Любов на морето... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов на морето...
преди: 15 години, 2 часа, прочетена 3666 пъти
Здравейте на всички :) Моята история е такава: На 2ри Юли заминах на почивка на морето. Бях с сестра ми, мъжа и и децата. Първите 3 дни почивката ми изглежадаше ужасно скучна, всеки ден едно и също, много отегчаващо. Но на четвартият ден, бяхме в някакав ресторант, на мен не ми допадаше изобщо, докато не се случи хубавото.

Изглежда отсервиращото момче ме беше харесало, защото забелязах постоянно да гледа в мен и да ми се усмихва. (Ще давам на кратко иначе няма да ми стигне мястото :) Поиска ми номера, на другия ден отидохме на кафе, кадето разбрах, че той е от моят супер малък град, а се оказеа, че никога не сме се засичали или поне нямаме спомен :( попринцип в моя град съм свикнала на тупита момчета, всичките са ми еднакво глупави и прости, но това момче ми направи огромно впечатление, то не беше като останалите, държеше се по коренно различен начин и не можех да повярвам, че е от този град, кадето всички са сеине.

На следващият ден отидохме заедно на плаж, кадето не излезнахме от водата почти 3 часа и не се отделихме нито за секунда един от друг. По- късно вечерта отново излезнахме, разхождахме се по крайбрежната ивица, гледахме залеза, а аз се чуствах като принцеса, която споделя наи - красивите си мигове, със своя принц. После отдохме у тях и кажи речи си изкарахме супер, но когато си ме изпрати аз тъпата го попитах дали си няма приятелка в наши град и отговора беше положителен. Въпреки, че съм с него от 2 дена, аз бях отчаяна, дори заплаках пред него.

На следващият ден отново излязохме, прекарахме си страхотно, разхождахме се из целия град и ядяхме сладолед като най - влюбената двоика, която може да существува. Но за мое голямо съжаление доиде и последният ни ден заедно. От 20:30 до 23:00 прекарахме вечерта в квартирата му... ние не правихме сеь, правихме любов, беше страхотно, имах му пълно доверие, не се притеснявах от нищо, но най -изумителното беше, че докато бях в обятията му, нито веднаж не се сетих, че същата нощ заминавам. И така до като не приключихме, когато се опростихме гушнати един в друг, аз започнах да плача силно, а той се опитваше да ме успокои и успяваше малко или много.

После ме изпрати и се разделихме. Беше ужасно;( Чуствах се сасипана. Праз цялото време се чуствах все едно съм в някой романтичен филм, този човек само за 3 дни сбъдна най съкровенните ми мечти. 2 дена след като се прибрах си изплаках очите заради него. На четвъртия ден (днес) той си доиде до тук, за да си вземе някакъв багаж, и въпреки че трябваше да бъде с законната си приятелка естествено, той успя да отдели половин час и за мен, за което съм му много благодарна. Той ме научи на нещо, което се стремя да спазвам: "Наслаждавай се на момента, а после живей от спомена за него" , както и ме посъветва " Представи си, че това е било един красив сън и всичко това се е случило само в мислите ми, но не и на яве"!

В момента се опитвам да си набия тези мисли в главата и да не плача, но още ми е много болно и не знам вече... имам чуството, че ще умра от мъка по него, знам че ще го преживея, но не знам кога и как ще издържа...;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8a20b9830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм.. хубава история но тъжна. Той е изневерил - което е лошо - и според мен е трябвало да избере теб (след като всичко е било като приказка). Ако толкова го искаш бори се за него :) може пък последната победа да е за теб ;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 10485bc603
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ох милата, много позната история. При мен нещата бяха долу-горе по същия начин, самоче при нас продалжи 3-4 седмици и след това големия КРАЙ. Ще го забравиш много трудно. Дори при мен вече минаха 3 години и още се сещам за него и ме побиват тръпки.

Е естесвено, че чувствата не са така силна като в началото, но все пак ги има. Бъди готова за един дълъг период на забрава, ще ти бъде трудно, но най-доброто решение да си намериш някои които да те обича и така ще ти бъде по-лесно. Успех и не се отчаиваи

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fb0978ecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Попаднала си на поредния долен тип и използвач. Друг път мисли преди да се хвърлиш на врата и да скочиш в леглото на първия срещнат който ти се е усмихнал.

Казваш, че другите били простаци и глупаци, а той бил различен. Не е по-различен, но точно на това е разчитал, да го помислиш за такъв. Затова се е държал така...
Не се измъчвай да го мислиш, продължавай си напред. Моят съвет е като срещнеш някой, първо да го опознаеш... Ако е там за кревата, ще си отиде. Така ще ги разпознаваш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8f53cb5827
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле какъв романс :) Направо ти завиждам.Дай боже и на мен да ми се случи.
Иначе не мога да ти кажи дали момчето е използвач/бройкаджия, но наистина малко грубо сте привършили приключението.


*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6c7e990b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Искаш ли да си с мъж, който ще ти изневерява с други жени/мъже при всяко отсъствие от града където живее?
Не ти ли се иска да си специална за някого, а не кърпичка за еднократна употреба - хубава, напарфюмирана, под ръка и удобна, свърши ми работа и .......Всеки може да играе "мистър незабравим и специален" за кратко време за да си заработи секса, а после? Този пич не ме кефи грозничка му е използваческата, авантаджийска душа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker