Предателка ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предателка ли съм?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2223 пъти
С Х. се запознах чрез най-добрата си приятелка. Бяхме на по 18 години с нея, а той батко на 25. Той много я харесваше, а тя много му се дразнеше, защото чувствата му бяха явни, а В. (дружката ми) нямаше никакви към него.
Та, запознахме се с Х. и все се виждахме по разни празници и купончета. В. много ми се радваше на присъствието, тъй като отмествах вниманието му към себе си и не я закачаше толкова, тя си прекарваше по-добре по този начин, а мен не ме дразнеше неговото поведение и дори си се разбирахме подобаващо. Една вечер стана каквото и се очакваше, натискахме се, но не стигнахме до секс - пияни пишлемета, можем ли изобщо. Ама тогава В. спеше, така че нищо не разбра и ние си замълчахме. Друга нощ обаче аз отидох в заведението, където той работеше, тъй като нещо се бях скарала с някого ли, не помня ама бях ядосана и отидох там. Пийнахме малко, после той се прибра с мен. И правихме секс. Пак замълчахме, аз си знаех, че ще съм втора цигулка ама не ми и пукаше, в него период хич не ми дремеше - все пак ми предстоеше заминаване далеч от родното градче, така че нямаше смисъл да захващам сериозна връзка.
От време на време се случваше да прекараме вечерта заедно, през останалото се държахме като просто приятелчета. И В. не разбра нищо. Не исках да й казвам, тъй като той все се надяваше, че ще му бъде обърнато внимание. Макар че към днешна дата твърди, че когато се е хванал с мен на хорото, вече не му е пукало кой знае колко за нея. Може и така да е, но ме съмнява.
Приеха ме в университета, дойде време да си хващам пътя и той ми предложи да станем гаджета. Отказах му, разбира се, нямаше смисъл. Ние до тогава като не бяхме, какъв смисъл имаше като заминавам.
Дойдох аз в София, настаних се, започнах да градя наново животеца си и срещнах един напет младеж, с който станахме гаджета. Хубаво момче - като характер най-вече, но и на външен вид. Разбирахме се добре, мислех че съм влюбена и в един момент се прибрах за Великден май в родния си град и се видях с Х. Ей, като припламна една искра - да му се не види! Много трудно се стърпях да не му се хвърля на врата. Ама справих се все някак, криво ляво избутах почивката и се прибрах в София.
Един ден ми се обажда Х. - щял да идва в столицата на интервю за работа, можело ли да остане в нас. Еми що да не може пък в крайна сметка? Дойде той, аз се скарах с приятеля си, тъй като не можа да възприеме как момче ще спи у нас просто ей така. Беше си прав младежа ама и аз му се издразних, тъй като бях успяла да се стърпя в Добрич и сама за себе си знаех, че може да ми се има доверие. Ама сега какво да му разправям всичко надълго и нашироко... Скъсахме.
И Х. дойде. Този път хич не му се дърпах, а и той се държа супер готино. Не както когато живях при нашите да си личи че е само секс. Неее, този път си имаше и романтика, едно такова готино настроение. И айде аз набързо да се влюбя, каква ми е работата. Интервюто за работа мина успешно и той дойде в София да живее. Дойде направо у нас, заживяхме си волни и щастливи.
По него време В. беше в чужбина, бачкаше. Чувахме се от дъжд на вятър, по-скоро карахме на смс-и, а тъй като и двете нямахме време все бяха набързо написани - кой ти обсъжда любовния живот.
Само че преди 5-6 месеца тя се прибра за първи път от години. Отиде първо при техните. Естествено, като си дойде в БГ й казах за какво иде реч, но по телефона не отразих да го възприема много тежко. Дойде и тя да ни види, постоянно омаловажаваше връзката ни и хвърляше някакви коментари, но аз така се радвах да я видя, че хич не ми пукаше.
Премести се и тя в столицата, започна работа тук, но не живееше при нас, макар че аз й предложих. Виждаме се ние от време на време, тя все ми подхвърляше дали няма да се разделяме вече с Х.
А той, миличкият, ми предложи брак. Естествено че приех, как иначе. И, нали, супер сме щастливи и доволни, отиваме да й кажем. А тя на следващия ден ме вика на кафе, срещаме се и ми съобщава, че тя била влюбена в него, обвинява ме как съм могла да й го вземе, реве като малко дете и се тръшка.
Не знам да се чувствам ли виновна, какво да правя. Че се чувствам така - има го. Но ако погледнем нещата как стояха: тя не му обръщаше никакво внимание, естествено е той да се влюби в друга; вярно че е малко болезнено другата да съм точно аз ама то не пита кой с кого; има го и това, че дори с него да се разделим тъкмо сега - той няма да отиде при нея, отдавна му мина мерака, а и си има някаква гордост, все пак тя до края се държеше с него все едно е е*ахти боклука с извинение; обичам го. Дилемата ми е вътрешна. Тя успя да ми набие филма, че съм предателка ама ми се иска да вярвам, че не съм. В крайна сметка не са били заедно, че да съм й го откраднала... Греша ли в размислите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7efa54eba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелката ти, сама си е виновна. Изглежда, че тя е от този тип хора, които винаги искат, каквото не могат да имат. Имала колко време, мъжът я канел постоянно, тя му отказвала, неин проблем.

Единствено, за мен, си постъпила тъпо спрямо вече бившия си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 148e23726e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, де, не разбрах, през цялото това (бая )време, тази В направи ли ти поне намек, че му врътка номера само за да го разбере дали не я цака? Щото ако сте приятелки, нали си споделяте такива работи. И ако си знаела, че тя само го изпитва, но иначе я кефи, тогава да, предателка си. Но ако тя го е отхвърляла постоянно и ти е заявявала, че й досажда, тогава просто не ти е приятелка. Затова сега, след дъжд качулка, идва да те обвинява. Карай си живота и това е. Все пак, преслушай го пича, че може и да не е изветрял към нея и тогава ще ти стане жално за тебе...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 65b8b57b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само като чух май, сигурно и разбрах че е измислица...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fbf38441ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НЕ си предателка, глупости!! Хей, ти си постъпила супер готино и правилно, чуваш ли? Онази коза е от типа мацки, които не знаят какво искат цял живот, а сега, когато е видяла, че въпросния човек е способен да дава щастие на момичето до него, е решила, че това и се полага на на нея! Стойте си заедно и хич да не ти пука, нейното е завист! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 181b724887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз бях в подобно положение, при това моя приятелка си падаше по мъжа, който беше безумно влюбен в мен и аз го бях отрязала. В един момент и аз се влюбих и станахме двойка. Тя ме обвини (по телефона защо), но си знаехме, че в крайна сметка той беше болен по мен няколко месеца и въобще му беше минала мисълта за друга. И пак сме си приятелки, не сме се карали. Зрели хора сме.
А пък твоята ситуация е съвсем смешна - тя го е отхвърляла и след 5 години се сетила, че може би е влюбена. Ай, сиктир! Чиста завист, ако ме питаш мен. Няма да е с мен, ама да не е и с тебе. Оженете се с твоя човек, ако тя е зряла и реши, че може да сте приятели о. к., но ако не - прав й път. Оттървала си се от човек, който не заслужава да хобиш сили и енергия за него.
А и по-скоро тя е предателка - приятелката й ще се жени, а тя иска да ги раздели и евентуално да го вземе за себе си. Е...

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ec0a9fdf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Естествено, че не грешиш в размислите си. Да е мислила на време... сетила се и тя кога да го иска, ама то така едно нещо като стане забранено и почва да се услажда...
Хич да не ти пука, живей си и си свиркай...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0722f96f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е твоята версия по въпроса! Сигурно нейната и неговата ще са доста по-различни, но нейсе.

Ако това, което описваш е вярно, особено за отношението й към него, то ти наистина си света вода и нямаш никаква вина. Тя е имала своите възможности, своето време и шнасове. Ако кофтито й отношение към него е било част от някаква дългосрочна тактика за свалка, можело е да те посвети и тебе като най-добра приятелка, но дори и в този случай тя не го е направила. Човек не може да очаква, че животът ще спре заради него, понеже той си е наумил да ходи в чужбина да бачка, или каквото там си е наумил... "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват.", "Керванът си върви..." и т.н.
Та обвиненията й са абсолютно неоснователни, освен ако - пак казвам - всичко, което описваш е точно така, както го описваш.

Поздрави

P.S. Що за селска мода е да се жените?! В момента над 70% от младите семейства живеят и си гледат децата без брак. Утре като скъсаш с Х. и се нанижеш на някой друг напет момък, що ще чиниш?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85433efaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си предателка! Ти си Мъжко момиче! Това, кой и какво ще каже.... да не ти пука. Стига вие да сте добре и вашите родители също! А дали е селска мода № 7, така са решили, така са направили- да много си гледат сег адецата без брак, но... приятно ли ти е да си отидеш в къщи при Твоите родители? Сигурно ДА. Това, че сега си ги менкат и сменяват партньорите- ок, но това също е до време, защото всеки иска да има дом, а не да сменява квартири и легла с екстри върху тях. Това е мое мнение- не държа да го споделяте с мен. До Авторката: Бъдете Щастливи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker