Изгубих я завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих я завинаги
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2450 пъти
Здравейте, отчаян съм. Не си мислете, че очаквам разбиране. За това, което направих, сам съм си виновен. Миналото лято се запозанах с любовта на живота си. Аз съм на 28, тя на 25. Красива, умна, бореща се за всичко и постигнала всичко сам сама. Имаше много страст, много любов и много разбиране, но аз имам един порок, който тя ненавиждаше. Как не можах да спра, преди да я загубя. Бях зависим от алкохола. Не минаваше ден, в който да не пия. Тя ме молеше, аз обещавах, тя прощаваше, аз продължавах. Правех много глупости. Чаках я да си тръгне, за да изляза с приятели, а нея никъде не я водех. Колко странно нали. Имах финансови затруднения, за нея нямах ама за приятели намирах. Тя никога не поиска нещо от мен, макар че нейното положение беше още по тежко от моето. След работа идваше у нас, говорехме си, разказвахме си как е минал денят ни, правехме любов, после тя си трагваше, а аз почвах. Или излизах, или си пиех в нас. И никога не и повярвах, че имам проблем. И дойде денят, в който тя се умори. Каза че иска да създаде семейство вече, а вижда че аз немога себе си да гледам, камо ли пък нея и дете. Уморила се да чака да се променя, убедила се че това няма как да стане. Разбирала е за всичките пъти, в които съм лъгал, че си лягам и после излизам, но все се надявала, че това ще ми омръзне. Така прекратиха нашите отношение. След време чух, че си има приятел. Познавам момчето и знам, че той е всичко това което не съм аз. Добър, не пие, обръща и внимание, чувам купува и подаръци, води я на кино. Аз ги видях заедно, видях и че не е щастлива. Обаждах и се, просто за да я чуя. От раговорите разбрах че съм прав, но тя няма да остави това момче. Там се чувства сигурна, понеже няма никой друг около себе си. И се питам, какъв глупак съм аз. Аз неможех ли да не пия, да я водя веднъж на кино, да не я лъжа и да и полмагам като започна работа някаде. Толкова ли трудно беше? Не но наистина човек осъзнава какво е имал, чак след като го изгуби. Аз искам тя да е щастлива, дано да се научи да го обича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9bde553d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубава и поучителна история, но според мен не е писана от мъж, а от жена, която е била затворена в такава връзка. За съжаление обаче много рядко подобни реални истории завършват с хепи енд. Лошо няма, жената добре е описала историята, дано самата тя да е успяла да се измъкне. По какво още познах, че е писано от жена - ами само слаба жена може да измисли хепи енд, в който мъж да се грижи за нея. Силните жени не вярваме в приказки и гледаме сами да се грижим за себе си и никога, ама никога не тръгваме с алкохолици.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 36523bfafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Детска ви работа! Всеки иска това, което другият не е.
Е, приемете се такива, каквито сте! Ама не можете. Щот' сте дечковци...
И оназ - ще стои при оня, с когото не е щастлива, защото той прави и е това, която тя си е намислила, а не което й трябва за да е щастлива...
И в какво е успяла сама, след като и двамата имате финансови затруднения, а тя била още по-зле, че не разбрах?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 98ccaba708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един алкохолик не може да напише такова съчинение. Щом всеки ден пие, той почти не изтрезнява, прав е №1, това е написано от жена, явно препатила с такъв мъж(ако изобщо може да се нарече мъж). Такива са по гадни от голи охлюви. От пияницата и лудия бяга, жени бягайте и Вие!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cd54c30f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей ама и вие дето коментирате сте страшни бе. Как само знаете да критикувате? Като неможете да посъветвате човека, нужно ли е все да плюете.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 82d9903b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Станалото - станало. Бил си зависим от алкохола, това е лошо и отблъсква всяка жена. Спри да пиеш, промени начина си на живот, и не се връщай към стари неща. Не си писал от колко време сте разделени, но едва ли е от скоро... Така че, колкото и да ти е тежко, не се обвинявай и не я търси. Промени начина си на живот, спри алкохола, и когато най-малко очакваш ще се появи нова любов, и въобще няма да се сещаш за това момиче.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f562d4ba4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма за какво да съжаляваш. Не сте един за друг. Тя може да не е щастлива с него, но и с теб не е. Така че остави жената, тя някой ден може и да размисли, но ти през това време направи нещо за себе си. Не за нея, или за някой друг, а за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4d38446f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен авторът се е спасил.
За всеки влак си има има пътници авторе. Няма защо да съжеляваш. Нищо лошо не си направил. Нормално е мъж на 28 да иска да си живее живота. Не вярвам че 2-3 бири с приятели са алкохолизъм или "зависимост от алкохола".
Хубаво е че не си променил, защото днес иска от теб да спреш да пиеш - утре ще иска да забравиш приятелите си. Не вярвам че 2-3 бири с тях са алкохолизъм или "зависимост от алкохола". Просто ти е набивала чувство за вина, за да може да те манипулира по-добре.
Казваш че никъде не си извеждал, а тя къде те е канила да излезете? Нещо да ти е подарила освен тялото си?
Изобщо, тя е търсила някой балама за "семейство и деца", защото жените като станат на определена възраст, започват да се плашат.
Дори си глупав, че не си подържал още някоя паралелна връзка с по-добри от нея, защото виж - тя веднага ти е намерила заместник.
Ако те обичаше, нямаше да те остави при първа възможност, НАЛИ?
Сигурен ли си, че тя не ти е изневерила с другия, още като сте били заедно?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 98ccaba708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чувал съм хора да спрат да пушат, но пиянде да спре да пие, -няма такъв случай. Пиянството е до гроб. Доказано е, че организма на алкохолиците изработва ензим който лесно разгражда алкохола и така той по лесно се пристрастява. Затова се и говори, че алкохолизма е наследствен, някои хора са предразположени по природа, но при добра воля и желание, могат да се противопоставят на порока, но това е много трудно, почти невъзможно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker