Ще се побъркам ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще се побъркам ...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3489 пъти
Моля, кажете ми какво кара един мъж след две годишна връзка, да се отрече от всичко ??? Как може за една нощ да забрави и любовта, и всички хубави мигове и последните 2 години ? Тази вечер се решава съдбата на нашата връзка. Не знам какво да мисля, не мога да спра да плача и не разбирам как до онзи ден бях в рая и за една нощ всичко се срина ?

Винаги е бил добър, отзивчив и всичко най-най. Винаги съм се стремяла нищо да не му липсва с мен. Знаем не от вчера, че сме крайно различни, че за едно нещо нямаме едно мнение, но се справяхме без усилие. Не се е усещала разликата. Какво да правя сега ?? Да го забравя ? Има ли смисъл да се мъча ? Или да се боря за изгубената си кауза ? Не може така да свърши всичко .... вие на мое място какво бихте направили ? Моля за съвет, защото наистина сърцето ми ще се пръсне. Такава любов като нашата не може просто така да загине ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 575a3e22d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз имам същият проблем, но в обратен ред. Аз съм мъж, а тя жена. 1 година и 6 месеца беше страхотно, както в приказките на Шекерезада. За 2 дни всичко се срина и все едно нищо не е било. Знам как се чувстваш. Болката е ужасна. Лично според мен отговорът на това нещо е само едно, МАГИЯ , направена от някой, може да ти се стори смешно, но това е мойто мнение. Вземи мерки навреме. Съветвам те докато не се убедиш и не отидеш при някоия жена да развали магията, в никакав случай не се карай с него, не го търси, ако той те потърси, говори му само хубави неща, кажи му колко много го обичаш и колко много ти липсва. Като се развали магията всичко ше бъде както преди.

Желая успех, дано съм помогнал.

Пиши пак да прочета как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7513103fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано в живота няма идеални неща.Понякога се питаме дали когато срещтнем някого е точно дадения човек за нас и дали след време всичко ще остане както си е.Ако бях на твое място щях да си помисля точно в какво се състои проблема и как може да се реши по цивилизован начин.

Навярно ти изпитваш нещо към него,а той към теб,къде точно се скъса нишката между вас.Всичко за един момент може да се окаже само една лъжа...а ти замисляла ли се,че ти му пречиш да си живее живота по свой начин...Може да му оттегчаваш с една твоя дума и т.н.

Моят съвет е да му обарнеш повече внимание,изненадай го с романтична вечеря и секси белъо,накай го да се почуства желан и,че има някой до себе си който го кара да се чуства желан и обичан.........

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7513103fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   АБЕ,ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ИЗОБЩОKAM1ТАКА ДА ПЛАШИШ МОМИЧЕТО...МАГИИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ,НИКОЙ СЕГА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА.
ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ НЕЩАТА СЕ СЪСТОЯТ В ТОВА,ЧЕ НЕЩО МУ Е ДОТЕГНАЛО ОТ НЕЯ,НЕ ГО ИЗСЛУШВА И НЕ ГО РАЗБИРА ЗА МОМЕНТА...НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД И ДА НЕ РУХНЕ НА МОМЕНТА...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b737a3fd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Магията, за мен, е... относително нещо. Аз не вярвам в подобни щуротии... Същото е, като да попиташ дали хората вярват в Бог. Някои ще вярват, други не - въпрос на лично мнение. Аз отхвърлям магията, като причина (вече обясних защо).

Насочвам се към друго нещо, може би... различията? През изминалите години сте се справяли с тях и дори не сте ги забелязвали, но... рано или късно и те си казват думата. Все пак е доста трудно да живееш с човек, които винаги (или в повечето случай) твърди противоположното на твоето... Както казват хората - любовта не се изразява в това двама човека да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока. Възможно ли е вие да гледате в различни?

А сигурнa ли си във вярноттa на приятеля си? Има ли вероятност да се е влюбил в друго момиче?
... Ти го познаваш най - добре - сигурна съм, че ако се опиташ да разбереш причината - ще успееш.

Казваш, че тази вечер се решава съдбата на връзката ви - пиши ни, след като я разбереш... Може и да не се налага да го забравяш.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a5ba535fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-баналната догадка е, че вече има охлаждане на чувствата ви. Би могла да проявиш нежност, търпение и в никакъв случай не искай обяснения.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a17b3705ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за съветите ! Че няма друга съм сигурна, че сме двете различни крайности - също. Но се обичаме ! Разбрахме се и няма да се разделяме ! Знам също, че когато двама се обичат намират начин да са заедно по един или друг начин - не може без свади, те понякога подсилват чувствата, защото когато си на път да загубиш, тогава осъзнаваш колко много обичаш даден човек. Благодаря още веднъж на всички и дано не ви се случва да изпадате в моето положение от преди 2 дни ! Сега съм щастлив човек ! Дано бъдете щастливи и вие ! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b737a3fd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една история с добър край... :)
SFA

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker