Това не мога да понеса!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това не мога да понеса!!!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2873 пъти
Здравейте, омъжена съм от 8години и имам дете на 4г. Случиха се неща в моя живот които повлияха много зле на психиката ми, а сега буквално сърцето ми е разбито на парчета. Имах съмнения за това, че съпругът ми изневерява, но нали човек е казал "Докато не видиш, не можеш да кажеш нищо"и така една вечер без да искам видях смс в телефона му, не знам какво ме подтикна да го направя, но исках да погледна в телефона му, а повярвайте това което видях ми даде отговор на въпроса! Да има друга но до колко е връзка това? На другият ден взех телефона си и я набрах. Понеже се познаваме с нея, и я питах директно. Ами отрече но и аз не рових повече просто умря всичко в мен. Винаги съм казвала:Ако един мъж не ме обича няма място нито аз при него, нито той при мен. Много мислих, но искам да си тръгна от собствения дом, дом който е мой. На баща ми на моето семейство. Искам земята да се отвори и да потъна там и никога да не изплувам. Ще кажете :Какво толкова? Ами огромна обида и непоносима мъка, за жена наскоро изгубила родител и инцидент който оставя другият и родител инвалид. Нали трябва да си помагаме? Или греша? Хора искам много да си хвана пътя и да се махна, ако ще и в близкия язовир, да се затрия за винаги. Не мога да го понеса, човекът който толкова обичам ми сервира отвратителна супа :( и ми каза, че обичал само детето си, при мен седял от съжаление!!!! Айде де, на 31 съм да върви да утешава някой друг не мен, няма нужда. Разби ми сърцето на парчета. жалко за детето ни, но такъв е живота.
Една жена в пропастта, а само на 31 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96fbe93643
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Ако един мъж не ме обича няма място нито аз при него, нито той при мен. “
Авторке, ти самата го каза. Просто му събери нещата и ги остави пред вратата. Много лесно е това.
Ако обаче искаш да спасиш брака си, опитай се да го изслушаш. Винаги виновните са двама за провала на един брак.
Съжалявам, че ти са се случили ужасни неща в последно време, но според мен просто без да искаш си поставила мъката си пред семейството си. Родителите са ни много скъпи същества, но природата е такава, че е нормално да ги надживеем. Сигурно си взела у дома и майка си, за да я гледаш, което допълнително е натоварило връзката ви.
Мъжът ти се е почувствал необичан и пренебрегнат, потърсил е любов другъде, защото дори здравите хора имат нужда от внимание и любов.
От теб зависи, дали ще искаш да говориш с него и да търсите заедно решение на проблема. Той сам няма да остане, може би така е по-добре. Може би е по-добре просто да се разведете, защото честно казано и аз самата никога не бих останала с мъж, който е с мен само от съжаление.
Как бих постъпила на твое място?
Бих провела честен разговор с него, бих изслушала неговата страна, но ако в него любовтта към мен е умряла и честно си каже, че изпитва само съжаление - бих му предложила развод и да си отиде сам с добро. Случва се и в най-добрите семейства. Въпреки това можете да отгледате заедно детето си, но като разведени родители. Защо не? Ако обаче се карате, ако започнеш да вдигаш скандали, да го обвиняваш за всичко, да обиждаш новата му партньорка, ще загубиш не само съпруга, но и бащата на детето си, което е страшно не за теб, но за детето.
... мисля, че от доста време си усещала, какво става, затова и не си искала да разбереш истината. Било ти е удобно да го караш като до сега, вместо да се погрижиш за нуждите и на съпруга си. Може би е вече късно. Такъв е животът. Ти си направила избора си. Поне сега можеш да тъгуваш на воля и да гледаш майка си в жилището на родителите си. Сама си избрала старото си семейство. Мъжът ти явно иска нещо друго.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 61840a5773
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изгони го, грижи се за детето си и за болния си родител, живота все още е пред теб.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 43d2c2ef1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, просто му кажи да напусне жилището, което е твое! това е голямо преимущество, че си на своя територия, можеше да е по-зле, например жилището да е негово или на родителите му, тогава щеше да е доста по-трудно.
И след това подай молба за развод, ако имате брак.
Аз така бих процедирала, но всеки си знае за себе си.

Едно нещо е сигурно, както каза и № 1: ти самата го каза, не те обича и не те уважава. А и самия той ти го е казал, че обича детето, но не и тебе. При това положение са безсмислени всякакви разговори и изяснявания. Авторке, мисля, че много правилно разсъждаваш и правилно усещаш нещата, съвета ми към теб е само един, не се поддавай на инерцията, дръж в свои ръце собствения си живот и този на детето ти!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9a35337ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах навремето един апартамент. Водех си там гаджетата защото в къщи не можеше -родители, малко стаи и т. н. Та както и да е. Мое приятелско семейство често ми искаше ключ от там. Ама не да ходят двамата! Той си имаше любовница, тя любовник. Давах ключа и на двамата/ случвало се е единия да отива половин час след като другия е излязъл/ и си мълчах, разбира се. Наслушах се неволно на какво ли не: че пишката му била малка, че бил груб в леглото, че тя била като дърво в постелята и прочее дивотии. Тогава си мислех, че развода е само въпрос на време. Да ама не! Мина време, пак се заобичаха, трето дете си направиха и от тях по-щастливи няма. :)) Та.... неведоми са пътищата Господни... :))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4f97cb7444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно сам съгласен с №1, последвай съвета! Вижда се, че имаш чест и гордост, прогони песимизма, не мисли за глупости(Искам земята да се отвори и да потъна там и никога да не изплувам. ), или(Хора искам много да си хвана пътя и да се махна, ако ще и в близкия язовир, да се затрия за винаги. ). На кого ще накривиш ако го сториш, ще оставиш детето да страда, това ли искаш?

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dc5e64a1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж, ако се нанижеш на моя ще се успокоиш гарантирано. Дори да е само на ужким. Дори да е само за няколко пъти.
Та мисълта ми е - вместо да правиш необратими драми, просто вземи адекватни мерки, направи правилните действия за да успокоиш топката, дори и те да не включват варианта с нанизването на моя. А после помисли трезво и си преподреди приоритетите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738fcc69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката:До номер 6
Моля да не се обиждаме, имайте уважение! Предполагам, че нямащ семейство още и не знаеш за какво става въпрос!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738fcc69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката до номер 1-моля ви прочетете добре какво съм писала. Не гледам майка си, понеже точно нея загубих, но ние с мъжът ми винаги сме се обичали и уважавали. Не съм го пренебрегвала никога. Имал е моето внимание въпреки всичко. Помагал ми е за татко, и е перфектен баща мога да твърдя че и аз не изглеждам зле, но понякога съдбата решава и толкова. Борбата става излишна когато някой ти каже, ами не те обичам...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96fbe93643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, съжалявам за майка ти, не съм разбрала, но както и да е - да гледаш болен възрастен човек (няма значение майка или баща), наред с малко дете и да живееш в апартамента на родителите на жена ти си е натоварващо за един мъж/жена. Определено ти е било много тежко, в такава ситуация няма начин, всеки би пренебрегнал партньора си. На тебе ти е било мноооого по-тежко, но не всички са толкова силни, особено е трудно да се разбере чуждата мъка и да се прояви разбиране, когато не твоите близки са засегнати. Просто твоя е взел решение да не даде шанс нещата да се оталожат или ти да се промениш с времето и е потърсил любов другъде.
И аз мисля, че бракът ти няма шанс. Когато няма обич, няма какво да се направи просто. Запази поне достойнството си и се концентрирай върху важните неща в момента - дете, родител, може би и работа. Не се край, не вдигай скандали и не се опитвай да настроиш детето срещу него или новата му приятелка, колкото и да е трудно. За детето е важно да има двама родители. Ако отблъснеш бащата с караници и скандали, той лесно ще си създаде друго семейство и ще „забрави“ да се грижи за детето ти, за да си няма главоболия с теб. Има много такива семейства. Не мога да си го обясня, но мъжете сякаш много лесно загърбват децата си, ако бившата им жена вдига скандали и прави проблеми. Осъждам такова поведение, но просто е много често срещано. Не допускай и при вас да се получи така, защото детето ти ще расте без баща, докато същия се грижи за новите си деца всеотдайно! От теб зависи, дали детето ти ще расте без баща.

от 1

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738fcc69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТ АВТОРКАТА:Никога не съм вдигала скандали, аз съм мълчалива, никога не съм си и позволила да обидя някого. Мъжът ми сам искаше да живее при мен защото в неговият дом не му харесвало(нямало условия). Майка ми лека и пръст му даде повече дори отколкото на мен. Коли му е купила, дрехи, торти му правеше изобщо много се уважаваха тъща и зет. Аз лично не виждам къде сгреших наистина. Имам брак с него и повярвайте ми не е важно да се ожениш, а да си останеш такъв за цял живот. Аз обичам този човек и затова толкова много се обидих

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 980146ba58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мила, съжалявам за това, което ти се случва. Явно мъжа ти е пълен неудачник и не осъзнава, че има семейство, та хойка по други жени. Тръгни си от него! На секундата. Поискай обяснение от него, вдигни му скандал, скарай се, крещи... каквото ти е на душата, но си тръгни, не оставай там. В днешно време изневерите и разводите са толкова зачестяли, че нито ще си първата, нито последната, станала жертва на такова разочарование. Пожелавам ти най-искрено в най-скоро време да срещнеш и допуснеш до себе си човек, който ще обичаш още по-силно от мъжа ти. Разведи се с него даже, от какъв зор стои с него само защото имате дете? Ако можете, разделете се. Детето като порасне ще разбере, че е трябвало да го направите. Поне аз бих постъпила така, защото не бих изтърпяла някой да ме лъже под носа, не й собствения ми мъж, това е ужасно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9289d0a414
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, Авторке! Здравейте и вие писатели и читатели! Била съм на мястото на Авторка, гледала съм с години, години, години болен родител, дете и съпруг. Не е повода болният родител и вниманието към него или НЕ внимание към съпруг. Та нали това е семейство и всяко семейство има в различни периоди от време и различни приоритети... Така имах и аз такъм период- имало е моменти в които със седмици не съм се прибирала и съм била с родител в борница- детето ми тогава трябваше да кандидатства демек 7-ми клас, оставила бях всичко в къщи... съпруг, дете, дом... имало и и други такива моменти, но е имало и преразпределение на приоритетите. Никой не се е чувствал пренебрегнат! Съпруга ми е носил на ръце мой родител- защото болестта го беше изтощила, детето ми влезе в училището за което мечтаеше. Неща са си същите, както и преди, НО има мъже, които поемат отговорност и мъже егоисти. Това е мое мнение и не държа да сте съгласни с него. Съпруга на Авторката е мъж само защото носи панталони и е успял да направи дете.. за жалост. Така, че, Авторке, хубаво е че живееш в собствено жилище, изнеси му дрешките и обувките от вън. Нека той търси любовта на х. я си и да се оправя както може. Скандалите са излишни, но ако ти идва от вътре- действай. Млада си, ще мине и този тежък за теб момент. ТИ ще се оправиш! Успокой се и сега се грижи и мисли за детето си и болния си баща. Сега те са важни- другото ще се намести по най- добрия за теб начин ииии такъв мъж Не ти трябва! Семейството е за да се подкрепя в добри и лоши моменти, а не само в леглото и на масата- на такъв човек Не можеш да разчиташ, сама ще се оправяш по- добре! Успех и усмивки!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 60f5e5c876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе, хора!!! Обръщам се към тези, които призовават дамата да се разведе. Според Вас хубаво ли нещо е развода? Сигурни ли сте че един ден след като се разведем, 100% срещаме истинския човек. Голями герои се пишете. Та нима не сте разбрали че всяко нещо е относително-в началото хубаво после проблеми. Обръщам се към авторката да потърпи малко, времето ще покаже. Живота не е като приказка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 605c79f91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Все си мисля, че една жена трябва да има достойнство и самоуважение. Ако от сега позволиш да се отнасят с теб като с изтривалка, какво ще стане след 10, след 15 години? Нещата започват невинно и след това градират - първо е незаинтересованост, после неуважение, после изневяра, после какво - ще започне и да ти посяга в един момент. И никога не съм разбирала жените които търпят подобни неща заради финансова зависимост или заради това "какво ще кажат хората". Такива жени не ги уважавам, честно казано.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738fcc69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   от Авторката:Има много неща които не се четат! Пиша ви, че моят съпруг също е сее грижел за родителите ми. Не съм имала проблеми с него. Срещна една дама която реши, че може да ни раздели, но няма да го допусна. Той не е лош човек. И пак казвам няма да се разведа за да доставя удоволствие на която и да е друга жена покрай него :)
Силна жена съм въпреки, че страдам от рядко заболяване което ме прави затворничка в къщи, но все пак това се знаеше още преди да се оженим и той реши и даде клетва, че ще ме уважава, и го правеше! Въпреки всичко бяхме много щастливи. Вие читатели искам да ви попитам-вярвате ли в негативната енергия? Почвам да си мисля, че някой му е направил нещо въпреки, че в тези неща не вярвам но пък знаели човек, вече много чета за подобни разбити семейства благодарение на някой си врач.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9289d0a414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Негативната енергия, Авторке, са лоши помисли и надъхване в определена насока. Негативната енергия можеш да я промениш, когато мислиш само положително и дори за миг не допускаш лошотия или песимизъм. Така сама ще си помогнеш. Другото е временно- каквото и да говорят за врачки и баячки- който го прави на него си се връща. Така, че само положително мисли!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 252b7d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей авторке, направо ме жегна историята ти. Същото се случва със сестра ми от години. Чудя се как да й помогна на нея. Чудя се какво да ти кажа и на теб, може би трябва да преповторя думите си, които бяха предназначени за нея : мисля повече за себе си! Да ти е живо и здраво детенцето, но то някой ден ще си поеме по пътя, а ти какво ще правиш? На 31 си, млада си, силна си, разумна си, предприеми нещо. Не си разбивай психиката с въпроси, с терзания, с мъка, само защото мъжа ти не те оценява. Не позволявай той да стане по-важен от цялото ви семейство. Ок, щом жилището е твое- аз не знам какво мислиш. Да, не можеш да сложиш черта на брак и да му посочиш вратата, но пък ако той не иска да е с теб как можеш да го задържиш? Или някой ден да се стигне до там, че да го завариш с някоя негова изгора в леглото ви? Два пъти мисли, един път режи - и все пак, ако не върви - режи!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fb6db5d4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке, моето мнение е, че просто понякога така се случва в живота и не е казано, че трябва да има виновен. Сигурно просто така е трябвало да стане. Вече не те обича. Може би трябва да се разделите, за да срещнеш друг мъж, с който ще имате споделена любов. Сега не ти се вярва, защото си нещастна и в депресия... но реално погледнато си млада и добре изглеждаща жена и не се знае утре живота какво ще ти поднесе. Успех!!! :*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dcfccd08a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Боже, как можеш да живееш с този, отвратителния?
Седял с теб само от съжаление... :))... да, съжалява, че няма къде да отиде да живее, съжалява себе си! Нещастен тъпак.
Та, за какво искаш да изчезнеш? След като не съществува никакво противоречие - ти не можеш да живееш с този мъж, а той не иска да живее с теб. Няма никакъв проблем за разрешаване, просто действаш - развеждаш се и оставяш в миналото това неразумно, бездушно и неблагодарно същество.
В никой случай не жертвай себе си - ти трябва да се погрижиш за раните си, а не да си нанасяш нови!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dcfccd08a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И още нещо - понеже чак сега прочетох какво си писала измежду коментарите. Ти значи упорстваш и държиш да си останеш с него? :O
Страшно е, но този човек щом знае, че си болна и с разклатена психика, а действа толкова безцеремоннно -може точно това да цели - да те накара по-бързо да изчезнеш от този свят и да те унаследи :((
Ти продължавай да опитваш да му влезеш в положението, но явно не си му удобна. НЯМАШ ПРЕДСТАВА колко вероломни и пресметливи хора има на света! И най-голямото доказателство, че е злодей е бездушното му отношение. Не мога да повярвам, че те е заклал с откровеното: НЕ НЕ ОБИЧАМ, СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.
Забрави плановете си, не се вкопчвай в него, защото не просто ще те съжалява, ами ще се отврати.
Никой не обича хора без достойнство, зависими и със сбъркани приоритети.
Знам, че ще те заболи, но още баба ми е казвала - мъжете не обичат болни жени. Само във филмите обичат...
ЗАТОВА:
Колкото до болестта ти - лечима е! Няма истински нелечими болести. Ако е автоимунно заболяване или каквото и да е възпалително - пий големи дози рибено масло и селен, още по-добре и Q10 -
за месеци, максимум година ще оздравееш или ще настъпи затишие, гарантирам ти. Минала съм по този път.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 738fcc69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Благодаря 20 съжалявам, че няма как по друг начин да кореспондираме!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker