Първата Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата Любов
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2734 пъти
Някой помни ли първата си любов, онази незабравима, вечна... Първите трепети, първата целувка, която изгаря. Миговете прекарани прегърнати, сякаш времето е спряло, а сърцето бие лудо, не спира. Ръцете, които се докосват, сякаш са създадени да са вкопчени една в друга. Часовете, които броим до следващото им докосване.
Любов, тази, детска, чиста... просто да го гледаш в очите и да не искаш никога да свършва. Просто да е то теб... завинаги.. Срещали ли сте се след години? Какво почувствахте? Имахте ли чувството, че още го/я обичате, и почувствахте ли поне за миг че може би ви се дава втори шанс? Помислихте ли, че тази среща не е случайна? Питам защото аз почувствах точно това-че нищо не е случайно, преди 13 г .ни раздели неговата бивша тогава приятелка а бяхме заедно само месец, но през всичките тези години не успях да го забравя и търпеливо чаках шанса да го видя отново и да говоря с него имах хиляди въпроси. И го видях... сърцето ми се обърна отново когато видях красивите зелени очи, погледът му ми беше достатъчен за да разбера че и той ме помни. След време разбрах че се е развел с онази която ни раздели и разбрах че това е моят шанс да говоря с него. Направих го и той много ми се зарадва, тактично ми даде да разбера че не ме е забравил, дори през тези години е запомнил на коя спирка слизам( той работи в градския транспорт), когато му се родило детето той напуснал но през 2010 се върнал а аз чак сега -есента го видях. Както и да е.. казах му че имам семейство(не че той не го знаеше)покани ме на кафе, но все е зает. Намекна че иска да ме вижда но пък и не иска да ми създава проблеми. Хора, чувствам се като влюбена тийнеджърка а съм жена на 32г. Имам усещането че той съжалява за грешката която направи преди години и сега иска да я поправи но аз имам семейство а от друга страна не съм спряла да го обичам през всичките тези години...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72bdbccb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, имаш всичко, за което много жени мечтаят. Не го рискувай заради някакъв мит-илюзия, плод на фантазията ти. Не си мисли също, че трети човек може да раздели хора, които се обичат истински. Просто май ти е доскучало в брака ти, нямаш желание да оцениш мъжа си и търсиш щастие в мечтите. Няма да го намериш, това е гарантирано, Има си причини един мъж да тръдне с друга жена, както и това един мъж да е разведен. Скоро ще разбереш, какво е да се провалиш в брака, ако продължаваш така. Най-лошото е, че ще съжаляваш, защото няма перфектен мъж, първа и свещенна любов. Има просто глупави жени и мъже, готови да затрият всичко постигнато и от два стола да паднат на земята заради глупави заблуди и наивност.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5beb7a2b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма грешка. Това е живота. Първата любов, ръжда не хваща, казват. Но си остава в миналото. Всеки по пътя си. Малко статистика - само 35% от двойките успяват да останат заедно след изневяра. А имаш и дете. Как очакваш, че ще прилкючи историята. Умната.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ea4ff5980
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всеки които е изживял истинската любов никога не я забравя всеки пази в сърцето си нечие любимо име и спомени незабравими. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 47362f101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз помня и ще помня последната, защото си отиде от този свят....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9971ea9c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Все едно чета собствената си история... На мен, също ще ми бъдат от полза мненията ви.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d13c251c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, аз също съм била в твоето положение. Остави нещата да се развият от само себе си. Вижте се и изживейте това, което трябва, защото съм сигурна, че ако не го направиш ще съжаляваш. Знай, че винаги когато си със съпруга си ще си мислиш за другия и ще се питаш, какво щеше да бъде ако си с него. Живота е само един и човек трябва да го изживее по най-добрият начин за него. Граби с пълни шепи и не пропускай важните моменти, кажете си всичко, което сте премълчавали толкова години. Не постъпвай като мен, да мълчиш и да чакаш, защо аз не можах да му кажа, какво чувствам и изпитвам към него - вече е много късно, защото го загубих в една случайна катастрофа и него вече го няма. Останаха много неизказани и неизживяни моменти. Успех:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2a1971b29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чест първата любов не е еквивалентна на първата целувка, първият секс и т. н., затова аз си мисля, че на теб просто ти е скучно и затова се ровиш назад.

Просто ВСЕКИ човек, който по някаква причина рови в миналото има настоящи проблеми! И ще има още повече, ако продължава да рови!

И за да не става така - поне си вземете урок, НЕ оставяйте НЕДОВЪРШЕНИ неща!!! Лошо е, грешно е!
Това е онази част от миналото, която ще носим като верига с халка/и на раменете си! Спъва.
А има хора, които през целият си живот сеят само недовършени неща..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a46746c163
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Aз също обичaм все още първaтa си любов от преди 8 години, но aко го срешнa отново не бих билa с него, не бих моглa дa предaм мъжa до мен, въпреки, че не изпитвaм любов към него, изпитвaм силнa обич и увaжение и не бих моглa дa го предaм.
Преди време се зaблуждaвaх, че чувствaтa ми към първaтa ми любов сa изчезнaли, но се укaзa, че сa стaнaли много по- силни, когaто го видях след 3-4 години, сърцето ми все още биеше лудо, неможех дa откъснa поглед от него и нaй- лошото крaкaтa ми не ме държaхa от вълнение.
Моят съвет е дa си поговорите и дa си изясните взaимоотношениятa и aко успеете си остaнете приятели или добри познaти, не смятaм, че е добре дa жертвaш семейството си, зa човек, който веднъж те е зaгубил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker