Съпруга влюбена в друг! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпруга влюбена в друг!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 6746 пъти
Разбрах по еди или друг начин, че съпругата ми поддържа една интернет връзка с друг мъж и като цяло се е влюбила до уши. Господинът не живее в България, но със сигурност пътува до тук. Проблемът е, че ние имаме 2 деца на 7 и 10 години, а съпругата ми все пак има идея да се развеждаме, като изтъква причини различни от това, че е влюбена в друг. Аз все още я обичам много, а и идеята да имаме деца на разведени съпрузи не ми допада много, все пак са момчета. Наистина не зная как да постъпя и какво да предприема. Опитвам се да я ухажвам, да и показвам моята обич, но според мен е много заслепена. Разбрах, че другият също е имал семейство и 2 деца, но отскоро се е разделил с тях. Опитах да обясня на съпругата ми и тези факти, но така или иначе не постигам успех. Моля ако мислите, че може да ни помогнете да ми отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85c7a22d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Съжалявам, авторе, но не виждам бъдеще в твоя брак. И това е добре така! Знам, че те е страх от промените, от неизвестното, но не си мисли, че можеш да скриеш малодушието си зад дълга към децата. Децата си остават деца. Дали сте разведени или не, ако искате да бъдете добри родители, ще бъдете. Теб просто те е страх да живееш без семейството си, да излезнеш пред обществото, приятели, роднини и да си вече разведен мъж.
Жена ти може би прави грешка, но това си е нейна работа. Тя ще си носи и последиците. Важното е, че тя НЕ ТЕ ОБИЧА и е достатачно честна да иска да се разведе. Уважавай я за това и престани да се унижаваш, децата няма да оценят това. Кой иска да има мъж-плюнка за баща? Дръж се на ниво и почни съвместно с жена си да обмисляте развода си. Дай ? да разбере, че не може да изкарва децата от страната например, организирай се така, че може би да задържиш децата си при теб.
Заслужаваш съпруга, която да те обича и уважава като мъж. Дори теоретично тя да остане при теб, доверието ще е съсипано и тя няма да е щастлива с теб. Атмосферата у вас няма да е подходяща за гледане на деца. Те имат нужда от стабилност, от спокойствие.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: edfeb630b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ако една жена се чувства харесвана, обичана, ухажвана и оценена по достойнство-НИКОГА няма да изпита потребност от друг мъж!
Авторе, очевидно си пропуснал да засвидетелстваш в ежедневието необходимото внимание на съпругата си... и тя го е потърсила другаде.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 440ede985f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брат, не искам да те плаша, но не можеш да я спреш ако сама не се усети. Скоро преживях развод по същите причини, беше кошмар. Когато една жена тръгне в такава посока никой не може да я спре, ако сама не се спре. Прочети ми историята. Казва се "изневяра и развод". Егоизма и заслепението на една жена в това положение е ужас и безумие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 53a14b4d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави я да прави каквото си е наумила, дръж се добре, бъди мил, съгласявай се с всичко, дай и развод, не се карайте, не вдигай скандали, много скоро след като се разделите тя ще осъзнае какъв съпруг е имала и сама ще те моли да и простиш и да я приемеш обратно. Повярвай ми, въпрос на време е, от 1-2 месеца до 1-2 години, за да пожелае да се върне при теб. Вече дали ще я приемеш тогава.... си е само твое решение.
М30

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9dfe1ccce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Повечето жени като си наумят нещо, трудно можеш да ги откажеш от него. И аз самата понякога съм така. Колко е сериозно това с другия мъж ние не знаем, вероятно ако тази ''връзка'' е от скоро и съпругата ти не е наясно със себе си. Това, че ти дава различни причини, за да се разведете от това, че има друг мъж, трябва все пак да те наведе малко на мисълта, че може би имате други проблеми и нейната авантюра или връзка е просто следствие от тях. Ако сте говорили и нещата не търпят кой знае какви промени, не се опитвай да правиш каквото и да е - така само ще я отблъснеш още повече. Мен честно казано ме подразни друго в думите ти - ''а и идеята да имаме деца на разведени съпрузи не ми допада много, все пак са момчета. '' - момчета, момичета... нито за едните ще е по-леко, нито за другите. Няма спор, че това ще е трудно и мъчително за децата ви. Но винаги съм била против двама души да живеят в лъжа уж в името на децата си. Да, заедно ще сте, но само привидно. А и не си мисли, че децата не усещат какво става. Дори и жена ти да се осъзнае сега, къде ти е гаранцията, че след някоя и друга година, месец или ден няма отново да залитне? Не си длъжен всеки път да я търпиш и да се съобразяваш. Децата ти са малки, но ще пораснат и ще поемат по своя си път. Ако се разведеш няма да си първия мъж на земята, който ще го направи, но поне ще имаш шанса да опиташ наново, да потърсиш нов човек до себе си, който да те цени и да ти дава щастие и спокойствие.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 05bce84333
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо си допуснал тя да има толкова свободно време на компютъра? Или тя го използва на работа? Отдръпни се, колкото повече я гониш, толкова повече ще бяга. Покажи и, че онзи не струва. Направи си фалшив профил на жена и задявай онзи, ако можеш накарай го да се влюби в друга за да я забрави, после действай. Ако имаш нужда от помощ пиши, ще откликна с каквото друго мога.
Не позволявай на някакъв да ти разваля семейството. Жена ти не е нормална, но ако много я обичаш се бори - за себе си просто.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85c7a22d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От н. 1 до 2
Не бързай със заключенията! Нищо не знаем за мотивите първо на тази жена да се омъжи за автора, за бита им, за взаимоотношенията им. Придържай се към фактите - тя е влюбена в друг, иска развод. Това е достатачно. Не е нужно да търсим под вола теле и да чоплим, кой е бил виновният. Това няма да помогне на автора!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 918f175a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какво да ти кажа.. при едни познати преди години се стана 1:1 с твоята история. Дори децата им бяха на подобни години. С тази разлика, че жената беше хлътнала по чех. Избяга от къщи, отиде там, 2 месеца "неземна" любов, след което се върна... бременна. Оня я изхвърлил като разбрал. Искаше да роди и мъжа й да признае детето. Той й постави ултиматум - или маха детето, или изхвръква от къщи. Избра първото.
И до днес са заедно, макар че нищо вече не е същото.
Добра домакиня е, а последните години проявява и някакви признаци на разум и осъзнаване.
Не са кофти хора иначе. Гледат си децата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 80b1a21885
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много обичам такива коментари като на № 4. Не знам що се заблуждавате, че щом жената се разведе със съпруга си и заживее с друг, то непременно трябва да почне да съжалява за бившия си и да му се моли да я приеме обратно. Как пък не! Що не допуснете, че в много случаи жените са се развели не от хубаво и са по-щастливи в новата си връзка? Ама щом това ви донася удовлетворение и спокойствие, вярвайте си го.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 53a14b4d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   номер 4 съм, обръщам се към номер 9, коментара си го изказах от опит, досега съм имал 2 дълги връзки-едната 5г., другата 3г. И двете въпросни дами ми изневериха, съответно аз разбрах и сложих край, без никога да им повиша тон, без нито една обидна дума, и в двата случая им пожелах щастие и си тръгнах... сега все още ме преследват и искат да се съберем(първата връзка приключих 2004г. ), и жестоко съжаляват и може би цял живот ще съжаляват. Имах предвид, че ако е свестен и добър автора, понеже така ми се вижда от изповедта му, на 99% процента съм убеден, че жена му сама ще си осъзнае грешката след кратко време и ще поиска да се съберат. Познавам няколко жени, които се разведоха, защото мъжете им бяха изроди(и в прекия и преносния смисъл на думата), в случая става въпрос, че жената иска развод не защото е тормозена или лишавана от нещо, а защото се е влюбила в някой. Просто си изказах и изказвам обективно мнението, не се заяждам с никой и не искам никой да се заяжда с мен, достатъчно много хора се опитват да си избиват комплексите върху всеки един от нас в ежедневието, не е нужно някой да прави такива опити и тук.
На автора мога да му пожелая кураж и да бъде силен да продължи напред, да се грижи добре за децата си, защото те са смисъла на живота.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85c7a22d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Жена съм, но в интерес на истината ще подкрепя номер 4. В целия ми приятелски кръг, както и сред роднините ми се случва точно така, както той го описва. Доста семейства се събраха дори. Първата жена на мъжа ми също не спира да го търси. Много е унизително, но за съжаление има такива жени, които просто не знаят, какво искат и не могат да поемат отговорност за семейство. Винаги мъжете им са виновни за собственото им нещастие. Изхождам от случаи като този на автора.
Разбира се има достатачно други случаи, в които мъжът действително е бил изрод и жените са се оттървали. Евала на такива жени, но не смятам, че въпросната дама е от тях. Просто се е почувствала нещастна в брака и вместо да поговори с мъжа си, да се стреми да спаси семейството си, е потърсила утеха другъде. Особено, когато това „другъде“ е удобно далеч (в чужбина например), връзката не се получава и жената къде ще отиде? Пак тропа на старата врата. В името на децата такива мекошавци като автора правят компромис и се завърта едно колело от изневери, обвинения, скандали за веселие на съседите и страдание на децата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 851b9ba4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора:Виждам различни коментари, цялото разочарование на съпругата ми е било от това, че като работя много не съм имал време и не съм бил до нея когато е имала нужда, това е довело до интернет връзка. През целия ни съвместен живот не съм я нагрубявал, но и наистина съм употребявал малко "красиви" думи според нея. Обичам я много и за да се знае сме женени от 13 години. Не бих казал, че съм "мекушав" както ме наричат по горе, а по-скоро птърсих съвет защото си обичам децата и при нашето българско законодателство нямам шанс да се преборя за тях при развод. Иначе нея бих я пуснал да си троши главата където иска, а тя м/у другото иска да ги отведе в едно Пловдивско село при мама и тати и да си правела каквото иска с живота си и грешките, които би направила да са само нейни, а не на някой друг като визира мен. Аз лично се скъсах от бачкане да си купим апартамент в София и да осигуря някакъв покрив за нас четиримата, а тя знаела, че като се разделим ще живее в лишения и мизерия, но това било по-добре? !? !? Мислите ли, че аз като баща на 2 чудесни деца съм съгласен с това? А за апартамента въобще не става въпрос, просто не искала да живее в София а аз съм я домъкнал тук.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85c7a22d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До автора от 11
Авторе, заблуждаваш се по няколко точки.
Никоя умна жена не се сърди, когато мъжът ? работел твърде много. Тя добре съзнава, че това носи просперитет на семейството като цяло и е горда с такъв мъж. Моят мъж работи по 12 ч. на ден, ходи по командировки. По тази логика аз да съм се разтръгнала по любовници. Така е и с приятелките ми. Събираме се на кафе и понякога мърморим, разбира се, но истината е, че сме горди със съпрузите си и се хвалим с тях. Всяка жена иска да има стабилен мъж и баща за децата си.
Колкото до българското законодателство, консултирай се с добър адвокат. Заблуждаваш се много! В последните години излезнаха много решения-прецеденти, в които интересите на децата се слагат на преден план. Голямото ти дете е на 10 и може и без това само да реши, с кой родител да живее. Съдът ще предпише децата на теб, защото за тях е по-добре да останат сред средата си, в училището си. Имаш много добри шансове!
За съжаление ще се простиш с половината от апартамента, ако е на твое име и е придобит по време на брака. Съветвам те и тук да потърсиш адвокат, защото не вярвам апартаментът да е изплатен. Ако продължаваш да плащаш сам, идва реално така, че тя ще продължава и след брака да ти взима половината от парите. Или ще плащате на половина вноските, или по-добре да се продаде апартамента, тя да получи половината от внесените до сега пари, а с остатакът да купиш друг апартамент да вземеш кредит.
Има и други решения, нека адвокат да ти каже.
Не се бори с развода като решение. Ще стане още по-зле. Остави я да прави, каквото си ще. Бори се за имуществото и най-вече за децата си!!! Имаш много добри шансове!!! Потърси МНОГО добър адвокат.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7617477466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз имам същия проблем. Последните 4 години работех по 6 месеца в чужбина и през останалото време си бях в къщи. Съпругата ми никога не се реши да ми каже че имаме проблем. Попитах я защо не седнахме да поговорим а тя почти ми се скара че аз трябвало да го направя. Защо жените се страхуват да говорят със собствените си мъже а се хвърлят при някой колега или познат. Аз не съм единствения случай.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 440ede985f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, причините са у жените, но те никога не си признават.

Неумението на жените да общуват открито и прямо създава огромна бариера в любовта и искреното общуване. Много често жените, не чувствайки увереност в себе си и страхувайки се от отказ, не умеят да говорят прямо за своите чувства и желания. Предпочитат да се обясняват с намеци. А ако съберат решителност и смелост да говорят прямо, започват да се държат грубо, което плаши мъжа. Много жени мислят: „Какво да му обяснявам – все едно, няма да разбере…” „А толкова ли е неразбираемо, че съм се обидила? Това е очевидно! ” „Вече сто пъти му намеквах за това…”

Скъпи дами, мъжете не разбират от намеци. И най-интересното е, когато мъж пита жена какво желае, тя самата не знае какво. Жената приписва на мъжа магически качества, той в нейните представи трябва да умее да чете мислите й, или, още по-добре, да прави това още преди тя да е успяла да помисли нещо. Нито един човек няма такъв уред. Учете се да се изразявате прямо и открито.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: dc361b332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   "Все пак са момчета" - това беше изключително глупаво! А ако са момичета или разнополови, какво? С това "мъжко" мислене не се изненадвам, че съпругата се е отдалечила. Преосмислете вижданията, ценностите и отношението си спрямо половете - това ще Ви е от полза, ако не с тази, то поне със следващата жена.

Ж 28 с две деца от различни бащи и щастливо омъжена за бащата на второто дете, който се грижи прекрасно и за първото ✌

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker