Бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3077 пъти
Здравейте на всички! Моята исотрия може да Ви се стори глупава, но ще Ви помоля без обидни коментари:)
Имам страхотна връзка с невероятно момче, което бих казала, че е момче-мечта. Стахотен, мил, внимателен, джентълмен, секси, чаровен... Всичко се случи много бързо между нас, чак... невероятно. За по-малко от месец ме запозна с родителите си и всичките си приятели. Те ме приеха много мило, той се държи супер с мен, личи си че чувствата му са силни. Проблемът е, че приятелите му(въпреки, че са мили с мен) малко странно ме гледаха. Разбрах, че той е бил с бившата си почти 3 години и са се разделили месец преди да се запознаем. Тя тръгнала с негов приятел, но моят нали е широкоскроен му казал да е щастлив и сега пак са си приятели. Мацката обаче разбрала за мен и започнала да вдига скандали и да се сърди на всички от компанията-как можело да ме приемат, да ме познават и да излизаме заедно, каква глупачка съм била и т. н. глупости за мен. Тя ми е съседка, но аз живея от скоро в този квартал и не познавам почти никой. Според мен е въпрос на време да се засечем с нея и тази среща няма да е особено приятна за никой. Просто аз не знам тя какво иска. При положение, че не съм аз причината те да се разделят, тя си има връзка и т. н. защо не му дава на моят да е щастлив? Защо е нужна тази злоба към мен, като аз нищо не съм й направила? Да иницирам ли запознаването си с нея и да се разберем като големи хора или да я оставя да си злобее? Освен това ме е страх тя да не се опита да прави опити към приятелят ми да се съберат. Чух без да искам негов приятел да му казва за бившата му"Тя още те ревнува, направо откачи! "
Всички ми казват, че я превъзхождам в много отношения, но ме е страх за реакцията ми, защото при една евентуална среща, аз няма да й мълча... Ще кажете-тя е в миналото, ти си в настоящето му. Да, но аз не я познавам и не знам какво може да се очаква от нея. Освен това 3 години не е никак малко време... Моля Ви, посъветвайте ме нещо.... имам чувството, че съм обсебена от това момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4f2d7f36b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рекацията на околните е нормална. Нарича се солидарност, или мечешка услуга. Плюс ревност. Може да е нормално, но не и правилно. ДОбре си го написала, остава да направиш горното достояние на приятеля си и компанията му. Без нерви и емоции, простичко и ясно покажи на всички каква е твоята позиция по въпроса. Точно, ясно и безкомпромисно. Това е силна и достойна за уважение реакция. Всички ще разберат. С бившата не се занимвай, няма смисъл. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d61cc5f732
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години си?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc5e465adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защото сте на такава възраст, в която някои момичета /и момчета/ не знаят какво искат, и съвсем естествено е за такива откачени характери като тази на бившата му, щом изгубят нещо и видят, че са направили грешка, да се държат така. Ти се дръж като зрял човек, по описанието личи, че определено не си на нейното ниво, без обиди и караници, тя ако те предизвика нещо, се дръж спокойно и добронамерено, когато се отнасяш към човек с добро, той в един момент ще отвърне със същото, независимо какъв е. И най-важното, изобщо не я мисли, ако я срещнеш някъде, я поздрави и готово. Недей да го мислиш толкова, да го обсъждаш с приятели, да искаш съвети... бъди уверена пред приятеля си и не избухвай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6a4e3b1669
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е най-добре да поговориш с приятеля си. Той я познава най-добре, тъкмо ще разбереш той какво мисли и дали имаш повод за притеснение. Виж неговата реакция, важно е за отношенията ви.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 662ab5f700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Самият факт, че сте започнали връзката си за 1 месец, откакто сте се познавали, на мен не ми се струва невероятно. По-скоро говори за някакъв тежък, отчайващ период от неговия живот, когато е бил сам и ти си била наоколо за да го утешиш. Казвам само моето мнение. След като ти имаш съмнения по отношение на чувствата на това момче към теб, значи не си достатъчно сигурна в него, задай си въпроса защо си с него. А питала ли си се защо той е с теб? ! Всъщност ти какво разбираш под "любов", мило отношение ли, това ли е гарант за любовта му към теб? !? Защото любовта е уважение, доверие, себеотдаване, да можеш да дадеш живота си за този човек. Ти можеш ли да го направиш това за него? А по-важният въпрос всъщност е, дали той би го направил? По отношение на приятелите му, ако ти изпитваше чувства към него, не биха те интересували те какво мислят. А ако се държат странно към теб, едва ли е без причина. (Щом той е толкова прекрасен и умен, значи и приятелите му са. В противен случен в тъп и глупав като тях? ! = "Кажи ми какви са ти приятелите, да ти кажа какъв си ти. ") Не разбрах как бившата му приятелка не го оставя да е щастлив, какво точно прави? Не знам дали е бил щастлив с нея, но по-скоро той не би бил щастлив с човек като теб, съмняващ се във всичко. И да, 3 години са много време, съществува възможност да я обича повече от теб. Ти се страхуваш от това да се съберат, значи се съмняваш във възможностите си. Аз на твое място не бих търсил среща с нея (ако бях момиче), за да не си изпатя и без друго боя, тъй като щом го ревнува както ти пишеш, всичко е възможно и може и да отнесеш по някой и друг шамар или ритник, без да си виновна естествено.
Написала си без обидни коментари. ОК. Но ти какво очакваш, да те лъжат хората тук, че ситуацията ти е много розова ли? Щом пишеш в публичното пространство, зареди се с търпение да прочетеш и мненията на хора, които не мислят като теб.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 293d94d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   хора... научете се че има неща като "параграфи"

Само като го видях тоя грозно оформен блог и ми се доповръща..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3b4eee2367
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
На 21 години съм, имала съм сериозни връзки преди него и знам какво е любов, чувства, да се отдадеш на човекът до теб и т. н.

Не смятам, че приятелите са тези, които те определеят като човек!
Да, повдигали сме въпроса за бивши, обаче не искаме да се връщаме в миналото, не искаме да задълбаваме минали неща...

А относно "параграфите" - просто написах спонтанно историята без да я дооформям, защото ако го бях направила може би щях да попроменя някои неща.
Истината е, че ми харесва анонимността на този сайт, защото хората, замесени в тази история са доста активни онлайн и четат...
Не искам да се открият в историята ми!

Не се съмнявам в себе си, не го познавам него толкова добре и не знам дали има чувства към нея, защото връзката им не е била цветя и рози.

А в историята се говори за БИВШАТА МУ, а не за отношенията ми с него.
И да-интересно ми е да чуя мненията на другите, аз сама решавам какво да направя и до каква степен да се вслушам в тях.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 662ab5f700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 21 г. не мисля, че още знаеш какво е любов, но карай. :) Ако знаеш, то трябва да имаш доста голям опит с мъжете. :)) Любовта е когато имаш сериозна, стабилна и дълга връзка, и си с човека до теб от много години. Смяташ, че приятелите не те определят като човек, за мен това е изключително неточно и невярно. Ако нямаш нито един приятел, ако никой не иска да ти бъде приятел, това говори много зле за теб. (Което аз не казвам, че е така. ) Казваш, че връзката им не е била цветя и рози, което според мен, ти няма как да знаеш защото не си присъствала в тази връзка. И изобщо си мисля, че ако всичко беше така както го пишеш, ти нямаше изобщо да си в този сайт и да споделяш с нас. Пак не отговори на някои от въпросите, зададени тук, а искаш да ти се даде съвет. И като не се съмняваш в себе си, защо изобщо искаш нашите съвети? Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0494484fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ХАхахах номер 8 ти си просто :Х Вие старичките като почнете да се обснявате кой, какво не знае понеже не е застаряващ и направо ми се насълзяват очите.... Освен това момичето не е длъжно да ти дава интервю ;)
Мацка.... тя е минало, ти си настоящето...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f72e9deb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, а дали след 10 години ще се върнеш пак тук да си прочетеш писанието и да ти се насълзят очите от това колко си прост/а? Морето винаги изглежда до колене, преди да нагазиш сериозно в него.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2da5ab07cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А, така! След три години връзка ти можеш и да си му риибаунд връзката.
Помисли за това.
Иначе остави я да злобее, бъди над тези неща, не й обръщай внимание и не обръщай внимание на думите й, поне външно. Постави се на нейно място и ще видиш, че няма как да не й е гадно и самата тя да не действа първосигнално и на емоционално ниво. Ти действай рационално. Ходи с момчето, бъди си щастлива и се забавлявай, ама с едно на ум. Това толкова бързо запознаване с родителите и приятелите си е чисто сграбчване за сламка и да ти кажа прилича повече на обсебеност отколкото на любов.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 494b11d3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 и тебе като те гледам не си много голям/а... истина е, че с годините се трупа доста опит и хората преминали по този и подобни пътища не се смеят като теб и недораслите, а могат доста добре и безпристрастно да анализират ситуацията, а вие само се тупате по гърдите и ръсите глупости!
Авторке, аз съм на 27 години и на твоите години преминах през една дълга връзка (4 години и половина), бурна, емоции, а, у, скандали, любов... Сега всичко е в миналото, както и онази "любов"! От себе си мога да ти кажа, че онези години мислих по един начин, още един детски, заслепената любов... сега, след малко повече натрупан опит, за мен любовта не е същата, тя е това, което градите двамата стъпка по стъпка, това което е искреното, като изключим ежедневната угриженост, тя е една по рационална, логична... Това го казвам във връзка с това, че на 21 години и аз не мисля, че си имала много сериозни връзки и любовта може би не е това, което ти в момента възприемаш за такова (съвсем не твърдя, че сега вече не си я открила - искрено ти го пожелавам, ако така го усещаш). Но любовта не е едно хубаво лице и тяло, тя е онова, което другия прави за теб, как го прави и това, което ти влагаш, абе въобще какво градите заедно малко по малко... Мъжете са малко притенциозни, по не търпят упреци или търпят, но не си го показват, а изведнъж им писва... Явно бившата му е някаква маниачка на тема ревност, те и затова вече не са заедно... не и падай на нивото, важното е на себе си и на него да имаш доверие! Тя, ако ще и света да обърне, той щом не иска да е с нея, няма да бъде и отделно, ако иска да е с теб... ще бъде. Но това са две отделни ситуации. Ти му покажи зрялост, покажи му нежност и любов, това, което искаш да му дадеш... покажи му, че си различна от нея, че не го ревнуваш за глупости, че работа с нея нямаш. Поговори с него обясни му как се чувстваш, той ако е мъж на място и те цени, ще я постави на мястото и, без да прекалява :) Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3c2ab1ff99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   бъди добрата с всички, давай му пристан след скандалите-така ще спечелиш

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fec895684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ей ей, номера 9 и 10, споко! Всеки с мнението си!

Ти, авторке, си отвори устичката и кажи две думи на приятеля си, за всичко.. Приятеля си, който видиш ли, разделил се с бившата и налапал следващата хапка, именно теб. Помисли върху вашата връзка, може да разбереш, че тя изобщо не е връзка и няма смисъл да се караш с момичето, за да спасиш тази връзка. А момичето защо се пали ли? Щото не е намерила пълното щастие с този приятел, а мисли, че приятелят ти е, с теб.... Разбирам я, на мен наскоро ми се случи!

Казвай какво се случва.

MInerulesdotcom, 20 г.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7f59bc1d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, да я коментираш, да показваш, че си се засегнала и тя ти влияе, означава да играеш нейната игра и да я нахъсаш още повече. Пълен игнор към нея! Все едно не си чула нищо. Бъди усмихната, бъди позитивна към компанията. Не може за месец да спечелиш доверието на никой, но ако започнеш да играеш игричките на бившата озлобена приятелка нищо положително няма да спечелиш за себе си. И какво от това, че все някога ще я срещнеш. Усмихни й се, подай ръка, заприказвай я дори. Какво означава, че няма да й мълчиш? ! А какво ще направиш- ще започнеш да я скубеш ли? "Победи" я с интелигентност, а не с махленски интриги. Покажи на твоя приятел, че си интелигентна и готина, а не злобна комплексарка(каквато явно е бившата)! Повярвай ми, мъжете много се дразнят на женските интриги и женската злоба. Дори и той да е имал някакви останали чувства към нея след глупостите, които прави по-скоро ще я намрази. А ако ти започнеш да играеш по нейния начин, накрая ще ви остави да си се разправяте двете и той ще си намери трета... Остносно компанията- съмнява ме да са сбирщина от овце, които ще се оставят да бъдат командвани от нея, само защото тя така е решила..

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4988453c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката:

Ами бившата му злобя, злобя, накрая заряза приятелят му и започна да ги сменя- така и не се запознахме с нея.

С момчето имахме една бурна връзка, която беше почти година- мили жестове, пътувания, страхотен секс, сериозни планове за бъдещето къде да живеем, какво да работим... запознахме родителите си и малко след това... той ме заряза. Изведнъж, неочаквано за мен, както и за всички негови приятели.

Плаках, страдах, ходих на купони, излизах с други, спях с други, пътувах(много), записах се на чужд език, спортувах, работих много, учех... и го забравих.

До един прекрасен момент в който той не ми се обади и пак почнаха едни драми, но когато го направи аз бях в една компания на почивка с мои приятели и си бяхме пийнали и направо го изядохме по телефона.

В момента на мен не ми пука за него (не, нямам връзка), не го намразих, но научих един много важен урок - спрях да се връзвам на действията и мненията на разни бивши.
Надживях това.

Благодаря на всички коментирали моята история- наистина ми помогнахте в онази ситуация.

Бъдете живи и здрави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker