е станало той бавно те е опознавал и е говорил за себе си и ти... СИ ХЛЪТНАЛА!!! хахахахахаха.. взимайте се!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0e11f2e354
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен, се е преориентирал и е видял че може да бъде и с жена. Влюбил се е в теб просто.... Иска нещо повече от приятелство както и ти... Според мен действайте :)

27, м

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 37ca2419b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че историята е фантазия на авторката, която най-вероятно е влюбена в най-добрия си приятел-гей.

Ако си гей няма начин да станеш хетеросексуален, дори и да искаш. Можеш да се насилиш да бъдеш с жени, но това няма да ти доставя удоволствие.

Бих посъветвала авторката да разшири кръга от познатите си и да си намери други занимания, а не да се вкопчва в някаква фикс идея за връзка, която няма как да се случи.

Знам, че е трудно в чужбина, но не е невъзможно, пък и ако тя се отдръпне малко поне ще спасят приятелството си, което със сигурност ще бъде застрашено, когато момчето разбере, че най-добрата му приятелка е влюбена в него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eecdc450e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Защо искаш акъл от чужди хора? Като ти е най - добрия приятел дискутирайте всичко това помежду си. Това е най - верния път.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d232d8f6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Говори с него за това. Това е най-добрият начин да се изясните. Може да е бисексуален. Може да те е излъгал. Говорете открито.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ca744dd202
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! За пръв път коментирам нещо в форум и не знам дори дали ще бъда разбрана правилно, затова няма да казвам името си, нито годините си -това са незначителни неща в тази ситуация... но имам много подобен случай... преди няколко дни за пръв път имахме много непринуден разговор със съседа ми, който живее срещу нас от 3години. Стана така, че заминаваше за чужбина, а трябваше да си плати входната такса, която събира майка ми като домоуправителка (разказвам ви го детайлно за да можете и вие да бъдете по-обективни в заключението си) Аз по принцип много съм го харесвала винаги заради излъчването му, което е много мъжествено, но по един напълно естествен и ненатрапчив начин, но тъй като погледът му винаги е предизвиквал в мен сексуално напрежение и смущение, съм избягвала присъствието му и съм се държала доста хладно, той е и с 3ри години по-малък от мен, но до този момент и двамата не го знаехме. Та дойде вкъщи да ми остави пари, но се получи един много естествен и непринуден разговор, но по едно време започнахме да обсъждаме темата как и двамата не харесваме прекалената категоризация между хората в България (например как музиката определя стила ни на обличане и много други) Той изведнъж каза, ще го цитирам с възможно най-близки до неговите думи "Например аз съм гей, защо трябва да се лигавя и да говоря женствено. Смешно е. " После каза "Или пък например съм... и даде някакъв друг пример, който в момента не си спомням (тъй като обърнах прекалено голямо внимание на предния), просто в моите разбирания, един мъж не би дал такъв пример, ако не е наистина такъв, тъй като той веднага би казал след това, че не е.... както и да е де, не се замислих повече, защото сменихме темата, разказа ми, че е имал едно момиче, с което се разделили, но ето пак, те по принцип всички гейове преди да бъдат такива са имали по едно момиче, после пък като заговорихме за музиката, каза, че слушал всякаква, но си пускал отвреме на време Модърн Токинг.... после отидох да си сменя блузата и като се върнах той каза "Много готина блузка", после му споделях неща доста лични, някои по-тъжни за семейството ми и ме стисна за рамото няколко пъти, защото си мислеше, че тази тема можеби ме разстройва....
оказа се, че сме говорили 4ри часа но през цялото време усещах, че търси физически контакт, да ме докосне по някакъв начин и накрая като тръгна ме прегърна преди да излезе, но това е моето недоумение, че ако беше гей, пак щеше да се държи по същия начин, загадката ми е, че по държанието му това не може да се открие, нито дори загадне, а той е един невероятен човек, много интелигентно момче... жалко, че авторката на тази дискусия не може да ми даде своето мнение, тъй като има такъв приятел и може да бъде максимално обективна, но все пак който прочете това нека все пак каже мнението си.. Благодаря Ви!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0a94c4dd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Съвсем възможно е гей да стане хетеросексуален. При мен беше подобна случка, само, че аз нямах чувства. И въпреки това не мисля, че твоя човек е гей, може би просто е искал да се доближи до теб и не знайно защо, това е било решението, което е открил. Съвсем ясно е показал, че те харесва, време е и ти да го направиш. Успех!

Rory's/ 20 :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: abe7180a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   „топлите му сини очи“... :D не е хейт, просто ми стана малко странно
та по темата
ами както казаха другите, възможно е просто да е блъфирал с цел да се влюбиш в него. може да е било временно увлечение и да не е знаел какво иска, или просто заради хормоните от пубертета (защото предполагам че когато ти е споделил че е гей е бил още тийнейджър), но пък щом е видял теб-със сигурност е осъзнал какъв е :) не се колебай и сподели чувствата си. много щастие ви желая!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5e2c693ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За бисексуалност чували ли сте??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker