Давам всичко от себе си и защо.... ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Давам всичко от себе си и защо.... ?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2159 пъти
Ето я и моята история... аз съм млада жена влюбена до уши в партньора си, а той е по- голям от мен с пет години. Както и да е пиша ви за да поискам съвет какво да правя. Аз давам всичко от себе си за него любов, глезотии, пари, подаръци изобщо всичко което той поиска. Ние живеем горе доло на семейни начела за което се радвам но искам нещо повече от него, искам семейство, а той сякаш е далеч от тази мисъл. Постояно мисли за дискотеки събирания и аз ходя със него само да не направи нещо като е сам там. Имах удобен момент и проверих профила му и какво да вида той си пише с приятелката на един негов приятел, а тя е едно лапе все още. И най- гадното е, че на мен ми е забранено да пиша с негови приятели и изобщо комуникация с каквито и да е било мъже. Той спря да ми обръща внимание като на жена и не мога да разбера защо дали, защото постояно му огаждам или нещо друго.. Не вярвам, че е външния вид колкото и не скромно да звучи аз сам от жените, които ги забелязват навсякъде.... плюс това съм в началото на младостта си... Кажете ми какво да направя за да ми обърне отново внимание, как да се държа с него много ви моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 73206df1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не иска да прави секс, така ли?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3fda9664db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, не си писала точната ви възраст, но най-вероятно човекът (а и ти) не е готов за семейство. Не смей да му натрапваш не само себе си, но и да забременяваш и да му натрапваш брак! Имай малко самоуважение поне.
Научи се да живееш като самостоятелна млада жена първо. Самият факт, че някой може да ти забрани над 18-годишна възраст да правиш това или онова е достатачен. Разбери, че си пълнолетен човек и сама можеш да правиш изборите си. Един от тях би могъл да напуснеш въпросния човек, но не вярвам, че в друга връзка ще си щастлива, защото голяма част от проблемите се коренят в твоето поведение.
Не е достатачно да хващаш окото като жена, което и ти самата си забелязала. Ако си под 25 години никой не планира семейство с теб. Просто в днешно време се очаква от една жена да се образова, да работи първо. Приятелят ти също е млад, иска да си поживее. Няма ли право на това?
Не смятам, че имаш право да му ровиш и по профилите, а ако си е писал като приятел с някакво момиче, защо трябва да те притеснява? Пиши си и ти с твои познати и приятели, лошо няма. Най-вече се научи ти самата да си запълваш времето, да излизаш, да имаш хобита, интереси, да си интересна жена, да имаш теми разговор. Чети много, интересувай се, защото пак ти казвам - просто в 21 век не е достатачно да си съпруга и да раждаш деца. Мъжете искат да имат и екзотична любовница, интересен събеседник, самостоятелна жена до себе си. Просто би изплашила всеки мъж с изискванията си и вниманието си. Задушаваш мъжа във връзката и това е една от причините да гледа да не се прибира. Защо си мислиш, че си готова за майка и съпруга, когато не си в състояние да се справиш със своя собствен живот?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 331acfff5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защото съм на 32 а той на 37 не смятам, че бързам имаме успешни кариери и се смятам за добре подготвена финансово, защо да нямаме семейство смятам че на 32 за една жена е добре

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a8be0a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен още не се е 'находил'. Спри да му обръщаш внимание и ти като мъж, то се е видяло.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3fda9664db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, вярно - не си малка, но забравяш, че семейство се гради от двама. Не можеш да натрапиш на подобен човек семейни задължения, само ще стане по-лошо. Тръгни си с достойнство. Ако беше на 25, можеше да го чакаш да се развива, но на 32 г. действително си зряла за семеен живот, а часовникът си тик-така. Не гледай приятелчето си, той и на 50 г. може да създаде деца и семейство като мъж, докато ти имаш следващите 8 г. в най-добрия случай
н. 2 (връщам си думите назад, историята ми се стори написана от доста по-незряла жена под 23 г.)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7c1cef4c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами като за начало си поправи правописа (със сигурност някои ще гракнат тук, че се заяждам, но той издава много повече отколкото изглежда на пръв поглед). Недопустимо е жена на 32 и то с претенции да има такъв правопис- това издава недостатъчно интелектуално ниво и оттам много други свързани с това неща.
Безплатна помощ:
----------------
горе долУ
на семейни начАла
сЪм (но това си го писала и вярно и грешно- да приемем, че е typo)
Угаждам

Но НАЙ-ТРЕВОЖНОТО е, че някой ЗАБРАНЯВА на 32 год. жена да комуникира с мъже и тя май го приема за нормално (е, само го намира малко несправедливо, защото този някой си общувал с жени, не за друго!!! )! ПОТРЕС! Както са писали по-нагоре- след пълнолетие би трябвало да знаеш правата (и да ги отстояваш) и задълженията си. Но, както пак по-горе казаха- не прилича на написано от 32-год... (Аз нали ви казах, че това с правописа НЕ Е случайно, най-малкото пък се заяждам! ).

Чисто и просто бъди ясна към себе си- какви са ти приоритетите, а после и пределно ясна към него. След тази ясна комуникация- решението ще се яви пред теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d00019a9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, ти не си в началото на никаква младост!
Ти си една стара, закостеняла девойка с младо тяло и външност. Разбираш ли? !

Хубаво е да си живееш с уважение и угаждане. Ако си на 50. Но е адски тъжно да видиш млад човек, живеещ, като 50-годишен..

Можеш ли да виниш момчето, че му се живее, а на теб ти се мрънка и ти се дундурка бебе? ! Можеш ли да го виниш, че не ти обръща внимание, при все, че ходиш като някакъв падар след него? ! Това за дискотеките, да не оставал сам направо ме разби.
И какво - вместо да се веселиш и забавляваш, ти си сядаш на столчето и си стоиш с бинокъл в ръка, та да не го изпуснеш от полезрение.

Ох, Боже! И тя била в разцвета на младостта си. :Х

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ab668bb5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   М24
Ще ме извиняваш, но на 37 да се мъкнеш още по дискотеки е меко казано смешна работа. Всеки си разпуска както иска и нямам право да го квалифицирам твоя мъж, но дето се вика на мен ми е минал мерака. Ходи с него, защото ги знам такива "чичковци", бройкащи първокурсничките. Пак казвам не говоря конкретно, но масата са такива.
Щом на тази възраст не иска семейство, не знам дали въобще ще иска. Не е като да е стар, но 37 си е една улегнала възраст.
А това че ти забранява еди какво си даже няма да го коментирам. Ти какво собственост ли си му? За какви пари те купи, че да ти забранява. Той може, а ти не.
Но има един лаф- сама си си виновна. Такъв си го взела и го търпиш. Извинявай ако те обиждам. Както мъжете които угаждат за всичко, стават скучни за вас жените и им кръшкате, така е и при него сигурно. Даваш му всичко на готово, а то с хубавото се свиква лесно.
Дано да се разбереш с него. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker