Изневерила ли ми е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерила ли ми е?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2659 пъти
Реших и аз да споделя една моя история, случи се така че жена ми започна работа в една мебелна фирма, и от март месец миналата година е там вече наработа. Но след горе долу три месеца, започнах да усещам нещо гнило, и сложих програма в компа (нейният) и от моя следях какво и с кой пише, оказа се че тя прави едни запитвания в гугъл, относно въпроси които тя иска да знае отговора им? , и въпросите бяха следните. Възможно ли е след секс в началото без да сме имали връзка с някой да прерастне в нещо повече? , Възможно ли е да иска само секс от мен или иска сериозна връзка? , Секс с колега грешка ли е? , Какво казва един мъж когато казва"ще видим "а не смее да откаже когато е влюбен? , започна да реди пасиянси вечер, аз виждам това и я питам какво иска да знае, а тя все казва ми за нашето семейство дали ще сме добре и т. н... , един ден и звънна телефона и се оказа че била жена му на колегата й за който аз се съмнявам че с него е имало нещо, но да уточня тя работи до 17. 15ч, и в къщи се прибира веднага, не ходи никъде след работа. Но знае ли човек, може да е било през обедната почивка примерно, и така след многото разговори с нея тя ми се кълне че не имало нищо м/у тях и да не се притеснявам излишно. Но аз неспирам да мисля по този казус и питам вас за мнение по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 510e074c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Откъде да знаем ние. Ти шпионираш жена си, а не си разбрал, ние да не сме екстрасенси?
Не мисля обаче, че това е най-важното. Питай се, дали жена ти е щастлива и какво можеш да направиш, за да спасиш семейството си, ако един човек иска да изневери, ще го направи. Сам измъчваш себе си с шпиониране, вместо просто да поговориш със съпругата си като човек с човек.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0cf83bb72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изневерила ти е, пич, ако нямате деца я разкарвай от живота си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b7b12069c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не може да се отговори категорично на този въпрос! Имаш причина да се съмняваш, но нямаш доказателства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b6024380e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, без да наливам масло в огъня жена ти, ти изневерява с някой колега. Иначе не виждам смисъл от нещата, които е търсила в интернет. Просто приеми, че жена ти се увлякла по някой и е правила секс с него. Запомни, че задължително поне един път в годината една жена има нужда да си начеша крастата с някой друг без ти изобщо да разбереш, колкото и любов да има колкото и искрени да сте един към друг. От разказаното от тебе останах и с впечатление, че жена ти е хлътнала по колегата и, който със сигурност е в същото полужение като нея (женен) и сега на двамата им е удобно да разнообразяват, така че надали скоро ще ти се разплете цялата картинка. Само времето ще покаже, че съм прав. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a353dcd009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Запомни, че задължително поне един път в годината една жена има нужда да си начеша крастата с някой друг без ти изобщо да разбереш, колкото и любов да има колкото и искрени да сте един към друг. "

Тва много го обичам някой като си вкара неговия проблем на другите и се самонавива, че тва е ок, хахаха. Гледаш прекалено полУжително на нещата, номер 4.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72ad9cde93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Очевидно да, а ако не го е направила още, значи мисли да го направи. По-добре й кажи, че си я проследил и си много разочарован от нея. Скъсай я.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ac8c10fb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Днес ми е ден за съвети.
съвет 1: Не я питай за нищо.
съвет 2: Не си хаби нервите за глупости, защото може да ти се отрази нечовешки зле.
съвет 3: Бъди търпелив, истината ще излезе на яве.
съвет 4: Не се доверявай на 100% и не вярвай на сляпо, каквото и да прави тя, го прави за себе си.
съвет 5: спрямо точка 4 и 5, излиза че вместо да се чудиш какво става, те съветвам да си намериш хоби или да излизаш с приятели, така поне ще се разсейваш достатъчно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0ed348078b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, той е женен и си има любовница и жена ми знае е за нея, но незнам защо тя сама след като знае това, прави тези щуротий?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1fead04da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не ми се вярва да е истинска история. Звучиш като някой 12-годишен пубер с това следене.
А и си УНИКАЛНО неграмотен. Ужас.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 79d8f1f08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-добре не и казвай нищо и спри да я шпионираш! Мъж или жена да е почти всеки изневерява! Никой не може да бъде сигурен в половинката си :) А ти вместо да я шпионираш си намери друго занимание. Не е решила не те е оставила. Ако я скъсаш още по-добре за нея, защото няма да се налага да се крие от никой. ТИ СИ ПРЕЦЕНЯШ!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dcac67f738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Както се казва, да не се дебнем че ще се хванем. След като си изпаднал дотам, просто седнете и говорете. Въпросът тук е, кое е гнилото нещо, което те е подтикнало да и следиш компютъра? Преди да започнеш това, нещо те е предизвикало-какво? Тогава е трябвало да почнеш да работиш, да промениш нещата м/у вас към хубаво, за да предотвратиш евентуална изневяра. Очевидно, тя не се е хвърлила в прегръдките на оня още, мисли, чуди се, задава си въпроси, разсъждава - нещо, което мъжете не правите. Вадите го и айде. така че, поговорете, покажи, че я обичаш, че я искаш, направи нещо мило, романтично, ИЗВАДИ я от съмненията и - т. е. покажи, че още има хляб вашата връзка и т. н. , ти си знаеш.

№10, ти на колко години си??? " Почти всеки изневерява ". Дрън-дрън, АЗ не изневерявам. Личи си, че нямаш семейство и не знаеш какво е. Не се гаври с човека, може и да не е прав, може и да е неграмотен, но само той си знае какво му е. Или помагайте или не коментирайте!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 79d8f1f08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 11 НЕ го казвам в такъв под текст! Щом е позволила да има влечение към друг мъж значи нещо в тяхната връзка не й достига. Всяка жена иска да се чувства желана и харесвана от съпруга/приятеля си и след, като е спряла да се чувства така... ето резултатите. И ако нещо е ставало едва ли щеше да е пред компютъра си, а при колегата си ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker