Има ли втори шанс след изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли втори шанс след изневяра?
преди: 15 години, 3 дни, прочетена 6750 пъти
Аз съм момиче на 20 год. С приятеля ми сме заедно от малко повече от 3 год и половина. Миналото лято разбрах се изневяра, която беше за жалост не само физическа. Ужасно ме нарани. След това му дадох право на избор, мен или нея, уж избра мен, после пак се виждаше с нея. Няма значение, тогава не бях в най-добрата си форма не очаквах да търси др още повече за секс- това беше нещото, което грам не се промени, на всяка среща колкото и каквото иска.

Зарязах го за известно време, но после отидохме на море заедно, опитах се да забравя изневярата за седмицата и изкарах сравнително добре (чувствах се адски зле, но реших, че е моя вината и трябва да се боря). След морето ни пропаднаха отношенията, личеше си че няма интерес към мен, каза ми неща които меко казано ме убиха. Виждахме се няколко пъти за секс и реших, че трябва да поема своя път, а той да си търси курвите.

На 25 декември изкарахме една вълшебна коледа само аз и той като се има предвид, че не се бяхме виждали и чували месец, два, той ме търсеше, но аз не вдигах, защото нямаше как да му откажа среща. На нова година бяхме заедно, за първи път от много време се почувствах пак обичана и най-важна за него....и досега не е спирало да е така, вярно не прави чудеса като преди 2 год. Но има мн мило държание ,постоянно ме търси, наскоро почна пак да ме ревнува.

Проблемът ми е, че въпреки че измина 1 година...аз се чувствам толкова отвратително колкото и когато разбрах. Оттогава загубих съня си, апетита ми ужасно се усили и покрай стреса с кандидатстването за ВУЗ и след това за него, не зная коя съм, какво правя. Зная, че искам да съм с него и искам да е както преди, зная и че може да стане ,но не съм сигурна, че щом не се раздава на 101% за мен си заслужава да се опитвам да приема грешката му в близкото минало и да се боря за единственото тогава истинско нещо в живота ми.

Може би сама зная, че трябва да си отида и просто търся малка дума опитай се и да се хвана за нея, не зная..., но съм адски объркана, сега съм болна и мисля за него, а той нищо не ми е направил, аз просто го мразя за това, което ми причини. Все пак беше първата ми любов, никой друг няма да е отново нея... разби ми илюзиите и всичко, но заслужава ли си?

Моля Ви, който е изпитал нещо подобно да ми даде съвет, или най-вече на въпроса има втори шанс след изневяра, погазването на цялото ви съществто?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 дни
hash: 2bf3b1cc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По думите ти втори шанс си му дала на морето миналата година, а той го е проиграл, и то тотално. Сега му даваш трети, може би четвърти шанс. Но пък пишеш, че от коледа насам си щастлива и се чувстващ обичана. Аз лично смятам, че е възможно човек да се промени, да си промени мисленето, идеалите. Ти най- добре му познаваш характера и ще усетиш кое е най - доброто за теб. И все пак - ако пак ти изневери, зарежи го завинаги.

Ale

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 04d5763ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно се преглъща такова предателство, даже може и никога да не го преглътнеш. На мнение съм, че ако ти е хубаво с него трябва да си останеш с него. Ако обаче вече му нямаш доверие и постоянно мислиш за грешките му - по-добре да се отделиш от него, за да превъзмогнеш случилото се.

Втори шанс трябва да се дава, но ако човека наистина го заслужава, иска го и ще поправи нещата, в противен случай ще се стига до трети, четвърти, пети, десети шанс... и така до безкрай само и единствено за твоя сметка, на твоето самоуважение и самочувствие.
Заслужаваш повече!

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: d882d2291d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Вълкът козината си мени, но нрава - не!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: c08b2ea433
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично не бих простила една изневяра. Моето мнение е ,че много трудно се преглъща едно предателство. Един път е проиграл всичко...Разбирам само, че си му простила в името на любовта, но по този начин му даваш превилегия да го повтори пак.

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: e56eadb3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз веднъж простих изневяра, точно защото беше първата ми любов. Но за него явно поредната бройка. Простих му, и в интерес наистината се оправихме, но... След време това се повтори, и то със същото момиче и това не беше само физическа изневяра. Дано при теб да не е така, както стана с мен. Човек, може да се промени според мен, стига обаче да го иска наистина а не да заблуждава околните,че е друг човек. Щом си щастлива и той се държи добре стеб, опитайте. Ясно е че няма да забравиш, но можеш да простиш и да продължиш. Обясни му, говорете и изяснете тази тема :) Успех

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 дни
hash: a37a7b35ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА: Прави сте....Всички сте прави. И това го прави така объркано. Зная че след толкова време е нормално след постоянни караници и спорове и факта че все сме заедно да се отпусне,да съм му доказала че щом след всичко съм с него значи наистина го обичам и явно съм готова на всичко за него-това го кара да не си дава зор-супер егоистично,но човешко.

Представях си че като го взема пак няма да минава секунда без да ми благодари 1 вид да показва колко е важно това за него,а той сякаш го прие че нищо не е станало и за новото начало трябва да се държим сякаш няма нищо лошо.Просто си живеем.Но нон стоп мисля за глупостите му,може би нещо което е от огромно значение е че той е от друг град близко до софия много близко,но факта е че ако пожелая в 1 часа през ноща да го проверя отиването ми там става мн мн мн трудно.Нямаме общи приятели,само мои и негови,може да се разбираме взаимно,но няма общи.Съмненията ми ме побъркват.В крайна сметка тази година не заминах на бригада да съм с него,но май направих грешка догодина като опитам да змаина и се получи тези 4 месеца....дотам ще сме...той се кълне че никога не би го повторил пак,а и е благодарен че е кривнал защото тези ....авантюри са му помогнали да осъзнае че иска само мен и никоя друга не може да му даде каквото аз,никоя няма да го кара да се чувства така както аз го карам и т.н.За жалост колкото и красиви тези думи,за мен нямат смисъл.Аз не му вярвам,искам само него...но не мога с него....

Благодаря за коментарите,ще се радвам на още.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: c3db78ba09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм семейна от 23 години. Преди пет години разбрах за изневяра на съпруга ми който до този момент обичта ми не беше преминала все още.Опитах се да му простя,той също ме помоли да му простя тази грешка.Но миличка когато човек обича много и раната е голяма.Не се забравя,а ти си още млада и можеш да си промениш живота докъто е време.Имаш шанс да намериш друг.Аз прекратих този брак ,ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ ,НО ИЗНЕВЯРАТА БЕШЕ НАЙ-СТИМУЛИРАЩА.НЕМОЖАХ ДА Я ПРЕОДОЛЕЯ.ЧУВСТВАХ СЕ МНОГО УНИЗЕНА И НАРАНЕНА .ЗАЩОТО МНОГО ГО ОБИЧАХ.УСПЕХ И ЗДРАВЕ.

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: ad23b444b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, от опита си на 39 годишна жена ще ти кажа само едно- ако някой е изневерил един път ще го направи и втори и трети път.Въпросът е дали ти ще разбереш само това нищо друго.Просто има си хора-не само мъже естествено, които не могат да останат с един независимо че го обичат.Знам че ти е много трудно, но рано или късно това ще се случи отново.Бъди силна всичко се преживява ще намериш своята половина.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 76f6f6b4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Преди 2 години и аз преживях нещо такова ... но тогава приятелката ми й беше много гузно и се разплака и сама ми каза. Аз в началото бях изненадан от 2 неща- 1 беше нейната постъпка, а другото - че не ми пукаше... но след като преосмилих какво се случи- ме боля и още ме боли ... 2 години по- късно. С нея сме още заедно, дадох и 2 шанс и леко полеко тя върна вярата ми, започнах да я обичам дори повече от преди. Относно твоя приятел - искам да ти кажа мъжката гледна точка- щом до сега след толкова много време и намеци си е все същия и нито 1 не се е опитал по някакъв начин да се извини, да се реваншира, да ти помогне да превъзмогнеш това - като например да прекрати всички отношения с това момиче с което е имал връзка- никога няма да можеш да си сигурна в неговите намерения... немога да ти кажа какво да направиш, защото си е твоя живот, но ако вярваш че има и дори малка надежда за вас двамата - изстискай я до края. Но ако няма надежда - по добре ще ти е сама !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2e57916cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Mила, аз преди няколко месеца изневерих на приятеля си. При мен е обратното. Просто адски много съжалявам, че направих тази глупост, но не мога да върна времето назазд :(. Обичам го повече от преди. Осъзнах колко много значи за мен, че не мога без него. Той ми прости, но знам, че го боли все още много. Повтаря ми постоянно това, което направих, а мен ме боли още повече. Но сега всичко е по - хубаво :). Той ми даде шанс, защото до днес аз му давах. Той много ме нарани, преди да се случи дсичко това,мже би за това се получи така. Въпреки всичко съм с него и дори все още имам съмнения, че не сме един за друг. Но не мога без него, просто не мога и не искам.
А какъв съвет да ти дам - незнам. Само знам, че не ти е лесно и ти съчувствам. Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b8bde1d19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей ! Ами щях да ти кажа че всеки заслужава втори шанс ама като прочетох това по горе ти вече си му го дала а той го е пропилял разбирам те че имаш чувства към него и че искаш да си с него и отново да му простиш ама си помисли - Той заслужава ли го ? :) според мен ама ти си решаваш живота си е твой :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1fef9d9850
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изневери винаги има - дали месец след като сте заедно, дали година, дали 5...10 години няма значение но тях ги има!Щом се е стигнало до там значи, че човека до теб е със "слаб ангел", както повечето мъже, въпроса опира до това от което всяка двойка се бои от "новото влюбване" но щом е с теб почти 4 години и даже те е потърсил значи все още те цени като "неговото момиче"Така мисля аз, но ако ти вече си почувствала "празнината" във вашата връзка по - добре всеки по своя път без да страдате от "изстиналата" ви любов!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: aca2bb5518
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мило момиче не му давай повече шансове.Няма смисъл .Изневериш ли връщане няма.Болката остава за цял живот.Вярно че времето лекува но остава голямата обида и ако си от хората които трудно забравят тогава ще си нещастна .По добре сега го изхвърли от живота си за да не съжаляваш повече някой ден.Това ти го казвам от опит.Вмомента много те боли но ще отзвучи повярвай ми и после ще си благодарна че си сложила край.Той ще ти изневерява докато може и е в състояние да го прави.Не се измъчвай с него.Опитай да го оставиш и да започнеш нов живот.Всичко е пред теб .

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5211aa951e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА;НОМЕР 9,ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРЕКРАТИ ВСЯКА ВРЪЗКА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА 2МАТА МУ НАЙ-БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛЯ НЕ ХОДИ НИКЪДЕ БЕЗ МЕН,ОСВЕН АКО НЕ СЪМ КАЗАЛА ОТИДИ,АКО НЕ СМЕ ЗАЕДНО СИ КОМУНИКИРАМЕ ЧРЕЗ НЕТА.ПОСТОЯННО ПОЙКАЗВА ВНИМАНИЕТО И ЗАГРИЖЕНОСТТА СИ,МОЖЕ БИ СТРАХЪТ МИ И БОЛКАТА НЕ МИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ РАДВАМ НА НОВОТО НАЧАЛО И МОИТЕ ЧУВСТВА СЕГА СА ПО СИЛНИ...А И СЯКАШ НАИСТИНА СЪЖАЛЯВА СЕГА СПЕЦИАЛНО ТЕЗИ 2 СЕДМИЦИ ГО ОСТАВИХ МАЛКО РЕШИХ ДА СПРА ДА МИСЛЯ ЗА ВРЪЗКАТА НИ И КАКВОТО СТАНЕ,БЕЗ САМА ДА СИ НАВИВАМ КОШМАРИТЕ ПАК.ТОЙ ИЗДЯВА НАПРАВИ НЕщА КОИТО НЕ СЪМ И МЕЧТАЛА ДА НАПРАВИ ОСОБЕНО СЛЕД ПОЧТИ 4 ГОДИШНА ВРЪЗКА.В ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДЕНА МЕ УБЕДИ ЧЕ НАИСТИНА МУ ПУКА ЗА МЕН.СТРАХ МЕ Е,БОЛИ МЕ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ,НО МИСЛЯ ДА МУ ДАМ 2 ШАНСИСТИНСКИ 2 ШАНС,ДА ЖИВЕЯ НЕ В МИНАЛОТО НЕ В БЪДЕщЕТО СЪС СТРАХ И СЪМНЕНИЯ,А В НАСТОЯЩЕТО.....

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА КОМЕНТАРИТЕ,ВСИЧКИ ИМАТЕ ПРАВО И МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД АЗ СЪЩО СЕ НАДЯВАМ ЗА ВАС ;)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b549b35e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Към авторката: Здравей! Аз съм с моя приятел от 5 години. Аз съм на 19, а той на 20г. Тази година точно на Великден ходихме на църква, след това на дискотека, но с нас дойдоха не само неговите приятели (от мъжки пол), но и няколко момичета, които уж са му "приятелки". Цяла нощ той не ми обърна грам внимание. Погледът му беше съсредоточен само към тях. Говореше си само с неговите приятели (добре, че една моя прятелка беше с нас, поне имаше с кого да си говоря). Беше ужасно.

След това по един или друг начин ми показваше, че няма кой знае какъв интерес към мен. И така, аз търпях, търпях... Но в един момент не издържах и му казах всичко, каквото ми е на душата. И тогава той ми обясни, че не гледа на тези момичета по този начин, по който си мисля аз, той обичал само мен и т.н.
С времето той започна отново да се държи прекрасно с мен и до ден днешен е така. Историята ми не е свързана точно с изневяра, но искам просто да ти кажа, че ако той наистина се разкайва за грешката си, ако я осъзнава и ако държанието му към теб е такова, каквото ти искаш да е, дай му втори шанс.

Ако обичаме, трябва да прощаваме. Но ако се осмели втори път да ти изневери, тогава...
Опитайте се да бъдете щастливи, ако смяташ, че си заслужава и ако той също се старае, просто забравете случилото се и не загърбвайте почти 4 години връзка.
Но пак казвам: ако и той го иска и се старае. Иначе само ти да се стараеш няма как да стане, при условие, че ти си наранената. Желая ви много щастие и любов ;) Силвето

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a37a7b35ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако изобщо някой прочете тази история пак...."приятеля ми" преди 2 дни каза 4е от 5 дена е харесал 1 момиче,няма чувства към мен,няма я тръпката от началото,а тя е интересна нова тръпка иска да е с нея не иска да ме лъже....Ок зная че се случват тези неща,но не знаех че да се кълнеш в любов,да правиш планове за съвместно бъдеще,да се казваш никога повече не искам да те губя и т.н....и след 2 часа харесвам друга...На ?са обичаш ли я още не,виждаш ли бъдещето си с нея да....Тя също като предната е гадже на негов приятел....По малка е от мен...Работят в 1 заведение той ди джей тя сервитьорка....от 3 седмици....тя му споделя че е нещастна и го харесва,в този момент и той го решава.А на ?са когато я видя там и като започнахте да общувате имаше ли нещо....каза не,огато ми сподели го почувствах....тя го направи...
Всичко приключи този път наистина след 4 години....Както се казва случи ли се веднъж може да не се случи 2 път(вярвах го,чувствах го),но случи ли се 2ри път ще се случи и трети.Толкова боли,толкова е гадно,толкова поглъща мислите и цялата мен....Вярвах и живеех за тази любов....Това беше най-истинското нещо в живота ми....Не мога да повярвам че свърши

Таня

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1d4401fb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Странното е че аз никога не съм изневерявал зарязвали са ме поради други причини които са били доста по леки, и не мисля че съм заслужавал това но е факт,зависи си от човека ако е с голямо сърце ще ти прости ако е като моите мацки не...
Skywalker

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8d67ba87ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Явно трудно ще преживееш изневярата,някой се справят с това други не.Аз лично не успях да се справя колкото и добре след това да се държеше съпруга ми.Всичко е до характер и психическа настройка.Половин година след изневярата влезох в критическа ,а съм млада още,лекарите казаха ,че е от стрес.За това моя съвет е-предцени си психиката дали може да се справи с това и да забрави,ако не можеш по -добре приключи и не си нанасяй повече поражения.Болката е страшна ,особенно ако са силни чувствата,но първо се разбери със себе си и тогава давай шанс .Успех мило момиче

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 83128b2135
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Момиче ! Я се осъзнай на 20 години си. Всеки има първа любов и тя е за да те научи какво искаш и какво не искаш от човека до себе си, а и на много други неща. Действай със замах остави го, не вдигай, ако трябва си смени телефона, но е задължително да се оттървеш от този тип мъж, който изцежда живота от теб! Друг със сигурност ще си намериш, няма да е той, но пък съм убедена, че ще е по-добър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker