Май се влюбих в любовника си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май се влюбих в любовника си...
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 8303 пъти
Здравейте, чуйте моята история и моля ви помогнете да намеря вътрешно спокойствие. На абсолютно никой никога не съм споделяла какво се случва с мен последните години.
Имам нужда от споделяне и съвет.

Омъжена съм от 6 г. и бях много, много щастлива до преди 2-3 години. Съпругът ми е прекрасен човек, много е добър и страшно спокоен, имаме си и детенце на 4 години вече.
Преди около три години нещата сякаш тотално влязоха в коловоз- на работа, вкъщи, грижи по детето, никакво ама никакво разнообразие, съпругът ми нон стоп виси пред компютъра, а аз съм до него и постоянно го "врънкам" да правим нещо, без значение какво, но все беше уморен.

Много ми дотегна, искам да се срещаме с приятели, да ходим по планини, да си правим пикници...имам толкова енергия, която да изразходвам. А той е добър, ама много, и един такъв спокоен, липсва ми емоцията с него, липсва ми "нещо да се случва".

Преди година и половина на едно служебно парти прехвръкна нещо- абсолютно и само сексуално между мен и един колега. И от тогава се започна... След три месеца чат и тайни погледи, започнахме тайно да се срещаме. Той е брутален тип, пие ужасно много, често се сбива, сексът е уау..., обсипва ме с комплименти, с него правя неща, които не съм си и помисляла, че ще се осмеля да направя. Като се срещаме никога не знам къде ще ходим и какво ще правим-всичко се решава на момента и с щракване с пръсти.

А той е свободен, не е женен и твърди, че никога няма да се ожени и да има деца- това за него е загуба на време. Твърди, че съм му много скъпа, знам че не ме обича. Той си имаше приятелка, скъсаха, тръгна с друга сега, очите му постоянно шарят, казва че не би отказал никога секс, абе женкар си е.
Когато сме заедно не спира да ме гали, да ме целува и да ме прегръща-не преувеличавам, просто не спира да ме докосва, чувствам се така желана от него. И може да е много мил, прави всякакви сантиментални нещича за мен, просто за да ме радва, а и аз него.

Вече година и няколко месеца се срещаме тайно, страстта е същата като в началото, само че преди нямах чувства, просто се отърсвах от ежедневието, за да се чувствам жива, а сега не спирам да мисля за него, постоянно-ден и нощ. Ревнувам го от новата му приятелка, държа му сметка колко време прекарва с нея, а също и защо постоянно търси нови бройки- това не се е променило, и преди е било така, просто аз не съм се дразнила.

Станах раздразнителна, съпругът ми усеща, че нещо се случва и най-накрая почна да ми обръща внимание. Предлага да излизаме, дори ме иска в леглото - защото имаше един период за мен дълъг, когато ме отблъскваше и си заспиваше, щото е уморен. Обаче сега аз се дърпам, каквото и да правя със съпруга си, мисля за другия, къде е, с кого е, какво прави...
Много здраво май загазих, не мога да спя, имам чувството че ще рухна.
Забравих да ви кажа, че това са всъщност единствените мъже в живота ми, ако има значение изобщо това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: bd0dfab93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Хората казват, че не трябва да живееш с човек когото обичаш.И ако не е така ако се тормозиш по добре да се разделиш с него.Незнам какви са чувствата към мъжа ти, но мога да кажа само едно -заради любовника си като такъв какъвто си го описала не си заслужава да загърбваш всичко постигнато до сега.

Може и да се разделиш със съпруга си, но не заради този в когото в момента си влюбена според теб.Претегли нещата - сам е сазал че не иска деца и т.н.Какво ще правиш дори и да се съберете -ще зарежеш детето си?А струва ли си да направиш нещо за което ще съжаляваш.За него сега ти си супер изгодна партия-страстен секс, няма обвързване, когато можете сте заедно изживявате прекрасни мигове.......

Знаеш всичко се променя когато заживееш заедно с някой.Знам че отстрани лесно се дават съвети, може би защото отстрани нещата се виждат реално докато ти си заслепена от бушуващите чевства.Не прави неща за които ще съжаляваш след време-може година може две но то рано или късно ще дойде и тогава повярвай ще се чувстваш много по зле от сега.Успех мила бъди силна.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7d73cde72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Прочитайки твоята история,сякаш видях себе си .Винаги нещата се усложняват когато има и чувства.Така както описваш любовникът ти,не смятам че е човек на което рамо може да се облегнеш за вбъдеще.Има два варианта в този случай.

Единия е да го забравиш,въпреки че ще ти коства доста,и другия е да се премириш,че винаги ще го делиш с друга.В случaй че продължиш,единственото което ще те съпътства е ревност и страдание.

Времето както казват ликува.Повярвай ми така е.Аз вече се излекувах,но ми трябваше време, за да го забравя.Надявам се да сам била от полза.Решението взимаш само ти.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b949ef6170
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   По - добре не се захващай с любовника...
Както го описваш - пияница, побойник, брутален тип - не мисля, че от него би излезнал добър баща (ако говорим за съвместен живот, разбира се). Може да те обсипва с ласки и секс да е "уау", но не това е най - важното. (Имай в предвид, че всичко това навярно не го прави само с теб). И както казаха по - горе - ако стане нещо м/у вас, трябва да се примириш с факта, че винаги ще го делиш с други. Не мисля, че искаш това...

Докато съпруга ти, наистина е пракрасен човек. При това не си споменала за някакви негови пороци, а и имате детенце... - не мисля, че трябва да разваляш всичко това. Може би ако поговориш с него и му обясниш, че искаш малко разнообразие като цяло, той би те разбрал. Сега е лято - предложи му да отидете на море, на пикници (както ти искаш). Ако трябва му предложи това няколко пъти, за да разбере, че наистина го искаш.

А и тази ревност отправена към любовника, те съсипва. И не забравяй, че си майка - детето се нуждае от теб.
Опитай се да създадеш положителни промени в живота си и този на съпруга ти... Току виж има подобрение.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b50a237dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На-първо място трябва да е детето ти, пред всякакви чувтва към мъже и т.н. Щом казваш, че това са единственните мъже в живота ти, вероятно не си някаква лека жена, просто си поискала нещо различно от обичайното. Напълно те разбирам и за тези чувства към любовника също, макар, че те би трябвало да към съпруга ти.

Миличка, заради един женкар,който мисли само за своето его и нямаш никаква перпектива с него, не бива да сасипваш един брак,да разбиеш сърцето на мъжа, който сигурно много те обича и уважава и най-вече да прецакаш бъдещето, щастието и шанса на детето си да има щастливо семейство. Това може да е моментно овлечение, женкарите бързо омайват, но колкото и хубав и желан от жените да е един мъж, това не стига и ще го разбереш след време, явно просто нямаш голям опит с такъв тип мъже. Успех, миличка и много добре помисли :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e3a6d0a1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   За съжаление, щом дойде рутината и еднообразието, любовта изчезва. Ако двойката няма общи интереси и цели, уважение, доверие и хубав секс, връзката няма бъдеще. Аз имам 20-годишен брак и съм минала през всичко това. На 16-тата година от брака изневерих на съпруга си и не се гордея с това. Чувствам се като предателка...

Но вината никога не е само на единия, за всяка постъпка има причини. Минали сме през много критични периоди, били сме пред развод... Но от безкрайно много примери с други двойки и семейства, разбрах, че не си струва да се разведеш (особено ако имаш деца) заради някой друг. Просто защото този някой ще има други недостатъци. Няма идеални хора. И ние самите не сме идеални, за да търсим Принца от приказките. А и неизбежно пак ще дойде рутината и еднообразието, въпрос на време.

Нещата при теб явно стават неконтролируеми и това означава, че трябва да скъсаш с любовника си, колкото и трудно да ти изглежда това. Повярвай, аз успях. Времето лекува. Даже след време може и да се чудиш какво си харесвала в този мъж (както стана при мен). Трудно е да се дават съвети, защото всеки случай е различен. Аз мога да пиша много по темата, но изборът е твой. Ако съпругът ти все още изпитва чувства към теб, не си струва да го напускаш. Бъди твърда.
Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 79d7ca38ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Скъпа госпожо Бовари пази се от буркана с арсеник

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 93d38cc0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката:

благодаря на всички за трезвия поглед, който се опитвате да ми дадете отстрани. Наистина ми е нужен, защото много много се оплетох... Не искам да изоставям семейството си, не искам да се обвързвам с другия...

Едва ли е случайно, че всички сте на едно мнение, то какво ли друго може да е вярното решение...

Но аз през ден вземем все окончателно решение, че ще прекратя тази лудост и нищо не става, не се получава, в крайна сметка пак сме заедно...

До №.5: Твърде вероятно е и да се осмеля да те потърся по мейл и да поговорим.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 46d77be57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам как вие сте се справили! Аз не мога... брак 6 години, на третата изневерих, година имаше много плам и страст. Той се влюби в мен, поне така казваше и показваше. Аз - не вярвах, че имам чувства. ТОЙ сложи край, защото нямали сме бъдеще. Тогава аз осъзнах, че не мога без него. Две години минаха, не мога да го забравя. Виждам го всеки ден, колеги сме. И бавно умирам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker